• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

amin canım t.ederim hayırlısıyla en kısa zamanda sana olsun inşallah...tabi geç olsun güç olmasın ama merak etme gerisi çorap söküğü gibi geliomuş yaşadım gördüm :34:

ay ne güzel yaa. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
hafta sonu kapalı çarşıda alyans baktık, bakarken bile mutlu olduk ya dalga geçtik sonra kendimizle deli miyiz neyiz. bakarken böyleyiz yüzük takılırken heyecandan bayılrıız heralde diye :1:

:9: heyecan tabiki oluo ama anlamıosun bile ben daha nişanlı olduğumun farkına varamıorum rüya gibi.. evlenmedende anlamıcam galiba sevdiğime kAVuşcamı :9: değişik yaaa bazen snir bozucu bazen rüya gibi :16: karmançorman duygular.. :97: bu arada sevgiliyken beklentilerimiz yetmiomuş gibi nişanlıyken daha çok artıo :26: ahh ahhh :97:

:9: heyecan tabiki oluo ama anlamıosun bile ben daha nişanlı olduğumun farkına varamıorum rüya gibi.. evlenmedende anlamıcam galiba sevdiğime kAVuşcamı :9: değişik yaaa bazen snir bozucu bazen rüya gibi :16: karmançorman duygular.. :97: bu arada sevgiliyken beklentilerimiz yetmiomuş gibi nişanlıyken daha çok artıo :26: ahh ahhh :97:

evet. daha 3 ay önce babama nasıl sölücem 2 abime nasıl sölücem diye kara kara düşünürken şimdi isteme olayını düşünüyorum. hayat işte:34:

eylül istioduk yer bulamadılar..30 ekime bulmuşlar kaporası verilmiş ama yinede daha erken varsa bakıolaqr işte bilmiyorumm canımm... :50:

evet cnm hayırlısı olsun inşallah...

haziranda istenecek kızlar nerdesinz :44: boş bıraktınız topiği :26:

oooo hatasoını sölemem mi hatasını yüzüne vurmak benim görevim..ama nasıl pişiman oldu zehir oldu tutturmuştu sıhhıyyeye gidecem die zehir oldu ii oldu...ben seni ailene mahcup etmemek için aman oğlumuzun sevdiği kıza bak demesinler die elimden geldiğince dikkat ediyorum senin yaptına bak yüzümü kara mı çıkartıcan aileme filan dedimm..Allah razı olsun sen elinden geleni yapıon dio nası üzüldü müstahak ona :47: bilmiom birden çıktı ağzımdan ben nie dedimçok pişmanım özür dilerim babana söle arkadaşına söz vermiş o yüzden indi filan de nolur die yalvarıo..buu birrrrrr dedim inşallah hatan 3 olmaz o zmn gerçekten biter olmaz bizim iş dedim :19: o yüzüğü zor atatrsın valla bida yapmıcam dedi ya bakalım :47:

neyse canım şimdiden sonra sölemezsin sende inşallah o dedğiniz gün olur nişanınız gönlüne göre olsun herşey

iyi düşünmüşsünüz evet kandil simidiyle tatlı götürün.. hadi bakalım istemeye az kalmış gelir gerisi hayırlısıyla..hakkında hayırlısı olsun canım :70:

aferin kızz nasıl oldu da böle pişman edebildin

desert bişe sorucam
seninki senin çalışmana hep mani olmuş ya hani bende aynı durumdayım o da mani oluyor bana ...sen millete karşı ne diyodun..şimdi nişanlım istemio diyebilirsin rahatlamışındır ama nişandan önce neden çalışmıyon diyenlere ne cevap veriodun....bugün bi komşumuz ağlattı beni resmen...sen niye çalışmıyon evde zaman geçermi ben sana acıyorum dedi salak yerine koydu beni resmen ne dicemi şaştım..onun istemediğini asla söleyemem çünkü çok saçma olur nişanlanmadan önce o istemediği için demek...onu dinliyorum evet ama o da beni dinlio..aklıma sen geldin sende aynı durumdasın sanırım öle hatırlıyorum...of bukadarmı kötü yaa evde durmak ..evde duranlara neden bunları sayıp döküyolar..allah kahretsin yaa..

desert bişe sorucam
seninki senin çalışmana hep mani olmuş ya hani bende aynı durumdayım o da mani oluyor bana ...sen millete karşı ne diyodun..şimdi nişanlım istemio diyebilirsin rahatlamışındır ama nişandan önce neden çalışmıyon diyenlere ne cevap veriodun....bugün bi komşumuz ağlattı beni resmen...sen niye çalışmıyon evde zaman geçermi ben sana acıyorum dedi salak yerine koydu beni resmen ne dicemi şaştım..onun istemediğini asla söleyemem çünkü çok saçma olur nişanlanmadan önce o istemediği için demek...onu dinliyorum evet ama o da beni dinlio..aklıma sen geldin sende aynı durumdasın sanırım öle hatırlıyorum...of bukadarmı kötü yaa evde durmak ..evde duranlara neden bunları sayıp döküyolar..allah kahretsin yaa..

iş yok yada ben pek çalışmayıda istemiyorum istesem bulurdumda evde oturmayı seviyorum diodum kimsede bişey demiyodu benimki tamam çalışmamı istemedi de onun etkisi var muhakkak ama benimde içimden gelmiod istesem gerçekten çalışırdım onu dinlicek biri değilim :50: şimdi istesem çalışamam işte :34: komşuna ne yaa sen evde oturmayı sevion belki çalışmak sana göre değil ona ne acımak nası bi kelime ya kendisine acısın o bu lafları söleyerek ne kdr patavatsız biri o öle..herkesin zevki ayrı onamı batmış evde oturman :57: ayy kimse bana bişey diyemiodu..köylülerim komşularım filan ben okuo die niee çalışmıon hiç demediler.. akrabalarımda çalışmayı sevmediğimi biliodu..bi arkadaşlarım derdi onlarada bunları sölerdim..sende takma canımm ne garip insanlar var...desene kısım sende keyfimin kahyasımısın çalışmak bana göre deill ben halimden memnunum die ben esirgemezdim lafımı şahsen..susma canım böle insanlara lafını oturttur :47:

iş yok yada ben pek çalışmayıda istemiyorum istesem bulurdumda evde oturmayı seviyorum diodum kimsede bişey demiyodu benimki tamam çalışmamı istemedi de onun etkisi var muhakkak ama benimde içimden gelmiod istesem gerçekten çalışırdım onu dinlicek biri değilim :50: şimdi istesem çalışamam işte :34: komşuna ne yaa sen evde oturmayı sevion belki çalışmak sana göre değil ona ne acımak nası bi kelime ya kendisine acısın o bu lafları söleyerek ne kdr patavatsız biri o öle..herkesin zevki ayrı onamı batmış evde oturman :57: ayy kimse bana bişey diyemiodu..köylülerim komşularım filan ben okuo die niee çalışmıon hiç demediler.. akrabalarımda çalışmayı sevmediğimi biliodu..bi arkadaşlarım derdi onlarada bunları sölerdim..sende takma canımm ne garip insanlar var...desene kısım sende keyfimin kahyasımısın çalışmak bana göre deill ben halimden memnunum die ben esirgemezdim lafımı şahsen..susma canım böle insanlara lafını oturttur :47:

Günaydın,
Benimde erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor. Bende evlendiğimde işten ayrılacağım. Ona kalsa hemen çıkayım istiyor, işim gereği erkek ağırlıklı bir ortamda çalışıyorum ve tek bayanım. Hem 3 yıldır aynı işteyim hem de konumum iyi. Evlenirken tazminat alıp ayrılacağımı, 3 yıllık emeğimi çöpe atmak istemediğimi anlattım. O da kabul etti sağolsun. Evlenene kadar çalışacağım, sonrasında ayrılacağım. Zaten bende çalışmak istemiyorum. Çok istersem kendi de aynı sektörde çalışıyor, birlikte çalışırız. :32:
İnsanların ne söylediklerini ne düşündüklerini çok takmayın kafanıza, zira sorun yaşadığınızda yanınızda kimse olmuyor. Eğer nişanlınız da sizin gibi davranıyor, karşılıklı nazınız geçiyor ise birbirinize çalışmayın. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta kimseden bir talebiniz yok dolayısıyla kimseyi bağlamaz.:49:

Merhaba desertcim geçmiş yorumlarına göz atamadım canım, düğün salonunu buladunuz mu? ne yaptınız? 16 Eylül cuma akşamına yer bakmak istiyorum, Yenimahalle Belediyesinde yer varmıdır sence:26: yada çok büyük olmayan (tek bizim taraf olacak çünkü), başka nerelere bakabilirim:18:

Merhaba desertcim geçmiş yorumlarına göz atamadım canım, düğün salonunu buladunuz mu? ne yaptınız? 16 Eylül cuma akşamına yer bakmak istiyorum, Yenimahalle Belediyesinde yer varmıdır sence:26: yada çok büyük olmayan (tek bizim taraf olacak çünkü), başka nerelere bakabilirim:18:

ben sormuştum :40:
eylül istioduk yer bulamadılar..30 ekime bulmuşlar kaporası verilmiş ama yinede daha erken varsa bakıolaqr işte bilmiyorumm canımm...

demişti :40:

eylül istioduk yer bulamadılar..30 ekime bulmuşlar kaporası verilmiş ama yinede daha erken varsa bakıolaqr işte bilmiyorumm canımm...

Anladım canım, hani hafta içi ya, bulabilirmiyiz diye düşünmüştüm. Millet çatır çatır evleniyor desene:1: yer bulamıyoruz şimdiden:26:

canım yenimahalle belediyesinde hiç yer yok :50: haftaiçi hakkında bilgim yok ama belki haftaiçine yer vardır :26: biz müzikhol düğün salonuna kapora verdik 30 ekime orayı çok istediler bende artık sorun apmıyorum hayırlısı olsun diorum sadece..daha erkene bulabilirlerse bakıolar başka yerlerede ama sanmıyorum burası olur büyük bi ihtimal :44:

demetevlerde yılmazlar düğün salonu var 1000 kişilik
yine demetevlerde kızılırmak düğün salonu var 600 kişilik
lalezar düğün salonu var buda 500 kişilik bence buralarda yer vardır bak bi link vereyim ordan fotolarınada bakabilirsin..ben yenimalledeki düğün salonlarından sadece müzikhol içime sindi... :26:

Ankara Düğün Salonları

Son düzenleme:

evet canım aynen öle :9:

belediyede haftaiçindede yer oldunu pek düşünmüyorum aşırı yoğunluk var orda :34:

nasıl sustum keşke cevabını verseydim ama ben sana öğüt veriom bizim halimizi görüyon diyodu sürekli ondan bişey diyemedim...ev hanımlarının değeri yokmuşda çalışan daha kıymetliymişde..neler saydı ya halbuki benim sevdiğim beni hep evde isti..ah bi nişanlı olsaydık da kadına "nişanlım böle istiyo" deseydim ..birazda bunun mahçupluğuyla sustum..benimki de bu olayı duydu ekimin sonunda geliriz ozaman dedi kurbana nişanlı gireriz dedi hayırlısı artık

nasıl sustum keşke cevabını verseydim ama ben sana öğüt veriom bizim halimizi görüyon diyodu sürekli ondan bişey diyemedim...ev hanımlarının değeri yokmuşda çalışan daha kıymetliymişde..neler saydı ya halbuki benim sevdiğim beni hep evde isti..ah bi nişanlı olsaydık da kadına "nişanlım böle istiyo" deseydim ..birazda bunun mahçupluğuyla sustum..benimki de bu olayı duydu ekimin sonunda geliriz ozaman dedi kurbana nişanlı gireriz dedi hayırlısı artık

hayırlısı olsun tabi canım... :70: merak etme nişanlı olsanda diyen yine der aman kocanın elinemi bakıcan biz şimdiye kdr baktıkta noldu çalışsaydın ya die başlarlar milletin ağzı torba deilki büzesin..ev hanımlarının değeri yokmuşta kendisi kalksın çalışsın bi şekilde ona görede bi iş vardır muhakkak.. :47: gerçekten öle bi durumla karşılaşırsam kusura bakmasınlar eşimi filan dinlemem iş bulur çalışırım sonuçta ii kötü bi diplomam var :47: şuanda babamın evinde rahatımda çalışmıorum...senin mahcup olacağın bi durum yok saçmalama..sevmiosun çalışmayı noktaa de geç :34: kimseye hesap vericekmişsin gibi düşünme herşeyide nişanlılığa bağlama nişanlılık kurtuluş deill bunu bil :34:

Back