• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımızı verdik

gelinin annesi kızlarına da sordu kv ye de ayrı ayrı sordu
bizim nerede ne yapmamız gerektiğini söyleyin dedi

4kadında hayır siz düğünde içinizden ne koparsa onu yaparsınız ondan başka da birşey yapmayın dediler :nazar::nazar::nazar::nazar:
hatta bir görümce adayı siz 1 el parmağı kadar yoksunuz:KK57: bizçok fazla kalabalığız bohça işine hiç girmeyin
düğünde de sakın abartmayın damada yapın yeter dediler
tamam o zaman yapmayın , siz de onlara diyebilirsiniz bohçayla uğraşmayın hiç gerek yok geline yapın yeter diye, ki demişsiniz zaten. altın da bütçeniz neye yeterse onu takarsınız isterseniz.

Bu nedir arkadaş Drahoma mızı da ödeyelim tam olsun bari
Burda da nerdeyse herşeyi kız tarafı olarak biz yaptık evlendim kaç sene geçti hala çeyiz muhabbeti yapıyorlar
Azmış ben çetik yazma yelek sevmem iki üç var doldurupta yer işgal edecek
Annemin el dokuma halısı var (geçen gün netten baktım baya pahalıymış onlar )
Hala onların her geldiklerinde lif çetik yelek muhabbetinden içim kalktı
Bizde kızın çeyizi şerefidir diye bil olgu yok zaten bunu aklım almıyor

Bazılarının gözü çuldan çapittan başka degerli başka şeyleri gözü görmez. Ayrica ben de hic sevmem patik telek v.s

Başlığı benden başka "kırmızı terlik" olarak okuyan var mı? Yoksa köşeme gidip utanayım.

Konu sahibi yardımcı olmak isterdim ama hiç anlamam bohça sandık işlerinden.

yahu takılan takıları erkek tarafı kendinemi alacak kızınbabası veya annesin kızına bilezik taksa kıza kalmayacakmı takılar. Yrn öbürgün yine kızı rahat edecek. Kızına değer veren durumu olan aile herşeyide takabilir nişanda

Back
X