- Konu Sahibi pembemasal
- #2.161
bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum, kan testindeki beta hcg oranları ile alakalı bir bilginiz varmı? yani değerlerin, kimyasal bir gebelik olmaması için en az ne kadar olması lazım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onun için canını sıkma lütfen, benimde kaç gündür ara ara regli olucakmışım gibi karın ağrım oluyor ama hala regli olmadım.
işte hem düzen bozulacak diye korkuyorum
bi yandan da bu ağrılar başka bişeye mi delaletttt , çok heyecanlanıyorummm
napcaazz napcaazz napcazzz![]()
bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum, kan testindeki beta hcg oranları ile alakalı bir bilginiz varmı? yani değerlerin, kimyasal bir gebelik olmaması için en az ne kadar olması lazım?
latacım furtadooyu facebokktan öğrendim oraya üyeyim.ama şuan kendisi bir süre giremicekmiş.morali bozuk çok.Allah yardımcısı olsun inşallah.o da bütün arkadaşlarım gibi hayırlı haberler alır inşallah.
düşüncesi bile kötü....aslında onlar bizi çaqırdılar.. eşim dediki dışarı çıkmak istemiyoruz evde dinleniyoruz... siz gelemiyorsanız biz geliriz demiş görümcemm..ayy kabus gibi yaaaa:84::84::84::84::84::84:
Bayanlar kırmızı kartı gördüm rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
Selammmm kizlarrr giremedim bayadir, bu durum biraz daha devam edicek, iyiki bi uzak kaldim ayol Topic degismis kizlar kaybolmus dedim bi aglamakli oldum, neyseki banucumun bilgilendimesini gördüm umarim dogru yerdeyimdir yaaasizleri unutmadim bacilarim onu söylemeye geldim, ecelim , banu , berceste, dalin, hayaletcasper, özlem vee isimlerini sayamadigim diger cici Bacilar aklimdasiniz okumaya calisiyorum arada, gerci hos siz beni coktaaaan unutmus gibisiniz yaa neyse artik
(( caniniz sagolsun
![]()
kızlar dün buraya yazmıştım bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm Allahıma şükürler olsun kan sonucumda 323,4 dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşalah lütfen dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda ilerlesin korkuyorummm
kızlar karnım çok agrıdı ya inşallah regl olmam:18:![]()
evet tatlım ben bır sbah bır aksam yaptım genellıkle ac karnınayım 2 su bardagı suya bır orta boy saganı 4 e yada 5 bolerek klorsuz kaynamıs suya attım altını kısarak 5 dk kaynattım altını kapttım bıraz demlenıp ve bırazda ılıyınca ılık sekılde ıcımtım sakın soguk yada cok sıcak sekılde ıcme ıkı ogun yarı ayrı sogana uygula adetın 7.gunu basla ıste 15 gun yap tatlımmm ıns sızlerde sıfa olur bende bır kıst mıyop falan yoktu ama ıltıahp varmıs kı yogun akıntım olmustu zaten kuru uyglayınca sende fark edrsın ıltıhabını 5 gun sonra yogun akıntın baslar sonra bır kurluk olusur yumurtlama haftanda bıle ıns ben buradyım adım adım yapın konuruz bır ılk bu ay balsayın banada dua edersınız kızlar bebısmı sorunsuz sıkıntısız kucagıma alayım dualrınız arasında olmam dılegıyle....
kızlar iyi pazarlar:) nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben hala regli olmadığımı umutlarımın gittikçe arttığını ve hayırlısı ile hayal kırıklığı yaşamamam için dua etmenizi rica edeceğim... Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...
arkadaşlar sabah yapılan ovulasyon testinde 2. çizgi diğerine yakın koyulukta ise akşama ilişki geç olur mu??
canim kac gun gecikti? test yapacak misin?
bende bisey sorabilirmiyim(benimde bu ay 12 ci gunu ilk gun positif cikti ama ertesi gununden sonra hep negatif ilk kez bu ay boyle oldu,,oysaki 4 veya 5 gun positif durum devam ederdi ayyy bilemiyorum ya tutmusmusur nisan hayirli gecelekmi bize 7 gun kaldi adetlerime geri sayim basladi meraktan catlicam yaaa
canım adet düzensizliğim olduğu için kaç gün geçti bilemiyorum normalde 30 ila 33 gün arasında oluyorum fakat 37 yi bulan reglilerimde olmuştur :) rekorum 37 yani. benim bugün 36. günüm hala regli olmadım. göğüslerimde hassasiyet var ve daha önce böyle olmazdı. 32 günüm ve 34. günümdede beyaz akıntı ile pembe lekelenmeler geldi bir kaç sefer ama kesildi şu anda beyaz akıntım var sadece. ara ara regli olucakmışım gibi karın ağrıları yaşadım fakat oda uzun sürmedi. bu arada dün sabahta idrar testi yaptım hatta resminide paylaştım burada 2. çizgi silikte olsa belirdi :) ben hayal kırklığı yaşamamak adına adetimi 37 dne hesaplıyıp onun geçmesini bekliyorum. çarşamba gününe kadar regli olmazsam doktora gidicem.. sence hamile olma olasılığım nedir?![]()
aslinda 1-2 gun pozitif olmasi normal olan. test LH hormununu olcuyor. 4-5 gun LH'in yuksek olmasi cok olasi degil aslinda. dogru okuduguna emin misin? kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmali. bence dert etme. bende gecen ay 13. ve 14. gun pozitifi gordum 14. gun yumurtlama oldu. seninde 13-14 gibi olmustur. insallah dollenmistir
bence gayet yuksek bir olalisiksilik cizgi gorduysen hcg hormonu var demektir. insallah tutunur ve kan sonucunda da pozitif alirsin. ay ne zor beklemek :18: ben simdiye kadar hep gununde regl oldugum icin su an senin yasadigin stresi yasamadim ama tahmin edebiliyorum. insallah pozitif sonuclanir ve bence %80 oyle olacak
![]()
Canim cok sevindim. Hayirli olsun. Allah insallah saglikli bir hamilelelik ve ardindan dogum nasip eder. ben bu aksam sana dua edicem sen de bana et olur mu? 4.aydayim biraz paniklemeye basladim![]()