Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kizlar sogan kuru bende de akintiyi baslati bu gun 3 cu gunum insallah kisti bu ay atarim da ilaca gerek kalmaz yoksa mayis ta husran olur

canim simdi sen hormon da yaptirmissindir onlar ne olursa olsun gec cikiyor hayatim en azindan drekt o gun cikmiyor.ben hormonlari daha once yapmistim zaten.dun sadece sperm yaptirdik onuda 1saat sonra aldik

bizde spermi cumartesi günü verdik daha bugün çıktı düşün artık :s siz ne zaman gidiyosunuz doktora? sende kist varmıydı cnm yoksa rutin kontrollermi?

bırıncıyı düşünüyorum canım daha onlar düştü
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ikiz olur
kizlar sogan kuru bende de akintiyi baslati bu gun 3 cu gunum insallah kisti bu ay atarim da ilaca gerek kalmaz yoksa mayis ta husran olur

ya canım bende hala akıntı falan yok..ama sol kasıqımda müthiş bir aqrı var ve 2 gündür baş dönmesinden duramıyorum :26:

Amiinn bıtanem cok sagol benim ilk hamileligimin öncesi asırı derecede ıdrar yolları enfeksıyonu yasadım acile falan kaldırdılar oyle bır hastalık olmaz olsun neyse 12 ıgne vuruldum ılaclar falan ben bırde o ay hamıle kalmayayımmı tam yılbası gunu hamış oldugumu ogrendım havlara uctum ınanamadım daha sonra kalp atısı duyulmadıgından dolayı 6 subatta bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım( dr 3 ay dınlen dedı benım 2 ayım bıttı bu ay denemelre basladık rabbım ol derse olacak beklemedeyım..koku cok fena bılıyorum ama esımınde anlaıslı olması gerek zor bır surec katlanacagız..

Allah gönlüne göre versin canım inşallah ikiz olur

ya canım bende hala akıntı falan yok..ama sol kasıqımda müthiş bir aqrı var ve 2 gündür baş dönmesinden duramıyorum :26:

Bitanem yan etkisi mi acaba yararini beklerken zarar gormeyelim saracogluna bi mail atsana canim anlat dedayli ben sormustum gecen 1 hafta icinde bana donmustu ve ya telefon numarasini al siteden ara sor bi

Bitanem yan etkisi mi acaba yararini beklerken zarar gormeyelim saracogluna bi mail atsana canim anlat dedayli ben sormustum gecen 1 hafta icinde bana donmustu ve ya telefon numarasini al siteden ara sor bi

Canım kasıqımdaki aqrının soqan küründen olduqunu sanmıyorum..acaba yumurtammı çatlıyor diye düşünüyorum..geçen hafta reqliyken doktor her iki yumurtamınıda kocaman olduqunu söylemişti :26:

Canım kasıqımdaki aqrının soqan küründen olduqunu sanmıyorum..acaba yumurtammı çatlıyor diye düşünüyorum..geçen hafta reqliyken doktor her iki yumurtamınıda kocaman olduqunu söylemişti :26:

o zaman o da olabilir tatlim ay su ultrason niye daha teknolojik kucuk olmas ki ya herkez alir oyle takip ederdi :) tanimlari da ogrenirdik

o zaman o da olabilir tatlim ay su ultrason niye daha teknolojik kucuk olmas ki ya herkez alir oyle takip ederdi :) tanimlari da ogrenirdik

tatlım soqan kürü sende uyku yaptımı? dünde bu zamanlarda çok uykum gelmişti şimdide gözleirmi açamıyorum uykudan..birde başım çok dönüyor...

bizde spermi cumartesi günü verdik daha bugün çıktı düşün artık :s siz ne zaman gidiyosunuz doktora? sende kist varmıydı cnm yoksa rutin kontrollermi?

canim haftaya gidecek esim doktora.isten oyle cikabiliyor.bende kist yoktu canim normalde ama acaba ya olustuysa diyorum haftaya bende gideyim diyorum doktora.bugun biit adet hem de yumurtlama takibi yaptiririm diyorm

canim o zaman sen yumurtluyorsun erken oluyor sende belki de aslinda bir gitsen doktora takip ettirsen yumurtaliklarini olmazmi ki

Kizlar sogan kurunu kullananlar arada gunde bir fincan olsa da papatya cayi icin ki o da cok guclu bir iltihap aticidir benim bi arkadasimin yakini 50 yasindaymis doktora kontrole gittmis doktor rahiminiz 18 lik genc kiz gibi ter temiz demis ne iciyorsunuz gencligimden beri papatya cayini gunde 1 fincan da olsa icerim demis kadin sogan kuru papatya cayi bol bol icelim bi de kisti olan akradaslar hamulu tatli yemesinler doktorum dun bana sakin kilo alma bu kilonda kal dedi hamur tatli yeme ki kolay atlatalim yag tabakasi olusmasin dedi

evet haklısın....erkekler bırazdaha yuzeysel bu konuda...talım cok gecmıs olsun ben de bu soyledıkelrınızden dolaı bıraz korkuyorum bende de kese gozukmez kalkp atısı duyulmazsa ınsan ıster ıstemz tedırgın oluyor tatlım bu tıp seyelrın ılk basta belırtılerı varmı nelerr bunlar cok sukur suan ıcın bır kanamam lekelenmem yada sıddetlı agrıalrım yok...hastaneye de gıtmedım cok erken dıye benım adetım 3 gun gecelı haftaya gıdecegım bakalım hayırlısı ıns bır sıkıntımzı olmaz...

kızlar siteye yarım saattir giremiyorum bakımdaymış zor girdim şimdi...
canim o zaman sen yumurtluyorsun erken oluyor sende belki de aslinda bir gitsen doktora takip ettirsen yumurtaliklarini olmazmi ki

canım doktor bana bu ay böyle geçsin birdahaki ay yumurta takibi yaparız dedi...korunmasız ilk ayım ya ondan heralde...

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim ve çocuk istediğimiz için hic korunmadik ama hala bi hamilelik olmadi şimdi eşim bi doktora gözükelim diyor kafam çok karışık korkuyorum bu durumun içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum

canım doktora giderseniz 1 yıllık evliyiz deyin...yoksa işlem yapmıyorlar..1 seneden sonra gelin diyorlar..bencede bir doktora gidin...korkucak bişey yok horman tahlili yapıcaklar sadece kan veriyorsun...birde ultrasonla muayene eder yumurtalılarda sorun varmı diye bakar...biran önce gidin cnm...bnm kardeşiminde 7 yıldır çocuqu olmuyor gitmediqi doktor kalmadı...biran önce gitmekte fayda var cnm...

Kesinlikle canim doktora git ihmale gelmez korkma da artik gunumuzde hamile kalmada tedaviler cok ilerledi imkansizlik nerdeyse yok takdir Allahin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…