• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Bna kalsa bnde isteme-yüzük aynı aksam olsun dıodum..ya ne gerek var geldıler biz gıttık sureklı gıt gel gıt gel lastık gibi uzatmaya sncta 5senedri beraberiz evlenicez yanii bunu herkes bıLıo ne dıe herkes bırbırını zorLuo..olmaz aynı gun dedı bızımkıler tmm dedm ona da sımdıde ıstemede hemen verdık denılmez dıolar...ya annemle babaneme laf anlatamıorum deliricem sinirden...

ayy dur canımm napsınlar kolay değil kız vermek :50: onalrda kendi usulünce olsun istiolar akışına bırak stres yapma durrr :45: güzel olacak herşey hemde istediğim gibi ailen güzelce ne denmesi gerekiosa diecek sanada yarının keyfini çıkarmak düşecek :34:

ayy dur canımm napsınlar kolay değil kız vermek :50: onalrda kendi usulünce olsun istiolar akışına bırak stres yapma durrr :45: güzel olacak herşey hemde istediğim gibi ailen güzelce ne denmesi gerekiosa diecek sanada yarının keyfini çıkarmak düşecek :34:

İnşşşş canım sağoL dua et benim için :59:

ya kızlar bugün anneme kızını istemeye gelcez diye söyleyecekler ve ben işteyim uuufff heyecandan ölcem annem ne diycek acaba 6 senedir birlikteyiz aşkımla karnıma ağrılar girdi yaklaşık yarım saat sonra bizdeler :18:

ya kızlar bugün anneme kızını istemeye gelcez diye söyleyecekler ve ben işteyim uuufff heyecandan ölcem annem ne diycek acaba 6 senedir birlikteyiz aşkımla karnıma ağrılar girdi yaklaşık yarım saat sonra bizdeler :18:

Stres yapma canımm haberLerini bekLioruz hayırLısıyLa atLatırsın umarım :)

İnşşşş canım sağoL dua et benim için :59:
ederim canım hakkında en gzeli olsun :16:

amanınn hadi canım bişicik olmazz güzel güzel haberlerini beklioruz :34:

selammm canım nerelerdesin sen sözlendin kayboldun :26:

Yok canım kaybolmadım geçen hafta aşkım geldii 3 günlüğüne :69:
Çarşıya falan çıktık bu hafta devamlı carsıdaydım 5 - 6 gün :12:
Ölü gibi yatıyorum evde :50:
Bide finallerim başlıcak hangisine yetişeceğimi şaşırdım :37:
Ama herşeyimizi aldık çok şükür artık tepsilerin geleceği günü bekliyorum :16:
Ufak tefekler kaldı onlarıda bi gün halletcem :52:

Yok canım kaybolmadım geçen hafta aşkım geldii 3 günlüğüne :69:
Çarşıya falan çıktık bu hafta devamlı carsıdaydım 5 - 6 gün :12:
Ölü gibi yatıyorum evde :50:
Bide finallerim başlıcak hangisine yetişeceğimi şaşırdım :37:
Ama herşeyimizi aldık çok şükür artık tepsilerin geleceği günü bekliyorum :16:
Ufak tefekler kaldı onlarıda bi gün halletcem :52:

nişan gibi sözün olmuştu bu seferde düğün gibi nişanın olacak galiba bu nasıl hazırlıktır canımmm :9:

teşekkür ederim bayanlar.inş herkes için bu günlerimiz hayırlı olur.ben cok heyecanlıyım.nerdeyse bütün sene yorumlarınızı takip ettim ama aranıza katılmak için finallerin bitmesini bekledim.şimdi hem mezuniyet törenine hazırlanıyorum hem de kız istemeye.acayip heyecanlıyım.bir sürü ilki bu haziranda yaşıcam:9:siz o gece neler yapıcaksınız ne gibi hazırlıklar olacak merak ediyoru.biz erkek arkadsımla 3 yıldır beraberiz.onlar baska sehirde yaşıyorlar ve ilk kez tanışacaklar.hem kız ısteme hemde söz olcak ama sadece kendı anne babalarımız olcak çok kalabalık olmasın tanışmamnın bir anlamı olmaz diye düşündük.sizce hata mı ediyorum.ayıp olurmu akrabalarımıza??

teşekkür ederim bayanlar.inş herkes için bu günlerimiz hayırlı olur.ben cok heyecanlıyım.nerdeyse bütün sene yorumlarınızı takip ettim ama aranıza katılmak için finallerin bitmesini bekledim.şimdi hem mezuniyet törenine hazırlanıyorum hem de kız istemeye.acayip heyecanlıyım.bir sürü ilki bu haziranda yaşıcam:9:siz o gece neler yapıcaksınız ne gibi hazırlıklar olacak merak ediyoru.biz erkek arkadsımla 3 yıldır beraberiz.onlar baska sehirde yaşıyorlar ve ilk kez tanışacaklar.hem kız ısteme hemde söz olcak ama sadece kendı anne babalarımız olcak çok kalabalık olmasın tanışmamnın bir anlamı olmaz diye düşündük.sizce hata mı ediyorum.ayıp olurmu akrabalarımıza??

istemedemi saece ailen olacak akrabalarımda olmazsa mı ayıp olur diosun anlamadın canım ya

Davetiyemiz kızlarrrrrrrr :16::16::16:

$Nişanımıza Bekliyoruzz....jpg

Ehehehehe galiba öle olcak yaaa acayip özeniyorum Allahım yüzümü kara çıkarmasınn
Desetcim çok bekledik aşkımla ondan bu kadar ince dokuyoruz galiba

inşallah gönlüne göre güzel geçer canımnmm ii yapuıonuz bida nerde yaşıcaksınız :34: düğün seneyemi şimdi ?

inşallah gönlüne göre güzel geçer canımnmm ii yapuıonuz bida nerde yaşıcaksınız :34: düğün seneyemi şimdi ?

Düğün 2 sene sonra galiba canım benım bu kurstan dolayı sarkcak gibi gözüküyo ama olsun napalım belli olmaz belkide aşkım İstanbula gidince takılırım bende peşine :16:

Back