- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.901
:)) sabahtan bilet almaya gittim vs derken geç kaldım :))) Eee ben artık izmire de gidiyorum bu ay artık öyle sabahın köründe açamam bilgisayarı:))
Dua ediyorum hayatım senin için, bence atarsın sen o kisti, neticede bünyenin de yaptığı bir şey değilmiş, gider o gider bence:)
Pembemasal bakıyor o işe kuzum:) Ama açtı mayıs topiğini..:)
Pembemasal, bak tek bir topikte toplansak dağılmasak diyorlar, ne diyorsun buna:)
degerlendirelim canim :) da hani herkezin bi derdi oluyor mesela o ay hamile kalan birileri var daha kalamayanlar var sekil A bizler ne bilim ya onlar artik bebis ne kadar buyudu falan muhabetindeyken biz kurleri konusuyoruz ondan ayri ayri her aya ozel topik actim tatlim ama isterseniz oyle de yapabiliriz
sen yine her ay için ayrı topiği açarsın zaten mayısa açtın bile:) Ayrıca bir de böyle sohbeti hep devam edenler için bir topik olursa belki iyi olur, dostlar meclisi gibi:)
bende seniiii...
Pembemasal bakıyor o işe kuzum:) Ama açtı mayıs topiğini..:)
Pembemasal, bak tek bir topikte toplansak dağılmasak diyorlar, ne diyorsun buna:)
degerlendirelim canim :) da hani herkezin bi derdi oluyor mesela o ay hamile kalan birileri var daha kalamayanlar var sekil A bizler ne bilim ya onlar artik bebis ne kadar buyudu falan muhabetindeyken biz kurleri konusuyoruz ondan ayri ayri her aya ozel topik actim tatlim ama isterseniz oyle de yapabiliriz
evet canım bu konuda haklısın..ama şuda var hamile kalmak için herşeyi paylaşıp aynı duyguları yaşadıqımız bizler hamile kalınca başka topiklere gidiyoruz ve o güzel arkadaşlıklar kopuyor...geçmiş aylardan hiç arkadaşımız yok topikte...parçalanıyoruz yani...hem hamile kalan arkadaşlarımızdan bilgiler almış oluruz....onlar bizim önümüzde birer örnek olurlar...benim fikrim bu yönde...yinede siz bilirsiniz hayatım..
sen yine her ay için ayrı topiği açarsın zaten mayısa açtın bile:) Ayrıca bir de böyle sohbeti hep devam edenler için bir topik olursa belki iyi olur, dostlar meclisi gibi:)
saol tatlım klomene başlicam cnm rahim damarlarım çok inceymiş o yüzden kolay hamile kalamazmışım kalırsamda 9 ay boyunca tedavi olmam gerekiyomuş yoksa bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamazmı cnm. benim ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atışları başlamamıştı demekki ondan mış . zorlu bi süreç beni bekliyoı yani cnm
gzou aydın tatlım ayyyy annecıgıne arkadaslrına memlektıne kavusyorsun ne gzuel havalrda ucuyorsundur sımdı..hadı sag salım gıt degel senı cok ozleyecgımmmm ve ne zman donceksın...
bencede genellıkle zaten googleden acılıyor bu tıp sayfalr bulabılrler bızlerrı ama hepmız aynı catı altında toplanalım ya... herkez tek baslık altında olalaım....
evet canım bu konuda haklısın..ama şuda var hamile kalmak için herşeyi paylaşıp aynı duyguları yaşadıqımız bizler hamile kalınca başka topiklere gidiyoruz ve o güzel arkadaşlıklar kopuyor...geçmiş aylardan hiç arkadaşımız yok topikte...parçalanıyoruz yani...hem hamile kalan arkadaşlarımızdan bilgiler almış oluruz....onlar bizim önümüzde birer örnek olurlar...benim fikrim bu yönde...yinede siz bilirsiniz hayatım..
Peki tatlim acalim Topigi sadece baslik bulalim ve ne zaman acicagimizi kararlastiralim olmaz mi eski dostlar mi diyelim kankiler miartik bilmiyorum kizlar
Di mi dostlar sofrasi kisir misir:) ay olabilir valla :)
Peki tatlim acalim Topigi sadece baslik bulalim ve ne zaman acicagimizi kararlastiralim olmaz mi eski dostlar mi diyelim kankiler miartik bilmiyorum kizlar
Karamsar olma hiç hayatım, evet çok keyifli değil belki ama en azından artık sorunun ne olduğunu ve bunun çözümü olduğunu biliyorsun.. Öbür türlü bilmeden hamiş kalmaya çalışıp sonra bebeği kaybetmek çok daha üzücü ki sen zaten yaşamışsın bir kere, allah tekrarını göstermesin, inşallah da tedavin hemen sonuç verir ve bebişine kavuşursun tatlım..Üzme hiç kendini, tedavisi olan bir şey sonuçta.. artık ne sorunlar çözülüyor, herşey çok değişti, sen de bebişine kavuşursun tatlım..
Canımmm.. sağol bitanem:) Evet valla dünden beri zıp zıp modundayım:))) Ben arada gireceğim zaten nete tatlım hiç merak etme sen:) bi bakar kaçarım ara ara:) bende özlüyceeeem seniii:) 4 mayısta dönüş..
Sen ne zaman gideceksin doktora hayatım karar verdin mi?
mrb kızlar benım bat 18 nisan ama iki gündür kasıklarımda çok agrı var gögüslerim ucuna dokununca sızlıyor normalde adet olmadan hiç kasık agrım olmaz adetliykende hiç olmaz anlamadım gitti fikri olan varmı acaba bu ay rahim filmi çektirmiştim umudum var olabilirmi diye 1 hafta nasıl gecicek kafam düşünmekten agrıyor artık allahım bebeişlerimizi hayırlısıyla gönder bize inşşşşş
mrb kızlar benım bat 18 nisan ama iki gündür kasıklarımda çok agrı var gögüslerim ucuna dokununca sızlıyor normalde adet olmadan hiç kasık agrım olmaz adetliykende hiç olmaz anlamadım gitti fikri olan varmı acaba bu ay rahim filmi çektirmiştim umudum var olabilirmi diye 1 hafta nasıl gecicek kafam düşünmekten agrıyor artık allahım bebeişlerimizi hayırlısıyla gönder bize inşşşşş
Karamsar olma hiç hayatım, evet çok keyifli değil belki ama en azından artık sorunun ne olduğunu ve bunun çözümü olduğunu biliyorsun.. Öbür türlü bilmeden hamiş kalmaya çalışıp sonra bebeği kaybetmek çok daha üzücü ki sen zaten yaşamışsın bir kere, allah tekrarını göstermesin, inşallah da tedavin hemen sonuç verir ve bebişine kavuşursun tatlım..Üzme hiç kendini, tedavisi olan bir şey sonuçta.. artık ne sorunlar çözülüyor, herşey çok değişti, sen de bebişine kavuşursun tatlım..
Canımmm.. sağol bitanem:) Evet valla dünden beri zıp zıp modundayım:))) Ben arada gireceğim zaten nete tatlım hiç merak etme sen:) bi bakar kaçarım ara ara:) bende özlüyceeeem seniii:) 4 mayısta dönüş..
Sen ne zaman gideceksin doktora hayatım karar verdin mi?
evet canım bend ebunu diyorum...birden fazla topik olursa yine kopukluk olur...aynı topik altında herşeyimizi paylaşalım...hamilelikse hamilelik bebekse bebek....kopmayalım birbirimizden...
O zaman karar verilmiştiiiiiiiir:)))
Kopmayan cicekler Nasilim
evet bencede herkezın bırbırınden haberı olur mesala bebek ısteyene bebek sahıplerı yardımcı olr yada belırtılerını paylasırlar dogru yada yanlsı ararız kımının bebegı dogar kımının bebegını gazı cıkmaz kımımın doguma yakın olur herseyı bu baslık altında konusalım pembemasal bu ısı ayarlar tatlım onun elı ugurlu sanslı gelıyor acsın bır opık herkez oaraya gelsın...
kızlar harikasınıztamam güzel bir başlık bulalım ve hemen taşınalım...ayy çok mutlu oldum kocaman bir aile olucaz sonundaa :119::119:
Kopmayan cicekler Nasilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?