Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

benim yarın doktor kontrolüm var inşallah göreceğiz bebeğimizi çok merak ediyorum heyecanlanıyorum

biraz telaş biraz korku biraz endişe ve mutluluk hepsinden birer parça bulunuyor insan sonra farklı hissediyor kendini bakalım sen nasıl hissedeceksin
bizlerle paylaşırsın umarım yüzünde güzel tebesümlerle cıkarsın odadan

biraz telaş biraz korku biraz endişe ve mutluluk hepsinden birer parça bulunuyor insan sonra farklı hissediyor kendini bakalım sen nasıl hissedeceksin
bizlerle paylaşırsın umarım yüzünde güzel tebesümlerle cıkarsın odadan

inşallah daha önce gittiyimizde görmüştük keseyi bebeğide şimdi kalp atışları için gidicez değişik bi duygu gerçekten aslında biraz korkuyorumda bişey olursa düşüncesi var ama allah hepimize yardım eder inşallah allaha emanet bebeklerimiz

daha çok yeniymiş.sevindim allah bizede nasip etsin.bir şey sorcam kanda 6 gün kala çıkarmı hamilelilk?

ben 13 marta hasta olmuştum beklenen regli13 nisandı
8 nisanda test yaptım yani 6 gün kala testte bişey çıkmamıştı canım 14 nisan ctesi test yaptırdım ve pozitif an azından adet tarihini beklemelisin canım yoksa benim gibi bu ayda tutruramadık olursun ben tesadüfen oldu biraz öğrenmem hastalanmıştım doktor iğne yazdı bi ihtimal yalaım dedim aa baktık hamileyim bizede şok olmuştu inş sende hamilesindir canım

inşallah daha önce gittiyimizde görmüştük keseyi bebeğide şimdi kalp atışları için gidicez değişik bi duygu gerçekten aslında biraz korkuyorumda bişey olursa düşüncesi var ama allah hepimize yardım eder inşallah allaha emanet bebeklerimiz

benide doktorum 24 nisan salı günü çagırdı kontrol ve kalp atışları için eşim izin alamıyor diye ctesiye erteledik beraber duyalım istedim allah herkese nasip etsin bu duyguyu

kızlar gecikeli 15 gün oldu test yaptım bikaç gün önce negatf çıktı sizce doktora gidiyim mi belki de iş stresinden gecikmişimdir ara ara da belim ağrıyor bugün yarın derken günler geçti

benide doktorum 24 nisan salı günü çagırdı kontrol ve kalp atışları için eşim izin alamıyor diye ctesiye erteledik beraber duyalım istedim allah herkese nasip etsin bu duyguyu

bizde aynı şekil bende çalışıyorum eşimde o yüzden cumartesiye ertelettik daha erken gelin dedi aslında doktor eşime bazen kızıyorum keşke daha erken gitseydik görsydik diye ama neyseki geldi o gün

ben 13 marta hasta olmuştum beklenen regli13 nisandı
8 nisanda test yaptım yani 6 gün kala testte bişey çıkmamıştı canım 14 nisan ctesi test yaptırdım ve pozitif an azından adet tarihini beklemelisin canım yoksa benim gibi bu ayda tutruramadık olursun ben tesadüfen oldu biraz öğrenmem hastalanmıştım doktor iğne yazdı bi ihtimal yalaım dedim aa baktık hamileyim bizede şok olmuştu inş sende hamilesindir canım
peki canım hastalığına yakın biraz sancın falan oldumu?

kızlar testi tekrarladım gene silik çıktı daha regl me taaaammmm 8 gün var....aynı marka testlerdi aceba testler mi sorunlu ki.....

benim bildiğim kadarı ile çıkıyo kanda 1 hafta kala

döllenme zamanına bağlı, geç döllenme filan olmuşsa çıkmayabilir. ben adet günümde gittiğimde doktor 3-5 gün bekleyelim demişti. 2 gün gecikince yaptım. 0 , negatif ama hala adet olmadım. günlük pedi bile ıslatmayacak kadar hafif bi lekelenme var, şimdi o da yok . hafta içi tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

:19: herkese mrblar. uzun zamandır takip edemiyorum forumu. ben eylül ayından beri korunmuyprum. her ay her değişikliği gebelik diye yorumlamaktan da sıkıldım. bugün yarın adet olmam gerekiyor. bu ayda tuhaf ki hiçbir adet belirtim olmadı. aşırı akıntım var o kadar. ama üşütmüş de olabilirim.. hiçbir şeye bağlamak istemiyorum.. ama inşallah gebeliktir. burdan müjdeleyeceğim inşallah.. herkes iyi haberlerde gelir umarım ;):19:

kızlar testi tekrarladım gene silik çıktı daha regl me taaaammmm 8 gün var....aynı marka testlerdi aceba testler mi sorunlu ki.....

idrar testlerine güvenme. benim adetim 1 gün gecikmişti, yaptım o testten, ve ilk kezz 5 dk içinde ikinci çizgi belirmişti, havalara uçtum tabii hamileyim diye. ertesi gün hastaneye gittim, kan tahlili için, veeee negatifff :37:

kızlar gecikeli 15 gün oldu test yaptım bikaç gün önce negatf çıktı sizce doktora gidiyim mi belki de iş stresinden gecikmişimdir ara ara da belim ağrıyor bugün yarın derken günler geçti

slm.. görümcem pozitifi görene kadar 20 gün beklemişti. hatta daha fazla da olabilir... kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama çok stres olmuştu o da. 10 günden sonra doktora gittiğinde biraz daha beklemeyi önermişti doktor. şükür ki gebeymiş.. sende birkaçgünden sonra doktora git bence de .. umarım bebektir.. bekleyişinin sonu tatlı olur inş..

slm.. görümcem pozitifi görene kadar 20 gün beklemişti. hatta daha fazla da olabilir... kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama çok stres olmuştu o da. 10 günden sonra doktora gittiğinde biraz daha beklemeyi önermişti doktor. şükür ki gebeymiş.. sende birkaçgünden sonra doktora git bence de .. umarım bebektir.. bekleyişinin sonu tatlı olur inş..

Back