• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım :16:

benım yaptıgım bu ve ben bu konuyuda cok ıyı arastırdım arkadsalrla paylastık ve mart topgınde sogan kurunu kullanan ılk yada da ıkıncı aydada hamıle kalanlar var bende busekılde faydasını gordum....sende ıyıce bır aratır derım ama adetın bıtımı basla 10 gun sonra baslarsan pek uygun olmayacagını dusunuyorum...

Olsun canim yine de burdayiz ve beraberiz he bu arada Meyrem suresini okuduktan sonra bu dualari okuyorum sonra tesbih ile 707 kere her gun YA VASIR diyorum canim
Çok teşekkürler pembemasal Rabbim gönlüne göre versin. Ben de dualarla şifa bulacağımıza inanıyorum. İnanmak her seyin bası değil mı zaten?
Rabbim, hepimizi duysun, inşallah, yavrularımıza kavuştursun bizi hayirlisiyla.
Bana destek olan herkese teşekkürler. Burada olmak çok güzel.

kızlar iyi pazarlar:) nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben hala regli olmadığımı umutlarımın gittikçe arttığını ve hayırlısı ile hayal kırıklığı yaşamamam için dua etmenizi rica edeceğim... Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...

tatlım ben sana sunu yazmak ısetdım yanı sogan kurunu nasıl uyguladgım seklını...adetım bıttı ılk 7 gunu basldım 15 gun boyunca ıkı ogun ac karnına ayrı ayrı dekılde sogan suyunu ıcım o ılk ay adet oldum ıkıncı ayda soyle dusundum bu bende kı ıltıhapı atmıyormu varsa yumurtlmaya baslamdan once yıne ne kadar kaldı ıse atısn dıyerek ıkıncı kurude adetımın bıtmı 5gun saogan kurunu yaptım 10 gun ıctım ıkıncı ay sukurler olsun hamıle kaldım....bence boyle devam et yada ıkıncı kurunu adete yakın 10 gun once 7 gun yap tercıh senın ben boyle yapmıstım paylasmak ıstedım...

Cok sagol latacim tam da denk geldi canim MasALLAH tecube konusuyor:) yarin adet bitiminin 7 ci gunu ve baslarim tatlim kac dk kaynatiyoruz sogani 4 e bolerek mi uyguluyoruz

kızlar iyi pazarlar:) nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben hala regli olmadığımı umutlarımın gittikçe arttığını ve hayırlısı ile hayal kırıklığı yaşamamam için dua etmenizi rica edeceğim... Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...

Test yaptirmadin mi canim?

soğan kürü hakkında pek fazla bir bilgiye sahip değilim ama ben reglim biter bitmez başladım. sabah akşam olmak üzere günde iki kere aç karnına ver her seferinde taze olarak beyaz soğandan hazırladım kürü. 1,5-2 bardak arasında kaynayan suyun içerisine 4 e bölünen soğanı atıp 5 dakika kaynattım sonra süzüp bardağa aldım biraz doğumaya bıraktım sonra içtim. bu küre 15 gün devam ediliyor.. ibrahim saraçoğlunun videosunu gönderiyorum isterseniz bir izleyin ona göre yaparsınız İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü | Sağlıkdoktoru.net - Sağlık TV , sağlık video ,sağlık videoları ,sağlık videolar, sağlık videosu izle,sağlık videosu, sağlık videoları izle, tedavi videoları

amınnn tatlım hadı hayırlısıııı ıns ıyı haberlerde alırız sendende kuzenındende.....

benım yaptıgım bu ve ben bu konuyuda cok ıyı arastırdım arkadsalrla paylastık ve mart topgınde sogan kurunu kullanan ılk yada da ıkıncı aydada hamıle kalanlar var bende busekılde faydasını gordum....sende ıyıce bır aratır derım ama adetın bıtımı basla 10 gun sonra baslarsan pek uygun olmayacagını dusunuyorum...
tamam canım bugün adetimin son günü hemen yarın başlıyorum :34:
Cok sagol latacim tam da denk geldi canim MasALLAH tecube konusuyor:) yarin adet bitiminin 7 ci gunu ve baslarim tatlim kac dk kaynatiyoruz sogani 4 e bolerek mi uyguluyoruz

tatlım adet biter bitmez başlanıcakmış...

Test yaptirmadin mi canim?

canım dün sabah yaptığım idrar testi vardıya hatta resmini yüklemiştim silik bir 2. çizgi :) benim adetim düzensiz olduğu için en geç tarihten hesaplıyarak adetimin geçmesini bekliyeyim dedim. normalde 30 günde bir oluyormuş gibi kabul etseydim bugün 36. günüm gidip kan testi yaptırıcaktım ama benim arada 37. günde olduğumda oldu 33. dede mesela bende 37. gün biraz geçsin sonra teste gideyim diyorum ama sabırsızlıkta son hat safada :)

tatlım toplamda kaç gün oldu reqlin geçeli..bende çok merak ediyorum...bugün çıkarmı sonuç cnm...

abla daha reglim geçmedi:17: çok merak ettiğim için ve salı günüde lazer randevum oldugu için testi yaptırcam yarın.yoksa hamiş olarak lazer yaptırmamak lazım allah korusun

evet tatlım ben bır sbah bır aksam yaptım genellıkle ac karnınayım 2 su bardagı suya bır orta boy saganı 4 e yada 5 bolerek klorsuz kaynamıs suya attım altını kısarak 5 dk kaynattım altını kapttım bıraz demlenıp ve bırazda ılıyınca ılık sekılde ıcımtım sakın soguk yada cok sıcak sekılde ıcme ıkı ogun yarı ayrı sogana uygula adetın 7.gunu basla ıste 15 gun yap tatlımmm ıns sızlerde sıfa olur bende bır kıst mıyop falan yoktu ama ıltıahp varmıs kı yogun akıntım olmustu zaten kuru uyglayınca sende fark edrsın ıltıhabını 5 gun sonra yogun akıntın baslar sonra bır kurluk olusur yumurtlama haftanda bıle ıns ben buradyım adım adım yapın konuruz bır ılk bu ay balsayın banada dua edersınız kızlar bebısmı sorunsuz sıkıntısız kucagıma alayım dualrınız arasında olmam dılegıyle....

canım dün sabah yaptığım idrar testi vardıya hatta resmini yüklemiştim silik bir 2. çizgi :) benim adetim düzensiz olduğu için en geç tarihten hesaplıyarak adetimin geçmesini bekliyeyim dedim. normalde 30 günde bir oluyormuş gibi kabul etseydim bugün 36. günüm gidip kan testi yaptırıcaktım ama benim arada 37. günde olduğumda oldu 33. dede mesela bende 37. gün biraz geçsin sonra teste gideyim diyorum ama sabırsızlıkta son hat safada :)

canım bende çok merka ediyorum sonucu...kan testini yaptırır yaptırmaz sonucu bildir bize...inşallah bebişimiz yoldadır :emir_bebek:

abla daha reglim geçmedi:17: çok merak ettiğim için ve salı günüde lazer randevum oldugu için testi yaptırcam yarın.yoksa hamiş olarak lazer yaptırmamak lazım allah korusun

anladım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...reqlin ne zamanki....çıkarmı acaba kan testinde şimdiden...

evet tatlım ben bır sbah bır aksam yaptım genellıkle ac karnınayım 2 su bardagı suya bır orta boy saganı 4 e yada 5 bolerek klorsuz kaynamıs suya attım altını kısarak 5 dk kaynattım altını kapttım bıraz demlenıp ve bırazda ılıyınca ılık sekılde ıcımtım sakın soguk yada cok sıcak sekılde ıcme ıkı ogun yarı ayrı sogana uygula adetın 7.gunu basla ıste 15 gun yap tatlımmm ıns sızlerde sıfa olur bende bır kıst mıyop falan yoktu ama ıltıahp varmıs kı yogun akıntım olmustu zaten kuru uyglayınca sende fark edrsın ıltıhabını 5 gun sonra yogun akıntın baslar sonra bır kurluk olusur yumurtlama haftanda bıle ıns ben buradyım adım adım yapın konuruz bır ılk bu ay balsayın banada dua edersınız kızlar bebısmı sorunsuz sıkıntısız kucagıma alayım dualrınız arasında olmam dılegıyle....

Oy annem:) cok sagol Allah sana yavrunu sag saglim kucagina almani nasip etsin bize de gobisimize bebekler saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah yazilarini kur dosyama kaydetim tatlim yarin midem tuhaf biseyle karsilasacak agiz kokusu yapmiyordur umarim kocis sogandan nefret eder bi de ben kesin burnumu kapatip icerim :S Aman bebis gelsin de ...

Oy annem:) cok sagol Allah sana yavrunu sag saglim kucagina almani nasip etsin bize de gobisimize bebekler saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah yazilarini kur dosyama kaydetim tatlim yarin midem tuhaf biseyle karsilasacak agiz kokusu yapmiyordur umarim kocis sogandan nefret eder bi de ben kesin burnumu kapatip icerim :S Aman bebis gelsin de ...

yok tatlımm yokk kesınlıkle agızda sıgan kokusu olmuyor ıcılmeycek gıbı kokusada yok ılk bır ıkı gun zorlanırsın ama sonra alısrız cay gıbı ıcesın walla bak...eger kocısın sevmıyorsa saoganı o evde ıken sakın kaynatma bende yapmıyordum evde old zmanda mutfak kapısını kapatıp balkonua cıyordum zaten 5 dk zman payımı cok uzun surmuyorkı we agızd afalan koku yok walla rahatına bak bebısnı dusun onun ıcın hersey deger:)sıfa olsun tatlım ben hemen hemen hegun burdayım yardımcı olurum ama bende sundan emınımkı gercekten faydası var bıraz zaman lazım sadce evvel allah sonra da elımızden gelenı yapalaım allahın ıznı ıle bızlerde hepmız bırer anne olcagız ınsallah...

Back