Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

olsun pazartesi gidersin yada cumadan git doktoruna bir danış...

tek yumurta çok az canım ve yumurtan büyümemiş...alttan yapılan muayenelerde daha iyi gözlemleniyor....kese bile alttan yapılan ultrasonda daha erken görülebiliyor..sen daha önce doktora alttan muayene olmadıqın için zor gelmiş olmalı..korkucak bişey yok canım rahat ol...

ortalama ne kadar olmalı canım? ben de merak ettim şimdi. bu ay klomen kullandım. 3 yumurtam var en büyüğü 14 mm. iyi mi?

EVET CANIMM ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHA :) latacım sana kür uzmanı olarak bir soruuuu :) şimdi bende hiç kist felan yokmuş şuanda değerlerimin hepside normal çıktı çok şükür.. soğan kürünü geçen ay 15 gün uyguladım sence bu ay soğan kürü yapayım yoksa incir kürü yapıp yumurtalarımamı destek çıkayım ne dersin??

saol canımm çok şükür allahımaa...eşimin sıkıntısıda şöyle normal değer oluyomuş eşimin değeri 9 çıktı.. bu değer kadının gebe kalabilme oranını gösteriyomuş.. 4'den azsa %7 4-14 arasıysa %49 14 ve üstüyse % 88 gebe kalabilem durumu oluyomuş.. hocanın dediğide şu buna biz çok inanmıyoruz sıkıntı çıkarabilecek bir durum değil ama isterseniz bir üroloji doktoruna görünebilirsiniz dedi...

hiimm tesekkurler canim bilgin icin bizde onumuzdeki hafta gidecez ya goruruz artik heralde hangi degermis o.

Kızz dr akraban falanmı?ucret almıyo yada senı cok cekıcı buldu kikikikikki şaka bır tarafa ben dogum evıne gıdıyorum özele param yetısmıyo:(((

valla benim doktor çatır çatır alıyo. geçen hafta gittim 50, dün gittim 50. alıyo da alıyo yani :)

kızlar çok kötüyüm yardım ediin.9. da adet olmadım dün kıl gibi akıntımda kan vardı,sonra geçti şimdi ise akıntım vizon rengi :( dün akşam test yaptım çok sonra silik çizgiyi gördüm.Yine bişey olucak diye korkuyorum.Birazda kasıklarımda ağrı batma var :(

Kızlar merhabalar uzun zamandır takip ediyordum burayı ama yeni üye olmak nasip oldu :)
8 aydır evliyiz ve 3 defadır çocuk için deniyoruz olmadı bende dün doktora gittim kafama takacağıma..
Ve o iğrenç muayeneyi oldum :((
Enfeksiyon var dedi doktor ve alttan bakarken 1,6mm yumurtan ve 1 tane var dedi ne demek istedi ki burda ??
Ve göğsüme baktı süt var mı diye yok dedi anlamadım :s
Birde 17 Nisanda bi daha gel kan testi yapıcam dedi yumurtlama gününe denk getirmek için sanırım..
Bi sonraki adetim çünkü 29 nisan..
Bi daha alttan muayene yapar mı :( çok korkuyorum
Yardımcı olursanız sevinirim..Birde ben adetimin 3.günü falan gitmedim doktor bişey demedi..
Allahım hepinize evlat nasip etsin inşallah..

bebek olana kadar alttan muayene devam. merak etme bi kaç seferden sonra alışıyorsun :) (tecrübeyle sabit)
göğsündeki süte bakma sebebi, süt hormonu olarak bilinen prolaktin hormonu için muayene. bu hormon yüksek iken göğüsten süt gelebiliyor o nedenle ön tanı için bakmıştır. ve yüksekken vücut kendi kendine koruma uyguluyor.
kafanı rahat tut kendini buna şartlandırmamaya çalış elinden geldiğince. yoksa bütün hormonlar şaşıyor olacaksa da olması zorlaşıyor... daha çok yenisin 3 denemede illa olacak diye bir şey yok canım. enfeksiyon için iğne ve hap kullanmıştım ben de. Allah yardımcımız olsun...

canim o deger dedigin kandaki deger mi yoksa spermdekimi degerin adini yazabilirmisin

EVET CANIMM ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHA :) latacım sana kür uzmanı olarak bir soruuuu :) şimdi bende hiç kist felan yokmuş şuanda değerlerimin hepside normal çıktı çok şükür.. soğan kürünü geçen ay 15 gün uyguladım sence bu ay soğan kürü yapayım yoksa incir kürü yapıp yumurtalarımamı destek çıkayım ne dersin??

saol canımm çok şükür allahımaa...eşimin sıkıntısıda şöyle normal değer oluyomuş eşimin değeri 9 çıktı.. bu değer kadının gebe kalabilme oranını gösteriyomuş.. 4'den azsa %7 4-14 arasıysa %49 14 ve üstüyse % 88 gebe kalabilem durumu oluyomuş.. hocanın dediğide şu buna biz çok inanmıyoruz sıkıntı çıkarabilecek bir durum değil ama isterseniz bir üroloji doktoruna görünebilirsiniz dedi...

tatlım ıncır kurunu bılmıyorum neye faydasının old dahı bılmıyorum sadece sogan kurunu yaptım bende senın gıbı dr gıttım hersey normal demıstı bend eılk ay kullandım 15 gun ıkıncı ayda yıen adetım bıter bıtmez bır 10 gun daha sogan kuru yaptım yanı benım yaptım ıs bu:)

Merhaba kızlaaaaaaar:) Ben cumartesi izmire gidiyorum , la la la la la la , çok mutluyummm...:16::16:

Evet dalincim çok can sıkıcı haberler aldık bu hafta ama inşallah son olur, onlarda bebişlerine yeniden kavşuurlar..
Sen nasılsın? nasıl oldunuz ailece??

İnşallah ilaca falan gerek kalmadan, soğan kürünün de yardımıyla atarsın vücudunda adetle tatlım..

Lekelenmenin başladığı günü ilk gün sayacaksın.. sonrada adet döngün eğer 28 günde birse 14.gün yumurtlama günün ama sen o günden bir kaç gün önce başla denemelere..

İnşallah beklemezsin ama Doğum kontrol hapından sonrada hemen hamiş kalamayabilirsin, bir iki ay zaman alabilir, panik yapma hiç:)

erken de yumurtlayabilirsin hayatım, çok olmayacak bir şey değil, ama kasığın bugün ağrımaya başladıysa bugün çatlayacak demek de değil, çatlamak üzere oldupunu da gösteriyor olabilir. Tabii dediğin gibi iltahap vs ile ilgili de olabilir. Sen takılma bence denemelerini düzenli yap gitsin:)

Hoşgeldiiin tatlım:) İnşallah nisan uğurlu gelsin sana hayatım:)

Merhaba kuzum:) Özlem iyi ama bu hafta yoğunmuş çok pek giremiyor nete, doktora gitti, doktor yardımcı ilaçlar vermiş onları kullanmaya başladı.. ama kötü bir şey yok, sadece yumurtaların gelişimine katkıda bulunacak ilaçlar sanırım.. gelince anlatır kendi de detaylı:) Sen nasılsın hayatım?

İnşallah güzel haberlerle dönersin tatlım:)

banucum Türkiyeye gelcen hee ne mutlu sana tatlım,, özlemde inşallah yarın falan gelirde detaylı konuşurusss...
benimde adetim 16 sında olması lazım inşallah olmamda hamiş olurum canım.. kaç gündür sol kasığım çok ağrıyor.. hayırlısı tabi..

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı :1: dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

tatlım geldimi o kırmızılar yumoşların gittimi şimcik.:((( olsun tatlım inşallah bu ay daha çok yumoş gelişir.. üzülme tatlım.. hayırlısı olsun ayrıca üzülmediğine sevindim.. herşeyin hayırlısı hayırlı zamanı var tatlım. sabredelim... ama kür falan yapmıcam deme sakın tabiki yapcan.. hemen etki etmez herkese.. dimi tatlım..

kızlaaaaarrr şurda 2 saat topiğe bakmadım neler olmuş yaaaffff... yeni topik fikri çok muhteşemmm kesinlikle öyle bişey yapalım derim.. Erginsena harika bir bayansın maşallaahhhhh darısı 3. kez anneliğe olsun :)

kızlar ben doktora gittim bu arada.. sonuçlarımıza baktı benim tüm değerlerim normalmiiiişşşşşş :nazar:
eşimin testinde de ufak bir pürüz çıktı ama onu sıkıntı olarak saymıyoruz dedi doktor.. yani eşimin spermine göre benim hamile kalabilme oranım %49 muş...
tedaviye başlıcaz dedi ve bi tablo çizdi bana günleri yazdı ve hangi gün ne yapmam gerektiğini not etti.. adetimin 3.günü klomene başlıyorum 11 ve 15. günleri arası gün aşırı ilişki 22. gününde ise duphaston kullanıcakmışım.. 11. günü gel ultrasonda yumurtalarına bakalım dedi :) canım doktorum benimmmmmm :)))) ve yine bizden ücret almadı :)

süper irmegan sorun olmaması iyi canım.. inşallah bu ay kullandığın ilaçların hemen faydasını görürsün tatlım..

bitaneler nabersiniz kizlar birbirimizi taniyalim acisindan iyi dusunmusunuz ozellikle lata cim dikkatini cekerim seker:) sen de kendini goster bize ben profil resmimi degistirdim bile:):16:

Kızz dr akraban falanmı?ucret almıyo yada senı cok cekıcı buldu kikikikikki şaka bır tarafa ben dogum evıne gıdıyorum özele param yetısmıyo:(((

cnmm mesajini yeni gordum vallah... calistigim yerle doktorun muayenehanesi yan yana bide kadin paragoz bi doktor degil ondan sanirim...

kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan:(((((((((((((((((((8:14::14::14::14::14::14::14::14:

Cok gecmis olsun canim :( Demek boylesi hayirliymis canim. Nasil bir hayal kirikligi oldugunu ancak tahmin edebiliyorum. Allah'tan senin icin sabir ve acil sifalar dilerim.

kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan:(((((((((((((((((((8:14::14::14::14::14::14::14::14:

Canim,

Allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Yasamis olsaydi, kim bilir neler ile karsilasacaktin? Doktor ilk mol gebeligi oldugunu ogrendigimde evren o kadar buyuk bir mucize ki hatali olanlari ayikliyor, saglam olanlari birakiyor. Ilk 3 ay hamileyim demeyeceksin ve kesin gozuyle bakmayacaksin dedi bana. Dusundugum de rabbimin bir mucizesi olan bebekte bazen gelisim sorunlari oldugunda rabbim gene bunu sana sikinti yaratmamak icin geri aliyor diye dusun.

Allah yardimcin olsun.

Selam kizlar bu gun baska bi doktora daha gittim diger doktorun bana verdigi ilac var ya dozunu cok yuksek vermis sen daha 24 yasindasin bu doz sana cok ve yumurtalarin zaten normal gelistigi icin sende kist yapmis dedi ama dun doktor baktiginda 52mm ydi ve dun sogan kurune basladim sabah ta ictim oyle ciktim neyse doktor bana adet dongusunde atilir ciddi bisey degil dedi vucudun degil ilac yapmis bunu olmasa ilac veririm 1 ay seni korur ama sonra hamile kalabilirsin kolayca dedi sogan kuru dedim onerimisiniz kesinlikle dedi eve geldim bi baktim bu gun kistin buyuklugu 48 mm olmus dun diger doktor 52 mm yazmisti Allahin hikmetidir insAllah sogan kurunun etkisidir kizlar siz siz olun ileri yaslarda degilseniz klomofen ilacini kullanirken doktorunuza kist yaparmi sorusunu sorun Allah hepimizin yardimcisi olsun dualarinizi eksik etmeyin emin olun benim de dularim hepimiz icin

Arkadasim,

Allah biran evvel gonlunun muradini aratmadan hayirlisiysa versin. Ben hep hayirliysa ver rabbim diye dua ediyorum. Insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer. Dualarim seninle...

Ayrica bir arkadasima tup bebekten baska olmaz dediler, 2 ay sonra kiz kendiliginden hamile kaldi. Rabbim ol deyince oluyor. Gerisi bos

Son düzenleme:
günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu

Canim dollenme olmus tebrik ederimmmm :46::46::46: Insallah Allah tamanina erdirir. Kanin sabahi aksami yok canim her zaman ayni cikar :)

canım doktorların 3.de dedilerki; 1 ay beklicez kist büyümüşmü küçülmüşmü yoksa tamamen geçmişmi gözlemlicez..

Erginsena senin ne kistin var ben anlamadim. Basit kist mi cikolata kisti mi?

Arkadaşlar, Çağ hastanesinden bahsettiğinize göre, Ankarada mısınız.. ben de Ankara da yaşıyorum, rutin testlerimi Gazi de yaptırmıştım, smear testi, jinekolojik muayene, ve hiç bi sorun yok dediler.. çalışmalara tam anlamıyla da bu ay başladık diyebilirm :) bakalım neler olucak, içimde hep bi ümitsizlik nedense..

inşallah Allah kısmet eder de, hamile olursam hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim, Ankarada çok ünlü olan, arkadaşlarımın tavsiyesi doktoralr var ama, acaba sizlerin fikirleri nedişrr?

Ben ilk HRS Kadin Hastaliklarina gittim. Muayene ve kan testleri icin 300TL odedim ve saglik sigortam tedavi formumda cocuk istemi yazdigi icin geri odeme yapmadi :22: Bu nedenle ordan sogudum. Halbuki doktor Didem Kurban iyi birine benziyordu. Ikincide Dr. Ebru Sarac'a gittim. Biraz pahali ama internette cok iyi yorumlar okudum ve hakkaten de cok memnun kaldim. Cok ilgili, guler yuzlu. Dogal yontemlerden yana. Hemen ilac ameliat vs demiyor.

gittim canım. klomen kist yapar deniyor ama benim küçük kistler gitmiş :)) büyüğü duruyor tabi. 3 tane yumurtam varmış. perşembe tekrar gitcem bakcak bakalım. bu arada çatala yatırdı ve rahim ağzını yıkayıp biraz açtırdı. spermlerin daha kolay ulaşması için, dedi. biraz acıdı ama çok değil :(

Canim insallah ise yarar. buyuk olan gitmez zaten ben anladim hamile kalana kadar o bizimle :52:

kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.

tatlim insallah hayirlisiyla haftaya duyarsiniz.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :16::16:
ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum renglimin 4 gün geçiktiğini ve silik bir ikinci çizgiyi düşünürsek % 80 hamile gibiyim ayrıca bugün içten içe midem bulandı tabi bulantının piskolojik olma ihtimalide yüksek :44:
kan testini nezaman yaptıracağım ise muamma:44::44:
bugün tartıya çıktım veeee moralim sıfırın altında 1500 oldu 52 den 57 kiloya çıkmışım veee yıkıldım yaaa:53::53: eğer bunun üzerine hamile kalırsan 70 ve üzerinde kilo ile doğum yapacam kabus gibiiii :52::52::52:

Tebrikler :46::46::46: Insallah hamilesindir. Bence kilon takacagin son sey olsun :) Boyunu bilmiyorum ama 57 cok degil. Ben de 57 kiloyum. Evlendigimde yani bundan 9 ay once 52 idim aynen senin gibi. Yavas yavas veririz ya bence hala iyi durumdayiz.

bugün doktora gittim kesem görünmedi:( doktor dış gebelik olabilir dedi.

Gebeligin kacinci gunu ki? Dur biraz sabret insallah dis gebelik degildir. Biliyorsun her seyin en kotusunu soylerler.

Adetime 4gün kaldi inşallah hamileyimdir de gerek kalmamıkalmaz bunlara . Şimdi eşim hangi bölümde muayene olmasi lazım

Bence sen doktora bile gitme. Daha yasin cok kucuk ve yeni evlisin. 7 ay uzun bir sure sayilmaz. Belkide sadece dogru gunlerde beraber olamadiniz. Bence once bu konuda bilgi edin. Yumurtlama ne zaman oluyor vs bunlari ogren. Illaki doktora gideceksen de adetliyken falan gitme. Kizlar onu hormon testi ister diye soyluyorlar ama doktorlar durduk yere hormon testi istemez. Ultrasonla muayene yaparken de rahim duvarinin kalinligindan yumurtlaman olduysa ondan anlar hormonlarinin iyi calisip calismadigini. Esin de senle gelebilir urolojideye de gidebilir.

merhaba arkadaşlar... bugün benim reglimin ikinci günü dün bir damla kan geldi bu sabah bazı lekeler vardı pembemsi başka yok.. ama hiç böyle olmazdı ve benim adetim düzenli dir hep.. ve idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı önce, yarım saat sonra baktığımda hafiften bir çizgi vardı..... ne sizce bu...???

ya ben seni cok merak ediyordum. esinin dogum gununde supriz yapmak istiyordun. sanirim bir kac gun sonrada olsa istedigin suprizi yapabileceksin :)

degerlendirelim canim :) da hani herkezin bi derdi oluyor mesela o ay hamile kalan birileri var daha kalamayanlar var sekil A bizler ne bilim ya onlar artik bebis ne kadar buyudu falan muhabetindeyken biz kurleri konusuyoruz ondan ayri ayri her aya ozel topik actim tatlim ama isterseniz oyle de yapabiliriz

sabit topik fikrine kesinlikle katiliyorum. gocebe gibi ordan oraya gitmeyelim :) adi da Banu'nun dedigi gibi dostlar meclisi olabilir bence :)

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı :1: dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

tatlim ya senin testin silik cizgi cikmamis miydi? bildigin adet mi oldun yoksa lekelenme mi?

peki yumurtlama günüme denk gelmediği için tek yumurta olmuş olabilir mi :(
17sinde bi daha bakar mı acaba alttan :(

tek yumurta normal olani zaten dertlenme bos yere :) muayene fobini atlatmani dilerim zira bebek isine girdin mi o muayeneyi bir kac kez daha olmak durumunda kalabilirsin.

kızlar çok kötüyüm yardım ediin.9. da adet olmadım dün kıl gibi akıntımda kan vardı,sonra geçti şimdi ise akıntım vizon rengi :( dün akşam test yaptım çok sonra silik çizgiyi gördüm.Yine bişey olucak diye korkuyorum.Birazda kasıklarımda ağrı batma var :(

neden korkuyorsun ki? hamile olabilirsin korkacak bir sey yok. yogun mu akintin? hafif olabilir normal.

tam da yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim gün çok üşüdüm ve o bölgenin epeyce ağrıdığını hissettim. o gün üşütmenin hamile kalmaya olumsuz etkisi var mıdır? her an umut bitirecek birşeyler çıkıyor..

Back