- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.461
kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmmallahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????
Tebrik ederim kızçelerkızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...
kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmmallahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????
maşallahhh topiqimizde 1 günde 2 muhteşem haber...çok tebrik ederim canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsinkızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmmallahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
Öyle yemesinin hiç faydası yokmuş ama. Bence bir sekilde ikna et, tatlı birşeyin tası ne kadar kötü olabilir ki! Biz o kötü kötü kokan soğan sularını icebiliyorsak, onlar da keciboynuzu içsinler bir zahmet
Merhabaaaa Kızlar:)) Döndüm evime nihayet,geçmişi şöyle bir okuyayım dedim ama çok birikmiş, hızlıca bir göz attım..
maşallahhh topiqimizde 1 günde 2 muhteşem haber...çok tebrik ederim canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsinkızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmmallahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
Öyle yemesinin hiç faydası yokmuş ama. Bence bir sekilde ikna et, tatlı birşeyin tası ne kadar kötü olabilir ki! Biz o kötü kötü kokan soğan sularını icebiliyorsak, onlar da keciboynuzu içsinler bir zahmet
aaaa gelir gelmez 2 hamiş haberi aldım valla çok mutluyum..
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bitanem:) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini hemen düzeltiyorum listeyi de...
Tebrik ederim kızçeler) Rabbim bebeklerinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da basımıza. Bizim için dua edin hamisler
özledik seni Banuuu topic sensiz eksik kaldı. hoş geldin
çok çok çok teşekkür ederimmmmmmm.. allahım hepinize aynı sevinci yaşatsın inşallahhhhhhbenim beyin durdu şuanda ne yapacağımı bilemiyorum hemen buraya girip yazmak istedim içimde tuhaf bir duygu var. korku sevinç hüzün mutluluk hepsini birarada yaşıyorumm
Canımsınnn:) Geldim geldim bebeğim:) Deli yorgunum aslında ama topiğe bir bakmadan edemedim iyi ki de bakmışım, iki hamiş haberiyle mutlu oldum:)
Bu arada , o bahar olayını bende duymuştum.. Bakalım inşallah:)
Sen nasılsın hayatım?
9ay.....srg......egzantirikressam.....hayalimsin.......hfz_kubra..........kullanilmayannick............lata........ay_nur............erginsena..............pembemasal.....ve diyer tüm arkadaşlar nasılsınız.birkac gündür sizleri takip edemedim moralim bozkdu aşılama yaptırmak için adetliyken dr,gitmem gerekiyordu ve gidemedik ben bu ayı cok bekledim aşılama olacak diye mart ayına kaldı umutları
Canımsınnn:) Geldim geldim bebeğim:) Deli yorgunum aslında ama topiğe bir bakmadan edemedim iyi ki de bakmışım, iki hamiş haberiyle mutlu oldum:)
Bu arada , o bahar olayını bende duymuştum.. Bakalım inşallah:)
Sen nasılsın hayatım?
hamile hanimlar tebrik ediyorum cook ...lutfen birazda ilk belirtilerinizi anlatin bize ,,en erken belirtiyi nasil yasadiniz ???lutfen cevap
Banucum hoş geldin ,nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?