Merhaba kızlaaaaaaar:) Ben cumartesi izmire gidiyorum , la la la la la la , çok mutluyummm...
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Evet dalincim çok can sıkıcı haberler aldık bu hafta ama inşallah son olur, onlarda bebişlerine yeniden kavşuurlar..
Sen nasılsın? nasıl oldunuz ailece??
İnşallah ilaca falan gerek kalmadan, soğan kürünün de yardımıyla atarsın vücudunda adetle tatlım..
Lekelenmenin başladığı günü ilk gün sayacaksın.. sonrada adet döngün eğer 28 günde birse 14.gün yumurtlama günün ama sen o günden bir kaç gün önce başla denemelere..
İnşallah beklemezsin ama Doğum kontrol hapından sonrada hemen hamiş kalamayabilirsin, bir iki ay zaman alabilir, panik yapma hiç:)
erken de yumurtlayabilirsin hayatım, çok olmayacak bir şey değil, ama kasığın bugün ağrımaya başladıysa bugün çatlayacak demek de değil, çatlamak üzere oldupunu da gösteriyor olabilir. Tabii dediğin gibi iltahap vs ile ilgili de olabilir. Sen takılma bence denemelerini düzenli yap gitsin:)
Hoşgeldiiin tatlım:) İnşallah nisan uğurlu gelsin sana hayatım:)
Merhaba kuzum:) Özlem iyi ama bu hafta yoğunmuş çok pek giremiyor nete, doktora gitti, doktor yardımcı ilaçlar vermiş onları kullanmaya başladı.. ama kötü bir şey yok, sadece yumurtaların gelişimine katkıda bulunacak ilaçlar sanırım.. gelince anlatır kendi de detaylı:) Sen nasılsın hayatım?
İnşallah güzel haberlerle dönersin tatlım:)