Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Anaam ben yokken ne muabbetLer etmıssınız öLee :D

desert okurken yaşadım sankı ne guzel anlatmıssın =)))

siyah_inci cok sevındım barıştıgınızaa ama ben demıstımmmm barısırsınız dıee :P

Pasta siparişimide verdim kızlar 3 katlı inşallah güzel olur yaaa :nazar:[/COLOR][/FONT][/B]

ne kadar ödicen canım :56:
kız söz için çok değil mi 3 katlı pasta
[/QUOTE]

90 TL canım ama çok pazarlık yaptım her zaman aldığımız bi pastane yardımcı oldular :nazar:

Aminn balım aminn inş.. en az aksilik en çok mutlulukla biterr inş... çok heycanlıyım düşündükçee tebessüm alıyo yüzümüü :77:
Bu ara pastayı sizmi alıyosunuzz ???

İnşallah güzellikle geçer canım hepimizinnn :16:
Sevdiceğim alıyo canım pastayı:69:

Canım o kadar kişiye kahveyi nasıl yaptınızz, benim tek aklımı kurcalayan buu bizde yaklaşık 50-55 kişi olacağız, tek tek büyük cezvelerdemi kaynattınız

Bizim ofiste Arçelik Türk kahve makinası var:1: ufak bişey, 4 kişilik pişiriyor, sadece kahvesini ve suyunu koyuyorsun, o yapıyor:1: bir kaç saniyede pişiriyor. Ben onu götürsem eve ayıp olurmuki:52: hem uğraşmam saatlerce pişirmek için, hemde kısa sürede köpüklü kahve hazır olur.:68:

Şey sadece onlara vereceğim kahveyi kendim pişirsem, diğerlerine ondan yapsam olurmu:1:

Günaydınnnnnnnn =)
günaydın canım naberrrr :52:
Bizim ofiste Arçelik Türk kahve makinası var:1: ufak bişey, 4 kişilik pişiriyor, sadece kahvesini ve suyunu koyuyorsun, o yapıyor:1: bir kaç saniyede pişiriyor. Ben onu götürsem eve ayıp olurmuki:52: hem uğraşmam saatlerce pişirmek için, hemde kısa sürede köpüklü kahve hazır olur.:68:

Şey sadece onlara vereceğim kahveyi kendim pişirsem, diğerlerine ondan yapsam olurmu:1:

olur tabi kız neden olmasın.
biz konu komşudan 2 tane büyük cezve alcaz.bizdede var 2 tane.yeter :52:

İyiyim cnm senden nbr??

Bizdede kocaman bi cezve var 8-10 kişiLik onda yapıcam bide kahve makınesi var o daha cabuk yapıo 6-7 kişilik alırr ıkısı aynı anda pişicek =) Ayrıca ben her aksam yemekten snra turk kahvesi yaptıgım ıcın babamLara idmanLıyım yanii :66:

İyiyim cnm senden nbr??

Bizdede kocaman bi cezve var 8-10 kişiLik onda yapıcam bide kahve makınesi var o daha cabuk yapıo 6-7 kişilik alırr ıkısı aynı anda pişicek =) Ayrıca ben her aksam yemekten snra turk kahvesi yaptıgım ıcın babamLara idmanLıyım yanii :66:

bende yapmaya başlyim barii :27:

Aynen akşamLarı denemeye baŞLa iLk seferde cok kötu oLuo ama snra düzeLio =)) Ben artık prof. oLdum işyerınde biLe benım kahvemi istioLar :66: öLçüyü de kafama göre koyup tutturuyorum :66:

Bu arada son 1 hafta demekkkk cok heycan var mııı cnmm =))

sadece yanlış bişey yapmktan korkuorm o yani başka türlü stres yaptığım birşey yok tanıdığm her zaman gördüğüm insanlar zaten bide babam erkek arkadaşımı tanıcak ya ilk defa görcek nasl olcak babam ne dicek onlar gdince onları merak edip heyecanlanıorm ehehe :86:

Aynen akşamLarı denemeye baŞLa iLk seferde cok kötu oLuo ama snra düzeLio =)) Ben artık prof. oLdum işyerınde biLe benım kahvemi istioLar :66: öLçüyü de kafama göre koyup tutturuyorum :66:

Bu arada son 1 hafta demekkkk cok heycan var mııı cnmm =))

benim kahveyi yapmaya bende çok istekli olanlar var ben hiç ellemicemm :60: onlar yapsın :27:

Back