• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Arkadaşlar bakıyorum da kimileri işte değerim 100 çıktı sonra 263 filan bunları nasıl ölçüyoruz ne değeri bunlar ?? Anlamadm yahuu cahilliğin gözü kör olsun hahahah :)

Onlar hamiş arkadaşlar tatlım. Kan testi sonucundaki BHCG denen hormon değerini söylüyorlar, hamileyken salgılanan bir hormon ve katlanarak ilerler.. Doktorlar o değere göre de ne kadarlık hamile olduğunu anlarlar..:)

slm kızlar bende 2. bebişi istiyorum ilk ayımızı tutturamadık bakalım nisanda neler olacak.. çokta umutluydum 5 gün gecikmişti drumda kanda çıkıcak kesin demişti ama 6. günü malesef adet oldum ve bugün ciğer gibi parçalar geliyor anlamadım sizdede oluyormu böyle??

slm kızlar bende 2. bebişi istiyorum ilk ayımızı tutturamadık bakalım nisanda neler olacak.. çokta umutluydum 5 gün gecikmişti drumda kanda çıkıcak kesin demişti ama 6. günü malesef adet oldum ve bugün ciğer gibi parçalar geliyor anlamadım sizdede oluyormu böyle??

Bazı aylarda parçacıklar geliyor bende de, her zaman değil ama.. önemli birşey değil.. İnşallah en kısa zamanda 2. bebişine kavuşursun:)

Son düzenleme:
hoş geldin safi bende hiç anlamam ama anladığım kadarıyla kan tahlili yaptırıyosun dr o sonuçlarda yazan değerler

Arkadaş bat den önce gitmiş demek ki evde yapabildiğimiz bir şey değil demekki..valla benim bat 6-7 nisan ama dayanamadım test aldım yapsammı acaba?Eşimde azcık meraklı olsa 10 defa yapmıştım ben ama o beni durduruyor..bıraak her şey zamannda olsun adetin geçsin diyor de de de demesi kolay

mrb kızlar bende 1.5 yıldır bebeş istiyoruz bu ay rahim filmi çektırdım nısan ayından unutluyum benım bat 18 nisan inş tüm istiyenlerle bırlıkten benım beşimde gelir allah yardımcımız olsun:21::21::21::21::21::21

mrb kızlar bende 1.5 yıldır bebeş istiyoruz bu ay rahim filmi çektırdım nısan ayından unutluyum benım bat 18 nisan inş tüm istiyenlerle bırlıkten benım beşimde gelir allah yardımcımız olsun:21::21::21::21::21::21

İnşallah nisan ayında bebişin göbüşüne gelir tatlım:) Bol şans..:16: ekliyorum listeye de;)

Son düzenleme:

evet bendede oluyor özellikle geçen ay riam vardı onu çıkarttım o yüzden çok oldu bu ayda 10 gün gecikti

amin inş tüm isteyenlere nasip etsin allahım anneliği.. birkaç yerde okudum erken düşük olabilirmiş filan acaba dedimm olabilirmiki??

amin inş tüm isteyenlere nasip etsin allahım anneliği.. birkaç yerde okudum erken düşük olabilirmiş filan acaba dedimm olabilirmiki??

Kafanı hiç bulandırma öyle şeylerle.. Evet bazı hamilelikler biz farkında olmadan sonlanır, vücut o döllenmiş yumurtanın sağlıklı olmadığına karar verir ve adetle birlikte vücuttan atılır.. Ama sürekli acaba öyle mi diye düşünmek iyi bişey değil.. Oluruna bırak.. bir bebişin var bu demektir hamile kalabiliyorsun ve herşey yolunda, o yüzden hiç stres yapmana gerek yok bence arkadaşım:) Stres bu işi geciktirir sadece:)

Kafanı hiç bulandırma öyle şeylerle.. Evet bazı hamilelikler biz farkında olmadan sonlanır, vücut o döllenmiş yumurtanın sağlıklı olmadığına karar verir ve adetle birlikte vücuttan atılır.. Ama sürekli acaba öyle mi diye düşünmek iyi bişey değil.. Oluruna bırak.. bir bebişin var bu demektir hamile kalabiliyorsun ve herşey yolunda, o yüzden hiç stres yapmana gerek yok bence arkadaşım:) Stres bu işi geciktirir sadece:)

ne güzel sözler banu sağol valla arkadaş adına ben teşekkür ederim

ne güzel sözler banu sağol valla arkadaş adına ben teşekkür ederim

:)) teşekkür ederim.. Bazen bilginin fazlası bizi strese sokuyor, o yüzden rahat olmaya çalışmamız lazım hep beraber:) İnşallah fazla bekletmez bizi bebişlerimiz..:16: aralık sonundan beri deniyorum henüz bir şey yok:) Bakalım ne zaman gelecek benim haylaz bebiş:)

Son düzenleme:
:)) teşekkür ederim.. Bazen bilginin fazlası bizi strese sokuyor, o yüzden rahat olmaya çalışmamız lazım hep beraber:) İnşallah fazla bekletmez bizi.. aralık sonundan beri deniyorum henüz bir şey yok:) Bakalım ne zaman gelecek benim haylaz bebiş:)

hayırlısı olsun.. bende mart ayında denedim olmadı nisana bakacam ...bi kızım var bide oğlan olsun istiyom

hayırlısı olsun.. bende mart ayında denedim olmadı nisana bakacam ...bi kızım var bide oğlan olsun istiyom

İnşallah gönlüne göre olur tatlım, oğluşun gelir göbüşüne..:49::16: İlk aydan tutmaması çok normal, daha çok yenisin yani sen:) Fazla da beklemezsin inşallah:)

iyiyiz hayatım:) sen nasılsın? kociş evde ara ara kaçamak yapıp gelip bakıyorum buraya.. hayıt tohumunu bulmuşsun sevindim.. hadi bakalım inşallah çabucak işe yarar bebiş gelir;)

Buldum canim valla aklima sen geldin keske sana da alip gonderebilsem insallah canim sana cayi ulasiramadim ama dualarimi hepimiz icin okuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun amin

Back