Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

biraz bekliycem tahminime göre döllenme olduysa 13 gün oldu :),dahada az olabilir:)) oyüzden heyecan yapmadan sevinçle bekliyorum,gecen ay havalara uçup üzülmüştüm şimdi biraz bekliycem dr lar çok etkiliyor hemen gitmiycem şimdi otururken kasıklarımda tuhaf bişey hissediyorum ama inşallah hayırlısı olur ama içimden bir ses ümit veriyor bana 10.gün yumurta akı gibi akıntım oldu bende bekliyorum inşaaalllah Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiiin bizlereee amiiiiiiiiiin:)

Arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin

Kızlar naber biraz önce tam çalısmalara basliyodukki bı telefon esimin babaannesi hastalanmış koptur koptur oraya gitti ne zaman gelir kim bilir çok garip oldum dan diye kaldım ole :)))

banuu hoşgeldinnn sana neler yazdım hiç okumadınmı kıss :ssz:

Kuzuuuummm, gördüm gördüm de geç gördüm:))) Bir açtım bakayım diye sonra kociş hadi yemek deyince kapattım apar topar, şimdi şöyle bir yarım yamalak baktım geçmişe:)

Nasılsın hayatım? başladın mı soğan kürüne?:) iş görüşmen olmuş bir de galiba?

biraz bekliycem tahminime göre döllenme olduysa 13 gün oldu :),dahada az olabilir:)) oyüzden heyecan yapmadan sevinçle bekliyorum,gecen ay havalara uçup üzülmüştüm şimdi biraz bekliycem dr lar çok etkiliyor hemen gitmiycem şimdi otururken kasıklarımda tuhaf bişey hissediyorum ama inşallah hayırlısı olur ama içimden bir ses ümit veriyor bana 10.gün yumurta akı gibi akıntım oldu bende bekliyorum inşaaalllah Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiiin bizlereee amiiiiiiiiiin:)

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...:) Bence de erken davranmaya gerek yok.. Ben de erken test yapmaya kendim için istekli olmadım hiç, pozitif görürüm kimyasal gebeliktir vs üzülürüm çok sonra, hiç bilmemek daha iyi.. Sen yaşamışsın zaten aynısını çok daha iyi bilirsin o sıkıntıyı.. Allah tekrarını göstermesin, bebişinin önce haberini sonra kendisini kucağına almak nasip olsun inşallah tez zamanda tatlım..

Kızlar naber biraz önce tam çalısmalara basliyodukki bı telefon esimin babaannesi hastalanmış koptur koptur oraya gitti ne zaman gelir kim bilir çok garip oldum dan diye kaldım ole :)))

canım geçmiş olsun,dan diye kaldım demişsin ya çok hoşuma gitti:) merak etme gelince çalışmalaraa devaaam :)

ay cvanım kıyamam sanaaa bugün yumurtlama günündü demi senin kötü olmuş yaaa neyse gelir inş hemen

:))))) ahahahaha , çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün:)) Ama gerçekten insan öyle kalınca bir tuhaf komik durum:) dert etme tatlım, kocişin gelince baştan başlarsınız artık:)

Arkadaslar iyi aksamlar! Nasilsiniz? Saatlerdir gecmisi okuyorum anca bitirdim. Bir yandan da survivor'i izliyoruz esimle. Cok sukur baristik ama bu defa da hasta oldum ben elimi kaldiracak halim yok. Bugun de yumurtlama testim pozitif cikti hayirlisi artik :) Benimle ayni donemde olan calismalara tam gaz devam eden arkadaslarima basarilar diliyorum :54:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...:) Bence de erken davranmaya gerek yok.. Ben de erken test yapmaya kendim için istekli olmadım hiç, pozitif görürüm kimyasal gebeliktir vs üzülürüm çok sonra, hiç bilmemek daha iyi.. Sen yaşamışsın zaten aynısını çok daha iyi bilirsin o sıkıntıyı.. Allah tekrarını göstermesin, bebişinin önce haberini sonra kendisini kucağına almak nasip olsun inşallah tez zamanda tatlım..

canııım Allah razı olsun ,amin inşallah hayırlısı hepimize ,yapma sakın erken test zor oluyor beklemek ama hep varmış gibi düşün sev karnını olsada o an olmasada hep olumlu düşün ;)

canım kist bölümünde yazını okudum.sende de heralde çikolata kisti varmış.soğan kürün inş işe yaramıştır.bende bu kistten laparoskopi oldum bu ay ilk denemeyi yapcaz hayırlısı olur inş.nisan ayı bütün bekleyenler için bereketli bir ay olur inş

evet canim ya malesef. kac cm'di seniki? rahatsizlik veriyor muydu? genelde laparoskopi ardindan hemen hamile kaliyorlar. insallah senin de oyle olur. yumurta takibi yaptiriyorsun di mi? bu aylara cok iyi degerlendirmek gerekiyor :34:

benim carsamba gunu doktor randevum var. cok merak ediyorum sogan suyu ise yaradimi yaramadi mi. aslinda kisti cok takmiyorum. her ay duzenli olarak yumurtam olusuyor. fiziksel bir engel yoksa neden olmasin diyorum.

slm herkese kızlar bı konuyu merak ettım ve kımseye soramıyom en ıyısı bı akıl tanısım barı sıze 1nısan adet oldum ve 15 nısanda yumurtlamam 29 nısan adet gunum ve 1nısandan berı eşimi bekltıyom 15 nısana kadar 15 nısandan oncemı yoksa 15 nısan ıtıbarenmı baslamak lazım yardımcı olursanız sevvvınırım

kader selam. soru sorup gitmissin ama umarim okursun bunu. 2 hafta esini bekletmen iyi degil. bir sure sonra spermler olmeye basliyor, hareketleri yavasliyor. haftada 2-3 kez iyi. bence 10 nisan 12 nisan 14 nisan 15 nisan 17 nisan 19 nisan iyi bir planlama olur. en onemli gunler yumurtlama gunu ve bir gun oncesi. umarim hayirli bir ay olur

pazar sabahı uyandıgımda nasıl neşeyle uyandım wc gittim test yaptım c- sonuçu görünce bende ses yok eşim geldi ne oldu dedim bişey yok şaka mı yok yaa vallahi yok tabi bende morel sıfır ne kadar sinir bozucu bi durum
eşim sabret adet geçsin sonra yine denersin dedi ama bende hiç umut kalmadı bu ay bi sonuç alamıyacam anladım

canim ya bos ver hayirlisi olsun. ben de testte o tek cizgiyi gormekten o kadar biktim ki regl olana kadar bekliyorum. regl olmak inan o kadar uzmuyor. cok guzel bir mayis var onumuzde. bu ay olazsa o zaman olur. uzme kendini

merhaba kızlar umarım hamiş haberleri vardır. benim cnm sıkıldı rahimdeki damarlar çok inceymiş bu yüzden geç hamile kalırsın dedi doktor hamile kalırsamda hep tedavi altında olmam gerekiyomuş damarlar ince olduğundan bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamaz dedi doktor. demekki diğer bebeğimin kalp atışları oyüzden başlamadı. klomen tedavisine başladım . adetin üçüncü günüde gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam

merhaba canim. gecmis olsun. rahim damarlarinin ince olmasini ilk defa duyuyorum. tedavisi varmis neyseki. hamile kaldiktan sonra doktor ne derse onu yapacaksin artik. sanirim ilk gebeligin bu nedenle ilerlememis. Ama o zaman henuz tani konmamisti. Artik biliyorsun buna gore davranacaksin ve insallah bu defa olacak. Moralini yuksek tut.

Arkadaslar iyi aksamlar! Nasilsiniz? Saatlerdir gecmisi okuyorum anca bitirdim. Bir yandan da survivor'i izliyoruz esimle. Cok sukur baristik ama bu defa da hasta oldum ben elimi kaldiracak halim yok. Bugun de yumurtlama testim pozitif cikti hayirlisi artik :) Benimle ayni donemde olan calismalara tam gaz devam eden arkadaslarima basarilar diliyorum :54:

hehe ben çalışmaları durdurdum 5gün çalıştık ama düşük yüzünden adet tarihimi bilmediğimden bende yumurtlamayı yanlış hesapladım akıntı görünce yumurtluyorum diye başladım netteki o hesaplamalara baktım tarihi başka veriyor :))) ,canım kış çayı diycem sanada ;) tavsiye ederm

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin tatlım:) bugün başladık biz de , daha doğrusu yakalamaya çalıştık diyelim:)
Çok sevindim eşinle düzelmene ama hasta olman kötü olmuş:( Geçmiş olsun hayatım,iyileş hemen olar mı?:)

canııım Allah razı olsun ,amin inşallah hayırlısı hepimize ,yapma sakın erken test zor oluyor beklemek ama hep varmış gibi düşün sev karnını olsada o an olmasada hep olumlu düşün ;)

Beklemek gerçekten zor ama evet dediğin gibi bekleyeceğim ben.. zaten benim kırmızılar tam gününde şak diye geliyor sabahtan, çok sürünmüyorum allahtan.. Dur bu karın sevme işini de yapayım bakayım tatlım:))

Kızlar bana müsaade, yarın görüşmem var dil okuluyla erken kalkacağım ufaktan uyku vaktim:)

İyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee....:3::21:

:))))) ahahahaha , çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün:)) Ama gerçekten insan öyle kalınca bir tuhaf komik durum:) dert etme tatlım, kocişin gelince baştan başlarsınız artık:)

Hepimiz gülelim hepimiz :)))) gercekten komik bı durum oldu yani ama bakalım gelince devam ins :))))

Kuzuuuummm, gördüm gördüm de geç gördüm:))) Bir açtım bakayım diye sonra kociş hadi yemek deyince kapattım apar topar, şimdi şöyle bir yarım yamalak baktım geçmişe:)

Nasılsın hayatım? başladın mı soğan kürüne?:) iş görüşmen olmuş bir de galiba?

iyiyim canım sen nasılsın..nasıl geçti gezmelerin....
soqan kürüne bugün başladım ev iqrenç bir şekilde soqan kokuyor..içerken zorlanmıyorum ama evdeki kokuusu çok itici..evet güzel biryerle iş görüşmem oldu...2-3 güne arıcaklarmış...hamiel kalırsam bulantılardan kafamı kaldıramıyorum...bu ay işe gir 2 ay sonra çık oda olmaz...iki arada bir derede kaldım...

Back