Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

sabah test yapmak için wc çıktığımda pembe akıntı geldi rengli oldum diye yapmadım ama akıntının devamı gelmedi canım o yüzden yapmadım

yerlesme kanamsı olmasın:)senı umıtlenndırmıs olmayayım ama ıns yarın guzel haberler alıız ssenden:34:

merhaba benim şöyle bir durumum var vajinada şişlik vardı yumurta büyüklüğü kadar doktora gttim iltihap dediler 2 şiringa çektiler az bişey indi sonra gbelik tesi yaptırdım olumsuz çıktı 5 gün geciktim sizce neden olablir yardım cı olurmusunuz sevinirim

8 gün geçti bu hastalımdan

merhaba 8 gün önce mikrop kaptım hastalandım kaşıntıdan öldüm yumurta büyüklüğü kadar şişlik vardı doktora gttim 2 şiringa çektiler az bir şey indi sonra ilaç yazdı doktor bana o sırada gebelik testi de yaptır dım olumsuz çıktı şuan 5 gün geciktim sizce bu neden olur yardım cı olursanız sevinirim ağrım hiç bir şeyim olmuyor yardım cı olursanız sevinirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...

slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:
sizce ne yapmalıyımmm:44::44:

canım benimde dediğin gibi pembe lekem geldi ama test yaptım ilk yaptığım test aşırı silik çıktı hatta nerdeyse gözükmüyordu 2 gün sonra tekrarlardım yine silikti fakat diğerine göre iki katıydı. sonra 3 gün daha bekledim bu akşam kan testi yaptırdık sonuç pozitif elh. sende umudunu kaybetme, tes

kızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...

tebrikler arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun

bnmki geriden geliyo ama ben gec dollendim onu biliyorum ovulasyon testiyle takip etmistim ben soyle diyim sana 25 ocak son adet tarihim ama biz 5 subat sayiyoruztam ovulasyon testinde yumurtlama gozuktugu gun bebisimiz olmus:) ondan burdaki kizlarada en buyuk tavsiyem ovulasyon testi kesinlikle kullanilmali bnm kullandigim ilk ay oldu elhamdulillah ki 3 ay denemistik:) tabi Allah ta nasip etti.Rabbim kucagimiza almamizi nasip etsin saglikli sihatli amin.:nazar::nazar:

ovulasyon testinde saat 6 gibi iki çizgide aynı koyuluktaydı,ama ilişki günü yrn ne yapmalı ,hem bugn hem yrn mı,yoksa yrn mı daha uygun

dua ile...

canım çokkk tebrik ederimmmmmm çok sevindimmm ayy uçuyorum yaaaa...sanki kendim hamileymişim gibi sevindim canım...tekrar tekrar kutlarımm gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuu:5::5:
canım bu arada soqan kürünü hep aç karnınamı içtin?

:)evet tatlım mınıcık mercımegın sna bıraz rahatsızlık vermıs annesı ama emın ol oglusun gıbı 3 ay sonra gecer bende nette arastırdım ben hala doktora bıle gdıemedım ya sıkı sık sımıdıden gıtmek ıstemıyorum..bende burdakı gunluk takvımde 6.haftası ıcındeyım yazısını gorunce gıdıp hem kesyı hemde kalp atıslarını duyarım ne dersın bu sekılde beklemem uygun mu yoksa bu hafat gıdeyımmı bugun gunluklte kalbı olusyomus teyzesı:)ne dersın ne yapmayım bende dınlenıyorum su 3 ay dınleneyım sonra yavas yavas ısıme bakayım dedım dedıgın kenıdmıze cok ıı bakmamız lazım:)

canım benım yaa nası heycanlanıosun:)) bende çatlamıştım zor tutmustum kendımı gitmemek ıcın ama en ıyısı 6. haftanın ortalarında gıt doktora..rahat rahat kalp atısını felan gorursun ben ılk gıttıgımde sesını duymamıstım sadece ultrasonda gorunmustu yanıp sönen minicik bi ışık gibi:) doktorum soylemıstı kalbi o dıye..10 gun sonrada sesını duydum güp güp dıye hızlı hızlı:) ınsallah sende gorceksın canım cok mutluyum senın adına..bırde ben doktora ılk gıttıgımde kesesnın uzagında rahım ıcınde bı yerde ufak bı kan pıhtısı var demıstı doktor kahverengı yada sıyah lekelenmen olursa sakın panık yapma bol bol yat dınlen demıstı..cok sukur bı lekelenmem felan olmadı ıkıncı gıttıgımdede duruyodu o kan pıhtısı doktor vucut kendı kendıne emer onu buyuk ıhtımalle dedı..o yuzdende valla yururken bıle korkuyorum bazen şeytan vesvese verıyo felan ama Allaha sığınıp dua edıyorum 20 gunde bırde doktora gıtcem ınsallah hepımız ıcın hersey yolunda gıder...bu arada saglık ocagına gıdıp kayıt oldunmu ordada cok guzel gebe takıbı yapıolar aşılarını felan yapıolar..normal hastaneye gıtsende saglık ocagınada gebe kaydı yaptır canım...
dua ile...

tebrık ederım canım Allah sag salım kavusmayı nasıp etsın bebegıne...bende soğan kürünü ilk yaptıgım ay hamile kaldım.. soğan kuruyle hamıle kalan baska arkadaslarda var..bende aynen herkese tavsıye edıorum..için bacım için:))

dua ile...

böyle haberler gelince içimiz açılıyor valla :)) hayırlı olsun canım. Allah sağlık sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

canım çokkk tebrik ederimmmmmm çok sevindimmm ayy uçuyorum yaaaa...sanki kendim hamileymişim gibi sevindim canım...tekrar tekrar kutlarımm gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuu:5::5:
canım bu arada soqan kürünü hep aç karnınamı içtin?

sağol cnaım benim, senden de aynı güzel haberleri alalım inş.. soğan kürünü aç karnına içtim canım, yemeklerden 10 dakika öncesinde..

dua ile...

ayyyyyyyyyy tatlım çok mutlu oldum... artık kendine iyi bak göbüşünde bir bebiş varrr.Allah isteyen herkese nasip etsin böyle bir heyecanı.....

böyle haberler gelince içimiz açılıyor valla :)) hayırlı olsun canım. Allah sağlık sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

hfz kubra tebrikler canim ins allah hepimize senin mutlulugundan nasip eder ,,bebisinde saglikli anneli babali buyur ins..canim lutfen lutfen ilk belirtilerini yazarmisin ?? gunun gecmeden belirtilerin varmiydi ???benim adetlerime 6 gun kaldi kasiklarimda ani batma lar oluyo bazen beni dahada heyecanlandiriyor acikcasi sende oldumu boyle durumlar cevap ltf ???????????

dua ile...

canım hayırlı olsun ,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,çok sevindim.

Son düzenleme:
dua ile...

Tebrikler tatlım..:nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:nazar: Darısı bekleyenlerin başına..:16:

kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmm :8: allahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????

kızlar benim eşim keçiboynuzu almış ama kıtır kıtır ısırarak yiyor...kürünü yaptırmıyor :5::5:
Öyle yemesinin hiç faydası yokmuş ama. Bence bir sekilde ikna et, tatlı birşeyin tası ne kadar kötü olabilir ki! Biz o kötü kötü kokan soğan sularını icebiliyorsak, onlar da keciboynuzu içsinler bir zahmet:16:

Merhabaaaa Kızlar:)) Döndüm evime nihayet,geçmişi şöyle bir okuyayım dedim ama çok birikmiş, hızlıca bir göz attım..
siyahkuğu ve elabebek, kızlar kırmızılar gelmiş sanırım, sağlık olsun , mayısa hazırlanıyordur inşallah bebişleriniz:)

pembemasal, üzüldüm yahu kist olayına ama küçük ve yeni bir kist anladığım kadarıyla fazla takma kafana, düzelmeyecek bir şey değil, soğan kürünü uygula belki kendiliğinden adetle birlikte atarsın tatlım..

Emoshum, mart topiğindeki bütün kızlar burda, unutmadık seni kuzummm:))

Romaroma, bir ara gelip listeye bakınmışsın ben gönderiyorum şimdi:)

Kızlar benim görebildiğim kadarıyla listeyi güncelledim , ama gözden kaçırdıklarım varsa söyleyin düzeltirim veya ekleme yaparım..

Yeni gelen arkadaşlarıma da bol şans diliyorum:)

NİSAN LİSTESİ... Bol bebişli bir ay olsun inşallah...:nazar:

:nazar::nazar:

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
hfz_kubra : HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:VİRÜS

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68
first_freedom
duygugunay
nehirasi

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
bak size yazacaktım unuttum, bahar ayında hamile kalmak daha rahat olurmuş. bahar ayında spermler daha hareketli ve kadının vücudu hamile olmaya daha elverişli olurmuş :) hadi bakalım hayırlısı :))

Back