Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

heh ıyı barı oda aradan cıkmıs oldu hastaneye gıdınce yaz hemen meraklanırm valla.ne demek kız bebeklerımız oluncada gırerız ınsallah fırsat bulursak tabı..ayy benımkı gaz cıkaramıo benımkı uyumuo felan :52:

ıns ıns o gunlerımızde olcakkk :)))hıccc ayrılmak yok bırbırmızı bırakmak yok yanı:16::16:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :16::16:
ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum renglimin 4 gün geçiktiğini ve silik bir ikinci çizgiyi düşünürsek % 80 hamile gibiyim ayrıca bugün içten içe midem bulandı tabi bulantının piskolojik olma ihtimalide yüksek :44:
kan testini nezaman yaptıracağım ise muamma:44::44:
bugün tartıya çıktım veeee moralim sıfırın altında 1500 oldu 52 den 57 kiloya çıkmışım veee yıkıldım yaaa:53::53: eğer bunun üzerine hamile kalırsan 70 ve üzerinde kilo ile doğum yapacam kabus gibiiii :52::52::52:

kızlar bana yardım ediiiiiiiinn.... bu gün regl günüm ama hala olmadım. bu gün eşimin de doğum günü ona güzel bir hediye olurdu doğrusu bebiş haberi. şimdi ben idrar testi yapsam bu saatte çıkar mı?
çıkar canım..regl günüse ve hamileysen mutlaka çıkar...ben reqlime 1-2 güna kala günün herhengi bir saatinde yapmıştım çıkmıştı..test varsa evde hemen yap çıkar cnm..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız :16::16:
ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum renglimin 4 gün geçiktiğini ve silik bir ikinci çizgiyi düşünürsek % 80 hamile gibiyim ayrıca bugün içten içe midem bulandı tabi bulantının piskolojik olma ihtimalide yüksek :44:
kan testini nezaman yaptıracağım ise muamma:44::44:
bugün tartıya çıktım veeee moralim sıfırın altında 1500 oldu 52 den 57 kiloya çıkmışım veee yıkıldım yaaa:53::53: eğer bunun üzerine hamile kalırsan 70 ve üzerinde kilo ile doğum yapacam kabus gibiiii :52::52::52:

canım panik yapma dur bi sakin ol...herkes 20 kilo almaz hamileleqinde...bilinç altına böyle işleme lütfen..ben 2 tane doqum yaptım ikisindede 6 kilo aldım...hem belki baskül bozuktur birden bire 5 kilo alamazsın cnm...

çıkar canım..regl günüse ve hamileysen mutlaka çıkar...ben reqlime 1-2 güna kala günün herhengi bir saatinde yapmıştım çıkmıştı..test varsa evde hemen yap çıkar cnm..

canım panik yapma dur bi sakin ol...herkes 20 kilo almaz hamileleqinde...bilinç altına böyle işleme lütfen..ben 2 tane doqum yaptım ikisindede 6 kilo aldım...hem belki baskül bozuktur birden bire 5 kilo alamazsın cnm...

bende fazla kilo almak istemiyorum.seninki çok iyiymiş 6 kilo :53: kaç kiloyla hamile kalmıştın.

kızlar bana yardım ediiiiiiiinn.... bu gün regl günüm ama hala olmadım. bu gün eşimin de doğum günü ona güzel bir hediye olurdu doğrusu bebiş haberi. şimdi ben idrar testi yapsam bu saatte çıkar mı?

bence mutlaka test yap fgak :) latanın da regl e 3 gün kala çıkmıştı sonucu :)

6 mıı:53::53::53:ben 10 kiloya razıyım fazlası olmasın amaa hızlı kilo alan bir yapım var o yüzden nkorkuyorum yaa inş fazla kilo almam :50::50:

kızlar bugün yaptırdığım dişimin acısı azaldı bu akşam başlayayım diyorum çalışmalara.tamda yumurtlama dönemime yakın ayyy çok heyecanlandımmm:52::52::52::52:

6 mıı:53::53::53:ben 10 kiloya razıyım fazlası olmasın amaa hızlı kilo alan bir yapım var o yüzden nkorkuyorum yaa inş fazla kilo almam :50::50:

bende 10 kilo alsam yeter diyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bir kaç aydır hamile kalırsamda elimden geldiğince devam edeceğim neticede herşey bebiş için :16:

kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...

canım çooookk geçmiş olsun. Allah kurtarmış desene...

Kızlaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaa:))

Sınavım iyi geçti bugün , kursum mayısta başlayacak bende inşallah bu h.sonu türkiyeye geleceğim:) ÇOk mutluyum valla:)

Latacım hayatım nasılsın, denk gelemedik bir türlü:)

Eceli hayatım ben de isterim kekten:)

Hayalet, seni kaçırdım tüh yetişemedim yarına artık kuzum:) keseyi görmüşsün ama çok sevindim..

Erginsena, çok büyük geçmiş olsun hayatım.. nasılsınız şimdi? ucuz atlatmışlar gerçekten..

ooo sonunda geliyorsun demek :) hadi bakalım gör anneni de biraz gönlün ferahlasın. mutlu oldum valla senin adına :) kursunda da başarılar...

Canlarım,

Bir güzel haber vereyim sizlere. Bugünkü kontrolümde betamın mol gebeliği olmayıp gerçek hamilelik olduğunu keseyi de görerek teyid ettik. Kendisi daha 10 mm ve 4 haftalık görünüyor. Allah herkesin muradını gönlüne göre versin. Allah hepinize bu mutlu heyecan verici ve karmaşık duyguyu yaşatsın. İnşallah en kısa zamanda sizlerin de mutlu haberlerini alırız. :49:

Herkese çok tşkler :34:

Canlarım,

Bir güzel haber vereyim sizlere. Bugünkü kontrolümde betamın mol gebeliği olmayıp gerçek hamilelik olduğunu keseyi de görerek teyid ettik. Kendisi daha 10 mm ve 4 haftalık görünüyor. Allah herkesin muradını gönlüne göre versin. Allah hepinize bu mutlu heyecan verici ve karmaşık duyguyu yaşatsın. İnşallah en kısa zamanda sizlerin de mutlu haberlerini alırız. :49:

tebrik ederim canım :) sağlıkla gelsin kollarınıza inşallah... hayrıyla gelsin :nazar:

kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...

allahım kötülere fırsat vermesin cocuguna coluguna bagıslasın herkesi gecmiş olsun ablacım

Canlarım,

Tebrikler tatlımmmm...:16::16: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar: Cici hamişimiz bizim:) Çok sevindim valla..:)

kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan:(((((((((((((((((((8:14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar moralim o kadar bozukki anlatamam.
doktora gittik,bebek gelişmemiş,kalbi falan atmıyor,normalde 8 haftanın içinde ama beş haftalık kalmış.bide kesenin yanında kan pıhtılaşması var.normalde düşük olması gerekiyomuş ama düşmemiş,Allah korusun sana zarar verirdi dedi doktor.yarın sabah alınacak.canım çok sıkkın hevesim kursağımda kaldı.o kadar kötü bi andı ki o.
kızlar şu alttaki bebek gelişimi şeklini nasıl kaldırırım ordan:(((((((((((((((((((8:14::14::14::14::14::14::14::14:

:(( Çok üzüldüm tatlım, çok geçmiş olsun.. Ne diyeceğimi bilemedim inan.. Şu an ne desem de boş zaten ama nolur yıpratma fazla kendini, her şeyde bir hayır vardır öyle düşün.. hem hamile kalabiliyorsun kolayca.. kendini toplayınca inşallah yeniden başlarsınız.. Geçen kasımda aynısını bir arkadaşım yaşadı, ama ocakta yine hamile kaldı şimdi 3,5 aylık gayet de sağlıklı bebeği.. Üzücü ama oluyor yani böyle şeyler.. O yüzden ileriye umutla bakmaya devam et tatlım...

inşallah bir daha yaşamam ve bi sorun falan yoktur...
yaa Allah kimsenin başına vermesin çok acayip bi duygu,için resmen cııızzz ediyor.kuzum kıyamam bebek minnacık kalmış iki üçtane kılcal damardan beslenmeye çalışmış,hepsi görünüyor...kesenin kenarında kocaman kan pıhtısı vardı.

Back