Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gecmisi okuya okuya gecmiste bogulduk bogulacaz ve gecmis yuzunden kimse konusmuyooo,,lata demek hemseriyiz canim sevindim :))

selam kızlar ben yine uzun süre kayıplardaydım 1 hafta izmirde abimin yanındaydım 1 haftadırda hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür atlattım iyiyim tek derdim var o da sizden alamadığım haberler. Banu, Tülin, Özlem ,Lata ........... ismini sayamadığım tüm kızlar ne haberlerinz var bana. Şöyle bir göz gezdirdim Latacım hamilemisin yoksa konuşmalarından öyleymiş gibi anladım sankiiiii :1: Kimler hamiş olduğunu öğrendi ve diğer haberleri kısaca özet geçermisiniz aklım hep sizlerleydi. Hamiş olsam bile sizleri takip edeceğimi söylemiştim işte geldim yine yanınıza :32: Bu arada yarın kalp atışlarını duymak için doktor randevum var dua edin benim için :) Nisan ayı sizlere uğurlu gelsin işallah göbüşler bebişlerle dolsun AMİİİİİNNNNNN

evet hamıleyım tatlım teyzesı nerdesın sen:))tatlım anlatmıssın gelememe sebebını...yarın kalp atısalrını mı duyacaksını masallahh:)kac haftalık oldu kı tatlım....

kızlarrrrr pek giremiyorum bu ara siteye bağışlayın yoğunluğum var , nasılsınız bakalım umarım güzel haberler vardır , ilkbaharcım buralardasın , mustafaata hoşgelsin canımm , geçmiş olsun....lataaaaa napıyorsun kuzum nasılsın ??? tüm arkadaşlar hepinize selamlar...

ıyıyım tatlım sen nerelerdesın yaaaaa...kızıyorum ama gır arada bır ama:)))neyse tatlım fırsatladıkca gır bakalım sen neler yapıyon cıcı taze annecık tulınım dr gıttınmı hıc ben daha haftaya gıtcem okadar panık hanım dedın ıyıce agırlastım bak ogrenmıs ogrenelı dr gıttıgım yok:)kendıne dıkkat cok yorulma...

evet canim ve burdaki beklemekte olanda coktan sikilmis gitmis oluyo :))))

lataaaa ordamisin canim gecmistemi?? hamile oldugunu yeni okudum valla gozden kacirmisim rabbim uzun saglikli omur versin ve o mutluluktan bizlerede tadtirsin inss,,,canim kac aylik simi????? ve belirtilerin nelerdi ???? adetine gunler kala bisey ler hissettinmi ??

yok anam lata gecmiste yuzuyor beli hihihi

ya sınır oldum ya.her msj yazmamdan sonra yada bır dıegr sayfaya gecısımden sonra sıteden cıkıyo ne halt oluyo anlamadım yoruldum ha bıre kullanıcı adı gırmekten.

lataaaaaaaaaaa bak sen ıstedın dıye bende koydum resmımı :)))

lataaaa ordamisin canim gecmistemi?? hamile oldugunu yeni okudum valla gozden kacirmisim rabbim uzun saglikli omur versin ve o mutluluktan bizlerede tadtirsin inss,,,canim kac aylik simi????? ve belirtilerin nelerdi ???? adetine gunler kala bisey ler hissettinmi ??

tatlım gecmısı okuyordıum ben hamıle old adettımden 6 gun once ogrendım tatlım bende hıc belırtı yoktu ve hala yok 5 haftalık hamıleyım burdakı gunluk boyle yazıyo:)hala dr gıdemedım yenı bır dr buldum aslında erkenden gıtmek ıstemedım cunku ben gebelıgımı cok erken ogrendım bır hafta gecsın oyle gıdeyım dedım haftaya carsamaba gıdecegım hayırlısı ıle tatlım ...bende kı belrtı sadece ayak agrım ve basenım cok agrıyordu bırde ateslendım onu fark ettım baska bırsey hıssetmedım..

ya sınır oldum ya.her msj yazmamdan sonra yada bır dıegr sayfaya gecısımden sonra sıteden cıkıyo ne halt oluyo anlamadım yoruldum ha bıre kullanıcı adı gırmekten.

lataaaaaaaaaaa bak sen ıstedın dıye bende koydum resmımı :)))

coookkk tatlısın sekerr:))gecmısı okuyordum merak ıste benım net gıttı bugun sınır oldum canım nasılda sıkıldı anlatamam kocıste yok bugun nobetcı:(yenı geldı baglantı.....

heyaa benım.sımalarınızı gorelım dıye yazmıssın bır msj ında bende degıstırdım.

evet tatlım gzuel arkadaslıgımız var kımısı face gruba katılmıs ben gıremedım bende uygun goren arkadaslar avatar resımlerın e smalarımız tanıyalım dedım kotude yapmamısım walla canım arkadaslarımı daha ıyı tanır oldummm he he he:16::16::16:

Back