Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

çok çok çok teşekkür ederimmmmmmm.. allahım hepinize aynı sevinci yaşatsın inşallahhhhhh :9: benim beyin durdu şuanda ne yapacağımı bilemiyorum hemen buraya girip yazmak istedim :16: içimde tuhaf bir duygu var. korku sevinç hüzün mutluluk hepsini birarada yaşıyorumm

Oleyyy, tadını çıkar arkadasım, miniğin icinde artık!:nazar: bak sana nazarlik da taktım, artık herseyin iyi olacağını düşün.

hemen yazayım,

son 1 haftadır ne yesem midem bulanıyor.en sevdiğim şeyleri bile yiyemedim. turşuya bayılırım normalde ama geçen akşam yedim ve bir daha asla yemem daha. çünkü çok tiksinç geldi bana. ara ara baş dönmelerim oldu. kasıklarımda belimde şiddetli ağrılar. 2 gündür göğüslerime dokunamıyorum bile çok acıyor. halada devam ediyor..
sonra bu sabah wc ye gittim kahverengi ufak parçalar gelmişti ilk çok korktum ve üzüldüm regl oluyorum diye sonra yerleşme kanaması olabileceği aklıma geldi. batıma daha 3 gün vardı ve düzenim asla şaşmazdı. doğruda çıktı tahminlerim sonra akşam test yaptım sonuç çok net 2 çizgi işte :))))))

ne guzel ya belirtilerin pes pese olmus vallahi..allah hayirli evlat nasip etsin sana canim..benim reglime 6 gun var ve bu ay ilk kez sadece batmalarim var kasigimda bu bile beni umutlandiriyo iste ne yapiyim,,herseyde umutlaniyoruz iste,,senin mutlulugundan bizlerde tadariz ins :)

kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmm :8: allahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????

canım benim ne güzel ne güzel Rabbim tamamına erdirsin. çok tebrik ediyorum, darısı arzu eden tüm kardeşlerimizin başına :)

güzel geçti mi seyahatiniz? biraz kafan dağılmıştır dimi :)
ben iyiyim. yarın doktora gitcem yumurtalarıma bakcak ne durumda diye :)
hadi bakalım, inşallah güzel haberlerle dönersin, yaz mutlaka bize de tatlım:))
Valla iyi geldi evet, bebiş falan takmadımi yedim içtim, gezdim zararlı herşeyi yaptım:)))
Zaten nisandan niyeyse çok umutlu değilim ben..

Banuşum hosgeldinnnnnn:16: ben çok üşümüştüm ya bu ay, ondan hemen gördüm kırmızı kartı:37: ama baharda hersey çok güzel olacak, hepimiz için inşallah :49:

Olacak olacak tatlım:) Bahar ayları bize de iyi gelecek, çiçek açan ağaçlar misali biz de bebişleneceğiz inşallah..:) Bende de sanırım iltahap falan var, bu ay adetim de ağrılı geçti sonrasında da kasıklarımda hep ağrı var, hala daha devam ediyor.. o yüzden pek umutlu değilim bu aydan, mayıs ayında da büyük ihtimal türkiyede olacağım, artık yaza dikeceğim gözümü:) Ama listeleri yapacağım yine de:))

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmm :8: allahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????

tebrikler canım allah tamına erdirsin cok sevivinmişsindir tahmin edebiliyorum.kan tahlili yaptırırsan daha emin olursun

9ay.....srg......egzantirikressam.....hayalimsin.......hfz_kubra..........kullanilmayannick............lata........ay_nur............erginsena..............pembemasal.....ve diyer tüm arkadaşlar nasılsınız.birkac gündür sizleri takip edemedim moralim bozkdu aşılama yaptırmak için adetliyken dr,gitmem gerekiyordu ve gidemedik ben bu ayı cok bekledim aşılama olacak diye mart ayına kaldı umutları

moralini bozma canım Allahtan hep hayırlısını iste hayırlısı ne zamansa o gün bebişler gelcek. sakın stres yapma kendine şimdi önümüze bakalım ok...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...

tatlımmm ben cok gzuel haber verdın canım benım gozun aydın gelıyor bır bebısmızde darsı dıger arkadaslarımızın basına:32::32::32::32:

Hoşbulduk canım:) özlemişim topiğimizi ve sizleri:) Sen nasılsın var mı bir belirti veya test?:)
iyiyim cnım sağol,aöf sınavının olduğu iki gün öldüm kasık ve bacaklarıma vuran ağrıdan şükür şimdi iyiyim kasıklarımda ani giren sancılar var akıntım var gögüslerim şiş,midem ne yesem yanıyor,bende umutlanıyorum işte:)
he birde sebebini bilmiyorum ama otururken eğilince kasıklarım ağrıyor.

tatlım biz iyiyiz çok şükür bugün adet belirtisi oldu geçti bkalım bekliyorum ,sen nasılsın nisana mı kaldı ,hem üzülme hayırlısı kafana takma sağlıklı hayırlı olsun diye dua et her zamn ,bende martta kimyasal gebelik geçirdim sevincim kursağımda kaldı,o yüzden Rabbim doğru olan zamanı bilir ,bol bol dua et,kendine dikkat et,folic asit kullan ;)

sogol hayatım...... sanada gecmiş olsun canım kimyasal gebelik nasıl oluyor

arkadaşlar öncelikle yarımcı olmak açısından söylemek isterim ki, bu süreç benim için oldukça uzun ve yorucuydu. çünkü evlenir evlenmez 6 ay vajinismus ile savaş verdim :( yine bu site sayesinde azmettim başardım fakat bu seferde, çocuk düşünmeye başlayınca aylarca umutlarımız hayallerimiz hep yarıda kaldı, bir ara vajinismusum tekrarlar gibi oldu sebebide hamile kalamayınca bu yüzden olduğunu düşündüm ve kendimi tekrar kilitledim :(
ama Rabbim güç verdi ve bir arkadaşın üşütmüşsündür sağon kürü yap tavsiyesi ile geçen ay soğan kürü yaptım ve hemen bu ay hamile kaldım elh. soğan kürünü tekrar söylüyorum günde iki kez aç karnına yemeklerden 10 dkaika önce, kaynayan suya atıp 5 dkaika kaynatıp içtim. reglim bittikten sonra başladım 15 gün devam ettim. ayrıca beraber olacağımız tarihi hesaplamadım ve sadece canım istedikçe arzu ederek eşimle beraber olduk. ayaklarımı kaldırmadım sadece hemen yataktan çıkmadım bir iki saat sonra kalkıp duş aldım. daha önceki aylarda yumurtlama günüme çok dikkat ediyordum ama bu ay etmedim. ayrıca geçen ay, eşim sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi içti bir tatlı kaşığı bunuda belirteyim. keçi boynuzunun kendisinide almıştık ara sıra ondanda yedi ama çok yediği söylenemez, pekmezi daha düzenli kullandı.
hamilelik belirtilerine gelince benim düzenli bir reglim olmadığı için malesef adet gecikmesi yaşamadım. sadece 32. günüm beyaz akıntı ile birlikte pembe leke geldi sabahtan. hatta regli oldum sandım sonra akşam bir daha geldi ama arada hiç bişey olmadı. sonra kesildi beyaz akıntım oldu 34. günümde yine beyaz akıntı ile birlikte bu sefer kırmızı bir leke geldi ama oda kesildi. en büyük belirtisi buydu bende. yerleşme kanaması die düşündüm ve doğruymuş. göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu ve göğüs damarlarım çok belirginleştii..
başkada bir belirtisi olmadı... (Allah hepinizin gönlüne göre versin)

sogol hayatım...... sanada gecmiş olsun canım kimyasal gebelik nasıl oluyor

gebelik yeni oluşurken düşük oluşuyor,bir sebebten kese bebek görünmeden ,hcg 82, 2 gün sonra 84 oldu dr düşük olucak galiba dedi,moralim bozuldu çok etkilendim ,o gün kanamam oldu 57 ye ,7 derken gitti bebeğim işte:(

iyiyim cnım sağol,aöf sınavının olduğu iki gün öldüm kasık ve bacaklarıma vuran ağrıdan şükür şimdi iyiyim kasıklarımda ani giren sancılar var akıntım var gögüslerim şiş,midem ne yesem yanıyor,bende umutlanıyorum işte:)
he birde sebebini bilmiyorum ama otururken eğilince kasıklarım ağrıyor.

Ay hadi bakalım inşallah bebişin yaptığı şeylerdir bunlar:) hamiş belirtilerine benziyor çünkü.. Ne zaman test yapacaksın peki?

canım benım yaa nası heycanlanıosun:)) bende çatlamıştım zor tutmustum kendımı gitmemek ıcın ama en ıyısı 6. haftanın ortalarında gıt doktora..rahat rahat kalp atısını felan gorursun ben ılk gıttıgımde sesını duymamıstım sadece ultrasonda gorunmustu yanıp sönen minicik bi ışık gibi:) doktorum soylemıstı kalbi o dıye..10 gun sonrada sesını duydum güp güp dıye hızlı hızlı:) ınsallah sende gorceksın canım cok mutluyum senın adına..bırde ben doktora ılk gıttıgımde kesesnın uzagında rahım ıcınde bı yerde ufak bı kan pıhtısı var demıstı doktor kahverengı yada sıyah lekelenmen olursa sakın panık yapma bol bol yat dınlen demıstı..cok sukur bı lekelenmem felan olmadı ıkıncı gıttıgımdede duruyodu o kan pıhtısı doktor vucut kendı kendıne emer onu buyuk ıhtımalle dedı..o yuzdende valla yururken bıle korkuyorum bazen şeytan vesvese verıyo felan ama Allaha sığınıp dua edıyorum 20 gunde bırde doktora gıtcem ınsallah hepımız ıcın hersey yolunda gıder...bu arada saglık ocagına gıdıp kayıt oldunmu ordada cok guzel gebe takıbı yapıolar aşılarını felan yapıolar..normal hastaneye gıtsende saglık ocagınada gebe kaydı yaptır canım...

tebrık ederım canım Allah sag salım kavusmayı nasıp etsın bebegıne...bende soğan kürünü ilk yaptıgım ay hamile kaldım.. soğan kuruyle hamıle kalan baska arkadaslarda var..bende aynen herkese tavsıye edıorum..için bacım için:))

oyle mı tatlım onu bılmıyordum saglık ocagı ısını duymustum aslında ama yarın gdıeyım balım ıyıkı soyledın koru korune evde oturuyorum heme doktora gıdeyım dıyorum ama hemen hemen herkez 6.hafta gıtmen ıyı olur dedıler ben erken ogrendım ya gebelıgımı bekleyemıyorum normalde benım ıkıgun gectı gunum:)6.haftayı bekleyecegım ama yarın gıdeyıp saglık ocagına kayt yaptırayım tsk edrım ıyıkı soyledın kardesım benım senı cok merak edıyorum cok sık gıremıyorsun ama gozlerım aryor senı az mı derdımı cektın sen banu tulın:))))ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum arad bır gır yıne benı engın bılgılerınle bılgılendr da suan ıcın bırseyım yok bulantı lekelenme vs sadce beklıyorum 6.hafatsı gelsın bakalım bazı degısklıkler olurmu....sen nasılsın yegencom nasıl:))

arkadaşlar öncelikle yarımcı olmak açısından söylemek isterim ki, bu süreç benim için oldukça uzun ve yorucuydu. çünkü evlenir evlenmez 6 ay vajinismus ile savaş verdim :( yine bu site sayesinde azmettim başardım fakat bu seferde, çocuk düşünmeye başlayınca aylarca umutlarımız hayallerimiz hep yarıda kaldı, bir ara vajinismusum tekrarlar gibi oldu sebebide hamile kalamayınca bu yüzden olduğunu düşündüm ve kendimi tekrar kilitledim :(
ama Rabbim güç verdi ve bir arkadaşın üşütmüşsündür sağon kürü yap tavsiyesi ile geçen ay soğan kürü yaptım ve hemen bu ay hamile kaldım elh. soğan kürünü tekrar söylüyorum günde iki kez aç karnına yemeklerden 10 dkaika önce, kaynayan suya atıp 5 dkaika kaynatıp içtim. reglim bittikten sonra başladım 15 gün devam ettim. ayrıca beraber olacağımız tarihi hesaplamadım ve sadece canım istedikçe arzu ederek eşimle beraber olduk. ayaklarımı kaldırmadım sadece hemen yataktan çıkmadım bir iki saat sonra kalkıp duş aldım. daha önceki aylarda yumurtlama günüme çok dikkat ediyordum ama bu ay etmedim. ayrıca geçen ay, eşim sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi içti bir tatlı kaşığı bunuda belirteyim. keçi boynuzunun kendisinide almıştık ara sıra ondanda yedi ama çok yediği söylenemez, pekmezi daha düzenli kullandı.
hamilelik belirtilerine gelince benim düzenli bir reglim olmadığı için malesef adet gecikmesi yaşamadım. sadece 32. günüm beyaz akıntı ile birlikte pembe leke geldi sabahtan. hatta regli oldum sandım sonra akşam bir daha geldi ama arada hiç bişey olmadı. sonra kesildi beyaz akıntım oldu 34. günümde yine beyaz akıntı ile birlikte bu sefer kırmızı bir leke geldi ama oda kesildi. en büyük belirtisi buydu bende. yerleşme kanaması die düşündüm ve doğruymuş. göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu ve göğüs damarlarım çok belirginleştii..
başkada bir belirtisi olmadı... (Allah hepinizin gönlüne göre versin)

Zor zamanlar atlatmışsın tatlım ama bebişinde gelmiş sonunda..Sağlıklı, keyifli bi hamişlik geçirirsin inşalah..:16::nazar: Ben de soğan kürünü geçen ay yaptım,15 gün.. Adetime kadar birşey yoktu akıntı falan ama geçen ay sancılı bir adet geçirdim ve hala devam eden kasık ağrılarım var.. sanırım iltahap falan vardı onu temizliyor vücut.. Bakalım bu ay tutacak mı bilmem ama soğan kürüne devam edeceğim:)

Ay hadi bakalım inşallah bebişin yaptığı şeylerdir bunlar:) hamiş belirtilerine benziyor çünkü.. Ne zaman test yapacaksın peki?

biraz bekliycem tahminime göre döllenme olduysa 13 gün oldu :),dahada az olabilir:)) oyüzden heyecan yapmadan sevinçle bekliyorum,gecen ay havalara uçup üzülmüştüm şimdi biraz bekliycem dr lar çok etkiliyor hemen gitmiycem şimdi otururken kasıklarımda tuhaf bişey hissediyorum ama inşallah hayırlısı olur ama içimden bir ses ümit veriyor bana 10.gün yumurta akı gibi akıntım oldu bende bekliyorum inşaaalllah Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiiin bizlereee amiiiiiiiiiin:)

gebelik yeni oluşurken düşük oluşuyor,bir sebebten kese bebek görünmeden ,hcg 82, 2 gün sonra 84 oldu dr düşük olucak galiba dedi,moralim bozuldu çok etkilendim ,o gün kanamam oldu 57 ye ,7 derken gitti bebeğim işte:(

inşallah en kısa zamanda bebegin gelsin allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın canım

canım benimde dediğin gibi pembe lekem geldi ama test yaptım ilk yaptığım test aşırı silik çıktı hatta nerdeyse gözükmüyordu 2 gün sonra tekrarlardım yine silikti fakat diğerine göre iki katıydı. sonra 3 gün daha bekledim bu akşam kan testi yaptırdık sonuç pozitif elh. sende umudunu kaybetme, tes

öncelikle tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin seninb ve ailen adına çok sevindim
desteğin için çok teşkür ederim yarın sabah yapacam tasti inş sonuç pozitif çıkar ben bu gece nasıl uyucam yaaaaaaaaaa çok heycanlıyım

çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş

Back