Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aşkım doktorun önerdiği 4 bin lira ve bir ay kullan dedi bir de eşimde önerdi toplam 8 bin lira bütük ihtimalle bnde inolac alacağım bir de magnezyum eşimde magnezyum kullandın çok şükür doktorum bugün çok güzek şeyler söyledi hatta yüksek çıkan değer için ilaç bile vermedi söktürücü olarak duphostan verdi çok şükğr
Ay cok fazlaymis neydi ki markasi ? Bence icerigine bak ve muadil ürün al . Veya inolac al.
Dr degerlendiriyor onun ne dedigi daha onemli tabi bide hastanelerin referans degerleri farkli oluyor. Benim gittigim hastanenin araliklari düşük mesela burda bazi testleri görüyorum baya yuksek araliklarda. Ondandir dr ilac vermemesi.

Aa şaşırdım. Yani bildiğim kadarıyla doktor kontrol eder tekrar yumurtayı ne kadar büyümüş diye. Klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gitmiştim ben sonra tekrar çağırmıştı hatta doktorum. Klomenin etkisiyle birkaç yumurtanız olabilir. Belki sizin durum farklıdır bilemedim. Yani destekleyici olarak vermiştir belki sadece. Muayene etti mi sizi yumurta görünüyor muydu?
Canm bugün regln üçüncü günü değerlerime baktı hiç ilaç verdik mi dedi hayır dedm klomen verdi ne zaman geleyim tekrar dedm regln gecikirse gel dedi bende bilmiyorum canm ilk kez kullanıcam

Ay cok fazlaymis neydi ki markasi ? Bence icerigine bak ve muadil ürün al . Veya inolac al.
Dr degerlendiriyor onun ne dedigi daha onemli tabi bide hastanelerin referans degerleri farkli oluyor. Benim gittigim hastanenin araliklari düşük mesela burda bazi testleri görüyorum baya yuksek araliklarda. Ondandir dr ilac vermemesi.
Hatırlayamadım markasını bilmiyorum hiç ilaç vermedi adet söktürücü dışında ama bir ay sonra yine gel desi

Benimde doktorum regli oldugumda alttan muayne edip polibi kontrol edicek regli bekliyorum ama cokta cekiniyorum acıkcası cok büyük olmadıgını ve birde regli oldugumda daha net görüneceğini söyledi benim hiç regli sancım olmaz normalde bakalım inşallah ciddi bişi değildir
Aynen regl iken daha net görünüyor. Adetin 3. Günü gidebilirsiniz hatta ben öyle yapmıştım. Siz hiç gebe kaldınız mı?

Sınırı geçmiş canm ama bilmiyorum belki de kendiliğinden düşer diye vermedi canm ama verse iyi olurdu daha kolay düşer

Gerçekten mi bilmiyodum canm napsam ilaç bitimine randevu mu alsam
Canim sen ilac bitsin 2 3 gun gecsin, infertiliteden randevu al o gunlere denk getir yani. Muhtemelen gittigin dr seni usg icin takibe yonlendirir yumurta büyümesine göre birkac kontrole cagirir yumurta büyüyünce catlatma ignesi verir. Mutlaka git kuzum

Canim sen ilac bitsin 2 3 gun gecsin, infertiliteden randevu al o gunlere denk getir yani. Muhtemelen gittigin dr seni usg icin takibe yonlendirir yumurta büyümesine göre birkac kontrole cagirir yumurta büyüyünce catlatma ignesi verir. Mutlaka git kuzum
Ay canm ben köyde yaşıyorum bu dediğin bölüm ilde sanırım bu ilacın ne gibi etkileri varki kontrol edilmesi lazım ilk kez kullanıcam ❤️

Kızlar ben pcos için hafif egzersiz yapmaya başlamak istiyorum bana önerdiğiniz bir youtube kanalı var mı

Kızlar ben pcos için hafif egzersiz yapmaya başlamak istiyorum bana önerdiğiniz bir youtube kanalı var mı
Merhabalar, ben leslie yapıyordum. İlk başlarda 20 dklık videolarıyla başlayıp daha sonra 40 dk lık olana geçebilirsiniz. Ama bence en güzeli doğada yürüyüş yaz geliyor havalar ısınacak dışarda yürümek beyne de daha iyi geliyor hormonlar daha düzgün çalışıyor veya yoga da yapabilirsiniz ben sıkılırım diye hiç bakmadım yogaya

Önemli olan çatlama. Yumurta çatlayınca dölleniyor. Pikte değerlendirmenin sebebi spermin yaklaşık 3 gün canlı kalıyor olması böylece yumurta çatlayınca içerde sperm oluyor. Ve çatlamadan sonra yumurta yaklaşık 12-18 saat canlı kalıyor
Merhaba Ben bugün doktora gittim 20 milimlik bir yumurta olduğunu söyledi ama ovülasyon testlerinde negatif görüyorum sebebi ne olabilir sizce

Ay yok su an burda kar yagiyor 😁😁 hava bizi perisan etti. Biz de son 2 3 haftadir kış ayini yaşıyoruz. Sizin su kaşıntı ne oldu kuzum. Oglus da sende duzeldiniz mi

Canim inositolper genelde pahali oluyor. Ben inolac kullaniyorum kendim arastirip aldim bir gebenin günlüğü sayfasindan. Dr a da sordum kullan icerigi iyiymis dedi. Dr da picassos onermisti onun fiyatina bakmadim. Inolac da pahali. Ama napalim iste.
Karmı yağıyor 🥴 nerde yaşıyordun sen cnm😃 vala son verdigi ilaçla losyon iyi geldi baya azaldı her hafta sonu yinede tekrar sürüyoruz benim ilacın ikinci dozu kaldı ama artık adet olursam içecegim 2.dozunu sana hasta olma dedim ben hasta oluyorum galba bademciklerim bembeyaz olmuş şişmişbir anda ağrımaya başladı genzim akııyor burnum tıkalı şaka gibi ya🙁
Ben Thancss woman kullanıyorum birde tiroid ilaci sanırım onlar benim döngümu düzenledi canım önceden 26 günde 1 olurdum son 2 yıldır 23 20 günde oluyorum.
Olabilir cnm oda etkilemeştir uzamasından daha iyi en azından
Çıktım Dr dan canım kist oluşmuş ama yinede kan testi istedi sonuca göre yarın konuşalım dedi
Ya demekki catlamadıgı için kiste çevirmiş ama hemen gidiyor adetle söktürücü filan vermedimi

Merhaba Ben bugün doktora gittim 20 milimlik bir yumurta olduğunu söyledi ama ovülasyon testlerinde negatif görüyorum sebebi ne olabilir sizce
Bende salı günü gittim banada 20mmlik yumurtam olduğunu söyledi perşembeye randevu verdi tekrar çatlama olmuş mu ona bakacak. Salı akşamı test koyulaşmaya başladı bu sabah pik yaptı ve akşam da tekrar negatif oldu

Back
X