• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya ben hemen bugün başlıyorum çok ama çok teşekkür ederim valla bu dualar insanın psikolojisini dahi rahatlatır...Allah razı olsun...

ALLAH kabul etsin canim benim Allah sizlerden de razi olsun ki hepimiz burda dert ortagiyiz yardimlasiyoruz buyuk moral oluyor hepimize Allah dualarimizi kabul etsin kizlar AMIN

yani bnm reqlim bugün bitiyor yarından itibaren 10 gün sonra başlıcam deqilmi doqru anladım...
evet canim DR:saracogluna mail yazmistim bana bunu gonderdi dur tamamini gonderiyim sana

Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer gebe kalamıyorsanız ardından 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicir.
Sağlıklı günler dilerim.

Kuzen daha gelmedimi kirmizi ay ins gelmez cok heycanlandim bak simdi hadi hayirlisi olsun ben hamilelik belirtilerini bilmiorum yorum yapamiorum o yuzden canim ama ins hamilesindir bu arada ablamda katilmis bu ay ama henuz karsilasmadik ;))

evet gelmedi kırmızı canım inş gelir benim tatlı bebişim ablana şok olcak seni burda görmek

senbılırsın canımbenım pazrtsı yaparsın artık ıns mujdelı haberlerle donersın:)walla o agrı ıcınde pek bırsey dıyemıyecegım bendecok belırtı olmadı ya ama o tıp agrılarım olmuyor degıl olyordu en ıyısı sen bugunde bekle yarın yap test sende bzılerde rahatlayalım:))

ağrı dünden beri var aslında ağrı gibide değil acıyo gibi bilmiyorum artık yarın test yapmayı düşünüyorum eger korkup vazgeçmezsem

evet canim DR:saracogluna mail yazmistim bana bunu gonderdi dur tamamini gonderiyim sana

Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer gebe kalamıyorsanız ardından 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicir.
Sağlıklı günler dilerim.

4 ay soqan kürü bittikten sonramı incir kürüne başlıcaz canım..

ALLAH kabul etsin canim benim Allah sizlerden de razi olsun ki hepimiz burda dert ortagiyiz yardimlasiyoruz buyuk moral oluyor hepimize Allah dualarimizi kabul etsin kizlar AMIN

evet ya insan kardeşine dostuna bile soramadığı şeyleri burda soruyor yardımlaşıyor...ben burayı geç keşfettiğim için pişman oluyorum açıkçası...

yarın allah izin verirse sabah aile hekimime gidip kan testi yaptırcam birde nöbetciyim meraktan ölürüm ben :52: inşallah hayırlısı ne ise o olsun. sena abla cok zormuş bu işlerrrr :27:eger bu sefer negatif cıkarsa ovülasyon mikroskopu alıcam

yarın allah izin verirse sabah aile hekimime gidip kan testi yaptırcam birde nöbetciyim meraktan ölürüm ben :52: inşallah hayırlısı ne ise o olsun. sena abla cok zormuş bu işlerrrr :27:eger bu sefer negatif cıkarsa ovülasyon mikroskopu alıcam
tatlım toplamda kaç gün oldu reqlin geçeli..bende çok merak ediyorum...bugün çıkarmı sonuç cnm...
canim sanirim once sogan kurunu uyguluyoruz ki enfeksiyonlari atalim sonra dogurganligi artirmasi icin incir kurunu uyguluyoruz bunun disinda misir da bol bol yiyourum ben bal corek otu kuru onlarda dogurganligi artiriyormus

tatlım peki incir kürünü nasıl yapıcaz bnm bu kürlerle ilgili hiçbir bilgim yok :50:

evet gelmedi kırmızı canım inş gelir benim tatlı bebişim ablana şok olcak seni burda görmek

ağrı dünden beri var aslında ağrı gibide değil acıyo gibi bilmiyorum artık yarın test yapmayı düşünüyorum eger korkup vazgeçmezsem

korkunun sana bır faydası yok belkı de gecıktırebılırısnde bu sekılde adetını senın bat ne zmandı bır gun dahı gectıyse yap ıdrar testını...

evet ya insan kardeşine dostuna bile soramadığı şeyleri burda soruyor yardımlaşıyor...ben burayı geç keşfettiğim için pişman oluyorum açıkçası...

Olsun canim yine de burdayiz ve beraberiz he bu arada Meyrem suresini okuduktan sonra bu dualari okuyorum sonra tesbih ile 707 kere her gun YA VASIR diyorum canim

4 ay soqan kürü bittikten sonramı incir kürüne başlıcaz canım..

tatlım ben sana sunu yazmak ısetdım yanı sogan kurunu nasıl uyguladgım seklını...adetım bıttı ılk 7 gunu basldım 15 gun boyunca ıkı ogun ac karnına ayrı ayrı dekılde sogan suyunu ıcım o ılk ay adet oldum ıkıncı ayda soyle dusundum bu bende kı ıltıhapı atmıyormu varsa yumurtlmaya baslamdan once yıne ne kadar kaldı ıse atısn dıyerek ıkıncı kurude adetımın bıtmı 5gun saogan kurunu yaptım 10 gun ıctım ıkıncı ay sukurler olsun hamıle kaldım....bence boyle devam et yada ıkıncı kurunu adete yakın 10 gun once 7 gun yap tercıh senın ben boyle yapmıstım paylasmak ıstedım...

tatlım ben sana sunu yazmak ısetdım yanı sogan kurunu nasıl uyguladgım seklını...adetım bıttı ılk 7 gunu basldım 15 gun boyunca ıkı ogun ac karnına ayrı ayrı dekılde sogan suyunu ıcım o ılk ay adet oldum ıkıncı ayda soyle dusundum bu bende kı ıltıhapı atmıyormu varsa yumurtlmaya baslamdan once yıne ne kadar kaldı ıse atısn dıyerek ıkıncı kurude adetımın bıtmı 5gun saogan kurunu yaptım 10 gun ıctım ıkıncı ay sukurler olsun hamıle kaldım....bence boyle devam et yada ıkıncı kurunu adete yakın 10 gun once 7 gun yap tercıh senın ben boyle yapmıstım paylasmak ıstedım...

canım çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım :16:

Back