1) o alacak asla gelmez. Torunlarınıza 20ye bölünmüş şekilde iki üç kuruş düşer belki görürsünüz belki görmezsiniz.
2) o nişanlı asla değişmez. Şimdi düğün için dolduruşa geliyor yarın birlikte yaşamak için her ailesinin yanına gittiğinde değişip gelecek senin yanına.
3) bu zamana kadar birikim yapmamış adam bundan sonra yapamaz. Ev asla geçindiremez. Bi erkekte en önemli özellik olduğunu söylememe gerek yoktur heralde.
4) parayı veren malesef düdüğü çalar. Nişanlın dolduruşa gelmeyen biri olsa kendi düğününüzü kendiniz yapın daha iyi yer isteyen de kendi yapar düğünü düdüğü de çalmış olur.
Edit: şimdi gördüm, en doğrusu olmuş bunları da oku için soğusun kurtuldun. :)
normalde düğünümüzü kendimiz yapıcaz daha iyisini isteyen parasını versin herkes akıl veriyo kimse para vermiyo diyodu. şimdi doldurdular onu. kararının arkasında duramadı. takip ediyorum uyumuyo sabahlara kadar. ailesi hala ekli ve paylaşımlarımı beğeniyolar. kardeşi mesaj attı haklısın bişeyi netleştiremedik dedi. barışırsınız inşallah dedi ama karşı tarafta başka bi adım görmediğim için ben de ailemde adım atmıcaz seviyosa gelir zaten