- Konu Sahibi pembemasal
-
evet bernziyor gerçekten bende konduramamıştım.ama bende ki tek belirti ateşlenme oldu 2 3 gün önce birde kasıkta çok batmalar var.vücut sıcaklığım hala yüksek diyebilirim şu an.göğüslerde şişme kabızlık falan bende hep olduğu için bilemedim.dediğim gibi ateşlendim yine kondurmadım üşüttüm dedim bi baktım ki hamişmişim:)
Ferem çok haklısın,birazda oluruna bırakmak gerek,eşim gibi olmalı insan hiç plan yapmaz,hatta ona kızdığımda bazen "kaygısız osman" derim :) Adı osman değil tabi,oda bana sende "gaygılı ayşesin " der,takılırız.Aralık ocak ne farkedecek sanki.öyle deme canm ya, ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin
ilk hamileliğimde birisi kız geliyo kız demişti, ben de dedim yaa kız olmasın ben erkek isityorum
bunu konuştuğumuzun ertesi gün düştü bebiş
batıl inanç ama korktum yine de, söyleme sen de şu zaman gelsin diye
planla olmuyo bu işler sen de biliyosun
inşallah canım hepimiz için bebiş ayı olsun nisan ayımartta son adetlerimizi olduk, yumurtlama günümüzü takip ettik, nisanda hasat var inşllaahh
Merhaba kızlar.ben aranızda yeniyim.benim için mart ilk ay sayılır bebek çalışmalarında. En son 8 martta adet oldum. Yarın adet olmam lazım. Ama adet ve gebelik belirtileri o kadar birbirine benziyor ki.allah herkese kolaylık versin
Beni de bu soğuk havalar mahvetti, o kadar çok üşüdüm ki bütün kış boyu!
Bu ay güzel çalısmalar yaptık eşimle, ama dışarıda çalıştığım günler yine çok üşüdüm, bilhassa dün ve bugün. İnşallah bu kadar üsüme bebeğe engel değildir. Umarım Nisan hamileleri arasına adımı yazdirabilirim.
Valla çok sancı yapıyor, hatta belimi üşütmüşüm, rüzgarda kaldım çok. Dışarıda çalışmak zor oluyor böyle durumlarda işte maalesef! Ekmek parasieve geldiğinde sıcak su torbası koy ayaklarına canım, ayaklarını sıcak tutmaya çalış
engel olacağını sanmıyorum da, sancı yapar
arkadaşlar ben kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum bi sorun var mı diye ama görev nedeniyle yaşadığım yerde hiç doktor yok napmalıyım ya...
Ben de ayn durumdayım canım bel ağrısı kasklarda batma...Senin bat ne zaman...
arkadaşlar ben kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum bi sorun var mı diye ama görev nedeniyle yaşadığım yerde hiç doktor yok napmalıyım ya...
:))))) İnşallaaaaaaaah:))) Ben daha ekim yapmadım, adet bitsin başlayacağım, pazartesi sahalara dönmüş olurum:))martta son adetlerimizi olduk, yumurtlama günümüzü takip ettik, nisanda hasat var inşllaahh
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?yeni topiğimizde bol hamişler olur inşallah.
benim kasılmalarım ara ara devam ediyor.sol kasığımda hafif batmalar oluyor.göğüslerim çok fena sızlıyor,gece uykudan uyandırıyor o derece yani...
hala rüyada gibiyim.10 nisanı iple çekiyorum,bebişimin inşallah kalp atışlarını duyacağız.
bu dönemde bol sıvı tüketmek çok önemliymiş doktorum sürekli onu söylüyor.günde 2,5 litre su içiyorum ,yarım litfe süt içiyorum,zaten iştahım çok azaldı,bol meyve bol yeşillik,ceviz,bol meyve,yumurta,peynir......yahu sağlıklı beslenmeye çalışmak ne zormuş
Canlarım benim, Nariko ve Melzanur, allah mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin.. Korkmayın hiç, içinizi ferah tutun hamişliğinizin tadını çıkarın..canım bende pazartesi kan testini öğrenip.15 nisan gibi de kalp atışını duymaya gidecem.bende demin uyuya kalmışım sanki rüyadayım sandım kalktım hamiş olduğum aklıma geldi.gülümsedim kendi kendime çok farklı bir duyguymuş şoktayım.benimde kasılmalarım iki gündür çok oluyor korkuyorum..
Merhaba kızlar.ben aranızda yeniyim.benim için mart ilk ay sayılır bebek çalışmalarında. En son 8 martta adet oldum. Yarın adet olmam lazım. Ama adet ve gebelik belirtileri o kadar birbirine benziyor ki.allah herkese kolaylık versin
:)) hergün yapmana gerek yok zaten tatlım, spermler yaşıyor 2-3 gün , zaten yumurtlama dönemlerini de takip ediyormuşsun sorun yok.. Valla olacağı varsa bu bebişlerin tek sefer yetiyor zaten de bi biz tutturamadık o tek seferi:)) İnşallah nisana artık o ferility window u yakalıycaz:))))bu bebiş işiyle kafayı bozdum galiba ben kızlar
ama sanki yazın olacak gibime geliyo
tatile girince olabilri gibi, çünkü şu an gün aşırı yapamıyoruz, haftaiçi bazen ara verioruz, iş güç yorgunluk
yumurtlama dönemi çalışmalar sağlam da , diğer günlerde ara verioruzbilemedim :26:
Ay ben napayım kuzum, kışın -30 u gördüm burda nevrim döndü.. Bazen acaba bir anda ülke iklim değiştirdim , bünyem ancak alışıyor olabilir mi diyorum. Ya da işte züğürt tesellisi benimksi:)))Beni de bu soğuk havalar mahvetti, o kadar çok üşüdüm ki bütün kış boyu!
Bu ay güzel çalısmalar yaptık eşimle, ama dışarıda çalıştığım günler yine çok üşüdüm, bilhassa dün ve bugün. İnşallah bu kadar üsüme bebeğe engel değildir. Umarım Nisan hamileleri arasına adımı yazdirabilirim.
Valla çok sancı yapıyor, hatta belimi üşütmüşüm, rüzgarda kaldım çok. Dışarıda çalışmak zor oluyor böyle durumlarda işte maalesef! Ekmek parasi
ben ağrının bir ilçesindeyim...hafta içi ağrı merkeze gidemiyoruz hafta sonuda hastane yok...gerçi hastane olsa da doru dürüst doktor yok...
ben ağrının bir ilçesindeyim...hafta içi ağrı merkeze gidemiyoruz hafta sonuda hastane yok...gerçi hastane olsa da doru dürüst doktor yok...
geçmiş olsun tatlım kesin ben bulaştırdım sana :)::):) ama ilaç yok bu ay kararlıyız olacak inşallahhhh...benimki hafifledi dinlenerek geçiyo zaten öpüyorum seni canımmm:)glchn buralarda mısıınnnn
şimdi de ben hasta oldum
ama ilaç yokkk, nolur nolmazz
iki burun akıntısıyla ölmeyiz ya
bekliceemmmm
Medyada, sahada çalışıyorum BanuşumNe iş yapıyordun kuzum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?