• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gelenler yeni mezun oluyor genelde kitaplara bakarak hastalığımızı söylüyorlar...biz şuram ağrıyor buram ağrıyor diyporuz onlarda kitaplardan bakıyorlar... küçük yerlerde yaşamak zor...ilçelerde yaşamak özellikle :(

Eğer bebek kararından önce hiç kontrole gitmediysen , gitmen iyi olur tabii.. Zaten normalde de her kadının en az yılda bir kez gidip kontrollerini yaptırması lazım.. Senin olduğun yerde durum biraz zormuş ama.. Başka bir şehire falan gitme şansın var mı yakında? Varsa o zamana erteleyebilirsin, acil bir durum yoksa tabii..

en yakın van var...orada da malum deprem yıktı geçirdi :(:( birde burda milli eğitim biraz sıkıyor,bir gün bile izin alsak anında soruşturma yiyoruz napcam hiç bilmiyorum sadece tek istediğim bebiş :(

-30 da deli işiymiş Banuşum, ama İzmir'in kızları da delidir yani!
Bir de ben o kuzey ışıklarını görmeyi hayal ediyorum, sıcağı seçerken nasıl olacaksa bu?

geçmiş olsun tatlım kesin ben bulaştırdım sana :)::):) ama ilaç yok bu ay kararlıyız olacak inşallahhhh...benimki hafifledi dinlenerek geçiyo zaten öpüyorum seni canımmm:)

senin yarın di mi beklenmeyen adet günün:34:
hadi hayırlısı canım, inşallaahh

ben ağrının bir ilçesindeyim...hafta içi ağrı merkeze gidemiyoruz hafta sonuda hastane yok...gerçi hastane olsa da doru dürüst doktor yok...

erzuruma gidebilrsin canım çok kafana taktığın bi durumun varsa, üniversite hastanesi var orda

Medyada, sahada çalışıyorum Banuşum:16:
Ve artık havaların ısınmasını istiyorum. Taze bahar haberleri yapmak istiyorum!
Kıyamam sana:) İletişim mezunuyum ben de, medyada çalışan arkadaşlarım geldi aklıma birden böyle yakın hissettim seni kendime :))

Az kaldı kuzum sık dişini, buraya olmasa da oraya bahar geldi geliyor:))
Zormuş işin ama, dikkat et kendine, belki de üşüttün hep kışın.. İnşallah sıcak havalarla birlikte bebiş de gelir;)

gelenler yeni mezun oluyor genelde kitaplara bakarak hastalığımızı söylüyorlar...biz şuram ağrıyor buram ağrıyor diyporuz onlarda kitaplardan bakıyorlar... küçük yerlerde yaşamak zor...ilçelerde yaşamak özellikle :(

:))) yıllar önce, yazlıktayken kuzenim gece yarısı hastalandığında, apar topar gittiğimiz doktoru hatırladım, sağlık ocağıydı sanırım, biz bir telaş anlatıyoruz çocuğun nesi var diye, o sakin sakin dinledi sonra bizden daha şaşkın bir ifadeyle yüzümüze bakıp "allah allah neyi var acaba " dedi.. dayım hadi gidiyoruz deyip çıkartmıştı bizi hemen ordan:)))))

Bence acil değilse ertele , düzgün bir hastanede düzgün bir doktora git tatlım..

-30 da deli işiymiş Banuşum, ama İzmir'in kızları da delidir yani!
Bir de ben o kuzey ışıklarını görmeyi hayal ediyorum, sıcağı seçerken nasıl olacaksa bu?

ahahahahaha deliyiz evet:)) yoksa işim ne burda:))) Ama insan alışıyor hayatım, asla inanmazdım bunu söyleyeceğime ama -5 dereceye ay ne kadar sıcak hava dışarı çıkalım dedim:)))

Canım , ben sana benim kar kıyafetlerini veririm hiç bişey olmaz, paşalar gibi seyredersin ışıkları.. ben izmirde üşürken , şimdi burda o soğukta yürüyüşe çıkabiliyorsam herkes yapar yani:)))

Son düzenleme:
Kıyamam sana:) İletişim mezunuyum ben de, medyada çalışan arkadaşlarım geldi aklıma birden böyle yakın hissettim seni kendime :))

Az kaldı kuzum sık dişini, buraya olmasa da oraya bahar geldi geliyor:))
Zormuş işin ama, dikkat et kendine, belki de üşüttün hep kışın.. İnşallah sıcak havalarla birlikte bebiş de gelir;)

:))) yıllar önce, yazlıktayken kuzenim gece yarısı hastalandığında, apar topar gittiğimiz doktoru hatırladım, sağlık ocağıydı sanırım, biz bir telaş anlatıyoruz çocuğun nesi var diye, o sakin sakin dinledi sonra bizden daha şaşkın bir ifadeyle yüzümüze bakıp "allah allah neyi var acaba " dedi.. dayım hadi gidiyoruz deyip çıkartmıştı bizi hemen ordan:)))))

Bence acil değilse ertele , düzgün bir hastanede düzgün bir doktora git tatlım..

bende böbreğim ağrıyor diye gittim...bağırsaklarımdan film çektiler,gazın var diye gönderdiler beni...gaz ağrısını belinden hissediyor sanırım o doktor...napalım hakkımızda hayırlısı artık...

bende böbreğim ağrıyor diye gittim...bağırsaklarımdan film çektiler,gazın var diye gönderdiler beni...gaz ağrısını belinden hissediyor sanırım o doktor...napalım hakkımızda hayırlısı artık...

:))))))))))) hey allahım yaa, bakma sen gülüyorum ama sinir bozucu bir durum, vala allah yardımcın olsun, inşallah orada olduğun süre boyunca, işin düşmez hastanelere..

Valla çok sancı yapıyor, hatta belimi üşütmüşüm, rüzgarda kaldım çok. Dışarıda çalışmak zor oluyor böyle durumlarda işte maalesef! Ekmek parasi:56:

aman canım koru kendiniii
hamilelik döneminde doğum sırasında ve sonrasında çok sancı yapıyomuş
malum eskiler bu işlerde doktorlardan daha iyi tavsiyeler verirler
benim de büyüklerimden öğrendiğim :34:

Teşekkürler Banu!
Şimdi ben çıkıyorum, çünkü bugün çalıştım, şimdi dunya tatlısı kocamla ilgileneyim.
Herkese sevgiler, iyi geceler.
Yarın gorusuruz:54:

:))))))))))) hey allahım yaa, bakma sen gülüyorum ama sinir bozucu bir durum, vala allah yardımcın olsun, inşallah orada olduğun süre boyunca, işin düşmez hastanelere..

napalımm artık bu küçük yerlerin sorunu...onlarda acemi bizlerde...herkes burda tecrübe edinip büyük yerlere gidiyor....kainatın kanunu gibi bişi oldu artık...

Teşekkürler Banu!
Şimdi ben çıkıyorum, çünkü bugün çalıştım, şimdi dunya tatlısı kocamla ilgileneyim.
Herkese sevgiler, iyi geceler.
Yarın gorusuruz:54:

Görüşürüz hayatım, iyi geceler..:3:

Ben de herkese iyi geceler dilerim, görüşmek üzere...:10::16:

Ben hamileyiiiiim!!!

Akşam 7 de eşimden gizli gizli bir test yapayım dedim.(Çok takılıyorsun diye kızıyorda:)testi yaptım baktım tek çizgi eee tabi bat a daha 6 gün var dedim moralimi bozmadım...desemde inanmayım eşim dedi ne oldu senin suratın düşmüş dedim valla ben test yaptım tek çizgi çıktı oda hayatııım çok erken acele etmeeee sonra bir uykum geldi 8de yattım uyumuş kalmışım...sonra bir anda uyandım sanki bir şey beni dürttü tuvalete gittim dur dedim şu çöpten çıkarayımda teste bir daha bakayım aradan 5 saat geçmiş...Birde ne göreyiiiiiim çift çizgiiiiiii sevinçten ağlamaya başladım...Allah bu mutluluğu bana nasip etti darısı sizlere canım arkadaşlarım...Gelişmeleri haber vericem.Yarın erken kalkacam ÖSSde görevliyim...

canım ne güzel bi çocuk sahibi olmuşsun zaten, hiç heyecanlanmana , günü geçircez diye korkmana gerek yok, kendini rahat bırak ki kolay olsun
hazırda bi tane var nasıl olsa :34: yapabildiğinizi de görmüşsün yani ,için rahat olsun
sıkma canını canım :34:

[

sagol feremcım güzel dıleklerınız ıcın evet allaha şükür bır cocucgum var allah herkese nasıp etsın bızde sperm düşüklüğü vardı 2.5 senede falan hamıle kalabıldım 3 asılama gecırdık buarada onlar tutmadı oyüzden bıraz kasıyorum yanı hamıle kalabılcemmı dıye ocaktan berı denemelere basladık hayırlısı

senin yarın di mi beklenmeyen adet günün:34:
hadi hayırlısı canım, inşallaahh

erzuruma gidebilrsin canım çok kafana taktığın bi durumun varsa, üniversite hastanesi var orda

yok ferem daha var 5 nisana kadar gelmezse bilinki artık kardeşiniz iki canlııı:) inşallah allah isteyen herkese versin..

Ben hamileyiiiiim!!!
nisan 1 şakası mı quuuu :27:
Akşam 7 de eşimden gizli gizli bir test yapayım dedim.(Çok takılıyorsun diye kızıyorda:)testi yaptım baktım tek çizgi eee tabi bat a daha 6 gün var dedim moralimi bozmadım...desemde inanmayım eşim dedi ne oldu senin suratın düşmüş dedim valla ben test yaptım tek çizgi çıktı oda hayatııım çok erken acele etmeeee sonra bir uykum geldi 8de yattım uyumuş kalmışım...sonra bir anda uyandım sanki bir şey beni dürttü tuvalete gittim dur dedim şu çöpten çıkarayımda teste bir daha bakayım aradan 5 saat geçmiş...Birde ne göreyiiiiiim çift çizgiiiiiii sevinçten ağlamaya başladım...Allah bu mutluluğu bana nasip etti darısı sizlere canım arkadaşlarım...Gelişmeleri haber vericem.Yarın erken kalkacam ÖSSde görevliyim...

tatlım ilk 10 dakikadan sonra testlerin hükmü yoktur...ve normalde biraz bekledikten sonra her testte çift çizgi çıkar...seni üzmek istemem ama o teste güvenme kesinlikle..

Back