- Konu Sahibi pembemasal
- #2.141
ya offf kaynanamla görümcem geliyormuş.....pazar pazar yaaaaa :84::84::84::84::84:
Amaaan, hakikaten pazar pazar yani! Tam kafa dinleme gunünde. Allah kolaylık versin kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya offf kaynanamla görümcem geliyormuş.....pazar pazar yaaaaa :84::84::84::84::84:
Amaaan, hakikaten pazar pazar yani! Tam kafa dinleme gunünde. Allah kolaylık versin kuzum.
Bayanlar kırmızı kartı gördüm rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
Hiç üzülme arkadasım, hiç bozma psikolojini. Benim kırmızılar da hiç bekleyişden geldiler bugün. Ama şükrettim, demek ki hersey yolunda diye. Hayal kırıklığı da olmuyor değil ama biraz da Allaha bırakmak lazım. Hakkımızda hayırlısı inşallah)Bayanlar kırmızı kartı gördüm rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
anaaaam, bir de öyle mı oldu? Çok sinir yaw! Seni çok goresileri gelmiş demek!düşüncesi bile kötü....aslında onlar bizi çaqırdılar.. eşim dediki dışarı çıkmak istemiyoruz evde dinleniyoruz... siz gelemiyorsanız biz geliriz demiş görümcemm..ayy kabus gibi yaaaa:84::84::84::84::84::84:
kızlar dün buraya yazmıştım bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm Allahıma şükürler olsun kan sonucumda 323,4 dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşalah lütfen dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda ilerlesin korkuyorummm
rabbim hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah sakın stres yapmayın rahat olun bol bol dua edin içinizi ferah tutun
kızlar dün buraya yazmıştım bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm Allahıma şükürler olsun kan sonucumda 323,4 dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşalah lütfen dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda ilerlesin korkuyorummm
yok tatlımm yokk kesınlıkle agızda sıgan kokusu olmuyor ıcılmeycek gıbı kokusada yok ılk bır ıkı gun zorlanırsın ama sonra alısrız cay gıbı ıcesın walla bak...eger kocısın sevmıyorsa saoganı o evde ıken sakın kaynatma bende yapmıyordum evde old zmanda mutfak kapısını kapatıp balkonua cıyordum zaten 5 dk zman payımı cok uzun surmuyorkı we agızd afalan koku yok walla rahatına bak bebısnı dusun onun ıcın hersey deger:)sıfa olsun tatlım ben hemen hemen hegun burdayım yardımcı olurum ama bende sundan emınımkı gercekten faydası var bıraz zaman lazım sadce evvel allah sonra da elımızden gelenı yapalaım allahın ıznı ıle bızlerde hepmız bırer anne olcagız ınsallah...
benım yaptıgım bu ve ben bu konuyuda cok ıyı arastırdım arkadsalrla paylastık ve mart topgınde sogan kurunu kullanan ılk yada da ıkıncı aydada hamıle kalanlar var bende busekılde faydasını gordum....sende ıyıce bır aratır derım ama adetın bıtımı basla 10 gun sonra baslarsan pek uygun olmayacagını dusunuyorum...
arkadaşlar ne hoş naz8 den ne güzel bir haber aldık :) bu ay daha nice kişiden anne oluyorum müjdesi alırız inşallah.. böyle güzel haberler insana ne güzel moral oluyor değil mi?
latacım bu kürü öylesine mi denedin, yoksa bi sorun var mıydı, onun üzerine mi karar verdin ?
canımmm çok sevindim valla kendi bebeğim olsa bu kadar yani
buraya yazıyosunuz ya hamileyim diye, çok güzel yaaaa
bize de sıra gelecek inşallah biliyorum
inşalllah sağlıklı bi gebelik geçir, hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığını da yaz bize
tatlım bende bır probelem yoktu hatta bır ay gunum gectı dıye dr gıtmıstım hıc bır skıntınız yok dedı ben 3 ay once korunmayı bıraktım ılk ay yogun akıntı yaptı bende ıkıncı ay bırsey etkı etmedı akıntım falan olamdı zaten ıkıncı ayda hamıle kaldım ama gercekten cokk faydası var kesınlıkle deneyın ıltıhabı atıyor ben bıre bır yasadım dr ıltıhabım falan bıle fark etmedı kı bana bırsey dıle getırmedı e ıltıhapta cocuga engel hem yılda bır kez cogu bayan uygularmıs wallaha ben gecen ay adetımde de fark ettım sıskınlık olurdu davul gıbı olurdum sıskınlıgım kaybolmustu bebek ıcınde buyuk bır etkı yapmıs old dusunuyorum canım...yanı kısacası bır sıkıntım yoktu hastalık gıbı bılerek acılım yaptımkı belkı mantıgınıza yer eden bır durum olursa sızde uygulayabılırsınız....
hem de nasıl morall, vallahi çok seviniyorum yaa
bize de gelecek canım sıra bize deeeee
benim de salı günü regl olmam lazım
bugün hasta olacak gibi çok ağrıdı karnım, ödüm koptu gelecek diyee
hamile olmadığım bi yana bi de düzen bozulmasın durduk yerde , o yüzden de korktum
neyse bugünü atlattık
salıya allah kerim bakalım
göbek deliğimde bi ağrı var sanki :26: o da ne oluyosa
sağ kasığımda ağrı vardı geçen hafta, şimdi sola doğru geçti , inşallah bebiştir yaafff