• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

amanınnn az kaldı desene :52: güzel geçmesine sevindim canım artık istemeyle ilgili haberlerini beklioruz :70: konuştularmı nişandan düğünden nasıl sölediler arayıp haber vericez die :44:

yok be güzelim hiç konusu bile açılmadı :43:

geldim bebeğim sor bakalım :42: bu arada yarın geliolar demiiii aaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :30: ne heycanlııı :18: :66:

ya Rabbim ayarlıo onu varya sen bunu hiç kafana takma Allah söylettirir ne söylenmesi gerekiosa..bende takıodum hiç sorunsuz değşik bi şekilde oldu :16: ayy hem nie öyle desinler saçmalama ağırdan almanız gereken o kdr şey çıkarki karşınıza merak etmeyinn daha çok nazlanırsınız düğün olana kdr :34: biz mesela isteme olsun tanışma olsun hep geç geldiler 8 den sonra.. babamda onlara inat oturmaya 9 buçuk gibi götürdü :9: kız evi naz evi dio :37: :9:

benim mesela istememle nişan aynı gün oldu halbuki aynı şehirdeyiz yer olmadından evimiz küçük oldundan bi kerede elden çıkarmak zorunda kaldık babannemlerin evinde oldu isteme nişan hiçte öle bi düşünce olmadı düğünde çok nazlanırsınız evden çıkartırken arabaya bindirirken filan bisürü şeyler var :34:

ay bizimki de aynısını yaptı, onlar 8 de geldiler dedi bizde 9da gittik :)

Bna kalsa bnde isteme-yüzük aynı aksam olsun dıodum..ya ne gerek var geldıler biz gıttık sureklı gıt gel gıt gel lastık gibi uzatmaya sncta 5senedri beraberiz evlenicez yanii bunu herkes bıLıo ne dıe herkes bırbırını zorLuo..olmaz aynı gun dedı bızımkıler tmm dedm ona da sımdıde ıstemede hemen verdık denılmez dıolar...ya annemle babaneme laf anlatamıorum deliricem sinirden...

canım sakin ol sinirlenme herşey olacağına varır, kimse de çıtını çıkaramaz hayırlısı olsun de :71:

Son düzenleme:
tanuştılar işte hatta bugün birdaha geldiler kaynanam çikolata falan getirmiş sağolsun ama annem açtırmadı kutuyu bana :):) bir iki haftaya istemeye gelcekler artık sonrada sözlencez umarım hepimiz mutlu oluruz ama bu işler bu stres ne zormuş yahuu :97: kafa beyin kalmadı yemeden içmeden kesildim ne olcak ne diyecekler korkudan uyuyamaz oldum midem falan çok bulanıyor ben şimdiden böyleysem düğünümde artık bayılırım :18::83:

canım çok sevindim hayırlısı olsun :46:

tanuştılar işte hatta bugün birdaha geldiler kaynanam çikolata falan getirmiş sağolsun ama annem açtırmadı kutuyu bana :):) bir iki haftaya istemeye gelcekler artık sonrada sözlencez umarım hepimiz mutlu oluruz ama bu işler bu stres ne zormuş yahuu :97: kafa beyin kalmadı yemeden içmeden kesildim ne olcak ne diyecekler korkudan uyuyamaz oldum midem falan çok bulanıyor ben şimdiden böyleysem düğünümde artık bayılırım :18::83:

canım sakin ol herşey çok güzel olucak :64: Allah hepimizin hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bu yola başlayan kızlara hayırlı olsun şimdiden:16:

Desert'cim Yenimahalle Belediyesinde yer sorduk, 17 Eylül Cumartesi saat 16'da yer var demişler. Fakat bize fiyatı pahalı geldi. (2500 TL)Hem ertesi gün Bursada olacağımızdan tutmadık.Eğerki o gün uygunsa bir bakın derim ben:26: bilgin olsun canım:29:

Gözün aydın cnm hadi hayırLısı cok sevındım =)

tesekkür ederim tatlım ya gidiyim elbise falan bakıyım diyorum annem gidelim alalım dedi babamda bana cok iyi davranıyor bu kadar anlayıslı olacagını hic düsünmemistim ama tek takıntısı varmıs anneme demis düsük bel pantolon giyiyosa olmaz demis :9: bende askıma dedim askım donunu cek öyle gel dedim :36::90:

heyecanlı ama güzel bir süreçmiş hayatım boyunca hep derdim ne gerek var bu kadar saçmalığa diye ama iyiki bu kadar saçmalaık varmış diyorum şimdi.beni de 30 mayısta istemeye geldiler söz takıldı öyle elim ayağıma dolaşmadı ama heyecanlanmadım desem yalan olur açıkçası.şimdi 25 haziranı bekliyoruz nişan için o daha kalabalık olacak kufördü makyajdı derken baya aksiyon geçecek yani.ben 4 yıldır birlikte olduğum insanla evlenmye hazırlanıyorum son 1 senedir de mobilya beyaz esya vs ugrasıoduk Allah yardımcısı oluyor ev kuranın valla.herkese bu tatlı telaşenin tadını cıkarmasını dilerim ben öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
tesekkür ederim tatlım ya gidiyim elbise falan bakıyım diyorum annem gidelim alalım dedi babamda bana cok iyi davranıyor bu kadar anlayıslı olacagını hic düsünmemistim ama tek takıntısı varmıs anneme demis düsük bel pantolon giyiyosa olmaz demis :9: bende askıma dedim askım donunu cek öyle gel dedim :36::90:

Bnde babamdan bu konuLarda çekinirdim hep ama en anLayışLı o cıktı aLdı benı karşısına oturduk konustuk sarıLdık snra cok duyguLandım..Şimdi herseime koşuo vaLLa acaip iLgiLenıo sağoLsun babacım...
Benim babam da küpeLi ve uzun saçLı oLmasın dıodu hep :66:

heyecanlı ama güzel bir süreçmiş hayatım boyunca hep derdim ne gerek var bu kadar saçmalığa diye ama iyiki bu kadar saçmalaık varmış diyorum şimdi.beni de 30 mayısta istemeye geldiler söz takıldı öyle elim ayağıma dolaşmadı ama heyecanlanmadım desem yalan olur açıkçası.şimdi 25 haziranı bekliyoruz nişan için o daha kalabalık olacak kufördü makyajdı derken baya aksiyon geçecek yani.ben 4 yıldır birlikte olduğum insanla evlenmye hazırlanıyorum son 1 senedir de mobilya beyaz esya vs ugrasıoduk Allah yardımcısı oluyor ev kuranın valla.herkese bu tatlı telaşenin tadını cıkarmasını dilerim ben öyle yapıyorum.

Allah mutLu mesut etsın tamamına erdirsin inşş cnmm...

Back