- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.781
kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan((((((((((((((((((8
kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.
kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan((((((((((((((((((8
canım çok teşekkür ederim..allahım kötülere fırsat vermesin cocuguna coluguna bagıslasın herkesi gecmiş olsun ablacım
canım çok geçmiş olsun...sözün bitiqi yer...kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
canım çok geçmiş olsun...ameliyatla alıyorlar sanırım...napıcaksınız bir süre daha beklicekmisiniz cnm...bugün doktora gittim kesem görünmedidoktor dış gebelik olabilir dedi.
Selam kizlar bu gun baska bi doktora daha gittim diger doktorun bana verdigi ilac var ya dozunu cok yuksek vermis sen daha 24 yasindasin bu doz sana cok ve yumurtalarin zaten normal gelistigi icin sende kist yapmis dedi ama dun doktor baktiginda 52mm ydi ve dun sogan kurune basladim sabah ta ictim oyle ciktim neyse doktor bana adet dongusunde atilir ciddi bisey degil dedi vucudun degil ilac yapmis bunu olmasa ilac veririm 1 ay seni korur ama sonra hamile kalabilirsin kolayca dedi sogan kuru dedim onerimisiniz kesinlikle dedi eve geldim bi baktim bu gun kistin buyuklugu 48 mm olmus dun diger doktor 52 mm yazmisti Allahin hikmetidir insAllah sogan kurunun etkisidir kizlar siz siz olun ileri yaslarda degilseniz klomofen ilacini kullanirken doktorunuza kist yaparmi sorusunu sorun Allah hepimizin yardimcisi olsun dualarinizi eksik etmeyin emin olun benim de dularim hepimiz icin
günaydın kızlar
herşeyde bir hayır vardır arkadaşlar Rabbimiz herşeyin en hayırlısını nasip etsin..bebeklerimizde hayırlı ve saqlıklı olsun inşallahh....isyan etmeyelim verende O alanda O.... imtihan dünyasındayız unutmayalım... sabrın sonu selamettir kızlar...
Kızlar bişey sormak istiyorum size..
Öncelikle,
Benim regl günlerim genelde ilk gün çok hafif lekelenme şeklinde olur.Asıl 2.gün gelmeye başlar.
Regl günü olarak baz almam gereken gün hangisi olur?
İkincisi de mart 28 inde regl oldum.İnternetten yumurtlama günü hesapladım iki ayrı siteden.Birbirinden farklı çıktı.
Regl gününden sonra 14-15 gün sonra mı yumurtlama olur ve kaç gün sürer?
Hamile kalma şansım hangi günlerde var?
1,5 sene Yasmin kullandım.Martın 23 ünde bıraktım ve 5.günde regl oldum.Reglden beri de korunmasız ilişkiye giriyoruz eşimle.Acaba hamile kalmış mıyımdır?
:):)
hoşgeldin canımsınavının iyi geçmesine çok sevindin Rabbim muvaffak etsin canım...
eşim biraz önce geldi panik olmuşlar tabiki..ve asıl üzücü olan koskoca istanbul valiliğinde 2 yıldır kameraların bozuk olması...bu nasıl bir ihmal böyle...en çok buna tepki gösterdim...tv falan vermiş haberi ama henüz ben görmedim...neyseki Rabbim art niyetli insanlara fırsat vermemiş...şükürler olsun...Allah herkesin eşini çoluqunu çocuqunu ve tüm sevdiklerini korusun...Amin..
çok geçmiş olsun cnm benim Allahım kötülük düşünenlere fırsat vermesin
tatlım normal şartlarda senin yumurtlama günün bugün başlıyor...gün aşırı ilişkiye girmen lazım....1 hafta süreyle gün aşırı ilişkiye girmelisinki hamilelik şansın artsın cnm...yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşir...ama spermler 48 saat yaşar vücutta..onun için gün aşırı ilişki yeterli diyor doktorlar...lekelenme ne zaman gelirse adet günün odur cnm...
kızlar bazı arkadaşlar yumurtalarının büyüdüqünü yada çatladıqını anlıyorlar...ben geçen hafta reqliylen doktora gittiqimde doktor bana 2 tane kocaman yumurtan var demişti...2 gündürde soqan kürü yapıyorum...sol kasıqımda müthiş bir aqrı var...dün başladı bugünde devam ediyor...yumurtlama günümde ayın 16sı...acaba yumurtalarmı erken çatlıyor yada soqan küründen dolayı kistlermi eriyip aqrı yapıyor anlayamadım....bu konuda bilgisi olan varmı kızlar...
gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti
canım valla günün en güzel haberlerinden biri geldi işteeeeee :) bence hiç durma doğru kan testine git... Allah hayırlısını nasip etsin hakkında inşallahh hayırlara çıkarır rabbimmm :))))))
cok saol arkadasımda korkuyorum vallahı.. sabah test yaptım 2. sılıktı ama bayagı belırgın yınede ..... rüyamda kan testı yaptırdım 3000 lerdeydı ahhahahahah kafayı yedım ben sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?