Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

İnşallah hamişsindir tatlımmm:))

Hayatım valla bende daha uzun kalmak isterdim ama dil kursum başlayacak 7 mayısta, dönmem lazım yani Artık kurstan sonra gider uzun kalırım kısmet olursa:)
Sen çok fazla öyle şeyleri araştırma kuzum, ortada bişey yokken aklını bulandırıp moralini bozmaktan başka birşeye yaramaz.. Alah hepimizin hakkında hayırlısını versin, olacak olan da oluyor zaten, ama sen en başından hiç kasma kendini:)

Kopmayan cicekler Nasilim
Ahahahahah bayıldım buna:)))

Amiin hayatım.. Tüm kalbimlei en kısa zamanda hamiş kalmanı, sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirip bebişini kucağına almanı diliyorum:) Ama pozitif düşün sende, stres bu süreçte sana en zararlı şey çünkü:)

beraber yürüdük biz bu yollarda...
bu başlık nasıl kızlar a'dan z'ye bu başlıqı hakediyoruz bence....

Son düzenleme:
Canim bebek olabilir de yine de ben biraz daha bekle derim sonra hem test yap hem de doktoru dinle

haklısınız kızlar beklemekten başka care yok sanırım psikolojik benımkisi düşünmedende edemiyor insan hayırlısı beklicez

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

evet cnm sitres çok zarar veriyo elimden geldiğince kafama takmamaya çalışcam cnm benim Allahım sen dualrımızı kabul et (amin)

tamam canımmm benım ya banuu ılk bu tpokte sen bana cvp vermıstın ogunu hatırladım sımdı sırıl sırıl aglıyordum elını uzatmıstın benı nasıl rahatlatmısttın benı aglamyı kesıp senı dınler olmustum ogunu hatırladım nerden nereye ya cok kısa bır doatluk olustu daha bırbırmız tanımıyoruz bıle bu ortam oyle bır durum sonra senden baska dıger arkadaslarımız nasıl hemen kaynastık aılem gıbı burası....tatlım sende sag salım gıt gelll ıyıce hasretlık gıder....kendıne de dıkkat et oaralrdada...

Bulcaz başlık merak etmeyin:)

Kızlar bana az müsade, ben kaçar azıcık işlerimi yapayım uğrarım sonra yine..:)

nisan listesini de gönderiyorum şimdi:)

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

harbımııı hastamı oldun yaaa....tatlım sacmalama kuru devam et sen ne zmna nasıl basldın hasta olduysan gercekten adet bıtımı tekrar basla uc ay kullan bır bırakam hemen pes etmek yok tatlım ya hayırlısı olsun canım hepımız ıcın uzulmek yok asla...

Geçmiş olsun tatlım.. üzme kendini, mayısa kısmet olsun inşallah..

Kuzmmm, tatlımmm:)) Bak ne güzel hamişsin şimdi ve biz hala kopmadık..:) İnşallah hep devam eder muhabbetimiz bitanem:)

NİSAN LİSTESİ..

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE
hfz_kubra : HAMİLEEEE
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
first_freedom
duygugunay

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan İnşallah hamiş..:)
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan İnşallah hamiş..:)
fgak : 10 Nisan İnşallah hamiş..:)
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
hayalimsin1 : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..

Son düzenleme:
beraber yürüdük biz bu yollarda...
bu başlık nasıl kızlar a'dan z'ye bu başlıqı hakediyoruz bence....

bencede bu tpoıkte herkez foto da bıraksa hanı daha ıyı bırbırımız tanımak amacala mesale ben face gıremıyorum furtadoo aptıgı gruba katılamdım benım face de bır sıkıntı var foto falanda bırakrız ıyıce bır pekıselım tabıkı zorunlu olmaz yıne ısteyen gonullu olan bırakır cunku ben sımalrıda merak edıyorum nasıl...

yok üzülmedım canım ne yapayım hayırlısı inş.... 3 aydır bu iş için ugrastım dahada kür mür oldumu olmadı çalışma fılan ne zaman olursa ozaman dıcem ne yapım latacım ya cok yıpranıyorum ama şuan hıc üzgün degılımmm.... goguslerden anladım ben indiler çünkü neyse hayırlısı artık canım.... bende senın mercımegını severım

ooyy yerım senı tteyzesı sev tabıkı bzıde mercımekle sızlere dau edecegız hep walla bak soz verıyoruz uzulme tatlım burada beraberız ıns elele asacagız bu gunlerı allahın ıznı ıel herkez mutlu olcak burda duamız bol ondan ısteycegız gamzecım bol bol dua et benı ve mercımegımde al arasına:)tatlım olcak bır yenıden bır ay baslyacagız yumutlamam gunu ayaralrız bakarzı beraber soagan kurune baslrız yapcaz ıns bırseyler....

inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm almazmıyım sureklı dua edıyorum herkese hayırlısını versın ALLAHIM dıye kuşummm ....... bende temızlıgımı yapım barı çok öptüm gelırım az sonra

Kızlar merhabalar uzun zamandır takip ediyordum burayı ama yeni üye olmak nasip oldu :)
8 aydır evliyiz ve 3 defadır çocuk için deniyoruz olmadı bende dün doktora gittim kafama takacağıma..
Ve o iğrenç muayeneyi oldum (
Enfeksiyon var dedi doktor ve alttan bakarken 1,6mm yumurtan ve 1 tane var dedi ne demek istedi ki burda ??
Ve göğsüme baktı süt var mı diye yok dedi anlamadım :s
Birde 17 Nisanda bi daha gel kan testi yapıcam dedi yumurtlama gününe denk getirmek için sanırım..
Bi sonraki adetim çünkü 29 nisan..
Bi daha alttan muayene yapar mı çok korkuyorum
Yardımcı olursanız sevinirim..Birde ben adetimin 3.günü falan gitmedim doktor bişey demedi..
Allahım hepinize evlat nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
al sana resim:))

Banucum ben yokum listede ya arkadaşlar hani adetin 3. Gunu git demiştiniz ya pazara denk geliyor ama
olsun pazartesi gidersin yada cumadan git doktoruna bir danış...

tek yumurta çok az canım ve yumurtan büyümemiş...alttan yapılan muayenelerde daha iyi gözlemleniyor....kese bile alttan yapılan ultrasonda daha erken görülebiliyor..sen daha önce doktora alttan muayene olmadıqın için zor gelmiş olmalı..korkucak bişey yok canım rahat ol...

peki yumurtlama günüme denk gelmediği için tek yumurta olmuş olabilir mi
17sinde bi daha bakar mı acaba alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…