• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

hayırlısı olsun tabi canım... :70: merak etme nişanlı olsanda diyen yine der aman kocanın elinemi bakıcan biz şimdiye kdr baktıkta noldu çalışsaydın ya die başlarlar milletin ağzı torba deilki büzesin..ev hanımlarının değeri yokmuşta kendisi kalksın çalışsın bi şekilde ona görede bi iş vardır muhakkak.. :47: gerçekten öle bi durumla karşılaşırsam kusura bakmasınlar eşimi filan dinlemem iş bulur çalışırım sonuçta ii kötü bi diplomam var :47: şuanda babamın evinde rahatımda çalışmıorum...senin mahcup olacağın bi durum yok saçmalama..sevmiosun çalışmayı noktaa de geç :34: kimseye hesap vericekmişsin gibi düşünme herşeyide nişanlılığa bağlama nişanlılık kurtuluş deill bunu bil :34:

nebiilim ya kendimi salak gibi hissettim...
geçende tezyemin gerizekalı kızı ben evde saf gibi oturamam iş bulur çalışırım okumasam dedi..
üstüne alınma ama dedi
gelde sinir olma şimdi
he şuan evde saf gibi oturuo o ayrı
biraz fazla büyük konuştu da:19:
dediğin gibi sevmiom çalışmayı deyip noktayı koyucan nişanlım istemiyo demek de noktadır aslında canım
sen demek arkadaşlarına diyodun sevmiyom diye ozaman susuyolardı dimi

nebiilim ya kendimi salak gibi hissettim...
geçende tezyemin gerizekalı kızı ben evde saf gibi oturamam iş bulur çalışırım okumasam dedi..
üstüne alınma ama dedi
gelde sinir olma şimdi
he şuan evde saf gibi oturuo o ayrı
biraz fazla büyük konuştu da:19:
dediğin gibi sevmiom çalışmayı deyip noktayı koyucan nişanlım istemiyo demek de noktadır aslında canım
sen demek arkadaşlarına diyodun sevmiyom diye ozaman susuyolardı dimi

evet susuoları ne dicekler en güzeli diolardı çalışanlar hatta :34: evlenincede çalışmıcam diodum durumu varsa bencede boşver çalışma baksın diolardı...çalışmanında sıkıntıları var sonuçta bu hayattta sıkıntısız bişey yok malesef :50:

canım yenimahalle belediyesinde hiç yer yok :50: haftaiçi hakkında bilgim yok ama belki haftaiçine yer vardır :26: biz müzikhol düğün salonuna kapora verdik 30 ekime orayı çok istediler bende artık sorun apmıyorum hayırlısı olsun diorum sadece..daha erkene bulabilirlerse bakıolar başka yerlerede ama sanmıyorum burası olur büyük bi ihtimal :44:

demetevlerde yılmazlar düğün salonu var 1000 kişilik
yine demetevlerde kızılırmak düğün salonu var 600 kişilik
lalezar düğün salonu var buda 500 kişilik bence buralarda yer vardır bak bi link vereyim ordan fotolarınada bakabilirsin..ben yenimalledeki düğün salonlarından sadece müzikhol içime sindi... :26:

Ankara Düğün Salonları

Demetevlerdekilerin çoğu güzel değildi. Yinede bakmakta fayda var. Bu arada hayırlı olsun canım:16: Bizim Bursadaki salonu yeni tuttular, burada cuma gecesi için yer bakacağız. Belki bulabiliriz. Yardımın için çok teşekkürler tatlım:16:

canım yenimahalle belediyesinde hiç yer yok :50: haftaiçi hakkında bilgim yok ama belki haftaiçine yer vardır :26: biz müzikhol düğün salonuna kapora verdik 30 ekime orayı çok istediler bende artık sorun apmıyorum hayırlısı olsun diorum sadece..daha erkene bulabilirlerse bakıolar başka yerlerede ama sanmıyorum burası olur büyük bi ihtimal :44:

demetevlerde yılmazlar düğün salonu var 1000 kişilik
yine demetevlerde kızılırmak düğün salonu var 600 kişilik
lalezar düğün salonu var buda 500 kişilik bence buralarda yer vardır bak bi link vereyim ordan fotolarınada bakabilirsin..ben yenimalledeki düğün salonlarından sadece müzikhol içime sindi... :26:

Ankara Düğün Salonları

Demetevlerdekilerin çoğu güzel değildi. Yinede bakmakta fayda var. Müzikhol en güzeli, bencede...:13:Bu arada hayırlı olsun canım:16: Bizim Bursadaki salonu yeni tuttular, burada cuma gecesi için yer bakacağız. Belki bulabiliriz. Yardımın için çok teşekkürler tatlım:16:

KızLar pazar günü iade-i ziyaretten sonra dün kaynana arayıp annemi hfta sonu geLicez müsaitseniz demişş =)
Bu c.tesi akşamı için sözLeşiLdi..istemeye geLioLarr =))

Demetevlerdekilerin çoğu güzel değildi. Yinede bakmakta fayda var. Müzikhol en güzeli, bencede...:13:Bu arada hayırlı olsun canım:16: Bizim Bursadaki salonu yeni tuttular, burada cuma gecesi için yer bakacağız. Belki bulabiliriz. Yardımın için çok teşekkürler tatlım:16:
ohh ne güzel tutmuşlar hemen yer :nazar: maşallah bulursun canım sende merak etme vardır cuma gecesine boş yer mutlaka..:34: evet canım müzikhol daha güzel diğerleri küçük ve basık boğucu bi havası var bizimki bide yemekli olucak küçücük boğucu olmasın yani :34:
KızLar pazar günü iade-i ziyaretten sonra dün kaynana arayıp annemi hfta sonu geLicez müsaitseniz demişş =)
Bu c.tesi akşamı için sözLeşiLdi..istemeye geLioLarr =))

ayy canımn yüzükler baya önceden alındı isteme yeni olacak demek ayy az kaldı cumartesiye çok heyecanlı :18: ne güzel canım Rabbim güzzel güzel o günü geçirmeyi nasip etsin inş :16:
Canım çok sevindim. Bizde bu perşembe iade-i ziyarete gidiyoruz. Benim için de dua et :17::66:

seninde çok az kaldı varmı heyecan :26: kaynananın evinde işte yaptırırlar şimdi sana :9: hadi güzel geçsin inşallah :97:

ohh ne güzel tutmuşlar hemen yer :nazar: maşallah bulursun canım sende merak etme vardır cuma gecesine boş yer mutlaka..:34: evet canım müzikhol daha güzel diğerleri küçük ve basık boğucu bi havası var bizimki bide yemekli olucak küçücük boğucu olmasın yani :34:

ayy canımn yüzükler baya önceden alındı isteme yeni olacak demek ayy az kaldı cumartesiye çok heyecanlı :18: ne güzel canım Rabbim güzzel güzel o günü geçirmeyi nasip etsin inş :16:

seninde çok az kaldı varmı heyecan :26: kaynananın evinde işte yaptırırlar şimdi sana :9: hadi güzel geçsin inşallah :97:

Ayy sorma canım ya acayip heyecanlıyım, amin sağol ya güzel geçer inşallah :17:
Ay evet bide hizmet de edicem dimi :6:

saoL cnm inş..
YüzükLeri fLn önceden aLdık cunku o gun ztn stres oLucaz herseyimiz hazır oLsun sakin kafayLa dedık =)
ctesi isteme snrakı cteside yüzükLer takılcak işte..

tmm cnm ederim merak etme inşş güzel geçer =):16:

Sağol canım :61:

yaaa ne sandınn :9: şöle bi boyuna posuna edana işvene bakıcaklar :9: :9: :61: benim kaynanam bolbol hizmet ettirdi :37: boyuma posuma doyamadı ellam :9:

Baksınlar o zaman bebğim, kaynanam çok beğenmiş zaten beni doyammaış. Biraz da kendi evinde baksın :1:

saoL cnm inş..
YüzükLeri fLn önceden aLdık cunku o gun ztn stres oLucaz herseyimiz hazır oLsun sakin kafayLa dedık =)
ctesi isteme snrakı cteside yüzükLer takılcak işte..

Çok doğru düşünmüşsünüz o zaman heyecandan stresten düzgün bakamayabilirsin. Bizde geçen alyans beğendik. Yaptıralım o zaman şimdiden hazır olsun :64:

Back