• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar dün buraya yazmıştım bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm Allahıma şükürler olsun kan sonucumda 323,4 dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşalah lütfen dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda ilerlesin korkuyorummm
canım bu yaqmurlu istanbul sabahında ne güzel bir haber böylee....çokk tebrik ederim Rabbim kucaqına almayı nasip etsin :16::16:
kızlar hepinizden güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. bende geçen ay soğan kürünü yapmıştım bu ayda yumurtlama gününe kadar adaçayı içtim. normal sallama olan adaçayından. ben jelsiz yapamıyorum preseed jel kullandım ilk defa. ve en önemlisi bolbol dua ettim ve herkestende dua istedim. Rabbim ol dediğinde oluyor çok şükür. inşallah sizin meleklerinizde tez zamanda gelir canlarım tüm kalbimle dua ediyorummmmmm
canım sen soqan kürüne adet bitimindemi başladım yoksa 10 gün sonramı?
sakin sakin sonra insan pisman oluyor biliyorsun cok yakin gecmiste (dun :) ) yasadim. esin icin sabretceksin artik

canim hayirlisi olsun insallah. demek ki bu ay kismet degilmis.

ask olsun ne unutmasi tatlim ya oyle sey mi olur :) her gun kimse giremiyor. bu topik de cok hizli ilerliyor o nedenle biraz uzak kalinca takip etmek imkansiz oluyor. ama unutmak falan yok! sen de arada gel ama cok da ozlettime kendini :16:
lahmacun yaptırmışlar eşimde pasta aldı ben sadece ayran yaptım...akşam 10a kadar oturdular..neyse bitti gitti....
Doktorla konustum 21den az 35 fazla adet dongusu varsa sorun vardir size gore anormal gibi gorunsede normaldir dedi Birde hava degisimleri stres bunlarin hepsini etkiliyor.

Gelelim belirtilere, bende galiba hamileyim Neden galiba betaHCG 517 fakat kese yoktu. Bu yuzden sali gunu tekrar olcumlere gidecegim. Goguslerim o kadar cok buyudu ve aciyor ki ayrica idrarim cok koyulasti birde karnim hasta olacakmisim gibi kesik kesik agrilar giriyor. Insallah sende hamilesindir
:49:
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

canım bu yaqmurlu istanbul sabahında ne güzel bir haber böylee....çokk tebrik ederim Rabbim kucaqına almayı nasip etsin :16::16:

canım sen soqan kürüne adet bitimindemi başladım yoksa 10 gün sonramı?

lahmacun yaptırmışlar eşimde pasta aldı ben sadece ayran yaptım...akşam 10a kadar oturdular..neyse bitti gitti....

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

Canim napicaz bu sogan kuru olayinda biz ya dun doktor akintiyla beraber spermleri de aliyormus demis diye yazmisin cidden kararsiz kaldim yah:S

herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı haftalar diliyorum birde bol bol bebiş haberleri alırız inşallah..

Canim napicaz bu sogan kuru olayinda biz ya dun doktor akintiyla beraber spermleri de aliyormus demis diye yazmisin cidden kararsiz kaldim yah:S

tatlım bende şimdi soqan kürü topiqini okuyordum.. adet biter bitmez soqan kürüne başlamışlar ve hemen o ay hamile kalmışlar...ayrıca bir arkadaş saraçoqluna mail atmış soqan kürü düşüqe neden olurmu diye..saraçoqluda düşüqe neden olmaz ama hamile olduqunuzu anladıqınız an kürü bırakın demiş...ama hamile kalan arkadaşlar aynı zamanda eşlerine keçiboynuzu kürüde uygulamışlar ve o ay hepsi hamile kalmışlar...biz soqan kürü yaparken eşlerimizede k.boyunuzu kürü yapalım...zaten bende kist var soqan kürünü bu ay mecbur yapıcam...besmeleyle başlıcaz canım gerisinide Rabbimize bırakıp tevekkül edicez :34:

tatlım bende şimdi soqan kürü topiqini okuyordum.. adet biter bitmez soqan kürüne başlamışlar ve hemen o ay hamile kalmışlar...ayrıca bir arkadaş saraçoqluna mail atmış soqan kürü düşüqe neden olurmu diye..saraçoqluda düşüqe neden olmaz ama hamile olduqunuzu anladıqınız an kürü bırakın demiş...ama hamile kalan arkadaşlar aynı zamanda eşlerine keçiboynuzu kürüde uygulamışlar ve o ay hepsi hamile kalmışlar...biz soqan kürü yaparken eşlerimizede k.boyunuzu kürü yapalım...zaten bende kist var soqan kürünü bu ay mecbur yapıcam...besmeleyle başlıcaz canım gerisinide Rabbimize bırakıp tevekkül edicez :34:

ay insallah canim ya o zaman ben adet gormeyi mi bekliyicem insallah gormem de adetin kacinci gununden basliyoruz bi de canim esimize keci boynuzunu nasil icricez cok kotu kokuyormus benim ki nazli :)

ay insallah canim ya o zaman ben adet gormeyi mi bekliyicem insallah gormem de adetin kacinci gununden basliyoruz bi de canim esimize keci boynuzunu nasil icricez cok kotu kokuyormus benim ki nazli :)

canım adetin bittiqi gibi başlamamız gerekiyor...bnm bugün bitti hemen başlıyorum...k.boynuzunu yarım litre suyun içine 5-6 k.boyunuzunu parçalayarak atı 3 dakika kaynatıcaz...20 dakika dinlendirip ilk bardaqı sabah ikinci bardaqı akşam içirecekmişiz....eşine deki bebek için deqer de...1 bardaktan nolucak tıksın kafasına :9:

canım adetin bittiqi gibi başlamamız gerekiyor...bnm bugün bitti hemen başlıyorum...k.boynuzunu yarım litre suyun içine 5-6 k.boyunuzunu parçalayarak atı 3 dakika kaynatıcaz...20 dakika dinlendirip ilk bardaqı sabah ikinci bardaqı akşam içirecekmişiz....eşine deki bebek için deqer de...1 bardaktan nolucak tıksın kafasına :9:

Oyle tatlim valla o zaman ben bu ay degil de gelecek ay baslamaliyim umarim bu ay gerek kalmaz da cok tesekkurler bilgilendirdigin icin

günaydın kızlar...
hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim, hayırlı tatlı bebişler ve güzel geçecek bir hamilelik dilerim onlar için:))

benim bir sorum olacak..adetten kesildiğim an yani 2 gün önce başladık çalışmalara ama ilişkiden sonra aşırı bulantı yaşadım...
bu nedir yaşayan var mı acaba?
bir de adetlerim düzensiz ve az kanamalıydı, kist sorunum vardı,
bu ay güzel 6 günlük bir adet dönemi geçirdim. eskisi gibi kahverengi değil kırmızı ve bekarken olduğu gibi geldi kanamam..
ama sigara içilen bir ortamda kaldım dün..mecburen misafir ağırladım kayınvalidemlerde...
acaba tuttuysa bebek zarar görmüş müdür
tutar mı acabaa adetim de düzeldi bu ay...
napıcam ben çok üzülüyorm...
bir de rüyamda sakallı bir dede arkasını dönmüş bana kızım boşuna uğraşma sen evlat sahibi olamayacaksın ömür boyu demişti...
sonra bir rüyamda da benim bebek için uğraştığımı gördüm, bir bakıyorum ki eltim hamile bana gülümsüyor...ben de şaşırıyorum...keşke ben de hamile olabilsem, hayırlı olsun deyip halime üzülüyorum...
nolcak böyle...bu ay olacak mı acaba...

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim, hayırlı tatlı bebişler ve güzel geçecek bir hamilelik dilerim onlar için:))

benim bir sorum olacak..adetten kesildiğim an yani 2 gün önce başladık çalışmalara ama ilişkiden sonra aşırı bulantı yaşadım...
bu ay güzel 6 günlük bir adet dönemi geçirdim. eskisi gibi kahverengi değil kırmızı ve bekarken olduğu gibi geldi kanamam..
ama sigara içilen bir ortamda kaldım dün..mecburen misafir ağırladım kayınvalidemlerde...
bir de rüyamda sakallı bir dede arkasını dönmüş bana kızım boşuna uğraşma sen evlat sahibi olamayacaksın ömür boyu demişti...
sonra bir rüyamda da benim bebek için uğraştığımı gördüm, bir bakıyorum ki eltim hamile bana gülümsüyor...ben de şaşırıyorum...keşke ben de hamile olabilsem, hayırlı olsun deyip halime üzülüyorum...

tatlım bu ay normal adet görmüşsün ve 6 gün sürmüş...hamilelik yoktur cnm... rüyalarına gelince hepsi bilinç altı cnm...Rabbimiz herşeye kadir ne istersek Ondan isteyelim ve Ona güvenelim...

günaydın kızlar...

canım ınsallah tutmustur bebişin..bıldıgım kadarıyla o kadar erkenken sıgara dumanının bı zararı olmaz heralde..ayrıca bence ruyalara takılma hamılelık olayını kafana takıosan onun etkısıyle bılıncaltı ruyaları goruyosundur ruyaları dusunupde moralını bozma derım..

tatlım bu ay normal adet görmüşsün ve 6 gün sürmüş...hamilelik yoktur cnm... rüyalarına gelince hepsi bilinç altı cnm...Rabbimiz herşeye kadir ne istersek Ondan isteyelim ve Ona güvenelim...

hamilelik yok ben de biliyorum tatlım...bu ay düzenli gördüm ya acaba diyorum 2 gündür adetim bitti acaba tutmuş mudur dedim...inşallah yaa dua edin...

canım ınsallah tutmustur bebişin..bıldıgım kadarıyla o kadar erkenken sıgara dumanının bı zararı olmaz heralde..ayrıca bence ruyalara takılma hamılelık olayını kafana takıosan onun etkısıyle bılıncaltı ruyaları goruyosundur ruyaları dusunupde moralını bozma derım..

sağol canım inşallah...acaba sen bulantı yaşadın mı ilişkiden sonra? ben hiç yaşamazdım bu bulantı da neyin nesi anlayamadım da ondan soruyorum....

Back