- Konu Sahibi pembemasal
- #2.801
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti![]()
inş hamilesindir cnm hemen kan testi yaptır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti![]()
kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan((((((((((((((((((8
![]()
yok yok kafayı felan yemedin... belkide ne zamandır hayal ettiğin şeyi yaşıyosun :) sen bikaç gün öncede test yapmıştın ve negatif çıkmıştı demi..? bebiş anca yerleşmişde olabilir.. testinin fotoğrafını yüklesende bizde bi yorumlasak cnm..??
tamam becerebılırsem yukleyım cnımmm evet pazartesı yapmıştım negatıftıcok agladım o gun ama reglıye alıştırmıştım kendımı artık bu sabah yapayım derken yıne bı umut bıktım vallahı
gıdıp tekrar alayım dıyorum bı test daha bozuktur belkı![]()
kisslarr gunaydiinnnnn nasilsiniz
kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan((((((((((((((((((8
![]()
günaydın canımm hoşgeldiiinn :))
aa öylemi canımm aynı gün yumurtlucam demekkiBende sogan kurune dun basladım pek bılgım yok ama bıldıgım tek sey senınle aynı gun yumurtlamam:)))bakalım 16 sı kıme ugur getırecek...
tatlım seninde son adet tarihin 2 nisanmış...3 kişi oldukkızlar yaa bende pko olduğu için adetlerim düzensiz ve haliyle yumurtlama tarihimide bilşemiyorum birisi bana yardımcı olursa çoooook memnun olurum... ben sat larımı yazayım
27 Aralık
17 Ocak
7 Şubat
12 Mart
2 Nisan
hep düzensiz bi 22 gün bi 35 gün kafam çok karışıyoşuandada şefaf bi akıntım var sanırım yumurtlama zamanım.. çalışmalara dün başladık ve hangi günler çalışma yapayım..?
tecrübeli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum :))))
cok saol arkadasımda korkuyorum vallahı.. sabah test yaptım 2. sılıktı ama bayagı belırgın yınede ..... rüyamda kan testı yaptırdım 3000 lerdeydı ahhahahahah kafayı yedım ben sonunda![]()
hosbuldum canimm e varmi gelismeler gecmise bakiyorum daha
tatlım seninde son adet tarihin 2 nisanmış...3 kişi olduk![]()
kızlar yaa bende pko olduğu için adetlerim düzensiz ve haliyle yumurtlama tarihimide bilşemiyorum birisi bana yardımcı olursa çoooook memnun olurum... ben sat larımı yazayım
27 Aralık
17 Ocak
7 Şubat
12 Mart
2 Nisan
hep düzensiz bi 22 gün bi 35 gün kafam çok karışıyoşuandada şefaf bi akıntım var sanırım yumurtlama zamanım.. çalışmalara dün başladık ve hangi günler çalışma yapayım..?
tecrübeli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum :))))