- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.921
İnşallah hamişsindir tatlımmm:))mrb kızlar benım bat 18 nisan ama iki gündür kasıklarımda çok agrı var gögüslerim ucuna dokununca sızlıyor normalde adet olmadan hiç kasık agrım olmaz adetliykende hiç olmaz anlamadım gitti fikri olan varmı acaba bu ay rahim filmi çektirmiştim umudum var olabilirmi diye 1 hafta nasıl gecicek kafam düşünmekten agrıyor artık allahım bebeişlerimizi hayırlısıyla gönder bize inşşşşş![]()
Hayatım valla bende daha uzun kalmak isterdim ama dil kursum başlayacak 7 mayısta, dönmem lazım yanitatlım bır doktor bulamdım kı nette herkez bırsey soylemıs haftaya gıdcegım hanı doktorlar adetten 1 hafta gectıkten sonra gelın demıs ya ben bu paza gunu doldurcagım bır haftayı ozman gıdecegım tatlım ıns bır skıntı cıkmaz dıs gebelık mol gebelık bugun sabahtan berı onları arastıryorum belırtılerı neler dıye dun bır kac arkadassımız kotu seylerle karsılasmıslar korkmadım desem yalan olur ama ınancım sonsuzdur rabbım nasıp etmısse bebısmız yer yuzuen gelcek ne olursa olsun rzık yoksa ne ben doktor hıc bırsey yapamyız ıyı dusunmeye calsıyorum ıste bugun baktım bu tıp bır gebelıge sahıpsem nelerle karsılasmam lazım dıyede bende ne lekelenme nede kanamam ve sıddetlı agrım var cok sukur bunalrdan hıc bırı yok ıns rabbım korktugumuzla karsılastırmaz....senın mutlu old sevındım senın ıcın tabıkı cok gzuel olcak demek sen ızmırden gelcen ben de 18 de gıdecegım ızmıre.....bana gore az kalıyorsun bence gıt bır ıkı ay kalsaydın tabı bunu kocısın duymasın bana cok kızar herhalde:)hayırlısı olsun senın ıcınde gulum benım..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sen çok fazla öyle şeyleri araştırma kuzum, ortada bişey yokken aklını bulandırıp moralini bozmaktan başka birşeye yaramaz.. Alah hepimizin hakkında hayırlısını versin, olacak olan da oluyor zaten, ama sen en başından hiç kasma kendini:)
Ahahahahah bayıldım buna:)))Kopmayan cicekler Nasilim![]()
vala cnm morelim bozuldu çok kafama takıyorum böyle şeyleri napcam bilmiyorum . inş cnm bebişlerimiz bizleri çok bekletmez cnm . şu bir senedir kafama takmaktan saçlarım beyazladı düşün yani cnm . amin cnm Allahım bi daha yaşatmasın .kimseye de yaşatmasın(amin)
Amiin hayatım.. Tüm kalbimlei en kısa zamanda hamiş kalmanı, sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirip bebişini kucağına almanı diliyorum:) Ama pozitif düşün sende, stres bu süreçte sana en zararlı şey çünkü:)