Canim dollenme olmus tebrik ederimmmm
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Insallah Allah tamanina erdirir. Kanin sabahi aksami yok canim her zaman ayni cikar :)
Erginsena senin ne kistin var ben anlamadim. Basit kist mi cikolata kisti mi?
Ben ilk HRS Kadin Hastaliklarina gittim. Muayene ve kan testleri icin 300TL odedim ve saglik sigortam tedavi formumda cocuk istemi yazdigi icin geri odeme yapmadi
![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
Bu nedenle ordan sogudum. Halbuki doktor Didem Kurban iyi birine benziyordu. Ikincide Dr. Ebru Sarac'a gittim. Biraz pahali ama internette cok iyi yorumlar okudum ve hakkaten de cok memnun kaldim. Cok ilgili, guler yuzlu. Dogal yontemlerden yana. Hemen ilac ameliat vs demiyor.
Canim insallah ise yarar. buyuk olan gitmez zaten ben anladim hamile kalana kadar o bizimle
tatlim insallah hayirlisiyla haftaya duyarsiniz.
Tebrikler
Insallah hamilesindir. Bence kilon takacagin son sey olsun :) Boyunu bilmiyorum ama 57 cok degil. Ben de 57 kiloyum. Evlendigimde yani bundan 9 ay once 52 idim aynen senin gibi. Yavas yavas veririz ya bence hala iyi durumdayiz.
Gebeligin kacinci gunu ki? Dur biraz sabret insallah dis gebelik degildir. Biliyorsun her seyin en kotusunu soylerler.
Bence sen doktora bile gitme. Daha yasin cok kucuk ve yeni evlisin. 7 ay uzun bir sure sayilmaz. Belkide sadece dogru gunlerde beraber olamadiniz. Bence once bu konuda bilgi edin. Yumurtlama ne zaman oluyor vs bunlari ogren. Illaki doktora gideceksen de adetliyken falan gitme. Kizlar onu hormon testi ister diye soyluyorlar ama doktorlar durduk yere hormon testi istemez. Ultrasonla muayene yaparken de rahim duvarinin kalinligindan yumurtlaman olduysa ondan anlar hormonlarinin iyi calisip calismadigini. Esin de senle gelebilir urolojideye de gidebilir.
ya ben seni cok merak ediyordum. esinin dogum gununde supriz yapmak istiyordun. sanirim bir kac gun sonrada olsa istedigin suprizi yapabileceksin :)
sabit topik fikrine kesinlikle katiliyorum. gocebe gibi ordan oraya gitmeyelim :) adi da Banu'nun dedigi gibi
dostlar meclisi olabilir bence :)
tatlim ya senin testin silik cizgi cikmamis miydi? bildigin adet mi oldun yoksa lekelenme mi?
tek yumurta normal olani zaten dertlenme bos yere :) muayene fobini atlatmani dilerim zira bebek isine girdin mi o muayeneyi bir kac kez daha olmak durumunda kalabilirsin.
neden korkuyorsun ki? hamile olabilirsin korkacak bir sey yok. yogun mu akintin? hafif olabilir normal.