- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.821
görünmez oldumda haberimmi yok benim acaba![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti![]()
canim silik ciktiysa kan yaptir bence biran onceee en kesin sonuc odur hayatimmm buyuk ihtimal vardir bebisss
tekrar yaptım ıdrar negatıfsilik bile yok yarında yapıcam bakalım bugun reglı olmazsam vardır ınsallah
kuzum işte hamişsin daha ne üzülüyon zaten ikinci çizgi silikte çıksa hamile anlamına geliyor hemen gidiyorsun kan testi yapıyorsun bak gelmim oraya korkak alıştırma kendini hadi kalk hemen gidiyon kan testine hadiii.. yada ikinci bir test daha al onuda yap hemen hadi yavrumm.. süpersin kim tutar seni.:))))))))))))))))))))) teyze oluyomm...:))))))))
canım benimde reqlim 2 gün önce bitti ve hemen soqan kürüne başladım...reqliyken doktora gittiqime yumurtalarım kocamandı..onun için reql biter bitmez çalışmalara başladım...gün aşırı devam edicem...inşallah ay sonunda hep beraber seviniriz...ne zaman olacağımı bilemiyorum işte :) önümüzdeki 10 gün gün aşırı çalışalım barii :))) allah büyük belki tutar bide yarın 2. soğan kürüme başlıcam 10 gün kullanıcamm... ilaç felan kullanmadan hamile kalmak istiyorum ben yaaa((
tekrar yaptım ıdrar negatıfsilik bile yok yarında yapıcam bakalım bugun reglı olmazsam vardır ınsallah
canım benimde reqlim 2 gün önce bitti ve hemen soqan kürüne başladım...reqliyken doktora gittiqime yumurtalarım kocamandı..onun için reql biter bitmez çalışmalara başladım...gün aşırı devam edicem...inşallah ay sonunda hep beraber seviniriz...
tatlım reqlin geçeli kaç gün oldu :26:
canım test vermiştik ya benim ve eşimin sonuçları çıkmış şimdi görüştüm hastaneyle.. saat 5'de doktora gidicez bakalım ne diyecek.. umarım bizi üzecek bi sıkıntımız yoktur... sen naptın canımm..?
kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan((((((((((((((((((8
![]()
aşkım vallahı bıllahı yemın ederım korkuyorum çin işkencesiaradıgında sonuc negatıf demelerını ıstemıyorum gülşenim vallahı tik oldum yanııı yarını beklesek olmazmı gulsenım kızmada :26:
canım geçmedı bugun reglı olmam gerekıyo![]()
benımde oyle olsdu ılk ıdrarda belırgın cıktı ıkıncıde cok sılık cıkmıstııı bencede yarın sabah yıne bır test yaptır ama nıye beklıyonkı gıt ıkı dk kan testı ver gell ha bugun ha yarın sen kendınıde yıpratmamıs olursun...
insallah test sonuclari guzel cikar canim hadi hayirlisi olsun hayatimmm.benimde esim dun sperm testi yaptirdi aldik sonuclari doktora gostermedk ama daha canim.sonuclar iyi gibi ama netten baktigim kadariylaaa.
Benim bat 4 nisan 26 gun gıdıyorum testler 16 dıyor ne bıleyım acaba yanlıs yumurtlama gununde calısmıs olabılrmıyım hahahahahah bu arada sıze dun gceyı paylasayım ben dedım ya 2 gun oldu sogan kurune basladıgım koku bende fultaym:) dıslerımı fırcaladım nane sekerı falan herneyse yattık esım basladı oynasmaya bende sogan kokuyom dıye caktırmadan uzaktan oynasıyorum bu arada ıltıhaplarım akmaya basladı kokulu oldu canım onada sıkkın bırde ustune demezmı bana askım parmaklarım cok kokuyo neden acaba? senın akıntın kokmazdı benım moral oooooooo heralde dedım sogan suyu ıcıyorum bebek ıcın nelere katlanıyorum sen koku dıyorsun tamam cekıl kenara yat uyu döndum arkamı o anladı hatasını ozur lerr falan ama benım heves bıttı calısmaya devam ettık ammaa bende tık yok onunda moralı bozuldu ee tabı ısterık kadından soguk kadına dönusunce olay boyle oluyoo sımdı anlasın kıymetımı:)) anaa bu arada rütük kapatacak sayfamıPP
canım aslında reqlimiz bikaç gün geçmeden test yapmasak çok daha iyi olucak..psikolojimizde bozuluyor...ben şahsen reqlim geçtikten 3-5 gün sonra test yapmayı düşünüyorum...erkenden test yapıp kendi kendimizi yıpratıyoruz...biraz sabretmeliyiz tatlım..
ahh canım ahhhhh yaş 32vakıt yok 2 kez hamıle kaldım 2 sındede 10 haftalıkta anladım ... eskıden genctık
inşallah iyidir cnm.. hadi hakkımızda hayırlısı.. bizim testler çok geç çıktı yaaa sinir oldum.. bi test için 3 gün beklenirmiymişş...!!!