- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.921
İnşallah hamişsindir tatlımmm:))mrb kızlar benım bat 18 nisan ama iki gündür kasıklarımda çok agrı var gögüslerim ucuna dokununca sızlıyor normalde adet olmadan hiç kasık agrım olmaz adetliykende hiç olmaz anlamadım gitti fikri olan varmı acaba bu ay rahim filmi çektirmiştim umudum var olabilirmi diye 1 hafta nasıl gecicek kafam düşünmekten agrıyor artık allahım bebeişlerimizi hayırlısıyla gönder bize inşşşşş
Hayatım valla bende daha uzun kalmak isterdim ama dil kursum başlayacak 7 mayısta, dönmem lazım yanitatlım bır doktor bulamdım kı nette herkez bırsey soylemıs haftaya gıdcegım hanı doktorlar adetten 1 hafta gectıkten sonra gelın demıs ya ben bu paza gunu doldurcagım bır haftayı ozman gıdecegım tatlım ıns bır skıntı cıkmaz dıs gebelık mol gebelık bugun sabahtan berı onları arastıryorum belırtılerı neler dıye dun bır kac arkadassımız kotu seylerle karsılasmıslar korkmadım desem yalan olur ama ınancım sonsuzdur rabbım nasıp etmısse bebısmız yer yuzuen gelcek ne olursa olsun rzık yoksa ne ben doktor hıc bırsey yapamyız ıyı dusunmeye calsıyorum ıste bugun baktım bu tıp bır gebelıge sahıpsem nelerle karsılasmam lazım dıyede bende ne lekelenme nede kanamam ve sıddetlı agrım var cok sukur bunalrdan hıc bırı yok ıns rabbım korktugumuzla karsılastırmaz....senın mutlu old sevındım senın ıcın tabıkı cok gzuel olcak demek sen ızmırden gelcen ben de 18 de gıdecegım ızmıre.....bana gore az kalıyorsun bence gıt bır ıkı ay kalsaydın tabı bunu kocısın duymasın bana cok kızar herhalde:)hayırlısı olsun senın ıcınde gulum benım..
Ahahahahah bayıldım buna:)))Kopmayan cicekler Nasilim
vala cnm morelim bozuldu çok kafama takıyorum böyle şeyleri napcam bilmiyorum . inş cnm bebişlerimiz bizleri çok bekletmez cnm . şu bir senedir kafama takmaktan saçlarım beyazladı düşün yani cnm . amin cnm Allahım bi daha yaşatmasın .kimseye de yaşatmasın(amin)
Canim bebek olabilir de yine de ben biraz daha bekle derim sonra hem test yap hem de doktoru dinle
canım daha 1 hafta var..eqer hamileysen bile bukadar erken belirti vermesi mümkün deqil...hatta sen çalışmalara devam et yumurtan geç çatlayabilir yada geç döllenme yaşayabilirsin..bu belirtilerin bukadar erken hissedilmesi tamamen psikolojik cnm...günün geçmedende test yapma derim...sonra kendimizi yıpratmakla kalıyoruz..
evet bencede herkezın bırbırınden haberı olur mesala bebek ısteyene bebek sahıplerı yardımcı olr yada belırtılerını paylasırlar dogru yada yanlsı ararız kımının bebegı dogar kımının bebegını gazı cıkmaz kımımın doguma yakın olur herseyı bu baslık altında konusalım pembemasal bu ısı ayarlar tatlım onun elı ugurlu sanslı gelıyor acsın bır opık herkez oaraya gelsın...
İnşallah hamişsindir tatlımmm:))
Hayatım valla bende daha uzun kalmak isterdim ama dil kursum başlayacak 7 mayısta, dönmem lazım yaniArtık kurstan sonra gider uzun kalırım kısmet olursa:)
Sen çok fazla öyle şeyleri araştırma kuzum, ortada bişey yokken aklını bulandırıp moralini bozmaktan başka birşeye yaramaz.. Alah hepimizin hakkında hayırlısını versin, olacak olan da oluyor zaten, ama sen en başından hiç kasma kendini:)
Ahahahahah bayıldım buna:)))
Amiin hayatım.. Tüm kalbimlei en kısa zamanda hamiş kalmanı, sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirip bebişini kucağına almanı diliyorum:) Ama pozitif düşün sende, stres bu süreçte sana en zararlı şey çünkü:)
İnşallah hamişsindir tatlımmm:))
Hayatım valla bende daha uzun kalmak isterdim ama dil kursum başlayacak 7 mayısta, dönmem lazım yaniArtık kurstan sonra gider uzun kalırım kısmet olursa:)
Sen çok fazla öyle şeyleri araştırma kuzum, ortada bişey yokken aklını bulandırıp moralini bozmaktan başka birşeye yaramaz.. Alah hepimizin hakkında hayırlısını versin, olacak olan da oluyor zaten, ama sen en başından hiç kasma kendini:)
Ahahahahah bayıldım buna:)))
Amiin hayatım.. Tüm kalbimlei en kısa zamanda hamiş kalmanı, sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirip bebişini kucağına almanı diliyorum:) Ama pozitif düşün sende, stres bu süreçte sana en zararlı şey çünkü:)
latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızıdahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu
Geçmiş olsun tatlım.. üzme kendini, mayısa kısmet olsun inşallah..latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızıdahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu
tamam canımmm benım ya banuu ılk bu tpokte sen bana cvp vermıstın ogunu hatırladım sımdı sırıl sırıl aglıyordum elını uzatmıstın benı nasıl rahatlatmısttın benı aglamyı kesıp senı dınler olmustum ogunu hatırladım nerden nereye ya cok kısa bır doatluk olustu daha bırbırmız tanımıyoruz bıle bu ortam oyle bır durum sonra senden baska dıger arkadaslarımız nasıl hemen kaynastık aılem gıbı burası....tatlım sende sag salım gıt gelll ıyıce hasretlık gıder....kendıne de dıkkat et oaralrdada...
beraber yürüdük biz bu yollarda...
bu başlık nasıl kızlar a'dan z'ye bu başlıqı hakediyoruz bence....
harbımııı hastamı oldun yaaa....tatlım sacmalama kuru devam et sen ne zmna nasıl basldın hasta olduysan gercekten adet bıtımı tekrar basla uc ay kullan bır bırakam hemen pes etmek yok tatlım ya hayırlısı olsun canım hepımız ıcın uzulmek yok asla...
yok üzülmedım canım ne yapayım hayırlısı inş.... 3 aydır bu iş için ugrastım dahada kür mür oldumu olmadı çalışma fılan ne zaman olursa ozaman dıcem ne yapım latacım ya cok yıpranıyorum ama şuan hıc üzgün degılımmm.... goguslerden anladım ben indiler çünkü neyse hayırlısı artık canım.... bende senın mercımegını severım
Bulcaz başlık merak etmeyin:)
Kızlar bana az müsade, ben kaçar azıcık işlerimi yapayım uğrarım sonra yine..:)
nisan listesini de gönderiyorum şimdi:)
ooyy yerım senı tteyzesı sev tabıkı bzıde mercımekle sızlere dau edecegız hep walla bak soz verıyoruz uzulme tatlım burada beraberız ıns elele asacagız bu gunlerı allahın ıznı ıel herkez mutlu olcak burda duamız bol ondan ısteycegız gamzecım bol bol dua et benı ve mercımegımde al arasına:)tatlım olcak bır yenıden bır ay baslyacagız yumutlamam gunu ayaralrız bakarzı beraber soagan kurune baslrız yapcaz ıns bırseyler....
al sana resim:))bencede bu tpoıkte herkez foto da bıraksa hanı daha ıyı bırbırımız tanımak amacala mesale ben face gıremıyorum furtadoo aptıgı gruba katılamdım benım face de bır sıkıntı var foto falanda bırakrız ıyıce bır pekıselım tabıkı zorunlu olmaz yıne ısteyen gonullu olan bırakır cunku ben sımalrıda merak edıyorum nasıl...
olsun pazartesi gidersin yada cumadan git doktoruna bir danış...Banucum ben yokum listede ya arkadaşlar hani adetin 3. Gunu git demiştiniz ya pazara denk geliyor ama
Kızlar merhabalar uzun zamandır takip ediyordum burayı ama yeni üye olmak nasip oldu :)
8 aydır evliyiz ve 3 defadır çocuk için deniyoruz olmadı bende dün doktora gittim kafama takacağıma..
Ve o iğrenç muayeneyi oldum(
Enfeksiyon var dedi doktor ve alttan bakarken 1,6mm yumurtan ve 1 tane var dedi ne demek istedi ki burda ??
Ve göğsüme baktı süt var mı diye yok dedi anlamadım :s
Birde 17 Nisanda bi daha gel kan testi yapıcam dedi yumurtlama gününe denk getirmek için sanırım..
Bi sonraki adetim çünkü 29 nisan..
Bi daha alttan muayene yapar mıçok korkuyorum
Yardımcı olursanız sevinirim..Birde ben adetimin 3.günü falan gitmedim doktor bişey demedi..
Allahım hepinize evlat nasip etsin inşallah..
peki yumurtlama günüme denk gelmediği için tek yumurta olmuş olabilir miolsun pazartesi gidersin yada cumadan git doktoruna bir danış...
tek yumurta çok az canım ve yumurtan büyümemiş...alttan yapılan muayenelerde daha iyi gözlemleniyor....kese bile alttan yapılan ultrasonda daha erken görülebiliyor..sen daha önce doktora alttan muayene olmadıqın için zor gelmiş olmalı..korkucak bişey yok canım rahat ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?