- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #3.281
bizim internet çok yavaş yawww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Irmegan canım niye konuşmuyorsun
hadi hayırlı haberler verirsin inşallah arkadasımmrb arkadaşlar benimde haftaya kalp atışlarını duymaya gdicem çok merak ediyorum
Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???
yararı vardır tabi eline ver kemirsin dursunKizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?![]()
bende istiyorummmmmmmKizlar ya forum disinda facebook kullananlar varsa orda da toplanalim mi :)
Merhabaaa kızlaaaaaaaar:) Nasılsınız?
Latacım senin için değiştirdim avatarımı:)
canım kefirin içinde alkol var dinen imek caiz deqil bilqin olsun![]()
canım kuzenim hamlesindir inşallah
ama ihmal etme yarın gene yaptır test 2 katına yükselmesi gerekiyor cunku
birse kagıtta degerin karsı tarafında kac haftalık yazıyor oda önemli telde sormayı unutmusum da![]()
kısslarrrr doktordan geldim son durum vereyim, dedim.
3 yumurtamın 2si büyümüş. bu akşam çatlaması için iğne olcam. doktor çok iyi gelişmişler, dedi. p.tesi tekrar gitcem. ayyy çok heyecan yaptım yaaa...
canim insallh guzel haberlerini aliriz 5ten yuksek degerin yani hamis gozukuyorsun normalde gec dollenme olmustur canim buyuk ihtimal yarin yaptir testini tekrar 12 13 cikarsa tamamdir bu isSlm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???
evet banucum katiliyorum sana burada tecrubelerimizi konusalim canim benim.deli yaaa:))) emektarı olalım da hani, ilk çocuğumda şöyleydi, 2. de böyle falan diye anlatıyor olalım yaaa, kuru kuruya emaktarlık bozar sinirleri:))))
canim hadi bakalim hayirli haberlerle donersin inslhkıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
ayyyyy bak simdi ya 4-5yil sonra da gercekten boyle olursakkktövbe estagfurullah bak şimdi aklıma ne geldi:):) 4-5 yıl geçiomuş biz halan yok nisandan umutlular, yok mayısa gecenlerde yazısıomusuz. banu ben diktim bu gece ayakları ama romatizlarımdan agrı yaptı fazla kalamadı. evet özlem efet bende ayaklarımı sıcacık tuttum gene bakalım inşallah tutacak bu ay:)))))))))))))))))))))))))))
kısslarrrr doktordan geldim son durum vereyim, dedim.
3 yumurtamın 2si büyümüş. bu akşam çatlaması için iğne olcam. doktor çok iyi gelişmişler, dedi. p.tesi tekrar gitcem. ayyy çok heyecan yaptım yaaa...
a a a a ben gecmisi okuyup cevap verce kadar kimsecikler kalmamis ama![]()
günaydın canımm, ben soğan kürü yaparken ağrılarım olmuştu hem sağ hem solda, burada bir teyze var, emekli ebe, ona sordum, bişey içiyo musun dedi, evet soğan suyu dedi. iyi geliyordur o yapar dedi.
hani eski bir reklam vardı, ne reklamı hatırlamıyorum ama slogan şuydu "evdeki huzur, zenginlik budur" aynen öyle. günün sonunda sarıldığın insanla huzurun mutluluğun varsa gerisi teferruat oluyor. Allah herkesin evinin huzurunu tam etsin, artırsın eksiltmesin.
inşallah doğru doktoru bulursun canım. doktor çok önemli. bu arada maşallah ne güzelsin:) çok sevdiğim bir arkadaşım var ona benzettim profilini :)
canım senin adına çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruzz
tatlım bende dahil iki tanıdığımda tülin hanım doğumumuzu yaptı. memnundum çok tatlı bir bayan ama belki yoğun olabilir erken randevu almak lazım... hadi bakalım Allah yardımcın olsun.
Merhabaaa kızlaaaaaaaar:) Nasılsınız?
Latacım senin için değiştirdim avatarımı:)
Bence de o doktoru değiştir sen.. 4 ay çok kısa bir süre hayatım..
Beluşummmmmm....![]()
anaaaa kizzz nerelere gittiniz sizzz kimsecikler kalmamisss yaaaa![]()