Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

birşey sormak istiyorum.
ben 31 martta regli oldum normalde 28 günde bir regli oluyorum bu ay 31 gün sürdü bugün 11.gün hafta sonuna kadar geçmi kalırım:50:
canım benımde 1 nısandı adetım 28 günde bır benımde demekkı senın 9.gün benden 1 gün önce pts baslamıs cts pazar 14ve 15.günün yanı tam yumurtlamanın olması gerekn ama ctsden önce spermlerın hızının artması ıcın bırlıkte olun persembe falan
banucum bende ızmırdeyım beklerım canım:23:

:) İnşallaaaaaaaaaaah tatlım:)

Bendeeee seniii...:16: Valla hem de nasıl sıcak tutum bilemezsin kuzum, h.sonu ful sauna yaptık kocişle, artık spremler ve yumurtalar telef olmuştur kanımca, bu ayı ben hafiften pas geçme modundayım yani:) Çok hamiş modunda değilim de bu ay zaten.. bu gezi, kurs olayı şimdi de türkiyeye gidiş derken, amaaan umrum değil dönünce devam ederim bebiş olayına demekteyim:)

hayrılısı nasıl ıse oyle olasun tatlım se bılırsın sen hep mutlu ol yeter bzılere:))ohhhh hafta sonu cok ıyı gecırmıssın masallah memlketede gıdıyorsun senden mutlusu varmı sımıdı:)ıns bende maysı 18 ızmır gelıp temızlık yapcam ondan snra memlketıme ucus walla gelse bır yaz da acılalım soyle:)

13 ü gibi yumurtlaman lazım ama belli olmaz tabii, bir iki gün önce veya sonra da olabilir.. Bugün çalışmaya başlasan aslında iyi olur 1 hafta boyunca da devam edersen..

bugün dişime dolgu yaptırdım korkuyorum bi sorun olup tekrar dişçiye gidersem bebeğe zararı olurmu diye.

Kızlaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaa:))

Sınavım iyi geçti bugün , kursum mayısta başlayacak bende inşallah bu h.sonu türkiyeye geleceğim:) ÇOk mutluyum valla:)

Latacım hayatım nasılsın, denk gelemedik bir türlü:)

Eceli hayatım ben de isterim kekten:)

Hayalet, seni kaçırdım tüh yetişemedim yarına artık kuzum:) keseyi görmüşsün ama çok sevindim..

Erginsena, çok büyük geçmiş olsun hayatım.. nasılsınız şimdi? ucuz atlatmışlar gerçekten..

hoşgeldin canım :16: sınavının iyi geçmesine çok sevindin Rabbim muvaffak etsin canım...
eşim biraz önce geldi panik olmuşlar tabiki..ve asıl üzücü olan koskoca istanbul valiliğinde 2 yıldır kameraların bozuk olması...bu nasıl bir ihmal böyle...en çok buna tepki gösterdim...tv falan vermiş haberi ama henüz ben görmedim...neyseki Rabbim art niyetli insanlara fırsat vermemiş...şükürler olsun...Allah herkesin eşini çoluqunu çocuqunu ve tüm sevdiklerini korusun...Amin..

canım benımde 1 nısandı adetım 28 günde bır benımde demekkı senın 9.gün benden 1 gün önce pts baslamıs cts pazar 14ve 15.günün yanı tam yumurtlamanın olması gerekn ama ctsden önce spermlerın hızının artması ıcın bırlıkte olun persembe falan

anladım canım çok sağol.

aman banucum saunada ne işi avr kocanın spermler sıcaktan ölür lazım onlar sana:52: senın yumurtlama dönemın gectımı?

ahahahahaha:)) o 2 gün birşey yapamadık zaten tatlım, pazartesi dönünce oldu deneme bir de gitmeden.. yumurtlamam da sanırım pazartesi günü oldu.. ya bakalım kısmet, bu ay dedim ya tatil moduna girdim ben:)

çok teşekkür ederim cvbına latacım, iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Gerçekten, moral verdin bana, bugün nedense moralim bozuk çok.. psikolojim çoc düşüyo bnm nedense, hep bi umutsuzluk, daha adamakıllı 2. ay denememiz bu ay, ama bendeki bu umutsuzluk nolucak :(

İnşallah tutmuşdur cnm yaa, inşallah ben de burdan iyi haber paylaşanlardan olabilirm..

ıns paylasacaksında tatlım anlıorum senı bızlerde senın gıbıydık ben 4.ayda tuttu acele etme morelını bozma anlıyorum senı hemen olsun hatta dunya ya gelsın dıyoruz ama sabırla zmanla olcak ıslermıs sımıdı sımdı bunu anlıyorum onclerı hemen hamıle kaldım dogum yaptım hatta cocuk buyuduuu :)megerse hersey buyk zman dılımıymıs bak en basta hamıle kalam dıyordum sımıdıde kese gorelım kalp atsı duyalım zaman yıne gecmıyor ben hala keseyı bıle goremdım cunku adetımden bır hafat sonra gırmem lazm benım adet 2 gun gecmsı daha:)yanı su kı zman ve sabır umutlu enerjılı denemeye deam sadce cevrneden kımsecıklere dmem bebek dusunuyoruz dıye o soru soruldukca sen aceleye getırcen rahatına bakk.....hersey gonlumuzce olsun rabbım hayırlısını versın..amın

:))) Aha bak şimdi yine attı beni mayısa kızz ADAPAZARI ndan uçacam sana :PPP
Neden bacım? Yanlış mı yazdım?:26:

bugün dişime dolgu yaptırdım korkuyorum bi sorun olup tekrar dişçiye gidersem bebeğe zararı olurmu diye.

Dolgu çok önemli bir şey değil, dişçine sorarsan daha iyi cevap verir sana ama sorun olacağını sanmıyorum:)

hoşgeldin canım :16: sınavının iyi geçmesine çok sevindin Rabbim muvaffak etsin canım...
eşim biraz önce geldi panik olmuşlar tabiki..ve asıl üzücü olan koskoca istanbul valiliğinde 2 yıldır kameraların bozuk olması...bu nasıl bir ihmal böyle...en çok buna tepki gösterdim...tv falan vermiş haberi ama henüz ben görmedim...neyseki Rabbim art niyetli insanlara fırsat vermemiş...şükürler olsun...Allah herkesin eşini çoluqunu çocuqunu ve tüm sevdiklerini korusun...Amin..

Allah korumuş hayatım, büyük geçmiş olsun tekrar.. Çok sinir bozucu gerçekten ama allahtan kimseye birşey olmadan atlatılmış olay..

İnşallah tatlımmm:) İnşallah da hamiş olarak görürüm seni;)

hayrılısı nasıl ıse oyle olasun tatlım se bılırsın sen hep mutlu ol yeter bzılere:))ohhhh hafta sonu cok ıyı gecırmıssın masallah memlketede gıdıyorsun senden mutlusu varmı sımıdı:)ıns bende maysı 18 ızmır gelıp temızlık yapcam ondan snra memlketıme ucus walla gelse bır yaz da acılalım soyle:)

valla bende gidicem şöyle izmirde kemiklerim ısınsın:)) kar görmekten içim kalktı artık burda:))

yooo dogru yazdın benım bat 1 mayıs ama olsun gıcıklık degılmı kikikikikki

anladımcanım ıkı yegencomuda sormustum ozetlemıssın zaten:)tatlım saglık ocagına yarın gıdecgım ılk aıle hekımım yanına o mu yapck kayt falan ve sende nelerı takıp ettıler suan kadar ılk basta neler yaptılar mesala....tatlım ıns senınde 3 aydan sonra duzemeye baslarsın hemen hemen herkezde olan seyler allah yardımcımız olsun herzman dualarım sızlerle sende dualarında benı unutma:)bugun kocıs nobetcı yarın sabah eve geldgınde beraber saglık ocagına gıtcem ıns gzuel faydası olur sen soylmeseydın hıc gıtmıcektım walla...

canım gıttınmı sagık ocagına..ben gıttıgımde hemşire kaydımı yaptı kan grubu vs.. genel bılgılerı kaydettı tasıyonumu kılomu olctu kaydettı felan..nısan sonunda cagırdı hastanede test yapılmazsa burda yapıcaz kan testı vs.. dedı hastanedede yaptırırsan sonucları getır kaydedelım dedı..he bıde sanırım nısan sonunda tetanoz aşısı yapcaklarmıs bir ay arayla 2 doz yapılıomus..saglık ocagında ultrason felan yok ama bebegın kalp atıslarını duyabılıosun bı makıneye takıolar heralde daha onu yapmadılar yanı cok bılmıorum canım:)sımdı nısanın sonunda gıtcem ıste ınsallah..hem hastaneden randevu aldım hemde saglık ocagına..

canım gıttınmı sagık ocagına..ben gıttıgımde hemşire kaydımı yaptı kan grubu vs.. genel bılgılerı kaydettı tasıyonumu kılomu olctu kaydettı felan..nısan sonunda cagırdı hastanede test yapılmazsa burda yapıcaz kan testı vs.. dedı hastanedede yaptırırsan sonucları getır kaydedelım dedı..he bıde sanırım nısan sonunda tetanoz aşısı yapcaklarmıs bir ay arayla 2 doz yapılıomus..saglık ocagında ultrason felan yok ama bebegın kalp atıslarını duyabılıosun bı makıneye takıolar heralde daha onu yapmadılar yanı cok bılmıorum canım:)sımdı nısanın sonunda gıtcem ıste ınsallah..hem hastaneden randevu aldım hemde saglık ocagına..

:))tatlım gıttım ama nasıl gıttım esımı saglık ocagındakı hemsıre aramıs esnız hamıle olarak gzoukuyor bugun ıcın gelsın dıye:))aklıma sen gelsın bukadr mı tesaduf olur yaaa..aynen kan grubumu sordu kılomu aldı vs....ıste bende hastane ye gıtcem haftaya bakalım gzuel haberler bızı beklıyordur ıns....:))cok tsk edrım destegın ıcın canım arkdasım benım:)):16::16::16:

:))tatlım gıttım ama nasıl gıttım esımı saglık ocagındakı hemsıre aramıs esnız hamıle olarak gzoukuyor bugun ıcın gelsın dıye:))aklıma sen gelsın bukadr mı tesaduf olur yaaa..aynen kan grubumu sordu kılomu aldı vs....ıste bende hastane ye gıtcem haftaya bakalım gzuel haberler bızı beklıyordur ıns....:))cok tsk edrım destegın ıcın canım arkdasım benım:)):16::16::16:

heh ıyı barı oda aradan cıkmıs oldu hastaneye gıdınce yaz hemen meraklanırm valla.ne demek kız bebeklerımız oluncada gırerız ınsallah fırsat bulursak tabı..ayy benımkı gaz cıkaramıo benımkı uyumuo felan :52:

kızlar bana yardım ediiiiiiiinn.... bu gün regl günüm ama hala olmadım. bu gün eşimin de doğum günü ona güzel bir hediye olurdu doğrusu bebiş haberi. şimdi ben idrar testi yapsam bu saatte çıkar mı?

benim günüm hep düzenlidir daha bir gün bile olmadı biliyorum ama bu saate kalması bile heyecanlandırdı beni....

Back