Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmm :8: allahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????

kızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...
Tebrik ederim kızçeler;)) Rabbim bebeklerinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da basımıza. Bizim için dua edin hamisler:49:

kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmm :8: allahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????

aaaa gelir gelmez 2 hamiş haberi aldım valla çok mutluyum..:16::16:

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bitanem:) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini hemen düzeltiyorum listeyi de...:nazar::16::16:

maşallahhh topiqimizde 1 günde 2 muhteşem haber...çok tebrik ederim canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsin :16:
Öyle yemesinin hiç faydası yokmuş ama. Bence bir sekilde ikna et, tatlı birşeyin tası ne kadar kötü olabilir ki! Biz o kötü kötü kokan soğan sularını icebiliyorsak, onlar da keciboynuzu içsinler bir zahmet:16:

evet yanii...baktım eline almış kıtır kıtır yiyoo..o öyle olmucak dedim...ama yinede yedi...5-6 tane çok deqilmi kızlar yaa bir tanesi bile çok büyük....

Edacım tebrikler tekrar..:nazar::16:

:nazar::nazar:

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
hfz_kubra : HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
edaerdugan : 12 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68
first_freedom
duygugunay
nehirasi

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar::nazar:

Son düzenleme:

çok güzel ya çok sevindim müjdeli haberler var bu akşam ,hayırlı olsun sağlıkla devam etsin ,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah:)
bende söylerim burda hepinize inşallah hayırlısıyla bir gün:)

maşallahhh topiqimizde 1 günde 2 muhteşem haber...çok tebrik ederim canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsin :16:
Öyle yemesinin hiç faydası yokmuş ama. Bence bir sekilde ikna et, tatlı birşeyin tası ne kadar kötü olabilir ki! Biz o kötü kötü kokan soğan sularını icebiliyorsak, onlar da keciboynuzu içsinler bir zahmet:16:

evet yanii...baktım eline almış kıtır kıtır yiyoo..o öyle olmucak dedim...ama yinede yedi...5-6 tane çok deqilmi kızlar yaa bir tanesi bile çok büyük....

aaaa gelir gelmez 2 hamiş haberi aldım valla çok mutluyum..:16::16:

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bitanem:) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini hemen düzeltiyorum listeyi de...:nazar::16::16:

Tebrik ederim kızçeler;)) Rabbim bebeklerinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da basımıza. Bizim için dua edin hamisler:49:

çok çok çok teşekkür ederimmmmmmm.. allahım hepinize aynı sevinci yaşatsın inşallahhhhhh :9: benim beyin durdu şuanda ne yapacağımı bilemiyorum hemen buraya girip yazmak istedim :16: içimde tuhaf bir duygu var. korku sevinç hüzün mutluluk hepsini birarada yaşıyorumm

9ay.....srg......egzantirikressam.....hayalimsin.......hfz_kubra..........kullanilmayannick............lata........ay_nur............erginsena..............pembemasal.....ve diyer tüm arkadaşlar nasılsınız.birkac gündür sizleri takip edemedim moralim bozkdu aşılama yaptırmak için adetliyken dr,gitmem gerekiyordu ve gidemedik ben bu ayı cok bekledim aşılama olacak diye mart ayına kaldı umutları

hamile hanimlar tebrik ediyorum cook ...lutfen birazda ilk belirtilerinizi anlatin bize ,,en erken belirtiyi nasil yasadiniz ???lutfen cevap

özledik seni Banuuu topic sensiz eksik kaldı. hoş geldin :3:

Canımsınnn:) Geldim geldim bebeğim:) Deli yorgunum aslında ama topiğe bir bakmadan edemedim iyi ki de bakmışım, iki hamiş haberiyle mutlu oldum:)

Bu arada , o bahar olayını bende duymuştum.. Bakalım inşallah:)
Sen nasılsın hayatım?

çok çok çok teşekkür ederimmmmmmm.. allahım hepinize aynı sevinci yaşatsın inşallahhhhhh :9: benim beyin durdu şuanda ne yapacağımı bilemiyorum hemen buraya girip yazmak istedim :16: içimde tuhaf bir duygu var. korku sevinç hüzün mutluluk hepsini birarada yaşıyorumm

Mutlu ol ve tadını çıkar tatlım..:34: Kocişine söyledin mi?

Canımsınnn:) Geldim geldim bebeğim:) Deli yorgunum aslında ama topiğe bir bakmadan edemedim iyi ki de bakmışım, iki hamiş haberiyle mutlu oldum:)

Sen nasılsın hayatım?

güzel geçti mi seyahatiniz? biraz kafan dağılmıştır dimi :)
ben iyiyim. yarın doktora gitcem yumurtalarıma bakcak ne durumda diye :)

ya bugün çok güzel haberler alıyoruz hadi bakalım kızlaarrr arttıran varmı şöyle bir kaç hamile haberi daha alsak ne iyi olur... tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütür inşaallah.

9ay.....srg......egzantirikressam.....hayalimsin.......hfz_kubra..........kullanilmayannick............lata........ay_nur............erginsena..............pembemasal.....ve diyer tüm arkadaşlar nasılsınız.birkac gündür sizleri takip edemedim moralim bozkdu aşılama yaptırmak için adetliyken dr,gitmem gerekiyordu ve gidemedik ben bu ayı cok bekledim aşılama olacak diye mart ayına kaldı umutları

tatlım biz iyiyiz çok şükür bugün adet belirtisi oldu geçti bkalım bekliyorum ,sen nasılsın nisana mı kaldı ,hem üzülme hayırlısı kafana takma sağlıklı hayırlı olsun diye dua et her zamn ,bende martta kimyasal gebelik geçirdim sevincim kursağımda kaldı,o yüzden Rabbim doğru olan zamanı bilir ,bol bol dua et,kendine dikkat et,folic asit kullan ;)

Sen nasılsın hayatım?

Banuşum hosgeldinnnnnn:16: ben çok üşümüştüm ya bu ay, ondan hemen gördüm kırmızı kartı:37: ama baharda hersey çok güzel olacak, hepimiz için inşallah :49:

hamile hanimlar tebrik ediyorum cook ...lutfen birazda ilk belirtilerinizi anlatin bize ,,en erken belirtiyi nasil yasadiniz ???lutfen cevap

hemen yazayım,

son 1 haftadır ne yesem midem bulanıyor.en sevdiğim şeyleri bile yiyemedim. turşuya bayılırım normalde ama geçen akşam yedim ve bir daha asla yemem daha. çünkü çok tiksinç geldi bana. ara ara baş dönmelerim oldu. kasıklarımda belimde şiddetli ağrılar. 2 gündür göğüslerime dokunamıyorum bile çok acıyor. halada devam ediyor..
sonra bu sabah wc ye gittim kahverengi ufak parçalar gelmişti ilk çok korktum ve üzüldüm regl oluyorum diye sonra yerleşme kanaması olabileceği aklıma geldi. batıma daha 3 gün vardı ve düzenim asla şaşmazdı. doğruda çıktı tahminlerim sonra akşam test yaptım sonuç çok net 2 çizgi işte :))))))

Back