Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım rüyanı hayra yor hayır olsun tatlım.. benim kasıklarım çok fena batıyor bacağıma ağrı vuruyor iki gündür hatta kalçama kadar vuruyor bilmiyorum nedendir.. yürüyüş yaptığım içinde olabilir.. birde göğüslerimin acısı biraz hafifledi..hayırlısı bakalım..

benımde ındı gogusler cok az acıyo bılmıyorum valla canım moral sıfır yanı anlayacagın :43: hayırlısı artık ne yapalım

bende balayından geldim 10 günlük evliyim daha dönüşte kayınvalidemlere geldik bana hamilemisin dedi :s bende valla hiç lafımı esirgemedim öyleysede henüz haberim yok malum daha 10 günlük evliyim dir. zaten o dönemde vajinismustan dolayı daha beraber olamamışız benim moralim sıfır :( bide üstüne üstüne şu sorduğu saçma soruya bakın :s hiç kale bile almıcaksın yoksa boşuna canın sıkılır tatlım

canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin...

ayyy canım ne güzell darısı herkesin başına, senin adına ben heyecanlandım.. gönüşte duygu ve düşüncelerini alalım :)[/QUOTE]
teşekkür ederim canım cümlemizin...
kızlar dün sabah kan testi için aile hekimime gittim ve sonuç malesef negatif çıktı :14::14::14: negatif sonucunu aldıktan sonra moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli Allahım hakkımızda hayırlısı nasip olsun diyorum ama elimde değil.eşim aradı ve söylediğimde şaka olduğunu söyle dedi çok canım sıkıldı şu an bile göz yaşlarımı tutamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş
tatlım üzülme inşallah önümüzdeki ay olur...sende soqan kürü yapsana canım...
TATLIM çok geçmiş olsun, eşin hangi valilikte...
teşekkür ederim canım istanbul valiliqi...
Gecmis olsun canim Allah korumus stres yapma sen canim benim sakin ol bak bisey olmamis :44:
çok teşekkür ederim canım şükürler olsunki farketmişler...napardım bilmiyorum...
çok geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim canım..
çok geçmiş olsunn canım Allah korumuş.. hangi ildesiniz.. iyice azdılar .. Allah fırsat vermesinn inşallah..
amin canım çok teşekkür ederim..istanbul cnm...
kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.

canım hayırlısı olsun haftayada kalp atışlarını duyarsınız inşallah...

Sevgili Lataa, oralarda mısınn? Biliyorum sana da iki de bir bi soru soruyoruz amaa, ben bi kaç sayfa önce de sormuştum, acaba sen bana yardımcı olabilir misin taze bi hamile olarakk :)

Ben yumurlama tarihim 6 nisan olarak hesapladım, sonraa şöyle bi plnalama yaparak 2-4-6-8 Nisan tarihlerini değerlendirdim, acaba 10-12 diye devam mı etmeliyiz yoksa, toplam 1 hafta, ve 4 deneme, uygun tarihler olduğunu da varsayarsak, yetrli mii??

Bir de, benm regl me daha 9-10 gün var ve bir iki gündür inanılmaz i şişlik var göğüslerimdee :( acaba sende böyle bi durum olmuş muydu, adete 10 gün kala bu kadar şişkil göğüslerde?? yani acaba bu şişlik yumurtlama belirtisi mi, yoksa adet öncesi hep 1 hafta önce olur bende bu şişlikler, bu adet öncesi şişlik mi, yani en son ihtimal de şu olabailir, 2-4-6-8 inden birinde döllenme olduysa onunla alakalı bi şişlik olur mu, yni bu kadar erken?

Ya umarım anlatabilmişimdir.. kızlar, lata ya ithfen yazdım ama bilgisi olan varsa cvp yazın nolurr..

Sevgili Lataa, oralarda mısınn? Biliyorum sana da iki de bir bi soru soruyoruz amaa, ben bi kaç sayfa önce de sormuştum, acaba sen bana yardımcı olabilir misin taze bi hamile olarakk :)

Ben yumurlama tarihim 6 nisan olarak hesapladım, sonraa şöyle bi plnalama yaparak 2-4-6-8 Nisan tarihlerini değerlendirdim, acaba 10-12 diye devam mı etmeliyiz yoksa, toplam 1 hafta, ve 4 deneme, uygun tarihler olduğunu da varsayarsak, yetrli mii??

Bir de, benm regl me daha 9-10 gün var ve bir iki gündür inanılmaz i şişlik var göğüslerimdee :( acaba sende böyle bi durum olmuş muydu, adete 10 gün kala bu kadar şişkil göğüslerde?? yani acaba bu şişlik yumurtlama belirtisi mi, yoksa adet öncesi hep 1 hafta önce olur bende bu şişlikler, bu adet öncesi şişlik mi, yani en son ihtimal de şu olabailir, 2-4-6-8 inden birinde döllenme olduysa onunla alakalı bi şişlik olur mu, yni bu kadar erken?

Ya umarım anlatabilmişimdir.. kızlar, lata ya ithfen yazdım ama bilgisi olan varsa cvp yazın nolurr..

lalinadacım,eğer 28 günde bir adet oluyosan adetin başladığı günden itibaren 12-14-16-18-20.günleri ilişkide bulunmalısın.ama ben şöyle yaptım canım.adetim biter bitmez gün aşırı ilişkide bulundum.yumurtladığımı hissetim anlarda hergün ilişkide bulundm.ama yumurtlamadan sonra tekrar devam ettim gün aşırı ilişkiye.çünkü hormonların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.sen işini sağlama al.çalışmaya devam.bide yumurtlama günü kendini sıcak tut.yumurtalar sıcağı seviyo.ama yumurtladıktan sonra sıcak olmasın o bölge.benim göğüslerimde şişkinlik olmadı.hamile olduğumu öğrendikten sonra şişmeye başladı.her insan farkı şekilde yaşıyor adet ve hamilelik dönemini.benim sol tarafımdaydı yumurta bariz hissediyordum.o bölge şiş gibiydi.ve kasılmalarım oluyodu..umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.sevgiler :))

aynen :)) yumurtlama dönemimde eşimi köşeye sıkıştırdıkca tepesine biniyorum aman allahım hem benim için komik oluyodu hem eşim için beni geçtim adamda benden etkileniyor hecan yapıyordu okadar anlatmışımki herşeyi baktım iş bitti bacakları havada tutuyor :))))
bana diyor aşkım istedik ya artık olmaz kendi haline bırakalım bide ilişkiden bıkıyorsun böyle zamanlarda yaa

Hahahahah deliiii:))) bende aynı sekıldeyım daha kapıdan gırer gırmez sakın bana yorgunum deme dıyorum oda ama oyleyım hayatım cok yorgunum ıyı tamam dıyorum sen bana lazım degılsın bana lazım olan spermlerın !! sen hıc bırsey yapma bana bırak dızgınlerı ayy allam yaaa bebek ıcın yaptıklarımı dusundukce aglanacak halıme guler oldum ahahahahahah sımdıden dıyorum ayın 16 da sakın yorgun gelmee yazıııkk yaaa acıyom halıne:))))

benimde tarihlerim seninle aynı canım .. bizde en son 6 nisanda çalıştık:17: haftasonu evde kalmadık o yüzden çalışmadık bidaha.. benimde dünden beri acağip uyku isteğim vr birde iştahım açık.. ama bukadar erken belirti felan olmaz diye düşünüyorum.. muhtemelen havalardan diye düşünüyorum.. döllenme olsa bile daha rahme yerleşme bile olmadı belkide :44:

kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.

Amiiiiiiinn canım mevlam duyursun senı okadar ıyı anlıyorumkı tedırgınlıgını kendımı yasıyorum sende ooofff cok zor bır surec allah yardımcın olsun ınsallah guzel haberler verırsın bızlere...ben bebegımı duymadım sen duyarsın duy sesımızı yarabbım duy....

lalinadacım,eğer 28 günde bir adet oluyosan adetin başladığı günden itibaren 12-14-16-18-20.günleri ilişkide bulunmalısın.ama ben şöyle yaptım canım.adetim biter bitmez gün aşırı ilişkide bulundum.yumurtladığımı hissetim anlarda hergün ilişkide bulundm.ama yumurtlamadan sonra tekrar devam ettim gün aşırı ilişkiye.çünkü hormonların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.sen işini sağlama al.çalışmaya devam.bide yumurtlama günü kendini sıcak tut.yumurtalar sıcağı seviyo.ama yumurtladıktan sonra sıcak olmasın o bölge.benim göğüslerimde şişkinlik olmadı.hamile olduğumu öğrendikten sonra şişmeye başladı.her insan farkı şekilde yaşıyor adet ve hamilelik dönemini.benim sol tarafımdaydı yumurta bariz hissediyordum.o bölge şiş gibiydi.ve kasılmalarım oluyodu..umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.sevgiler :))

kesinlikle yardımcı olabildin hayaletcasper, çok teşekkür ederim :) aslında haklısın, vücutta herşey kurulu makine gibi olmayabilir değil mi, ben garantiye alıp devm edeyim..adetlerim düzenlidir, genellikle 26 günde bir olur, sen 12-14-16-18-20 demişsin ya, bu durumda ben henüz 12-14 ve 16 yı değerlendirmişim, 18 ve 20 de var :)

ben hiç hissedemiyorum yumurtlama zamanımı falan :( sıcak tutma konusunda pek fenayım ama :( ayaklarımı hep pat pat yere basarım, önemsemem hiç, ince giyinirim :( bir de daha önce de yazmıştım, kahve çok seviyorum vs :( off, bile bile yapıyorum bi de bunları..

her birimizin hakkımızda hayırlısı..

kesinlikle yardımcı olabildin hayaletcasper, çok teşekkür ederim :) aslında haklısın, vücutta herşey kurulu makine gibi olmayabilir değil mi, ben garantiye alıp devm edeyim..adetlerim düzenlidir, genellikle 26 günde bir olur, sen 12-14-16-18-20 demişsin ya, bu durumda ben henüz 12-14 ve 16 yı değerlendirmişim, 18 ve 20 de var :)

ben hiç hissedemiyorum yumurtlama zamanımı falan :( sıcak tutma konusunda pek fenayım ama :( ayaklarımı hep pat pat yere basarım, önemsemem hiç, ince giyinirim :( bir de daha önce de yazmıştım, kahve çok seviyorum vs :( off, bile bile yapıyorum bi de bunları..

her birimizin hakkımızda hayırlısı..

rsevindim yardımcı olduğuma :27:kahvenin ve kolanın yumurtlamaya bi zararı yok.ama senin vücuduna zararı var.sonuçta kafein alıyorsun.metabolizmanı yoruyorsun.bırakamazsan bile azaltmaya çalış tatlım.hayırlısı olsun herşeyin canım.

Amiiiiiiinn canım mevlam duyursun senı okadar ıyı anlıyorumkı tedırgınlıgını kendımı yasıyorum sende ooofff cok zor bır surec allah yardımcın olsun ınsallah guzel haberler verırsın bızlere...ben bebegımı duymadım sen duyarsın duy sesımızı yarabbım duy....

inşallah canım.tek yapabildiğimiz Allah a sığınmak.bizleri bebişlerimizi saklasın korusun.yardımcımız olsun inşallah.

benimde tarihlerim seninle aynı canım .. bizde en son 6 nisanda çalıştık:17: haftasonu evde kalmadık o yüzden çalışmadık bidaha.. benimde dünden beri acağip uyku isteğim vr birde iştahım açık.. ama bukadar erken belirti felan olmaz diye düşünüyorum.. muhtemelen havalardan diye düşünüyorum.. döllenme olsa bile daha rahme yerleşme bile olmadı belkide :44:

fundurtan, gerçekten mi tarihdaşızz, çok sevindimm,, kaderdaş mı dmeliyim acaba S: inşallahh hamile olma tarihlerimiz ve bebeklerimizin doğum zamanları da aynı olur, inşallah inşallahh..

cnm, aslında bana gülerler diye söylemedim ben de ama, inanılmaz bi iştah bende de, özellikle bugün coştum, bi de alakasız alaksız şeyler yedim, yani tam midesizler gibi! ama konduramadım ben bu kadar erken belirti olmaz diye :( uyku isteği de var kesinlikle, ama haftasonu da çalıştım ben sınav görevim vardı, kaçgündür hep erken kalkmamam yordum ne bileyim...

peki göğüslerde şişkinlik de var mı sende..

kıslar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın.çok öpüyorum hepinizi.Banuşşşşşş özlettin bacım kendini.yarın kısmetse görüşürüz.sefiyom lem siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :27:

Banuuu cadısı hos gelmıssen sefalar getırmıssen neden bos gelmıssen:))) kızlaarr nefıs havuclu cevızlı tarcınlı kek yaptım ısteyenlere ıkram ederım kocısı kandıracam gece ıcın kikikikikikiikik

Back