Bende kullandım sende kusura kalma tatlım :)Pekala korktum gideyim bari kib butonumu kullandım ama kusura bakma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NİŞAN VE DÜĞÜNÜNÜZDE DAMADIN AILESI NELER TAKTI?
- Konu Sahibi ebus84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
Aboooooo demek istiyorum bu fotoya hele kraliyet ailesinemi gelin gittin anacim ehehe..
işte bu kadar taktılar yeterli mi sencenişan fotom
Vallahi nisanda bisey takilmiyor sanirim.. yani bende en azindan oyle oldu.. yani kv falan bi kolye bide bileklik tarzi bisey takmisti.. dugunde falan oldu o tarz taki olayi.. ama ne biliyim soru garip geldi
- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
Sonunu düşünen kahraman olamazBende kullandım sende kusura kalma tatlım :)
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Şimdi burada ne gibi bir cevap almayı umuyorsunuz ki?
Durumu el veren elmas set takmıştır, trabzon set takmıştır vs.
El vermeyen bilezik takmıştır ya da hiç takmamıştır.
Siz nişanlınızın maddi durumunu az çok biliyorsanız, mümkün olduğunda maddiyatı az bir şey isteyin.
Hatta istemeyin bence, adetse onlarda takı illa getirip takacaklardır zaten.
Durumu el veren elmas set takmıştır, trabzon set takmıştır vs.
El vermeyen bilezik takmıştır ya da hiç takmamıştır.
Siz nişanlınızın maddi durumunu az çok biliyorsanız, mümkün olduğunda maddiyatı az bir şey isteyin.
Hatta istemeyin bence, adetse onlarda takı illa getirip takacaklardır zaten.
Aferin sana :)Sonunu düşünen kahraman olamaz
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
hee kraliyet ailesi gibi bir şey yozgatlıoğulları sülalesiAboooooo demek istiyorum bu fotoya hele kraliyet ailesinemi gelin gittin anacim ehehe..
Vallahi nisanda bisey takilmiyor sanirim.. yani bende en azindan oyle oldu.. yani kv falan bi kolye bile bileklik tarxi bisey takmisti.. dugunde falan oldu o tarz taki olayi.. ama ne biliyim soru garip geldi
(yanlış anlaşılma olmasın o foto ironi olsun diye kondu bendeniz değilim tabi ki)
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
bunda pintilik yapacak bi durum yok ki. Sirf sana almiyorlar altinlari kendi ogullarinin gelecegi icinde aliyorlar.Maddi durumları gayet iyi. Güçlerinin yetecegini gayet iyi biliyorum yani. Pinti insanları sevmem kendim çok comertim bu yüzden..
- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
Uuuu:) :) :) o zaman sana saygida kusur etmeyelim bugune bugun premsessinhee kraliyet ailesi gibi bir şey yozgatlıoğulları sülalesi
(yanlış anlaşılma olmasın o foto ironi olsun diye kondu bendeniz değilim tabi ki)
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
ya aslında ben yargılamıyorum merakınızı. her ne kadar böyle konulardan haz etmesemde... muhtemelen bilezik takarlar bir iki tane çeyrek meyrek belki takı seti... merakınız makul aslında neye sahip olacağınız konusunda heyecanlısınız. bana sordular ben sadece x i (eşimi) istiyorum dedim. sonuçta adettir işte soruyorlar. adettir takıyorlar. sizde adettir merak ediyorsunuz. hayat zor altında pahalı ve gereksiz bir maden bana göre. mutlu bir evliliğiniz olur inşallah.
- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
Aha aferimide verdi çocukAferin sana :)
Canım bu saatte canın sıkıldı kime sataşsam diye düşündün beni sectin galiba. :) Ama uyu bence çünkü hiç dikkat çekici değilsinAha aferimide verdi çocuk
- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
Benim dikkat çekmeye ihtiyacım yok canım kk da merak etme senCanım bu saatte canın sıkıldı kime sataşsam diye düşündün beni sectin galiba. :) Ama uyu bence çünkü hiç dikkat çekici değilsin
Ozaman hoşuna gitmeyen konulara yorum yapma canımBenim dikkat çekmeye ihtiyacım yok canım kk da merak etme sen
- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
İstediğim konuya yorum yaparım sen memnun değilsen konu açmaOzaman hoşuna gitmeyen konulara yorum yapma canım
yazılanların hepsini okumadım fakat bu konu açıkça konuşulmalı..siz sakın yüz göz olmayın ,nişanlınız ailesiyle konuşsun mutlaka örneği vardır ailesinde,misal kuzenine ne kadar takıldı ,ona göre bir şey belirlesinler..bana kalsa bunların hiç muhabbeti olmasın ,gönüllerinden ne geçiyorsa yapsınlar fakat madem adet gelenek görenek diyorsunuz,takı alışverişine çıkıldığında nişanlınız da gelsin ,ben bu kadar bi mebla düşündüm desin ,böylece hem siz yüz göz olmazsınız hem de orta yol bulunmuş olur...mutlu olmanız dileği ile
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
evleneceğimi öğrendiğim zaman kilo almaya başlamıştım bile.
bizim oralarda adettir ağırlığınca takılır çünkü.
düğünümden 1 hafta önce kv,kp,elti,görümce,kayınço, vb. huzurunda basküle çıktım.
kilom 98 e dayanmış idi.velhasılıkelam düğünde 100 kg altın taktılar adeta altınlara ve mücevherlere boğdular beni.reşat altınları,trabzon işi burmalar,efendime söyliyim beşibiryerdeler,cumhuriyet altınları... annemgil o gece kız kuyumcu soymuş gibisin diye dalga geçtilerdi hala unutmam..
hişt o altınlarla eve zor gittim ama
bizim oralarda adettir ağırlığınca takılır çünkü.
düğünümden 1 hafta önce kv,kp,elti,görümce,kayınço, vb. huzurunda basküle çıktım.
kilom 98 e dayanmış idi.velhasılıkelam düğünde 100 kg altın taktılar adeta altınlara ve mücevherlere boğdular beni.reşat altınları,trabzon işi burmalar,efendime söyliyim beşibiryerdeler,cumhuriyet altınları... annemgil o gece kız kuyumcu soymuş gibisin diye dalga geçtilerdi hala unutmam..
hişt o altınlarla eve zor gittim ama
- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
bilmediğini varsayarak anlatıyorum.sözde yüzükle birlikte bilezik takılır bizde.maddi durum elverdiği kadar.nişanda yine bileziğin yanında saat takılabilir.düğünde yine bilezik.5i birlik ve sette takılır.biri düğünde biri nişanda.tabi hepsi durum elverdiğince takılır şart değil.böyle konuların konuşulması hoş olmuyo inşallah şu kadar bilezik isteriz şşunu isteriz bunu isteriz demezsiniz.maddi durumları iyi olsa bile kendilerinin yapması lazım.mutluluklar :)
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37