- Konu Sahibi pembemasal
- #2.861
Doktor öğrenirse 7 aylık evli oldugumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir günde hallolur mu bütün işlemler bi de yaşım küçük oldugu için birşey derler mi
Adetime 4gün kaldi inşallah hamileyimdir de gerek kalmamıkalmaz bunlara . Şimdi eşim hangi bölümde muayene olmasi lazım
canım ikinizde aynı doktora gideceksiniz...gerekirse doktor sizi yönlendirir...Eşim de muayene olmak istiyor o hangi bölüme gidecek veya gitmesi gerekir mi
canım doktor bunu araştırmaz...rahat ol...Doktor öğrenirse 7 aylık evli oldugumu
Bir günde hallolur mu bütün işlemler bi de yaşım küçük oldugu için birşey derler mi
Sperm testi nasıl oluyorcanım bende 6 aylık evliyim doktora gittim 6 aylık evli olduğumuda söyledim bişey demedi.. yanlız benim kistim var belki o yüzdende bişey dememiş olabilir.. doktor önce alttan muayene ediyo sonra sana kan testi eşinden sperm testi istiyo.. eşinin ayrıca doktora gitmesine gerek yok kadın doğum doktoru istiyo zaten testi onlar yönlendirme yapar.. testlerin sonuçlarının çıkması 2 3 günü buluyo sonra doktora gidip sonuçlarını göstercen bu kadar.. korkulacak çekinecek bir durum yok.. bence şimdiden gidin ve bi görünün.. doktora da şey dersiniz biz 7 aylık evliyiz bebek düşünüyoruz herhangi bi sıkıntımızın olup olmadığını öğrenmek için geldik dersiniz...
canım ikinizde aynı doktora gideceksiniz...gerekirse doktor sizi yönlendirir...
canım doktor bunu araştırmaz...rahat ol...
kaç yaşındasın canım...hiçbir işlem bir günde bitmez cnm...ve doktora adetinin 3. günü git çünkü hormon testleri ogün yapılıyor..öbür türlü 1 ay beklemek zorunda kalırsın..
Sperm testi nasıl oluyor
Bu konuyu kaynanama nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum biz giderken soracak nereye gidiyorsunuz filan söylesem bi turlu söylemesem bi turlu
hmm sperm testimiiii :) eşin sperm testi veriyo işte... yani açıklamalı yazılacak bişey de değil aslında anlamışsındır zaten... adetin 3. günü gitmenin faydası kan testinden hormonlarına bakıyolar o günkü değerleri baz alarak hareket ediyolar...
bence söyleme derim ben... eşinle konuş bi bahane bulun.. kayseride oturuyosunuz sanırım.. 38 yazdığına göre isminde :)
Evet canım sende mi kayseridesin
canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..
Benim doktorum bayan canım...çok daha rahat hissediyorum kendimi..eşimde istemez zaten erkek doktoru...Sizce erkek doktor mu kadın mi erkekten biraz utanıyorum kadınlar da ukala oluyor eşimden sadece kan alacaklar sanırım demi
evet canım 3. gün test yapıcaklar..yaşın daha çok küçük canım çok erken evlenmişsin...18 yaşındayım adetliyken mi gitmem gerekiyor yani
kızlaarrrr randevumu erkene çektim saat 2 de gidiyorum yani yarım saat sonraa... noolur dua edin sonuçlarımızdan kötü bişey çıkmasın.. çok korkuyorum yaaa allah yardımcımız olsun....