Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba arkadaşlar... bugün benim reglimin ikinci günü dün bir damla kan geldi bu sabah bazı lekeler vardı pembemsi başka yok.. ama hiç böyle olmazdı ve benim adetim düzenli dir hep.. ve idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı önce, yarım saat sonra baktığımda hafiften bir çizgi vardı..... ne sizce bu...???

canım testin resmin koy bakalım öyle deqerlendirelim...

merhaba arkadaşlar... bugün benim reglimin ikinci günü dün bir damla kan geldi bu sabah bazı lekeler vardı pembemsi başka yok.. ama hiç böyle olmazdı ve benim adetim düzenli dir hep.. ve idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı önce, yarım saat sonra baktığımda hafiften bir çizgi vardı..... ne sizce bu...???

canım benımde bugun reglı gunum gelen gıden yok :1: bende sabah yaptım silik çıktı yarın tekrar yapıcam..... aşırı agrıyan goguslerde agrı bıttı bılmıyorum valla canım ınş bebışlerımız vardır

Sizce erkek doktor mu kadın mi erkekten biraz utanıyorum kadınlar da ukala oluyor eşimden sadece kan alacaklar sanırım demi

yapma bitanem erkegi kadinimi olur bunun ya en igrenc seyleri bile iciyoruz saglikli evladimiz olsun da bu bence abartili bir takintilik o doktor afedersin gunde sayisiz rahime bakarken bi sen mi istisna olucaksin adam alismis zaten valla ben dusun en basit ornek kan tahlili icin gittim ilk erkek aldi hissetmedim bile 2 defasinda da kadin aldi elim 1 hafta mos mor oldu ve oynatamiyordum bile acidan

Merhaba kızlaaaaaaar:) Ben cumartesi izmire gidiyorum , la la la la la la , çok mutluyummm...:16::16:

cok ama cok gecmıas olsun ne dsem bılmıyorum ne desem ne solesem acını hafıfletmez tatlım.uzulme bunaltma canını ıns allah bu sefer saglıklı bır bebıs verıcek.demekkı saglıklı olmıcakmıs hayırlısı bu de allaha sıgın tatlım.

kızlar ne oluyor bole nazarmı degıyor furdato da bebegını kaybettı cok cok uzuldum az once facede gordum bıseyde yazamadım acısı tazelenmesın dıye .:43::43::43::43::43:

Evet dalincim çok can sıkıcı haberler aldık bu hafta ama inşallah son olur, onlarda bebişlerine yeniden kavşuurlar..
Sen nasılsın? nasıl oldunuz ailece??

Selam kizlar bu gun baska bi doktora daha gittim diger doktorun bana verdigi ilac var ya dozunu cok yuksek vermis sen daha 24 yasindasin bu doz sana cok ve yumurtalarin zaten normal gelistigi icin sende kist yapmis dedi ama dun doktor baktiginda 52mm ydi ve dun sogan kurune basladim sabah ta ictim oyle ciktim neyse doktor bana adet dongusunde atilir ciddi bisey degil dedi vucudun degil ilac yapmis bunu olmasa ilac veririm 1 ay seni korur ama sonra hamile kalabilirsin kolayca dedi sogan kuru dedim onerimisiniz kesinlikle dedi eve geldim bi baktim bu gun kistin buyuklugu 48 mm olmus dun diger doktor 52 mm yazmisti Allahin hikmetidir insAllah sogan kurunun etkisidir kizlar siz siz olun ileri yaslarda degilseniz klomofen ilacini kullanirken doktorunuza kist yaparmi sorusunu sorun Allah hepimizin yardimcisi olsun dualarinizi eksik etmeyin emin olun benim de dularim hepimiz icin

İnşallah ilaca falan gerek kalmadan, soğan kürünün de yardımıyla atarsın vücudunda adetle tatlım..

Kızlar bişey sormak istiyorum size..
Öncelikle,

Benim regl günlerim genelde ilk gün çok hafif lekelenme şeklinde olur.Asıl 2.gün gelmeye başlar.
Regl günü olarak baz almam gereken gün hangisi olur?

İkincisi de mart 28 inde regl oldum.İnternetten yumurtlama günü hesapladım iki ayrı siteden.Birbirinden farklı çıktı.
Regl gününden sonra 14-15 gün sonra mı yumurtlama olur ve kaç gün sürer?
Hamile kalma şansım hangi günlerde var?

1,5 sene Yasmin kullandım.Martın 23 ünde bıraktım ve 5.günde regl oldum.Reglden beri de korunmasız ilişkiye giriyoruz eşimle.Acaba hamile kalmış mıyımdır?
:):)

Lekelenmenin başladığı günü ilk gün sayacaksın.. sonrada adet döngün eğer 28 günde birse 14.gün yumurtlama günün ama sen o günden bir kaç gün önce başla denemelere..

İnşallah beklemezsin ama Doğum kontrol hapından sonrada hemen hamiş kalamayabilirsin, bir iki ay zaman alabilir, panik yapma hiç:)

kızlar bazı arkadaşlar yumurtalarının büyüdüqünü yada çatladıqını anlıyorlar...ben geçen hafta reqliylen doktora gittiqimde doktor bana 2 tane kocaman yumurtan var demişti...2 gündürde soqan kürü yapıyorum...sol kasıqımda müthiş bir aqrı var...dün başladı bugünde devam ediyor...yumurtlama günümde ayın 16sı...acaba yumurtalarmı erken çatlıyor yada soqan küründen dolayı kistlermi eriyip aqrı yapıyor anlayamadım....bu konuda bilgisi olan varmı kızlar...

erken de yumurtlayabilirsin hayatım, çok olmayacak bir şey değil, ama kasığın bugün ağrımaya başladıysa bugün çatlayacak demek de değil, çatlamak üzere oldupunu da gösteriyor olabilir. Tabii dediğin gibi iltahap vs ile ilgili de olabilir. Sen takılma bence denemelerini düzenli yap gitsin:)

herkese merhaba arkadaşlar umutsuz ve mutsuz günlerden sonra umudumu yeşertip geri döndüm aranıza....
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum ve inşallah yavrularına hayırlısı ile kavuşurlar;benim gibi tüm bebek isteyen arkadaşlarında kucakları küçük melekleri dolar inşallah... nisan ayından hala umutluyum BAT 28 NİSAN...
bu arada banucum hoşgeldin sefalar getirdin....

Hoşgeldiiin tatlım:) İnşallah nisan uğurlu gelsin sana hayatım:)

banuşş hoşgeldin tatlım.. nasılsın gezmeler tozmalar nasıl geçti tatlım... bu arada özlem yok nerde acaba biliyonmu tatlım.. tahlil yaptırmıştı sonuçlarına baktırcaktı ne oldu acaba inşallah herşey yolundadır..

Merhaba kuzum:) Özlem iyi ama bu hafta yoğunmuş çok pek giremiyor nete, doktora gitti, doktor yardımcı ilaçlar vermiş onları kullanmaya başladı.. ama kötü bir şey yok, sadece yumurtaların gelişimine katkıda bulunacak ilaçlar sanırım.. gelince anlatır kendi de detaylı:) Sen nasılsın hayatım?

kızlaarrrr randevumu erkene çektim saat 2 de gidiyorum yani yarım saat sonraa... noolur dua edin sonuçlarımızdan kötü bişey çıkmasın.. çok korkuyorum yaaa :( allah yardımcımız olsun....

İnşallah güzel haberlerle dönersin tatlım:)

canım benımde bugun reglı gunum gelen gıden yok :1: bende sabah yaptım silik çıktı yarın tekrar yapıcam..... aşırı agrıyan goguslerde agrı bıttı bılmıyorum valla canım ınş bebışlerımız vardır

hadi bakalım kızlar, inşallah hamişsinizdir ikiniz de:) İdrar testleri erken zamanda sağlıklı sonuç vermeyebilir bence kan testine gidin direkt..

Merhaba kızlaaaaaaar:) Ben cumartesi izmire gidiyorum , la la la la la la , çok mutluyummm...:16::16:

Selam kayip prenses nerelerdesin sabahin korunde de acmiyorsun artik simdiden bavul falan mi hazirliyorsun bebiskom hadi bakalim cok sevindim senin adina bana dua et banucum ya ilaca gerek kalmadan gecsin :54:

canım silik çizgi çıkması gebeliğin erken döneminde olur bir damla kanda yerleşme kanaması olabilir tatlım... adetinde bir gün geçmiş inşaallah hamilesindir...

Evet dalincim çok can sıkıcı haberler aldık bu hafta ama inşallah son olur, onlarda bebişlerine yeniden kavşuurlar..
Sen nasılsın? nasıl oldunuz ailece??

İnşallah ilaca falan gerek kalmadan, soğan kürünün de yardımıyla atarsın vücudunda adetle tatlım..

Lekelenmenin başladığı günü ilk gün sayacaksın.. sonrada adet döngün eğer 28 günde birse 14.gün yumurtlama günün ama sen o günden bir kaç gün önce başla denemelere..

İnşallah beklemezsin ama Doğum kontrol hapından sonrada hemen hamiş kalamayabilirsin, bir iki ay zaman alabilir, panik yapma hiç:)

erken de yumurtlayabilirsin hayatım, çok olmayacak bir şey değil, ama kasığın bugün ağrımaya başladıysa bugün çatlayacak demek de değil, çatlamak üzere oldupunu da gösteriyor olabilir. Tabii dediğin gibi iltahap vs ile ilgili de olabilir. Sen takılma bence denemelerini düzenli yap gitsin:)

Hoşgeldiiin tatlım:) İnşallah nisan uğurlu gelsin sana hayatım:)

Merhaba kuzum:) Özlem iyi ama bu hafta yoğunmuş çok pek giremiyor nete, doktora gitti, doktor yardımcı ilaçlar vermiş onları kullanmaya başladı.. ama kötü bir şey yok, sadece yumurtaların gelişimine katkıda bulunacak ilaçlar sanırım.. gelince anlatır kendi de detaylı:) Sen nasılsın hayatım?

İnşallah güzel haberlerle dönersin tatlım:)

banucum nekadar kalıcaksın izmirde...ordan nete girme imkanın olucakmı?
kasıqımdaki aqrın 2 günüdr devam ediyor bugün dahada şiddetli..gögüs uçlarım öqleden sonra aqırmaya başladı dokunamıyorum..sanırım ben çatlıyorumm :119::119:

Selam kayip prenses nerelerdesin sabahin korunde de acmiyorsun artik simdiden bavul falan mi hazirliyorsun bebiskom hadi bakalim cok sevindim senin adina bana dua et banucum ya ilaca gerek kalmadan gecsin :54:

:)) sabahtan bilet almaya gittim vs derken geç kaldım :))) Eee ben artık izmire de gidiyorum bu ay artık öyle sabahın köründe açamam bilgisayarı:))

Dua ediyorum hayatım senin için, bence atarsın sen o kisti, neticede bünyenin de yaptığı bir şey değilmiş, gider o gider bence:)

:)) sabahtan bilet almaya gittim vs derken geç kaldım :))) Eee ben artık izmire de gidiyorum bu ay artık öyle sabahın köründe açamam bilgisayarı:))

Dua ediyorum hayatım senin için, bence atarsın sen o kisti, neticede bünyenin de yaptığı bir şey değilmiş, gider o gider bence:)

Insallah canim benim bana bak :P listeni unutma ben yenilemem biliyorsun :21::D sorumsuzum ben sayfayi acarim liste miste yenilemem :D saka canim benimmm:D:52: sen arada sirada ac laflariz valla 5 saat ihmale gelmez bu topic sonra oku Allah oku:)

banucum nekadar kalıcaksın izmirde...ordan nete girme imkanın olucakmı?
kasıqımdaki aqrın 2 günüdr devam ediyor bugün dahada şiddetli..gögüs uçlarım öqleden sonra aqırmaya başladı dokunamıyorum..sanırım ben çatlıyorumm :119::119:

4 mayısa kadar oradayım hayatım sonra eve döneceğim ama bu seferde krsum başlayacak, artık tatlı tembellik dönemim bitiyor yani:)) pc mi alacağım yanıma, bütün gün başında duramam tabii ama ara ara açıp haberlere bakıp listeyi düzenlerim yine de:)

Benim de yumurtlamam hesapladığımdan farklı oluyor hayatım, daha erken yani.. O yüzden diyorum ya hep o hesaplayıcılara takılmayın gün aşırı veya 2 günde bir mutlaka deneme yapın diye.. Belli olmuyor yani.. Hele şimdi tam mevsim geçişi, bir de soğan kürü falan kullanmaya başladın zamanlaması değişmiş olabilir.. sen sağşama al yap denemeni tatlım, inşallah da tutar minnoş yumurtan:)

4 mayısa kadar oradayım hayatım sonra eve döneceğim ama bu seferde krsum başlayacak, artık tatlı tembellik dönemim bitiyor yani:)) pc mi alacağım yanıma, bütün gün başında duramam tabii ama ara ara açıp haberlere bakıp listeyi düzenlerim yine de:)

Benim de yumurtlamam hesapladığımdan farklı oluyor hayatım, daha erken yani.. O yüzden diyorum ya hep o hesaplayıcılara takılmayın gün aşırı veya 2 günde bir mutlaka deneme yapın diye.. Belli olmuyor yani.. Hele şimdi tam mevsim geçişi, bir de soğan kürü falan kullanmaya başladın zamanlaması değişmiş olabilir.. sen sağşama al yap denemeni tatlım, inşallah da tutar minnoş yumurtan:)

inşallah tatlım gün aşırı çalışmalara devamm :8::8:

Insallah canim benim bana bak :P listeni unutma ben yenilemem biliyorsun :21::D sorumsuzum ben sayfayi acarim liste miste yenilemem :D saka canim benimmm:D:52: sen arada sirada ac laflariz valla 5 saat ihmale gelmez bu topic sonra oku Allah oku:)

ahahahahahahaha:)))) senin topiğin uğurlu hayatım, liste yapsan ne olur yapmasan ne olur:) sen topikcibaşı ben listecibaşıyım hem harikayız yani:)))

Yok ben alıcam laptopumu yanıma, listeyi güncellerim arada yine, ihmal etmem:)))

ahahahahahahaha:)))) senin topiğin uğurlu hayatım, liste yapsan ne olur yapmasan ne olur:) sen topikcibaşı ben listecibaşıyım hem harikayız yani:)))

Yok ben alıcam laptopumu yanıma, listeyi güncellerim arada yine, ihmal etmem:)))

Oy canim benim iste bu:) valla iyi ki varsiniz sizleri seviyorummm<3

Oy canim benim iste bu:) valla iyi ki varsiniz sizleri seviyorummm<3
bende seniiii...:16:

bu arada mayıs topiqimiz açıldımı banucum...
ya aslında tek bir topik açsakta ordan oraya taşınmasak....

Pembemasal bakıyor o işe kuzum:) Ama açtı mayıs topiğini..:)
Pembemasal, bak tek bir topikte toplansak dağılmasak diyorlar, ne diyorsun buna:)

banucum beni listeden sil cnm daha regli olmadım ama hamilede deilim tedaviye başlicam cnm:(

Geçmiş olsun tatlım.. Ne tedavisi? kaçırdım galiba ben geçmişi okurken:17:

Pembemasal, bak tek bir topikte toplansak dağılmasak diyorlar, ne diyorsun buna:)

degerlendirelim canim :) da hani herkezin bi derdi oluyor mesela o ay hamile kalan birileri var daha kalamayanlar var sekil A bizler ne bilim ya onlar artik bebis ne kadar buyudu falan muhabetindeyken biz kurleri konusuyoruz ondan ayri ayri her aya ozel topik actim tatlim ama isterseniz oyle de yapabiliriz

Geçmiş olsun tatlım.. Ne tedavisi? kaçırdım galiba ben geçmişi okurken:17:

saol tatlım klomene başlicam cnm rahim damarlarım çok inceymiş o yüzden kolay hamile kalamazmışım kalırsamda 9 ay boyunca tedavi olmam gerekiyomuş yoksa bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamazmı cnm. benim ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atışları başlamamıştı demekki ondan mış . zorlu bi süreç beni bekliyoı yani cnm

Back