Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Cok tskler, Simdiden boyle olacaksa yandik valla. Butun evin isi bende ve ogretmenim. Esim cogu zaman sehir disinda ve bana yakinda yardim edecek kimsem yok. :50: Allah bana gayret ve kuvvet versin

canım yaaa ama karnındaki minik can için deger inan bana
Allah güç kuvvet verir...2009 mayıs annelerinden arkadasım var 1 haftaya kadar dogum yapıcak hem calısıyor hem 3 yasında kızı var bayada agır hamilelik gecirdi ama Rabbim yardım ediyor sen kafana takma
hamileliğini en güzel şekilde geçirmeye calıs en güzel günler bu günler

latacim selam,

Sali gunu itibariyla doktor 4 haftalik dedi bana ve minicik kese gorundu. Benim derdim, hasta olacak gibi karnim agriyor. Sende de var mi? Bir de bazi kokular cok rahatsiz etmeye basladi. Cok da yorgunluk var. Merdivenleri cikinca eskiden sigara ictigim gibi tikaniyorum simdi. Bunlar sende de var mi? Yoksa bana munhasir mi?

Sevgiler,

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inş
rahatsızlıkların içinde geçmiş olsun inş en kısa zamnda geççirirsin bu dönemi

yasamim nerelisin sen canim kac yasindasin ?? aslinda herkezi merak ediyorum ya,hihi ben 1 mayista 30 ma basicam ve konyaliyim aslinda ankara desek daha dogru olur hihi
canim ben duzceliyim aslen simdi zonguldak erglide oturuyorum esimin isinden dolayi bende nisan 27de 26tim bitecek canim valla bende merak ediyorum herkesi:))
Ay aynen ya 2 saat acmasan ondan sonra oku Allah oku:)
katiliyorum canim bazen sayfalar aliyor basini gidiyor vallaaa
gecmisi okuya okuya gecmiste bogulduk bogulacaz ve gecmis yuzunden kimse konusmuyooo,,lata demek hemseriyiz canim sevindim :))
gecmisten kendimi alamiyorum ki canim yaa merak ediyor birde insan
tatlım benım 21 bucuk aylık bır kız bır oglan olmak uzere bır cıft ıkızım var :)) 6 bucuk haftalıkta 3.bebegıme hamıleyım hayırlısı ıle ıns
maasallah canim benim yaa allah insallah bizlerede nasip eder hayatim ne diyelimAMINNN
iyi akşamlar kızlar
ben halen bir garibim ne hamileyim ne değilim bu ne acayip bir durumdur feleğim şaştı yaaa
ama bugün kasıklarımda ağrı var ara ara sancı gibi giriyo ve batıyo acaba sizin bahsettiğiniz ağrı böyle bir ağrımı
yarın sabah tekrar test yaptırıcam inş betam artmış olur yaaa
insallh canim artar degerin de yarin bizlere hayirli haberler verirsin cnim
sabredecem artık canım biraz bekleyelim bakalım ne olacak inş benimkide artar ve hamile kalırım
benim bu güne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor geç dölenme olabiklirmiş
kafam çok karıştı bekleyelim bakalımm

gec dollenmedir canim insallah oyledirde degerin 2ye katlanir yarin

Tulinim bende hamileyim. Ya ustumden kamyon gecmis gibi. Birde karnim agriyor hastalanacakmisim gibi. Olur mu boyle seyler.

evet canım oluyor malum hasta olamıyorsun artı ıcınde bır canlı olusyor aslında benım cok sıddetlı agrım yoktu bugunn sol taraftan agrım var galıba bugun bıraz pasta borekle ugrastım zorlandım o yapmıs olabılır...

sabredecem artık canım biraz bekleyelim bakalım ne olacak inş benimkide artar ve hamile kalırım
benim bu güne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor geç dölenme olabiklirmiş

bencede okadar bekledın yarın sabah hersey ogrenırsın hayırllısı olsun canım..

evet canım oluyor malum hasta olamıyorsun artı ıcınde bır canlı olusyor aslında benım cok sıddetlı agrım yoktu bugunn sol taraftan agrım var galıba bugun bıraz pasta borekle ugrastım zorlandım o yapmıs olabılır...

Ama canta gibi duracak miyiz? Ayyy bana otururken bile fenalik geliyor. Allah kolaylik versin.

Incir sekerli oldugu icin pek tavsiye etmiyorlar. Az yemeye calis hayatim. Ben cok uzun zamandir folik kullandigim icin doktor 3 gunde bir al depolarin doludur dedi bana. Ben genede hergun aliyorum. 1 bardak sut ve bir kase yogurt, bazen ayran, ogle peynir ekmek domates salatalik falan tuketiyorum. Aksamda 3 kofte kadar et ve salata. Gunde 3 dilim ekmegim var.

masallah yok ben okadr yıyemıyorum tkıyor benı yavas yavas basladım ama tosun olacagız walla:)

masallah yok ben okadr yıyemıyorum tkıyor benı yavas yavas basladım ama tosun olacagız walla:)

Oyle kocaman degil azar azar hepsini ayni anda yersem bende patlarim. gidip gelip 1\4 bardak sut, 1-2 kasik yogurt gibi yiyorum. Yalniz bende as erme gibi birsey de oluyor. Acayip aci biber tursusu yiyorum. Aci aci icimi bastiriyor ohhh.....:56::46:

Eger hamile isen, hemen beta cikiyor. Benim adetim 2 gun gecmisti Betam 517 cikti 1 hafta sonrada 5180 gibiydi. Ben karnimki cizgiden anladim. Rengi degisti. Gobegin altinda inen cizgi gibi yer var ya orasi karardi, idrarimin kokusu cok keskin oldu. Birde vucudumda dolgunluk hissi oldu.

Eger hamile isen, hemen beta cikiyor. Benim adetim 2 gun gecmisti Betam 517 cikti 1 hafta sonrada 5180 gibiydi. Ben karnimki cizgiden anladim. Rengi degisti. Gobegin altinda inen cizgi gibi yer var ya orasi karardi, idrarimin kokusu cok keskin oldu. Birde vucudumda dolgunluk hissi oldu.

evet çok hızlı yükselen bir değermiş eğer hamile isem yarına iki katı artacakmış inş artar yaaa çok heycanlıyımmm

:nazar::nazar:

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
hfz_kubra : HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
first_freedom
duygugunay
38OZLEM38
embadoo

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan İnşallah hamiş..:)
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan İnşallah hamiş..:)
fgak : 10 Nisan İnşallah hamiş..:)
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
hayalimsin1 : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 27 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
efule : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..

:nazar::nazar:

merhaba listeye beni de ekler misiniz acaba?
26 nisan da adet olmam lazım inş kırmızılar gelmezde hamiş olurum bende :16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunn.. dünden bubi muayneden yana moralmen sıfırlardayım 3 yıhiç korunmadım ve çocuğumuz olmadı bütün tetkitler yapıldı olmamasıda bi sorun dediler çatlatma iğnesi hap tedavisi gördüm sonuç olumsuz ve dr en son zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisi dediler ve biz kalakaldık. ve zamana bıraktık tabi olmadı bana bi çözüm olacak öneriler söylermisiniz fsh 7,3 yumurta tembelliği ve rezervelerlimin az olduğunu söylüyor dr lar napcan bilemiyorum uzun bi aradan sınra bi arkadaşın tavsiyesi üzeine yine bi d gittim oda aynısı söyedi bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek diyorrr asla isyan etmiyorum allah herşeyin hayırlısını bilir ben çokk üzülüyorum bu duruma nette araştırma yaptım forumda bal, çörekotu,tarçın karışımından bahsetmişler ve birde hayıt tohumu ve ada çayı ndan bakalım onlarımı denesem bilmiyorumm :(((((

Lataa, geçmişi okurkenn senin adetten 6 gün önce hamile olduğunu öğrendiğini okudum.. şimdi bnm bat ım 20 nisan ve 15 nisan bizim evlikik yıldönümümüz,, acaba 15 i sabah ben de bir test yapsam, varsa bişey çıkar mıı.. ne harika bi sürpriz olurdu değil mi silik bi çizgii :)

Bir de, yine önceki sayfalarda, bir yumurtlama döneminde 3 ilişkinin çok az olduğunu yazmış arkadaşlar, biz de 4 kez çalıştık bu sefer, moralim bozuldu.. ama şu da var, denk gelirse tek seferde de olur, olmayacaksa her gün denesek olmaz..

İinan o kadar çok istiyorum ki bu ay güzel haberi almayı.. inş hepimiz hakkında hayırlısı olur..

Son düzenleme:
ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

canım öncelikle herseyin hayırlısı demek istiyorum Rabbim sana belkide bu yolla cocuk sahibi olmayı nasip edicek
2 ayrı doktora gittiysen ve aynı seyi söyledilerse ben derimki hem alternatif tıp hemde doktorların verdigi tavsiyeye uy inşallah hayırlı sonuclar alırsın

Valla bir arkadasima olmaz kesinlikle tup bebek dediler. 2 ay sonra kendi kendine hamile kaldi. Bence 2-3 farkli doktora da git. Ama tup merkezi olmayan bir yere git ki dr seni para olarak gormesin

Back