- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.721
Arkadaşlar merhaba, ben de soru sorup gidiyomuşum gibi oluyo ama, inanın günde en az iki saat okuyorum forumu, hamile olan arkadaşlara sevinip, kimi rahatsızlıklarla uğraşanlara üzlüyorum.. ha bir de, hamileyim yazan arkadaşalrın satırlarını okuyup, ah çekmiyor da değilim :)
Banu, sen yokken forum gerçekten de çok eksik..
Ben bişey sorucam, arkdaşlar bnm yumurtlama tarihim 6 nisan çıkıyodu testlerden, ben de 2-4-6-8 nisan tarihlerini değerlendirdim, ama Banu bana 1-10 nisan aralığı demişti, hani acaba 10-12 diye devam etmeli miyim, yoksa hamilelik şüphesi en yüksek 4 günü değerlendirmişim, yeterli midir :S
Bir de, ben malesef kahve içiyorum çok, yani çok derken, günden 2 fincan nescafe, kremalı, bir de aşırı sık olmasa da 2 güne bir kesin bi kutu diet kolam var.. sizce bunlar olumsuz etkiler mi döllenmeyi..
İnşalllahh hepimizin isimlerinin karşısında hamile yazar gün be gün :) sevgiler..
Banuuu cadısı hos gelmıssen sefalar getırmıssen neden bos gelmıssen:))) kızlaarr nefıs havuclu cevızlı tarcınlı kek yaptım ısteyenlere ıkram ederım kocısı kandıracam gece ıcın kikikikikikiikik
Sevgili Lataa, oralarda mısınn? Biliyorum sana da iki de bir bi soru soruyoruz amaa, ben bi kaç sayfa önce de sormuştum, acaba sen bana yardımcı olabilir misin taze bi hamile olarakk :)
Ben yumurlama tarihim 6 nisan olarak hesapladım, sonraa şöyle bi plnalama yaparak 2-4-6-8 Nisan tarihlerini değerlendirdim, acaba 10-12 diye devam mı etmeliyiz yoksa, toplam 1 hafta, ve 4 deneme, uygun tarihler olduğunu da varsayarsak, yetrli mii??
Bir de, benm regl me daha 9-10 gün var ve bir iki gündür inanılmaz i şişlik var göğüslerimdeeacaba sende böyle bi durum olmuş muydu, adete 10 gün kala bu kadar şişkil göğüslerde?? yani acaba bu şişlik yumurtlama belirtisi mi, yoksa adet öncesi hep 1 hafta önce olur bende bu şişlikler, bu adet öncesi şişlik mi, yani en son ihtimal de şu olabailir, 2-4-6-8 inden birinde döllenme olduysa onunla alakalı bi şişlik olur mu, yni bu kadar erken?
Ya umarım anlatabilmişimdir.. kızlar, lata ya ithfen yazdım ama bilgisi olan varsa cvp yazın nolurr..
amin canım amin.
fundurtan, gerçekten mi tarihdaşızz, çok sevindimm,, kaderdaş mı dmeliyim acaba S: inşallahh hamile olma tarihlerimiz ve bebeklerimizin doğum zamanları da aynı olur, inşallah inşallahh..
cnm, aslında bana gülerler diye söylemedim ben de ama, inanılmaz bi iştah bende de, özellikle bugün coştum, bi de alakasız alaksız şeyler yedim, yani tam midesizler gibi! ama konduramadım ben bu kadar erken belirti olmaz diyeuyku isteği de var kesinlikle, ama haftasonu da çalıştım ben sınav görevim vardı, kaçgündür hep erken kalkmamam yordum ne bileyim...
peki göğüslerde şişkinlik de var mı sende..
Merhaba hayatım:) Kızlar cevap vermiş ama ben de yorum yapayım dedim:) Yumurtlama zamanın evet kağıt üzerinde öyledir ama vücut işleyişi değişkendir hatta bazı aylar tamamen değişebilir yumurtlaman.. Geçen aylarda Ramrod da yumurtlamayı kaçırdığını düşündü ama 2. kez yumurtladı ve onu tutturdu:) O yüzden bu işin aslına bakarsan matematiğini yapmak çok zordur.. Bu nedenle mümkün olduğunca 2 adet arası dönemde en azından haftada 3 kez cinsel ilişki hamile kalmayı kolaylaştırır, olabilecek farklı ihtimalleri de kaçırmamış olursun:) İnşallah da tutmuştur hamişsindir:)
Kahve ve kola doğurganlığı azaltıcı içecekleri.. Hamilelik döneminde ise , direkt bebeğe ulaşan içecekler.. İyi değil yani:))) Ama ben de çok severim ama kendimi frenliyorum, çok az kahveli bol sütlü içerek nefsimi köreltiyorum.. yumurtlama zamanlarımda ve sonrasında meyve suyu ile idare etmeye çalışıyorum..
Kızlaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaa:))
Sınavım iyi geçti bugün , kursum mayısta başlayacak bende inşallah bu h.sonu türkiyeye geleceğim:) ÇOk mutluyum valla:)
Latacım hayatım nasılsın, denk gelemedik bir türlü:)
Eceli hayatım ben de isterim kekten:)
Hayalet, seni kaçırdım tüh yetişemedim yarına artık kuzum:) keseyi görmüşsün ama çok sevindim..
Erginsena, çok büyük geçmiş olsun hayatım.. nasılsınız şimdi? ucuz atlatmışlar gerçekten..
Kızlaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaa:))
Sınavım iyi geçti bugün , kursum mayısta başlayacak bende inşallah bu h.sonu türkiyeye geleceğim:) ÇOk mutluyum valla:)
Latacım hayatım nasılsın, denk gelemedik bir türlü:)
Eceli hayatım ben de isterim kekten:)
Hayalet, seni kaçırdım tüh yetişemedim yarına artık kuzum:) keseyi görmüşsün ama çok sevindim..
Erginsena, çok büyük geçmiş olsun hayatım.. nasılsınız şimdi? ucuz atlatmışlar gerçekten..
evettt batdaşım inşallah ikimize hayırlı haber alırız bu aybende konduramıyorum daha doğrusu düşünmek çok istemiyorum sonra kendimi kaptırıp üzülüyorum.. ben göğüslerde şişlik varmı bakıyorum anlamıyorum yaa :44: benim normalde de pek adet belirtim olmaz zaten :44:
Çok tşekkür ederim Banucumm, geldin yetiştin sorularıma valla :) inşallah tutmuştur, haklısın, madem bi yola çıktık, artık 3ü 5i aramıcaz, denicez :) aşağıda sevgili lata nın yazdıklarını da okudum, iyi hissettim kendimi :) iyi günleri değerlndirmişşsin dedi, moral valla yaa :) inşallah hepimiz bu ay mutlu sonuçları alalımm, inşallah inşallahh :)
evet tatlımmm cok ozledım senı..........sen nasılsın hersey yolundamı calısmalara son gaz devam degılmı banusum sıcak tutuyorsun kendınıı degılmı...
bız adetın ılk gününden sonra 9.gün baslıyoruz 9-11-13-15-17-19 seklınde tutacagı varsa tutat artık bız elımzıden gelenı yapıyoruz banucum nereye gelıyosun türkıyye hangı sehre
bız adetın ılk gününden sonra 9.gün baslıyoruz 9-11-13-15-17-19 seklınde tutacagı varsa tutat artık bız elımzıden gelenı yapıyoruz banucum nereye gelıyosun türkıyye hangı sehre
canım benım soru tabıkı soracaksını bız bu yuzden burdayız bırbızrımıze sonuna kadar destegız bende bu yzduen burdayım elımden gelen ne ıse yaparım sızler ıcın....:)tatlım yumurtlam tarıhın 6 nısan olarakmıs sen hem ıkı gun once hemde ıkı gun sonra gzuelce degerlendrımıssın tatlım merak etme e ıcıen ukkte kalmasın 10.gun ve 12.gun degerlendır ama bence yumurtlama tarıhın 6 nısan ıse ıyı gunlerını degrlenıdrmıssın benımde 26.gundu yumurtlamam bende 22.24.26.28gun arası calısma yapmıstım tatlım sen elınden gelenı yapmmıssın gerısı allaha kalmıs bol bol dua et canım hamılelık belırtısı hıc yasamadıgım ıcın sıskınlık konusnda bırsey dıyemıyecegım allah gonlune gore versın burdakı herkezın dualrını dualarımızı kabul etsın rabbım
birşey sormak istiyorum.
ben 31 martta regli oldum normalde 28 günde bir regli oluyorum bu ay 31 gün sürdü bugün 11.gün hafta sonuna kadar geçmi kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?