Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gzou aydın tatlım ayyyy annecıgıne arkadaslrına memlektıne kavusyorsun ne gzuel havalrda ucuyorsundur sımdı..hadı sag salım gıt degel senı cok ozleyecgımmmm ve ne zman donceksın...

sen yine her ay için ayrı topiği açarsın zaten mayısa açtın bile:) Ayrıca bir de böyle sohbeti hep devam edenler için bir topik olursa belki iyi olur, dostlar meclisi gibi:)

Son düzenleme:

sen yine her ay için ayrı topiği açarsın zaten mayısa açtın bile:) Ayrıca bir de böyle sohbeti hep devam edenler için bir topik olursa belki iyi olur, dostlar meclisi gibi:)

bencede genellıkle zaten googleden acılıyor bu tıp sayfalr bulabılrler bızlerrı ama hepmız aynı catı altında toplanalım ya... herkez tek baslık altında olalaım....

Karamsar olma hiç hayatım, evet çok keyifli değil belki ama en azından artık sorunun ne olduğunu ve bunun çözümü olduğunu biliyorsun.. Öbür türlü bilmeden hamiş kalmaya çalışıp sonra bebeği kaybetmek çok daha üzücü ki sen zaten yaşamışsın bir kere, allah tekrarını göstermesin, inşallah da tedavin hemen sonuç verir ve bebişine kavuşursun tatlım..Üzme hiç kendini, tedavisi olan bir şey sonuçta.. artık ne sorunlar çözülüyor, herşey çok değişti, sen de bebişine kavuşursun tatlım..

gzou aydın tatlım ayyyy annecıgıne arkadaslrına memlektıne kavusyorsun ne gzuel havalrda ucuyorsundur sımdı..hadı sag salım gıt degel senı cok ozleyecgımmmm ve ne zman donceksın...

Canımmm.. sağol bitanem:) Evet valla dünden beri zıp zıp modundayım:))) Ben arada gireceğim zaten nete tatlım hiç merak etme sen:) bi bakar kaçarım ara ara:) bende özlüyceeeem seniii:) 4 mayısta dönüş..

Sen ne zaman gideceksin doktora hayatım karar verdin mi?

mrb kızlar benım bat 18 nisan ama iki gündür kasıklarımda çok agrı var gögüslerim ucuna dokununca sızlıyor normalde adet olmadan hiç kasık agrım olmaz adetliykende hiç olmaz anlamadım gitti fikri olan varmı acaba bu ay rahim filmi çektirmiştim umudum var olabilirmi diye 1 hafta nasıl gecicek kafam düşünmekten agrıyor artık allahım bebeişlerimizi hayırlısıyla gönder bize inşşşşş

bencede genellıkle zaten googleden acılıyor bu tıp sayfalr bulabılrler bızlerrı ama hepmız aynı catı altında toplanalım ya... herkez tek baslık altında olalaım....

evet canım bend ebunu diyorum...birden fazla topik olursa yine kopukluk olur...aynı topik altında herşeyimizi paylaşalım...hamilelikse hamilelik bebekse bebek....kopmayalım birbirimizden...

Di mi dostlar sofrasi kisir misir:) ay olabilir valla :)

O zaman karar verilmiştiiiiiiiir:)))

tatlım bır doktor bulamdım kı nette herkez bırsey soylemıs haftaya gıdcegım hanı doktorlar adetten 1 hafta gectıkten sonra gelın demıs ya ben bu paza gunu doldurcagım bır haftayı ozman gıdecegım tatlım ıns bır skıntı cıkmaz dıs gebelık mol gebelık bugun sabahtan berı onları arastıryorum belırtılerı neler dıye dun bır kac arkadassımız kotu seylerle karsılasmıslar korkmadım desem yalan olur ama ınancım sonsuzdur rabbım nasıp etmısse bebısmız yer yuzuen gelcek ne olursa olsun rzık yoksa ne ben doktor hıc bırsey yapamyız ıyı dusunmeye calsıyorum ıste bugun baktım bu tıp bır gebelıge sahıpsem nelerle karsılasmam lazım dıyede bende ne lekelenme nede kanamam ve nede sıddetlı agrım var cok sukur bunalrdan hıc bırı yok ıns rabbım korktugumuzla karsılastırmaz....senın mutlu old sevındım senın ıcın tabıkı cok gzuel olcak demek sen ızmırden gelcen ben de 18 de gıdecegım ızmıre.....bana gore az kalıyorsun bence gıt bır ıkı ay kalsaydın tabı bunu kocısın duymasın bana cok kızar herhalde:)hayırlısı olsun senın ıcınde gulum benım..

Son düzenleme:

Canim bebek olabilir de yine de ben biraz daha bekle derim sonra hem test yap hem de doktoru dinle

canım daha 1 hafta var..eqer hamileysen bile bukadar erken belirti vermesi mümkün deqil...hatta sen çalışmalara devam et yumurtan geç çatlayabilir yada geç döllenme yaşayabilirsin..bu belirtilerin bukadar erken hissedilmesi tamamen psikolojik cnm...günün geçmedende test yapma derim...sonra kendimizi yıpratmakla kalıyoruz..

vala cnm morelim bozuldu çok kafama takıyorum böyle şeyleri napcam bilmiyorum . inş cnm bebişlerimiz bizleri çok bekletmez cnm . şu bir senedir kafama takmaktan saçlarım beyazladı düşün yani cnm . amin cnm Allahım bi daha yaşatmasın .kimseye de yaşatmasın(amin)

evet canım bend ebunu diyorum...birden fazla topik olursa yine kopukluk olur...aynı topik altında herşeyimizi paylaşalım...hamilelikse hamilelik bebekse bebek....kopmayalım birbirimizden...

evet bencede herkezın bırbırınden haberı olur mesala bebek ısteyene bebek sahıplerı yardımcı olr yada belırtılerını paylasırlar dogru yada yanlsı ararız kımının bebegı dogar kımının bebegını gazı cıkmaz kımımın doguma yakın olur herseyı bu baslık altında konusalım pembemasal bu ısı ayarlar tatlım onun elı ugurlu sanslı gelıyor acsın bır opık herkez oaraya gelsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…