• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

bu arada benimkiyle dün ilk nişanlı halde görüşmemiz oldu :9: ayy çok garip beni evden aldıı evde oturdu hatta bi kaç saat :8: hep dışarda görüşüoduk nişanlılık buymuş demek :26: sonra yemek yemeye dışarı çıktık...dışardaki tüm koşularımız bize bakıodu :78: bi farkı bu şuanda nişanlılığın gerisi aynı :37: :19: haftaiçi bolbol kavgalıydık birbirimizi görünce geçti sinirimiz :26: ben özledim galiba seni bu yüzden bu kdr sitemlerim modundaymışız meğer :9:

Son düzenleme:
ay ayy ayyyyy :69::69::69::69:
ne güzel canım en güzel yanlarıda bunlar değil mi nişanlılıgın zaten.

evet canım en güzel yanı bu oluyoda hep böle olsa :16: ama haftaiçi gerçekten çok kötüydük nişanlandıma pişman olucaktım nerdeyse o derece :26: doğru düzgün arayıp sorma yoktu en sinir olduğum şeydir :47: telimi kapadım 3 gün konuşmadık :19: dünde cevap vermedim teline çıkıp gelmiş gerizekalı :57: bak bu yönden kötü nişanlılık :9: diğer türlü eve gelemiodu ya arar arar çıldırırdı :9: şimdi benden ses yok çıkıp gelio :61: olacak şeymi :9:

evet canım en güzel yanı bu oluyoda hep böle olsa :16: ama haftaiçi gerçekten çok kötüydük nişanlandıma pişman olucaktım nerdeyse o derece :26: doğru düzgün arayıp sorma yoktu en sinir olduğum şeydir :47: telimi kapadım 3 gün konuşmadık :19: dünde cevap vermedim teline çıkıp gelmiş gerizekalı :57: bak bu yönden kötü nişanlılık :9: diğer türlü eve gelemiodu ya arar arar çıldırırdı :9: şimdi benden ses yok çıkıp gelio :61: olacak şeymi :9:

görünce şaşırmadın mı kız :1::1::1:

ee evde hiç görüşmeiniz tabi :52: evde b,irileri varken onun yanında olması nası bi duygu kız:61:

evde sadece annem ve kardeşimn vardı :77: güzel oluyoooo :78:kardeşim dibimizden ayrılmıyo annem yalnız bırak git dio yok :9: aramıza oturmaya çalışıo :9: annem çok anlayışlı ya saolsun :70:

HoşgeLdn snde cnm ikna edersiniz inş hayırlı olsun =)

hayırlısı olsun şimdiden duygucum :69:

hayırlı olsun canım :66:

tşkler kızlarr. önümüzdeki pazar günü annelerimizi biyerde buluşturcaz. bu arada sevgilim ve annem ilk kez karşılaşacak. çok heyecanlıyımm. eve gelmek istedi annesi ama annem istemedi. bakalım haftasonunu iple ve heyecanla çekiyorumm:nazar::nazar:

tşkler kızlarr. önümüzdeki pazar günü annelerimizi biyerde buluşturcaz. bu arada sevgilim ve annem ilk kez karşılaşacak. çok heyecanlıyımm. eve gelmek istedi annesi ama annem istemedi. bakalım haftasonunu iple ve heyecanla çekiyorumm:nazar::nazar:

hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel heycanlarımızı birlikte paylaşmaya dewam ederiz

tüh :60: odana gidin dicem o da uygun düşmez :60:
bilgisayarda fotolara bakmak için geçtik odamıza odamı merak ediodu zaten benimki... kardeşim oradada oturdu yanımızda :9:

bencede dışarda görüşmeniz ii olur inşallah güzel geçer birbirlerini çok severler :16: hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
bu arada benimkiyle dün ilk nişanlı halde görüşmemiz oldu :9: ayy çok garip beni evden aldıı evde oturdu hatta bi kaç saat :8: hep dışarda görüşüoduk nişanlılık buymuş demek :26: sonra yemek yemeye dışarı çıktık...dışardaki tüm koşularımız bize bakıodu :78: bi farkı bu şuanda nişanlılığın gerisi aynı :37: :19: haftaiçi bolbol kavgalıydık birbirimizi görünce geçti sinirimiz :26: ben özledim galiba seni bu yüzden bu kdr sitemlerim modundaymışız meğer :9:

yooo mesaj atmış 5 dk ya ordayım die bende biraz kendime çeki düzen verdim :9:

canım ya çok heyecan verici bişey
en çok da eve gelmesi
ama allahtan seninki utangaç değil galiba
hani kimisi gelmez utanıpta
yada öle bir lüksleri yok mu hani gelmeme gibi...
of biz 4 kız kardeşiz yaa benimki utancından hiç geleceni sanmıyorum:47:

bilgisayarda fotolara bakmak için geçtik odamıza odamı merak ediodu zaten benimki... kardeşim oradada oturdu yanımızda :9:

bencede dışarda görüşmeniz ii olur inşallah güzel geçer birbirlerini çok severler :16: hakkında hayırlısı

bak sen kardeşinini yaptıgına :63::63::63: insan aşıkları yalnız bırakır nen :23::23::23::23::23:

üzülmemek elde değil tatlım ya.. hani düşünüyorum engeli amcası değil kendileri yaratıyor..Hastalıktır Allah kimsenin başına vermesin tez zamanda sağlık sıhhat versin .. ama Bir kaç ay içinde kuzeninin düğünü var ona gitmicekmi amcası peki.. Sadece kız isteme söz olucak amcasının görevi beni isterken yani.. Normal bir şekilde konuşan dolaşan bir insan olduğu halde tek dedikleri cevap bu oluyor..Düşündükçe üzülüyorum üzüldükçe sinirleniyorum. :47: Tüm hayallerim düşüncelerim herşey alt üst olmuş durumda :59:

canım 2 hafta önce benim de aynı şey başıma geldi. allah sağlık sıhhat versin herkese. dedeleri yatalak hasta. hatta ölüm döşeğinde :59:

gelemeyiz filan dediler bende gezmeyehaftasonu gezmeye gidebiliyosanız buraya da gelebilrisiniz dedim sevgilime. bi şekilde annesini ikna etti annesi arayıp özür dileedi annemden. şimdi hayırlısı ile önümüzdeki hafta anneler tanışacak :nazar:

canım 2 hafta önce benim de aynı şey başıma geldi. allah sağlık sıhhat versin herkese. dedeleri yatalak hasta. hatta ölüm döşeğinde :59:

gelemeyiz filan dediler bende gezmeyehaftasonu gezmeye gidebiliyosanız buraya da gelebilrisiniz dedim sevgilime. bi şekilde annesini ikna etti annesi arayıp özür dileedi annemden. şimdi hayırlısı ile önümüzdeki hafta anneler tanışacak :nazar:

benim arkadaşın da tanışma günü erkek tarafından bi ölüm olmuştu
1 saat falan geç geldiler işe bak ya

canım ya çok heyecan verici bişey
en çok da eve gelmesi
ama allahtan seninki utangaç değil galiba
hani kimisi gelmez utanıpta
yada öle bir lüksleri yok mu hani gelmeme gibi...
of biz 4 kız kardeşiz yaa benimki utancından hiç geleceni sanmıyorum:47:
yaaa çok kızarıo var utangaçlıkta napsın nişanlısıyım sonuçta bide alışık sosyalliğe çok kalabalık içiçe aileler..ne kdr kendini sıkabilirki ister istemez olur rahatlık..gelir ya iş başa düşünce napıcak ya sevgiliyken olduğu gibi kapıda mı görüşeceksniz..evden alıp ailenin izniyle eve bırakıcak emaneti..nişanlılık böledir bizde :26:
bak sen kardeşinini yaptıgına :63::63::63: insan aşıkları yalnız bırakır nen :23::23::23::23::23:

heeççç..bi ara yalnız kalmayı başardık ama kısacıkta olsa :23: :78: :9: :8:

Back
X