- Konu Sahibi desert06rose
- #1.101
görüşürüz desertcimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablee kısss uğruyonda nie yazmıyon bişinapıon ne edion
Pasta siparişimide verdim kızlar 3 katlı inşallah güzel olur yaaa[/COLOR][/FONT][/B]
Aminn balım aminn inş.. en az aksilik en çok mutlulukla biterr inş... çok heycanlıyım düşündükçee tebessüm alıyo yüzümüü
Bu ara pastayı sizmi alıyosunuzz ???
Canım o kadar kişiye kahveyi nasıl yaptınızz, benim tek aklımı kurcalayan buu bizde yaklaşık 50-55 kişi olacağız, tek tek büyük cezvelerdemi kaynattınız
günaydın canım naberrrrGünaydınnnnnnnn =)
Bizim ofiste Arçelik Türk kahve makinası varufak bişey, 4 kişilik pişiriyor, sadece kahvesini ve suyunu koyuyorsun, o yapıyor
bir kaç saniyede pişiriyor. Ben onu götürsem eve ayıp olurmuki
hem uğraşmam saatlerce pişirmek için, hemde kısa sürede köpüklü kahve hazır olur.
Şey sadece onlara vereceğim kahveyi kendim pişirsem, diğerlerine ondan yapsam olurmu![]()
İyiyim cnm senden nbr??
Bizdede kocaman bi cezve var 8-10 kişiLik onda yapıcam bide kahve makınesi var o daha cabuk yapıo 6-7 kişilik alırr ıkısı aynı anda pişicek =) Ayrıca ben her aksam yemekten snra turk kahvesi yaptıgım ıcın babamLara idmanLıyım yanii![]()
bende yapmaya başlyim barii![]()
Aynen akşamLarı denemeye baŞLa iLk seferde cok kötu oLuo ama snra düzeLio =)) Ben artık prof. oLdum işyerınde biLe benım kahvemi istioLaröLçüyü de kafama göre koyup tutturuyorum
Bu arada son 1 hafta demekkkk cok heycan var mııı cnmm =))
Aynen akşamLarı denemeye baŞLa iLk seferde cok kötu oLuo ama snra düzeLio =)) Ben artık prof. oLdum işyerınde biLe benım kahvemi istioLaröLçüyü de kafama göre koyup tutturuyorum
Bu arada son 1 hafta demekkkk cok heycan var mııı cnmm =))
Kızlarrr son günnn![]()
sen artık atlattın canımm bunları nişana geldi sıra ohhhhKızLar walla size heycanLanmaktan kendi nişanımı unutuorum![]()
sen artık atlattın canımm bunları nişana geldi sıra ohhhhkıyafetini ayakkabını ne zaman alıcaksınn