Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhabalar, ben leslie yapıyordum. İlk başlarda 20 dklık videolarıyla başlayıp daha sonra 40 dk lık olana geçebilirsiniz. Ama bence en güzeli doğada yürüyüş yaz geliyor havalar ısınacak dışarda yürümek beyne de daha iyi geliyor hormonlar daha düzgün çalışıyor veya yoga da yapabilirsiniz ben sıkılırım diye hiç bakmadım yogaya
Hergün düzenli 20 dakika yürüyüş yapıyorum teşekkür ederim 💕

Bende salı günü gittim banada 20mmlik yumurtam olduğunu söyledi perşembeye randevu verdi tekrar çatlama olmuş mu ona bakacak. Salı akşamı test koyulaşmaya başladı bu sabah pik yaptı ve akşam da tekrar negatif oldu
Sizin çatlama olmuş görünüyor bu güzel bişey ama ben testte hiç çift çizgi görmedim ama var dedi doktor yumurtan

Karmı yağıyor 🥴 nerde yaşıyordun sen cnm😃 vala son verdigi ilaçla losyon iyi geldi baya azaldı her hafta sonu yinede tekrar sürüyoruz benim ilacın ikinci dozu kaldı ama artık adet olursam içecegim 2.dozunu sana hasta olma dedim ben hasta oluyorum galba bademciklerim bembeyaz olmuş şişmişbir anda ağrımaya başladı genzim akııyor burnum tıkalı şaka gibi ya🙁

Olabilir cnm oda etkilemeştir uzamasından daha iyi en azından

Ya demekki catlamadıgı için kiste çevirmiş ama hemen gidiyor adetle söktürücü filan vermedimi
İdrar testi de istedi ona göre yarın ilaç yazacakmış canım gebe değilim

Ay canm ben köyde yaşıyorum bu dediğin bölüm ilde sanırım bu ilacın ne gibi etkileri varki kontrol edilmesi lazım ilk kez kullanıcam ❤️
Canim aslinda dr kendi baktigi usg cihazindan bakacak islem bu kadar. Normal sehir hastanelerinde muayene odasinda degilde yumurta takibi odasinda bakiliyor. Senin dr direkt odasindaki usg den bakip soyleyecek bu kadar. Yani yumurta büyümesine destek olan birsey daha kaliteli yumurta üretiyor. Ama mesela bize kendiniz kullanmayin sakin takipsiz diyorlar sana nasil ilaci kullan hamile kalirsan gel demis resmen anlamadim dogrusu.
Karmı yağıyor 🥴 nerde yaşıyordun sen cnm😃 vala son verdigi ilaçla losyon iyi geldi baya azaldı her hafta sonu yinede tekrar sürüyoruz benim ilacın ikinci dozu kaldı ama artık adet olursam içecegim 2.dozunu sana hasta olma dedim ben hasta oluyorum galba bademciklerim bembeyaz olmuş şişmişbir anda ağrımaya başladı genzim akııyor burnum tıkalı şaka gibi ya🙁
Kuzum tam hastalik havalari. Hava bir sicak bir soguk çünkü. Aman dikkat et vitamin al bak o iyi geliyor. Sicak birseylerle haşla bogazini😁 dikkat et kuzum. Ben Ankara'dayım canim valla bugun durmadan bir yagmur bir kar bir sulu kar yagip durdu. Bizde şok olduk. Nerdeyse 2 haftadan fazladir da kombi gece gündüz yaniyor oyle bir soguk.insallah iyi gelir ilaclar da tamamen biter su rahatsizlikta kuzu ya

Aynen regl iken daha net görünüyor. Adetin 3. Günü gidebilirsiniz hatta ben öyle yapmıştım. Siz hiç gebe kaldınız mı?
Evet canım banada regli 3. Günü gel dedi . Malesef canım hiç gebe kalmadım 1bucuk yıldır evliyim bende ekstra pcos ve insilün direnci var bir kere klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım sadece ama olmadı bu ay polibe bakıcam doktorumda bebeğin tutunması çna engel olabiliyor dedi ancak hiç hamile kalmadım

Canim aslinda dr kendi baktigi usg cihazindan bakacak islem bu kadar. Normal sehir hastanelerinde muayene odasinda degilde yumurta takibi odasinda bakiliyor. Senin dr direkt odasindaki usg den bakip soyleyecek bu kadar. Yani yumurta büyümesine destek olan birsey daha kaliteli yumurta üretiyor. Ama mesela bize kendiniz kullanmayin sakin takipsiz diyorlar sana nasil ilaci kullan hamile kalirsan gel demis resmen anlamadim dogrusu.

Kuzum tam hastalik havalari. Hava bir sicak bir soguk çünkü. Aman dikkat et vitamin al bak o iyi geliyor. Sicak birseylerle haşla bogazini😁 dikkat et kuzum. Ben Ankara'dayım canim valla bugun durmadan bir yagmur bir kar bir sulu kar yagip durdu. Bizde şok olduk. Nerdeyse 2 haftadan fazladir da kombi gece gündüz yaniyor oyle bir soguk.insallah iyi gelir ilaclar da tamamen biter su rahatsizlikta kuzu ya
Ay bilmiyorum ki canım bende anlamadım ek olarak da hayıt macunu al dedi çağırmadı kafam karıştı ya 🤷🏻‍♀️

O ne kiz 😁 benim onceki gece sizliyordu sadece ucu biraz o da sag göğsüm sadece. Bakalim ne olacak yiaaa.. sen yeniden testi ne zmn yapcaksin
Evet benim de hep öyle olurdu bu ay çok yanıyor. Hormonlara baktırmasam prolaktin yükseldi derdim o derece. Bilmiyorum ki teste karar veremedim

Ay bilmiyorum ki canım bende anlamadım ek olarak da hayıt macunu al dedi çağırmadı kafam karıştı ya 🤷🏻‍♀️
Canim senin problemin neymis ne dedi sana ? Pcos mu baska bisey var mi. Hayit macunu da direkt etkiliyor ya yumurta gelisimini benim bildigim. Klomen ve hayitla destekleyip kaliteli yumurta ile senin gebe kalmani hedefliyor dr belli ki tamam güzel ama iste takipli ilerlemesi lazim benim bildiğim. Baska kadin dogumcu varsa bence sen ilaci kullanip bitirdikten 3 gün sonrasina randevu al. Ve ilaci kullandigini dr.un kontrole gel dedigini soylersin nooolmus canim azcik beyaz yalan soyle 😁 diger dr.a randevu bulamadim size aldim dersin yeni dr.a. bence sorun çözülür 😅

Evet benim de hep öyle olurdu bu ay çok yanıyor. Hormonlara baktırmasam prolaktin yükseldi derdim o derece. Bilmiyorum ki teste karar veremedim
Ay insallah bebis habercisidir o zaman. Valla benim cok gogus ucu agrim olmazdi yada ben hic takip etmemisim bilmiyorum da. Ama sag göğsümde ekstra hassasiyet var bu ay. Hem agri hem hassasiyet. Senin akinti durumu ne oldu kesildi mi ? Benim hala var akıntım. Bende bir test yapayim diyorum bir yandan. Diger yandan da bilemedim bat beklesem mi diyorum.

Laboquick marka test burdan okudgm kadarıyla en iyisi oymş doktorn var dediğine test yok diyor bilmiyorum
Canim ne yazik ki laboquik bu konuda en başarırız test markasi. Ben zamaninda coklu paket alip 1 kere bile kopkoyu cizgi gorememis mağdurlardan biriyim. Asla tavsiye etmiyorum markanin ovülasyon testini. Bir gebenin günlüğü ve innovita disinda test almamak lazim. Baska marka varsa guvenilir bilmiyorum ama laboquick asla o testlerden biri degil 😐 pik görmemiş olman cok normal

Evet canım banada regli 3. Günü gel dedi . Malesef canım hiç gebe kalmadım 1bucuk yıldır evliyim bende ekstra pcos ve insilün direnci var bir kere klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım sadece ama olmadı bu ay polibe bakıcam doktorumda bebeğin tutunması çna engel olabiliyor dedi ancak hiç hamile kalmadım
Anladım geçmiş olsun ama polipten korkmayın. Aldırın çünkü gebeliğe engel oluyor verilere göre. Histeroskopi sonrası hamilelik şansı da artiyormus. 3. Günü gidip öğrenin büyüklüğü vs

Canim senin problemin neymis ne dedi sana ? Pcos mu baska bisey var mi. Hayit macunu da direkt etkiliyor ya yumurta gelisimini benim bildigim. Klomen ve hayitla destekleyip kaliteli yumurta ile senin gebe kalmani hedefliyor dr belli ki tamam güzel ama iste takipli ilerlemesi lazim benim bildiğim. Baska kadin dogumcu varsa bence sen ilaci kullanip bitirdikten 3 gün sonrasina randevu al. Ve ilaci kullandigini dr.un kontrole gel dedigini soylersin nooolmus canim azcik beyaz yalan soyle 😁 diger dr.a randevu bulamadim size aldim dersin yeni dr.a. bence sorun çözülür 😅
Çok mantıklı 😂😂😂 öyle yapayım canım hayır pcos kist vs bişi demedi sadece yumurtlamanı desteklemek için yazdım dedi o kadar ama dediğin gibi takip etse iyi olurdu ben ilaç bitimine randevu alayım o zaman 🤭🤭

Kızlar çatlama hala olmamış, salı 20mm yumurta oluşmuştu aradan iki gün geçti hala duruyor yumurta. Tuhaf olan ise ovulasyon testinde çatlamayı gördüm dün akşam neden böyle oluyor?

Anladım geçmiş olsun ama polipten korkmayın. Aldırın çünkü gebeliğe engel oluyor verilere göre. Histeroskopi sonrası hamilelik şansı da artiyormus. 3. Günü gidip öğrenin büyüklüğü vs
İnşallah canım korkuyorum ama alınması gerekiyorsa aldırırım tabii bakalım bekliyorum

Back
X