Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Adetime 4gün kaldi inşallah hamileyimdir de gerek kalmamıkalmaz bunlara . Şimdi eşim hangi bölümde muayene olmasi lazım

Adetime 4gün kaldi inşallah hamileyimdir de gerek kalmamıkalmaz bunlara . Şimdi eşim hangi bölümde muayene olmasi lazım

canım bende 6 aylık evliyim doktora gittim 6 aylık evli olduğumuda söyledim bişey demedi.. yanlız benim kistim var belki o yüzdende bişey dememiş olabilir.. doktor önce alttan muayene ediyo sonra sana kan testi eşinden sperm testi istiyo.. eşinin ayrıca doktora gitmesine gerek yok kadın doğum doktoru istiyo zaten testi onlar yönlendirme yapar.. testlerin sonuçlarının çıkması 2 3 günü buluyo sonra doktora gidip sonuçlarını göstercen bu kadar.. korkulacak çekinecek bir durum yok.. bence şimdiden gidin ve bi görünün.. doktora da şey dersiniz biz 7 aylık evliyiz bebek düşünüyoruz herhangi bi sıkıntımızın olup olmadığını öğrenmek için geldik dersiniz...

Eşim de muayene olmak istiyor o hangi bölüme gidecek veya gitmesi gerekir mi
canım ikinizde aynı doktora gideceksiniz...gerekirse doktor sizi yönlendirir...
Doktor öğrenirse 7 aylık evli oldugumu
canım doktor bunu araştırmaz...rahat ol...
Bir günde hallolur mu bütün işlemler bi de yaşım küçük oldugu için birşey derler mi

kaç yaşındasın canım...hiçbir işlem bir günde bitmez cnm...ve doktora adetinin 3. günü git çünkü hormon testleri ogün yapılıyor..öbür türlü 1 ay beklemek zorunda kalırsın..

Sizce erkek doktor mu kadın mi erkekten biraz utanıyorum kadınlar da ukala oluyor eşimden sadece kan alacaklar sanırım demi

canım bende 6 aylık evliyim doktora gittim 6 aylık evli olduğumuda söyledim bişey demedi.. yanlız benim kistim var belki o yüzdende bişey dememiş olabilir.. doktor önce alttan muayene ediyo sonra sana kan testi eşinden sperm testi istiyo.. eşinin ayrıca doktora gitmesine gerek yok kadın doğum doktoru istiyo zaten testi onlar yönlendirme yapar.. testlerin sonuçlarının çıkması 2 3 günü buluyo sonra doktora gidip sonuçlarını göstercen bu kadar.. korkulacak çekinecek bir durum yok.. bence şimdiden gidin ve bi görünün.. doktora da şey dersiniz biz 7 aylık evliyiz bebek düşünüyoruz herhangi bi sıkıntımızın olup olmadığını öğrenmek için geldik dersiniz...
Sperm testi nasıl oluyor

canım ikinizde aynı doktora gideceksiniz...gerekirse doktor sizi yönlendirir...

canım doktor bunu araştırmaz...rahat ol...

kaç yaşındasın canım...hiçbir işlem bir günde bitmez cnm...ve doktora adetinin 3. günü git çünkü hormon testleri ogün yapılıyor..öbür türlü 1 ay beklemek zorunda kalırsın..

18 yaşındayım adetliyken mi gitmem gerekiyor yani

Sperm testi nasıl oluyor

hmm sperm testimiiii :) eşin sperm testi veriyo işte... yani açıklamalı yazılacak bişey de değil aslında anlamışsındır zaten... adetin 3. günü gitmenin faydası kan testinden hormonlarına bakıyolar o günkü değerleri baz alarak hareket ediyolar...

Bu konuyu kaynanama nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum biz giderken soracak nereye gidiyorsunuz filan söylesem bi turlu söylemesem bi turlu

kızlaarrrr randevumu erkene çektim saat 2 de gidiyorum yani yarım saat sonraa... noolur dua edin sonuçlarımızdan kötü bişey çıkmasın.. çok korkuyorum yaaa :( allah yardımcımız olsun....

hmm sperm testimiiii :) eşin sperm testi veriyo işte... yani açıklamalı yazılacak bişey de değil aslında anlamışsındır zaten... adetin 3. günü gitmenin faydası kan testinden hormonlarına bakıyolar o günkü değerleri baz alarak hareket ediyolar...

Sen açıklamasini benim özele yaz canım:)yani ille o gün gitmem gerekmez demi canım

canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..

sanırım rahat olmayı öğrenmemiz lazım fıstık,başka çaresi yok..evet klomen yumurtlamayı sağlıyor canım,benm adetlerimin gecikmesinin nedeni yumurtaların yeterli olgunluga ulaşıp çatlayamamasıymış.Ben üç aydır korunmuyorum canımidaha önce ik iyıl aralıksız dogum kontrol hapı kullandım,bu nedenle kendiliğinden duzene girmesi zaman alabilir dedi doktor.Bizde işi şansa bırakmamak adına klomene basladık..

Sizce erkek doktor mu kadın mi erkekten biraz utanıyorum kadınlar da ukala oluyor eşimden sadece kan alacaklar sanırım demi
Benim doktorum bayan canım...çok daha rahat hissediyorum kendimi..eşimde istemez zaten erkek doktoru...
18 yaşındayım adetliyken mi gitmem gerekiyor yani
evet canım 3. gün test yapıcaklar..yaşın daha çok küçük canım çok erken evlenmişsin...
kızlaarrrr randevumu erkene çektim saat 2 de gidiyorum yani yarım saat sonraa... noolur dua edin sonuçlarımızdan kötü bişey çıkmasın.. çok korkuyorum yaaa :( allah yardımcımız olsun....

hadi bakalım hala burdasın çuff çufff :4: hayırlı haberlerle gel gülüm hadi Allaha emanetsin:34:

merhaba arkadaşlar... bugün benim reglimin ikinci günü dün bir damla kan geldi bu sabah bazı lekeler vardı pembemsi başka yok.. ama hiç böyle olmazdı ve benim adetim düzenli dir hep.. ve idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı önce, yarım saat sonra baktığımda hafiften bir çizgi vardı..... ne sizce bu...???

Back