Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Merhaba hayatım:) Kızlar cevap vermiş ama ben de yorum yapayım dedim:) Yumurtlama zamanın evet kağıt üzerinde öyledir ama vücut işleyişi değişkendir hatta bazı aylar tamamen değişebilir yumurtlaman.. Geçen aylarda Ramrod da yumurtlamayı kaçırdığını düşündü ama 2. kez yumurtladı ve onu tutturdu:) O yüzden bu işin aslına bakarsan matematiğini yapmak çok zordur.. Bu nedenle mümkün olduğunca 2 adet arası dönemde en azından haftada 3 kez cinsel ilişki hamile kalmayı kolaylaştırır, olabilecek farklı ihtimalleri de kaçırmamış olursun:) İnşallah da tutmuştur hamişsindir:)

Kahve ve kola doğurganlığı azaltıcı içecekleri.. Hamilelik döneminde ise , direkt bebeğe ulaşan içecekler.. İyi değil yani:))) Ama ben de çok severim ama kendimi frenliyorum, çok az kahveli bol sütlü içerek nefsimi köreltiyorum.. yumurtlama zamanlarımda ve sonrasında meyve suyu ile idare etmeye çalışıyorum..

canım benım soru tabıkı soracaksını bız bu yuzden burdayız bırbızrımıze sonuna kadar destegız bende bu yzduen burdayım elımden gelen ne ıse yaparım sızler ıcın....:)tatlım yumurtlam tarıhın 6 nısan olarakmıs sen hem ıkı gun once hemde ıkı gun sonra gzuelce degerlendrımıssın tatlım merak etme e ıcıen ukkte kalmasın 10.gun ve 12.gun degerlendır ama bence yumurtlama tarıhın 6 nısan ıse ıyı gunlerını degrlenıdrmıssın benımde 26.gundu yumurtlamam bende 22.24.26.28gun arası calısma yapmıstım tatlım sen elınden gelenı yapmmıssın gerısı allaha kalmıs bol bol dua et canım hamılelık belırtısı hıc yasamadıgım ıcın sıskınlık konusnda bırsey dıyemıyecegım allah gonlune gore versın burdakı herkezın dualrını dualarımızı kabul etsın rabbım

Kızlaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaa:))

Sınavım iyi geçti bugün , kursum mayısta başlayacak bende inşallah bu h.sonu türkiyeye geleceğim:) ÇOk mutluyum valla:)

Latacım hayatım nasılsın, denk gelemedik bir türlü:)

Eceli hayatım ben de isterim kekten:)

Hayalet, seni kaçırdım tüh yetişemedim yarına artık kuzum:) keseyi görmüşsün ama çok sevindim..

Erginsena, çok büyük geçmiş olsun hayatım.. nasılsınız şimdi? ucuz atlatmışlar gerçekten..

amin canım amin.

tatlım gelmıssın cok sukur bır sıkıntı yokmus kalp atısalrını duyamdınız dmek bazen cıhaza gorde degısıyormus bılıyormusun ama hayırlsıı ıle o mınık kalp atısalrınıda duyarsın annesı:)ıgne falanda vurulcakmıssın tatlım cok gecmıs olsun.........

Bol hamişli bir liste olsun inşallah...

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE
hfz_kubra : HAMİLEEEE
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68
first_freedom
duygugunay

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
hayalimsin1 : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..

evettt batdaşım inşallah ikimize hayırlı haber alırız bu ay bende konduramıyorum daha doğrusu düşünmek çok istemiyorum sonra kendimi kaptırıp üzülüyorum.. ben göğüslerde şişlik varmı bakıyorum anlamıyorum yaa :44: benim normalde de pek adet belirtim olmaz zaten :44:

:)))))))))))))Çok gülüyorum şu çalışma olayına sankı kazı calısması der gıbı gelıyo:)))yahu baska isim bulalım ne dersınız? hmmm dusunelım!!!

Çok tşekkür ederim Banucumm, geldin yetiştin sorularıma valla :) inşallah tutmuştur, haklısın, madem bi yola çıktık, artık 3ü 5i aramıcaz, denicez :) aşağıda sevgili lata nın yazdıklarını da okudum, iyi hissettim kendimi :) iyi günleri değerlndirmişşsin dedi, moral valla yaa :) inşallah hepimiz bu ay mutlu sonuçları alalımm, inşallah inşallahh :)

evet tatlımmm cok ozledım senı..........sen nasılsın hersey yolundamı calısmalara son gaz devam degılmı banusum sıcak tutuyorsun kendınıı degılmı...

:))) Aha bak şimdi yine attı beni mayısa kızz ADAPAZARI ndan uçacam sana PP

evet tatlımmm cok ozledım senı..........sen nasılsın hersey yolundamı calısmalara son gaz devam degılmı banusum sıcak tutuyorsun kendınıı degılmı...ıns bu ay hersey gonlumuzce olsun bol bol dua edıyorum sızlere...benım ugurlu melegım

bız adetın ılk gününden sonra 9.gün baslıyoruz 9-11-13-15-17-19 seklınde tutacagı varsa tutat artık bız elımzıden gelenı yapıyoruz banucum nereye gelıyosun türkıyye hangı sehre

ben de istemiyorum düşünmek.. bu hep neden oluyor biliyor musun cnm, adet belirtisi ile hamilelik belirtileri o kadar benziyo ki birbirine, bizler direk hamileliğe yormak isityor, ümitleniyor ve sonunda da hüsrana uğrayabiliyoruz.. aslında yapmak gereken, belirti melirti bakmyıp, adet gecikmesini bekleme, ama olmuyo işte, insan çatlıyo patlıyo

batdaşım, inşallah mutlu haberle veririz bu ay birbirimize :)

:) İnşallaaaaaaaaaaah tatlım:)

evet tatlımmm cok ozledım senı..........sen nasılsın hersey yolundamı calısmalara son gaz devam degılmı banusum sıcak tutuyorsun kendınıı degılmı...

Bendeeee seniii... Valla hem de nasıl sıcak tutum bilemezsin kuzum, h.sonu ful sauna yaptık kocişle, artık spremler ve yumurtalar telef olmuştur kanımca, bu ayı ben hafiften pas geçme modundayım yani:) Çok hamiş modunda değilim de bu ay zaten.. bu gezi, kurs olayı şimdi de türkiyeye gidiş derken, amaaan umrum değil dönünce devam ederim bebiş olayına demekteyim:)

bız adetın ılk gününden sonra 9.gün baslıyoruz 9-11-13-15-17-19 seklınde tutacagı varsa tutat artık bız elımzıden gelenı yapıyoruz banucum nereye gelıyosun türkıyye hangı sehre

Ebrucum merhaba:)

İzmire gelicem hayatım:) ohh gezcem tozcam annemle arkadaşlarımla, bebiş falan takmadım bu ay, yapılmaması gereken herşeyi de yaptım yumurtlama dönemimde, ohh sefam olsun, bebiş de beni beklesin bu sefer biraz..:)

birşey sormak istiyorum.
ben 31 martta regli oldum normalde 28 günde bir regli oluyorum bu ay 31 gün sürdü bugün 11.gün hafta sonuna kadar geçmi kalırım

aman banucum saunada ne işi avr kocanın spermler sıcaktan ölür lazım onlar sana senın yumurtlama dönemın gectımı?

çok teşekkür ederim cvbına latacım, iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Gerçekten, moral verdin bana, bugün nedense moralim bozuk çok.. psikolojim çoc düşüyo bnm nedense, hep bi umutsuzluk, daha adamakıllı 2. ay denememiz bu ay, ama bendeki bu umutsuzluk nolucak

İnşallah tutmuşdur cnm yaa, inşallah ben de burdan iyi haber paylaşanlardan olabilirm..

birşey sormak istiyorum.
ben 31 martta regli oldum normalde 28 günde bir regli oluyorum bu ay 31 gün sürdü bugün 11.gün hafta sonuna kadar geçmi kalırım

13 ü gibi yumurtlaman lazım ama belli olmaz tabii, bir iki gün önce veya sonra da olabilir.. Bugün çalışmaya başlasan aslında iyi olur 1 hafta boyunca da devam edersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…