• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:
sizce ne yapmalıyımmm:44::44:

Yarar yarar canim valla ben latanin izinden gidiyorum canim arkadasim benim cok destek oldu hepsi burda can yaaa

canım kardesım elımden gelen bırsey varsa kesınlıkle destek olurum bılmıyorum kızlar yaptgım seyler bu sekılde paylastım sızlerle yardımcı olabılmıssem ne mutlu bana ama aramzıda daha da tecrubelı arkadaslarımız var onlarnda bana buyuk desteklerı olmustu..yanı hepmızın dılegı aynı old ıcın herzman beraber olduk ben bu topıge gelmıs gelelı kenıdımı hıc yalnız hıssetmedım...

aynen cnm
bende tarlusal içtim ve adetimin 3. gunu doktora gittim muayeneden sonra evet tedaviye başlıyoruz dedi. ve klomen verdi 5. gun cuma gunu gel dedi.

ben de klomen içtim kızlar bugün 5. gün, doktor sadece 5 gün iç dedi. yarın gidiyorum doktora hayırlı haberlerle dönerim inşallah...

latacımmm tebrik ederimmmm canımm yaa allah kucagına alıb sağlıkla büyütmeyi nasib etsin ne zaman ögrendin ne ara kaldın bacım sen

:)))tsk ederım tatlım walla banada suprız oldu bı anlık sytanlık gecen hafta yaptım testı ıdrada bırde ne gorem ıkıncı cızgı :)cok gzuel bır duygu rabbım hepnıze yasatsın bu gzuel duyguyu walla boyle ıste bende hala doktora gıtmedım kese falan gormedım hanı cok erken ogrendım ya bat tarıhım dundu bıraz zaman gecsın doktora gıdecegım...ıns skıntısız bebısıme kavusurum..

selam kızlar ben bugün dr gittim sonuç hiç iyi değil yine ameliyat
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak:((( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer

slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:

bence test yap inşallah bebiştir canım

adet bitiminde yapiliyor canim ama ben adeten 10 gun sorna basladim cunku salak doktorun bana ilac vermesinin yan etkisi olarak kist olustu simdi soyle oglen ve aksam iciceksin iki su bardagi klorsuz su da 5 dakkika kaynat ve ic her ictiginde taze taze kaynat 14 gun boyunca uygula butun enfeksiyonlari atiyor 2-3 gun sora cok akinti basliyor kist varsa kisti yoksa enfeksiyonlari kisaca rahimi temizliyor lata diye bi arkadasimiz var o bunu uygulamis ikinci ayinda hamile kaldi canim

ne ilacı kullandın ?

ay Canim iyi ki varsin valla icimi ferahlatin sogan kuru iyi gelicek insallah ikimize de cok tesekkurler desteklerin icin canim benim cidden sozleriniz ilac gibi geliyor zaten Allah razi olsun valla kardesim gibi destek ciktiniz cok sagolun :54:
destek olabildiysem ne mutlu bana...inşallah bu ay hepimizin göbüşleri bebişlerimizel dolar....
kızlar ne kadar doğru bir karar bilemiyorum ama eşimle daha fazla dayanamaycağımıza karar verdik, bu akşam işten biraz erken gelicek 1 saate kadar doktora gidicez.. bizim için dua edin. olumlu olumsuz sonucu en kısa zamanda bildireceğim. sizleri seviyorum, iyi akşamlarr şimdiden.
canım senden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz :16:
slm kızlar nasılsınız
canım reqlin geçtiyse ve pembe leke geldiyse hamilesin demektir cnm...lütfen hemen test alıp sonucu bize bildir...ayy çok meraklandım şimdii....
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak:((( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer

canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksın cnm..

bende bebiş düşünüyorum size katılabilirmiyim :3:
bu ay folikasit kullanmaya başladım.
testlerimin sonuçlarını bekliyorum.

geçmiş olsun canım inş sorunsuz geçer amelliyatın nası bir amelyat acaba dualarımız seninle

canım reqlin geçtiyse ve pembe leke geldiyse hamilesin demektir cnm...lütfen hemen test alıp sonucu bize bildir...ayy çok meraklandım şimdii....
canım öyle söyleyip beni umutlandırmayın yaa eger yarına kadar gelmezse kırmızı sabah testi yapacam iş pozitif çıkar

pembeeeeeeeeeeeeeee sakın sogan kurunu bırakma canım kıstlere bırebırmıs mıyomlarında 2 mm 3 mm olanları tamamen bıtırıyormus hadı hayırlısı bıtanem bende yarın bebıs ıcın sogan kurune baslıyacam herkes bısıler dıyo kafama gore takılacam bugun adetım bıttı yarın baslıyorum dualarda bulusalım canım muccckkkk

Canim benim bozma moralini herseyde vardır bir hayır evet senin için zor bı durum tabi ne söylesek anlamsız geliyo belki ama ins hersey yoluna girecek dua larımız seninle

geçmiş olsun canım inş sorunsuz geçer amelliyatın nası bir amelyat acaba dualarımız seninle

canım öyle söyleyip beni umutlandırmayın yaa eger yarına kadar gelmezse kırmızı sabah testi yapacam iş pozitif çıkar

Hadi ins yaa ama ben yarın sabaha kadar bekleyemem ki yarın testi yapar yapmaz beni ara nolur ben kocisim gidince uyumam tel bekliyorum :)))

Back