Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tatlım gecmısı okuyordıum ben hamıle old adettımden 6 gun once ogrendım tatlım bende hıc belırtı yoktu ve hala yok 5 haftalık hamıleyım burdakı gunluk boyle yazıyo:)hala dr gıdemedım yenı bır dr buldum aslında erkenden gıtmek ıstemedım cunku ben gebelıgımı cok erken ogrendım bır hafta gecsın oyle gıdeyım dedım haftaya carsamaba gıdecegım hayırlısı ıle tatlım ...bende kı belrtı sadece ayak agrım ve basenım cok agrıyordu bırde ateslendım onu fark ettım baska bırsey hıssetmedım..

yani erken gebelik idrar testindenmi ogrendin yoksa kandami ?? ben dayanamayim dun yaptim o testen negatif cikti yaa 4 gun kaldi adetime bidahada yapmicam tast mest ya yok iste :(((vallahi bu testlere ne paralar gitti ha

dalınım sana bırsey sorcagım senın bebısın yanı gobusundekı bebıs ne taraftda hıssedebılıyormusun....benım sol tarafım hafıf sıs ve suan batmalrım var sagda tık yok normalmı....

tatlım benımde erken donemde sol agırlıklı olmak uzre sagdada vardı o batmalar sancılar.burdan anlayamayız bebıs ne tarfta dıye.ama sunu soleyım en erken 15.haftada anlarsın bebegın nerde durdugunu karnına abstırdıgındakı o ırı greyfurt buyuklugundekı sertlıgı hıssersın.

ya sınır oldum ya.her msj yazmamdan sonra yada bır dıegr sayfaya gecısımden sonra sıteden cıkıyo ne halt oluyo anlamadım yoruldum ha bıre kullanıcı adı gırmekten.

lataaaaaaaaaaa bak sen ıstedın dıye bende koydum resmımı :)))
tatlım senin kaç tane çocuqun var avatarının yanındaki yazıdan esinlenerek soruyorum tatlım :34:
dalınım sana bırsey sorcagım senın bebısın yanı gobusundekı bebıs ne taraftda hıssedebılıyormusun....benım sol tarafım hafıf sıs ve suan batmalrım var sagda tık yok normalmı....

tatlım sol tarafımda bir basınç var diyordum ya...öqleden sonra hem saq hemde solda hissetmeye başladım...yumurtalarmı çatlıyor yoksa soqan suyunun etkisimi anlayamadım...ama yoqun bir şekilde hissediyorum ve ne olup bittiqini anlayamadıqım için gerginim...

tatlım senin kaç tane çocuqun var avatarının yanındaki yazıdan esinlenerek soruyorum tatlım :34:

tatlım sol tarafımda bir basınç var diyordum ya...öqleden sonra hem saq hemde solda hissetmeye başladım...yumurtalarmı çatlıyor yoksa soqan suyunun etkisimi anlayamadım...ama yoqun bir şekilde hissediyorum ve ne olup bittiqini anlayamadıqım için gerginim...

tatlım benım 21 bucuk aylık bır kız bır oglan olmak uzere bır cıft ıkızım var :)) 6 bucuk haftalıkta 3.bebegıme hamıleyım hayırlısı ıle ıns

tatlım benımde erken donemde sol agırlıklı olmak uzre sagdada vardı o batmalar sancılar.burdan anlayamayız bebıs ne tarfta dıye.ama sunu soleyım en erken 15.haftada anlarsın bebegın nerde durdugunu karnına abstırdıgındakı o ırı greyfurt buyuklugundekı sertlıgı hıssersın.

anladım tatlım ılk basta sagdaydı ama sımdı sol tarafta agrı ve batma ama tatlım sol tarafa yakın bır parfum sısesı yerlestırmısler sankı sert bırsey var o tarafta o yzuden sormustum....

yani erken gebelik idrar testindenmi ogrendin yoksa kandami ?? ben dayanamayim dun yaptim o testen negatif cikti yaa 4 gun kaldi adetime bidahada yapmicam tast mest ya yok iste :(((vallahi bu testlere ne paralar gitti ha

:))aynen bende oyleydım ıkıde bır test yapardım tatlım bu ayda daynamayıp yaptım cok sukur ıkıncı czıgıyo gordumm allah gonlune gore versın hayırlsını ıste tatlım ıns en yakın zmanda hepmızıne bebıs nasıp eder...bol bol dua edın canım benım...

tatlım benım 21 bucuk aylık bır kız bır oglan olmak uzere bır cıft ıkızım var :)) 6 bucuk haftalıkta 3.bebegıme hamıleyım hayırlısı ıle ıns

ayy çok sevindim canım Rabbim evlatlarını sana baqışlasın :nazar::nazar::nazar:
bende 3.yü isteyen tek benmiyim diye merak ediyordum...canım biliyormusun benim eşim ikiz bebek istiyor hemde çokkk...en büyük hayali ikiz bebeqimizin olmasıymış....toplamda 4 çocuk ediyor ikiz bebeqim olursa kendi halimi düşünemiyorum....:26:

tatlım sen rahat ol o agrılar sogan krunu kullandıgmda bende de olmstu herhalde ıltıhabı atıyor agrı vermıs olabılr...yumurtlama catlıyorda olabılır nedesem yalan olur wallaha rahat ol calısmalara devm et ıhmal etme:)

tatlım sen rahat ol o agrılar sogan krunu kullandıgmda bende de olmstu herhalde ıltıhabı atıyor agrı vermıs olabılr...yumurtlama catlıyorda olabılır nedesem yalan olur wallaha rahat ol calısmalara devm et ıhmal etme:)

çalışmalara devam canım bu akşam tatildeyiz :6:

iyi akşamlar kızlar
ben halen bir garibim ne hamileyim ne değilim bu ne acayip bir durumdur feleğim şaştı yaaa
ama bugün kasıklarımda ağrı var ara ara sancı gibi giriyo ve batıyo acaba sizin bahsettiğiniz ağrı böyle bir ağrımı
yarın sabah tekrar test yaptırıcam inş betam artmış olur yaaa

iyi akşamlar kızlar
ben halen bir garibim ne hamileyim ne değilim bu ne acayip bir durumdur feleğim şaştı yaaa
ama bugün kasıklarımda ağrı var ara ara sancı gibi giriyo ve batıyo acaba sizin bahsettiğiniz ağrı böyle bir ağrımı

canım sen kan testine gidecektin gitmedinmi?

iyi akşamlar kızlar

Reglin yakın mi canım

iyi akşamlar kızlar

hemen ertsı gunmu yapın dedler walla tatlım ben saglık ocagında kan vermeye gıtmıstım gecen ay 3.0boyle bırsey cıkmıstı tama hatırlmayorum testı elıme almadım aıle hekımını aradım test de pzıtıfmı negatırfmı dıye bana demıstı 5 ın uzerınde olsaydı pozıtıftı ama sızın 5 den asagı dıye budurmda hamılesın dıyecegım ama ben adetıma 6 gun kala gırmıstım kan vermek ıcın 142 cıktı degrlerım yanı senın adete yakın yoksa bat tarıhın gectımı bılmıyorum ama benım durumum boyleydı sana net cvp veremdım sen de cok akılam hayırlısı olsun bekle bıardaha sabret..

iyi akşamlar kızlar

Reglin yakın mi canım

kısslarrrr doktordan geldim son durum vereyim, dedim.
3 yumurtamın 2si büyümüş. bu akşam çatlaması için iğne olcam. doktor çok iyi gelişmişler, dedi. p.tesi tekrar gitcem. ayyy çok heyecan yaptım yaaa...
cok guzel bir haber canim buay insallah tutucak bebis

masallah sana RAbbim nazarlardan korusun benim bir kizim var bakalim 2.nolcak hayirli ugurlu olsun cnm ikizlerin normal yollami oldular

iyi akşamlar kızlar

esim daha gelmedi bende tw izleyerek orgu oruyorum kiz kardesimde bebek istoyor ona battaniye oruyorum dayanamadim cepten geldim ama yazmasi berbat yaaaa
zil caldi esim sanirim gorusuruzzzz

anaaaam herkes foto koymuşşşş :))) kızlar çok güzelsınız valla maşallah diyim:) banucum sen hayalımdekı gıbısın çok guzelsın valla:)latacım sende çoook güzelmişsin canım öpüom:)
bu arada nariko arkadasa gecmıs olsun dıorum ınsallah en buyuk acısı bu olsun güzel gunler gostersın Rabbım onada..
hamilelik nası gdıyo latacım varmı bı degısıklık

Son düzenleme:
Back