Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Banucum ben yokum listede ya arkadaşlar hani adetin 3. Gunu git demiştiniz ya pazara denk geliyor ama

Valla özlemcım daha 7 aylık evlı ve 18 yasındasın neden bukadar dert edıyorsun anlamıs degılım evlılıgın tadını cıkarsana benım yaş 41 oldugu ıcın savasıyorum bebek ıcın 18 olsam keşke akısına bırak olur daha gencsın ben dr gıttıgımde 4 aylık evlıydım benı kovmadıgı kalmıstı hele 1 sene olsun bu ne acele dedı bende dr bey yaş 40 malum dedım şok oldu daha kucuk gosterıyon dedı ama yınede bıraz bekle dedı dedıgıde oldu tam 1 sene ustune hamıle kaldım ama malesef kurtaj olmak zorunda kaldım her neyse hayatı kendıne zından etme bu yaş bırdaha gelmez gununu yaşa sevgılerle...

merhaba kızlar
en son nezman geldim hatırlamıyorum bileee
okadar yogunum ki bebek yapmaya vakit bulamıyoruz o derece :26:
31 martta regl olmustum kürtaj sonrası ilk reglim oldugundanmıdır nedir uzun sürdu ve cok yogun oldum
ama şimdi calışmalara baslıyoruz
eşim istemiyor ama ben cok istiyorum
hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
listeyi ben göremedim benide ekleyin kızlar
benim bat 27 nisan :3:

peki yumurtlama günüme denk gelmediği için tek yumurta olmuş olabilir mi :(
17sinde bi daha bakar mı acaba alttan :(

canım ben adetliyken gitmiştim doktora 2 tane yumurtam vardı..bazı kişiler ayda 2 defa yumurtluyormuş..eqer sendede böyle bişey olursa bu ay tekrar yumurtan olur...ama takip ettir doktora mutlaka....yumurtlamakla bitmiyor..büyüyüp yeterli olgunluqa gelmesi ve en önemliside çatlaması gerekiyor...işte bu dönemi yakalayıp döllenmeyi saqlalamız için doktor takibi önmeli yer teşkil ediyor...alttan bakar bakmaz bunu sorun etme..ama büyük ihtimalle bakar diyorum...bebek olsa karnından baksın ama normal şartlarda alttan bakması daha mantıklı...

kizlar sogan kuru bende de akintiyi baslati bu gun 3 cu gunum insallah kisti bu ay atarim da ilaca gerek kalmaz yoksa mayis ta husran olur:(

canım sende kistmi varmış?
biz mart umutlularında beraberdik ve b, türlü regli olamamıstın
sogan kürü inşallah işe yararda hayırlısıyla hamile kalırsın canım

canım ben adetliyken gitmiştim doktora 2 tane yumurtam vardı..bazı kişiler ayda 2 defa yumurtluyormuş..eqer sendede böyle bişey olursa bu ay tekrar yumurtan olur...ama takip ettir doktora mutlaka....yumurtlamakla bitmiyor..büyüyüp yeterli olgunluqa gelmesi ve en önemliside çatlaması gerekiyor...işte bu dönemi yakalayıp döllenmeyi saqlalamız için doktor takibi önmeli yer teşkil ediyor...alttan bakar bakmaz bunu sorun etme..ama büyük ihtimalle bakar diyorum...bebek olsa karnından baksın ama normal şartlarda alttan bakması daha mantıklı...
Teşekkür ederim cevabın için canım..
Mecburen katlanıcaz bu acıya :(
Rabbim aratmasında .. Çaresi bulunsun :(

Teşekkür ederim cevabın için canım..
Mecburen katlanıcaz bu acıya :(
Rabbim aratmasında .. Çaresi bulunsun :(
tatlım daha çok küçüksün bundan dolayı alttan muayene zor gelmiş olmalı..bebket çok büyük sorumluluk istiyor..çok erken daha..bende hayatının tadını çıkar..2-3 sene daha erteleyebilirisn...
Anaaa beyaz kıyafetınle bırden hamıle gıbısın dıye hıssettım ne guzel olardı yaaa ooffff:((((

inşallah canım gerçekten güzel olurdu :49:

olsun pazartesi gidersin yada cumadan git doktoruna bir danış...

tek yumurta çok az canım ve yumurtan büyümemiş...alttan yapılan muayenelerde daha iyi gözlemleniyor....kese bile alttan yapılan ultrasonda daha erken görülebiliyor..sen daha önce doktora alttan muayene olmadıqın için zor gelmiş olmalı..korkucak bişey yok canım rahat ol...

senacımmm goordummmm senı:)tsk ederım cok cıcı sık bır bayanmıssınız hemde 2 taen cocuk annesı masallahınız var..tatlım foto bılerek alıntı yapma ıstemdım belkı sılersın dıye hanı avatar resmı oalarak kenıdı foto bırakılım ıyı olmazmı ıyıce bırbıızmı tanımıs oluruz ıste ...:34:

ErGiNSeNa maşallah canım iki çocuk annesi olarak fiziğin çok iyi:nazar::nazar:
kaç yaşındasın merak ettimde

Son düzenleme:
senacımmm goordummmm senı:)tsk ederım cok cıcı sık bır bayanmıssınız hemde 2 taen cocuk annesı masallahınız var..tatlım foto bılerek alıntı yapma ıstemdım belkı sılersın dıye hanı avatar resmı oalarak kenıdı foto bırakılım ıyı olmazmı ıyıce bırbıızmı tanımıs oluruz ıste ...:34:

cnm soğan kürü için klorsuz su yazıyo onu nerden bulabilirim acaba

kızlaaaaarrr şurda 2 saat topiğe bakmadım neler olmuş yaaaffff... yeni topik fikri çok muhteşemmm kesinlikle öyle bişey yapalım derim.. Erginsena harika bir bayansın maşallaahhhhh darısı 3. kez anneliğe olsun :)

kızlar ben doktora gittim bu arada.. sonuçlarımıza baktı benim tüm değerlerim normalmiiiişşşşşş :nazar:
eşimin testinde de ufak bir pürüz çıktı ama onu sıkıntı olarak saymıyoruz dedi doktor.. yani eşimin spermine göre benim hamile kalabilme oranım %49 muş...
tedaviye başlıcaz dedi ve bi tablo çizdi bana günleri yazdı ve hangi gün ne yapmam gerektiğini not etti.. adetimin 3.günü klomene başlıyorum 11 ve 15. günleri arası gün aşırı ilişki 22. gününde ise duphaston kullanıcakmışım.. 11. günü gel ultrasonda yumurtalarına bakalım dedi :) canım doktorum benimmmmmm :)))) ve yine bizden ücret almadı :)

Son düzenleme:
kızlaaaaarrr şurda 2 saat topiğe bakmadım neler olmuş yaaaffff... yeni topik fikri çok muhteşemmm kesinlikle öyle bişey yapalım derim.. Erginsena harika bir bayansın maşallaahhhhh darısı 3. kez anneliğe olsun :)

kızlar ben doktora gittim bu arada.. sonuçlarımıza baktı benim tüm değerlerim normalmiiiişşşşşş :nazar:
eşimin testinde de ufak bir pürüz çıktı ama onu sıkıntı olarak saymıyoruz dedi doktor.. yani eşimin spermine göre benim hamile kalabilme oranım %49 muş...
tedaviye başlıcaz dedi ve bi tablo çizdi bana günleri yazdı ve hangi gün ne yapmam gerektiğini not etti.. adetimin 3.günü klomene başlıyorum 11 ve 15. günleri arası gün aşırı ilişki 22. gününde ise duphaston kullanıcakmışım.. 11. günü gel ultrasonda yumurtalarına bakalım dedi :) canım doktorum benimmmmmm :)))) ve yine bizden ücret almadı :)

masallah cok gzuel haberlerle donmussun...szı elınızden gelenı yapın gerısı allaha kalıs bol bol dua et tatlım....

canim hadi gecmis olsun o zaman bisi cikmamis insallah en kisa zamanda kalirsin hamis.cok ozel olmazsa esinin ne sorunu cikti canim simdi bizde yaptirdikya test daha haftaya gidecez doktora merak ediyorum haliylee.bizede soyle bir doktr denk gelse ne guzel olur yaaa bize hep hotler denk geliyorr:(

4 mayısa kadar oradayım hayatım sonra eve döneceğim ama bu seferde krsum başlayacak, artık tatlı tembellik dönemim bitiyor yani:)) pc mi alacağım yanıma, bütün gün başında duramam tabii ama ara ara açıp haberlere bakıp listeyi düzenlerim yine de:)

oooo Banu nisan ayı sana güzel baksana izmir e gidiyorsun ne güzel :))

Kızz dr akraban falanmı?ucret almıyo yada senı cok cekıcı buldu kikikikikki şaka bır tarafa ben dogum evıne gıdıyorum özele param yetısmıyo:(((

masallah cok gzuel haberlerle donmussun...szı elınızden gelenı yapın gerısı allaha kalıs bol bol dua et tatlım....
EVET CANIMM ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHA :) latacım sana kür uzmanı olarak bir soruuuu :) şimdi bende hiç kist felan yokmuş şuanda değerlerimin hepside normal çıktı çok şükür.. soğan kürünü geçen ay 15 gün uyguladım sence bu ay soğan kürü yapayım yoksa incir kürü yapıp yumurtalarımamı destek çıkayım ne dersin??

canim hadi gecmis olsun o zaman bisi cikmamis insallah en kisa zamanda kalirsin hamis.cok ozel olmazsa esinin ne sorunu cikti canim simdi bizde yaptirdikya test daha haftaya gidecez doktora merak ediyorum haliylee.bizede soyle bir doktr denk gelse ne guzel olur yaaa bize hep hotler denk geliyorr:(

saol canımm çok şükür allahımaa...eşimin sıkıntısıda şöyle normal değer oluyomuş eşimin değeri 9 çıktı.. bu değer kadının gebe kalabilme oranını gösteriyomuş.. 4'den azsa %7 4-14 arasıysa %49 14 ve üstüyse % 88 gebe kalabilem durumu oluyomuş.. hocanın dediğide şu buna biz çok inanmıyoruz sıkıntı çıkarabilecek bir durum değil ama isterseniz bir üroloji doktoruna görünebilirsiniz dedi...

Back