Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ankarada hava soğuk olduğu için ateşlendiğimi de anlayamam ben:)

Ferem çok haklısın,birazda oluruna bırakmak gerek,eşim gibi olmalı insan hiç plan yapmaz,hatta ona kızdığımda bazen "kaygısız osman" derim :) Adı osman değil tabi,oda bana sende "gaygılı ayşesin " der,takılırız.Aralık ocak ne farkedecek sanki.

BanuK eşime sordum canım benim bu ağrılar bebişten olabilir mi diye,yok valla dikkatliydim merak etme sen diyo,hatta Ferdi Tayfur dan o şarkıyı mırıldanıyor :)

martta son adetlerimizi olduk, yumurtlama günümüzü takip ettik, nisanda hasat var inşllaahh
inşallah canım hepimiz için bebiş ayı olsun nisan ayı

hoşgeldin cnm aramıza

bu bebiş işiyle kafayı bozdum galiba ben kızlar
ama sanki yazın olacak gibime geliyo
tatile girince olabilri gibi, çünkü şu an gün aşırı yapamıyoruz, haftaiçi bazen ara verioruz, iş güç yorgunluk
yumurtlama dönemi çalışmalar sağlam da , diğer günlerde ara verioruz bilemedim :26:

Beni de bu soğuk havalar mahvetti, o kadar çok üşüdüm ki bütün kış boyu!
Bu ay güzel çalısmalar yaptık eşimle, ama dışarıda çalıştığım günler yine çok üşüdüm, bilhassa dün ve bugün. İnşallah bu kadar üsüme bebeğe engel değildir. Umarım Nisan hamileleri arasına adımı yazdirabilirim.

eve geldiğinde sıcak su torbası koy ayaklarına canım, ayaklarını sıcak tutmaya çalış
engel olacağını sanmıyorum da, sancı yapar

arkadaşlar ben kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum bi sorun var mı diye ama görev nedeniyle yaşadığım yerde hiç doktor yok napmalıyım ya...

eve geldiğinde sıcak su torbası koy ayaklarına canım, ayaklarını sıcak tutmaya çalış
engel olacağını sanmıyorum da, sancı yapar
Valla çok sancı yapıyor, hatta belimi üşütmüşüm, rüzgarda kaldım çok. Dışarıda çalışmak zor oluyor böyle durumlarda işte maalesef! Ekmek parasi

martta son adetlerimizi olduk, yumurtlama günümüzü takip ettik, nisanda hasat var inşllaahh
:))))) İnşallaaaaaaaah:))) Ben daha ekim yapmadım, adet bitsin başlayacağım, pazartesi sahalara dönmüş olurum:))

Canlarım benim, Nariko ve Melzanur, allah mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin.. Korkmayın hiç, içinizi ferah tutun hamişliğinizin tadını çıkarın..

İnşallah olmazsın da hamişsindir

:)) hergün yapmana gerek yok zaten tatlım, spermler yaşıyor 2-3 gün , zaten yumurtlama dönemlerini de takip ediyormuşsun sorun yok.. Valla olacağı varsa bu bebişlerin tek sefer yetiyor zaten de bi biz tutturamadık o tek seferi:)) İnşallah nisana artık o ferility window u yakalıycaz:))))

Ay ben napayım kuzum, kışın -30 u gördüm burda nevrim döndü.. Bazen acaba bir anda ülke iklim değiştirdim , bünyem ancak alışıyor olabilir mi diyorum. Ya da işte züğürt tesellisi benimksi:)))

Son düzenleme:
ben ağrının bir ilçesindeyim...hafta içi ağrı merkeze gidemiyoruz hafta sonuda hastane yok...gerçi hastane olsa da doru dürüst doktor yok...

ben ağrının bir ilçesindeyim...hafta içi ağrı merkeze gidemiyoruz hafta sonuda hastane yok...gerçi hastane olsa da doru dürüst doktor yok...

Eğer bebek kararından önce hiç kontrole gitmediysen , gitmen iyi olur tabii.. Zaten normalde de her kadının en az yılda bir kez gidip kontrollerini yaptırması lazım.. Senin olduğun yerde durum biraz zormuş ama.. Başka bir şehire falan gitme şansın var mı yakında? Varsa o zamana erteleyebilirsin, acil bir durum yoksa tabii..

glchn buralarda mısıınnnn
şimdi de ben hasta oldum
ama ilaç yokkk, nolur nolmazz
iki burun akıntısıyla ölmeyiz ya
bekliceemmmm
geçmiş olsun tatlım kesin ben bulaştırdım sana :)::):) ama ilaç yok bu ay kararlıyız olacak inşallahhhh...benimki hafifledi dinlenerek geçiyo zaten öpüyorum seni canımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…