- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.841
3.yümü düşünüyorsun canım....
canim simdi sen hormon da yaptirmissindir onlar ne olursa olsun gec cikiyor hayatim en azindan drekt o gun cikmiyor.ben hormonlari daha once yapmistim zaten.dun sadece sperm yaptirdik onuda 1saat sonra aldik
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ikiz olurbırıncıyı düşünüyorum canım daha onlar düştü
kizlar sogan kuru bende de akintiyi baslati bu gun 3 cu gunum insallah kisti bu ay atarim da ilaca gerek kalmaz yoksa mayis ta husran olur
tatlım akıntı kokulu ıse sende yuksek mıktarda ıltıhap varmı bende de kokulu olmustu hatta banyo yap camasrı degıstır o ay oyle yogun gecmıstı ama sana sunu soyleyeyım bende o ay akıntım deavm ettı adet oldum adet kanamamda da kahverengı akıntım kananamam oldu ondan sonrakı ay hamıs kaldım buna hazırlıklı ol cunku bunye ılk once yuksek mıktarda ıltıhabı atıyor koku varsa dahada cok fazladır ama ıns sende o ılk ay hamıle kalırsın canım allah hepmızın gonlune gore versın...
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ikiz olur
ya canım bende hala akıntı falan yok..ama sol kasıqımda müthiş bir aqrı var ve 2 gündür baş dönmesinden duramıyorum :26:
Bitanem yan etkisi mi acaba yararini beklerken zarar gormeyelim saracogluna bi mail atsana canim anlat dedayli ben sormustum gecen 1 hafta icinde bana donmustu ve ya telefon numarasini al siteden ara sor bi
Canım kasıqımdaki aqrının soqan küründen olduqunu sanmıyorum..acaba yumurtammı çatlıyor diye düşünüyorum..geçen hafta reqliyken doktor her iki yumurtamınıda kocaman olduqunu söylemişti :26:
o zaman o da olabilir tatlim ay su ultrason niye daha teknolojik kucuk olmas ki ya herkez alir oyle takip ederdi :) tanimlari da ogrenirdik
bizde spermi cumartesi günü verdik daha bugün çıktı düşün artık :s siz ne zaman gidiyosunuz doktora? sende kist varmıydı cnm yoksa rutin kontrollermi?
tatlım soqan kürü sende uyku yaptımı? dünde bu zamanlarda çok uykum gelmişti şimdide gözleirmi açamıyorum uykudan..birde başım çok dönüyor...
Canım kasıqımdaki aqrının soqan küründen olduqunu sanmıyorum..acaba yumurtammı çatlıyor diye düşünüyorum..geçen hafta reqliyken doktor her iki yumurtamınıda kocaman olduqunu söylemişti :26:
Amiinn bıtanem cok sagol benim ilk hamileligimin öncesi asırı derecede ıdrar yolları enfeksıyonu yasadım acile falan kaldırdılar oyle bır hastalık olmaz olsun neyse 12 ıgne vuruldum ılaclar falan ben bırde o ay hamıle kalmayayımmı tam yılbası gunu hamış oldugumu ogrendım havlara uctum ınanamadım daha sonra kalp atısı duyulmadıgından dolayı 6 subatta bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım( dr 3 ay dınlen dedı benım 2 ayım bıttı bu ay denemelre basladık rabbım ol derse olacak beklemedeyım..koku cok fena bılıyorum ama esımınde anlaıslı olması gerek zor bır surec katlanacagız..
canim o zaman sen yumurtluyorsun erken oluyor sende belki de aslinda bir gitsen doktora takip ettirsen yumurtaliklarini olmazmi ki
Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim ve çocuk istediğimiz için hic korunmadik ama hala bi hamilelik olmadi şimdi eşim bi doktora gözükelim diyor kafam çok karışık korkuyorum bu durumun içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim ve çocuk istediğimiz için hic korunmadik ama hala bi hamilelik olmadi şimdi eşim bi doktora gözükelim diyor kafam çok karışık korkuyorum bu durumun içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?