- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.721
Arkadaşlar merhaba, ben de soru sorup gidiyomuşum gibi oluyo ama, inanın günde en az iki saat okuyorum forumu, hamile olan arkadaşlara sevinip, kimi rahatsızlıklarla uğraşanlara üzlüyorum.. ha bir de, hamileyim yazan arkadaşalrın satırlarını okuyup, ah çekmiyor da değilim :)
Banu, sen yokken forum gerçekten de çok eksik..
Ben bişey sorucam, arkdaşlar bnm yumurtlama tarihim 6 nisan çıkıyodu testlerden, ben de 2-4-6-8 nisan tarihlerini değerlendirdim, ama Banu bana 1-10 nisan aralığı demişti, hani acaba 10-12 diye devam etmeli miyim, yoksa hamilelik şüphesi en yüksek 4 günü değerlendirmişim, yeterli midir :S
Bir de, ben malesef kahve içiyorum çok, yani çok derken, günden 2 fincan nescafe, kremalı, bir de aşırı sık olmasa da 2 güne bir kesin bi kutu diet kolam var.. sizce bunlar olumsuz etkiler mi döllenmeyi..
İnşalllahh hepimizin isimlerinin karşısında hamile yazar gün be gün :) sevgiler..
Merhaba hayatım:) Kızlar cevap vermiş ama ben de yorum yapayım dedim:) Yumurtlama zamanın evet kağıt üzerinde öyledir ama vücut işleyişi değişkendir hatta bazı aylar tamamen değişebilir yumurtlaman.. Geçen aylarda Ramrod da yumurtlamayı kaçırdığını düşündü ama 2. kez yumurtladı ve onu tutturdu:) O yüzden bu işin aslına bakarsan matematiğini yapmak çok zordur.. Bu nedenle mümkün olduğunca 2 adet arası dönemde en azından haftada 3 kez cinsel ilişki hamile kalmayı kolaylaştırır, olabilecek farklı ihtimalleri de kaçırmamış olursun:) İnşallah da tutmuştur hamişsindir:)
Kahve ve kola doğurganlığı azaltıcı içecekleri.. Hamilelik döneminde ise , direkt bebeğe ulaşan içecekler.. İyi değil yani:))) Ama ben de çok severim ama kendimi frenliyorum, çok az kahveli bol sütlü içerek nefsimi köreltiyorum.. yumurtlama zamanlarımda ve sonrasında meyve suyu ile idare etmeye çalışıyorum..