Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kullanın tabiki doktorlara mecbur uyuyoruzDoğrudur canım napıcağımızı şaşırdık iyice doktor kullan demese kullanmazdım canm böyle olsun bu ay da bakalım![]()
yeni ay yeni şans diyelim, olsun. bu gruptan güzel haberlerle çıkacağımıza inanıyorum. <3Adet oldum kızlar![]()
biraz da dolandırıcılıkÇok mantıklıöyle yapayım canım hayır pcos kist vs bişi demedi sadece yumurtlamanı desteklemek için yazdım dedi o kadar ama dediğin gibi takip etse iyi olurdu ben ilaç bitimine randevu alayım o zaman
![]()
Yazın burdan sürecinizi konuşuruz:) tekrar geçmiş olsunİnşallah canım korkuyorum ama alınması gerekiyorsa aldırırım tabii bakalım bekliyorum
Eczanede de test bulamadım farklı bir marka ile denemek için doktoru dinleyip günleri değerlendireceğim nasipCanim ne yazik ki laboquik bu konuda en başarırız test markasi. Ben zamaninda coklu paket alip 1 kere bile kopkoyu cizgi gorememis mağdurlardan biriyim. Asla tavsiye etmiyorum markanin ovülasyon testini. Bir gebenin günlüğü ve innovita disinda test almamak lazim. Baska marka varsa guvenilir bilmiyorum ama laboquick asla o testlerden biri degilpik görmemiş olman cok normal
30 lu saydigim markalardan siparis vermek daha mantikli bence. Eczanede zaten ya tekli ya 5li satiliyor o da cok pahaliya geliyor. Tabi tercih seninEczanede de test bulamadım farklı bir marka ile denemek için doktoru dinleyip günleri değerlendireceğim nasip
Evet bu laboquickw 30 lü aldım netten eczaneden bi tane bulsam denicktm onda nasıl sonuç çıkck diye30 lu saydigim markalardan siparis vermek daha mantikli bence. Eczanede zaten ya tekli ya 5li satiliyor o da cok pahaliya geliyor. Tabi tercih senin![]()
Ya benimde takvim yarın gösteriyor bugün 15.gündeyim Mart'ta 16.günde catladı ama bugün ateşim 36.0dan 36.4 e yükseldi gögüs agrım başladı kasıklarımda ara ara sancılanıyor ama uzayan yumurtlama akıntısı gelmedi henüz ateşim bogazım şişmiş ondanmı etkiledi acaba diyorum bugünü degerlendirsemmi yoksa yarınımı emin degilim catlamadan dün ve bir önceki gün oldu enson ilişki püfff ne yapsam bilemedimcanım kızlar listeyi güncelledim
benim takvimime göre yumurtlamam dündü, ben pik vs takip etmiyorum. bakalım, valla yine heyecan başladı bana![]()
Akıntım fazlasıyla var hatta ovulasyon dönemindekine benziyor. Sabredebilirsen bekle bence ben hiç dayanamıyorum amaAy insallah bebis habercisidir o zaman. Valla benim cok gogus ucu agrim olmazdi yada ben hic takip etmemisim bilmiyorum da. Ama sag göğsümde ekstra hassasiyet var bu ay. Hem agri hem hassasiyet. Senin akinti durumu ne oldu kesildi mi ? Benim hala var akıntım. Bende bir test yapayim diyorum bir yandan. Diger yandan da bilemedim bat beklesem mi diyorum.
Kuruma gibi görünüyor cnm albi üstü yazılı oluyor genelde seninki degişik
Eczaneden aldım sahte olamaz. Belki üstü yazılı olanlar eski üretimdir bunun sktsi 2027 çünkü. Daha önce kullandım kuruma çizgisi çıkarmıyordu ama belli olmaz tabiKuruma gibi görünüyor cnm albi üstü yazılı oluyor genelde seninki degişik
Sahte demedim cnm belki iki farklı şekilde üretimi vardır benim aldıklarım da yeni tarihliydi benim kullandıgımdda hiç kuruma cıkmsdı ve beyazdı inşallah vardır testinlede oynadım atayım silik cizgi gibi degil çünkü cıkan 2 gün sonra tekrsr yap istersenEczaneden aldım sahte olamaz. Belki üstü yazılı olanlar eski üretimdir bunun sktsi 2027 çünkü. Daha önce kullandım kuruma çizgisi çıkarmıyordu ama belli olmaz tabi
Onu bilmiyorum canım ben geçen ay da albi aldım yine böyleydi. Kuruma görmemiştim ama diyorum ya hiç belli olmaz.İnternetten bence sahte de satıyorlar ondan dedim. Yüzümüz gülmedi yineSahte demedim cnm belki iki farklı şekilde üretimi vardır benim aldıklarım da yeni tarihliydi benim kullandıgımdda hiç kuruma cıkmsdı ve beyazdı inşallah vardır testinlede oynadım atayım silik cizgi gibi degil çünkü cıkan 2 gün sonra tekrsr yap istersen
Yok cnm demekki ıslakken yeri göründü sadece benm en güvendiğim kaset testlerden biridir albi ama bekle bakalım erken daha 10 gün yerleşme aşaması varsa bile bile daha kana yeni geçer 2 gün sonrada idrara 12.gün tekrar yap bakalım
Öyle tabi oyüzden internetten hiç almadım almamdaOnu bilmiyorum canım ben geçen ay da albi aldım yine böyleydi. Kuruma görmemiştim ama diyorum ya hiç belli olmaz.İnternetten bence sahte de satıyorlar ondan dedim. Yüzümüz gülmedi yine![]()
Regl başlasın yasmine devam edeceğim galiba psikolojisini kaldıramadım bu durumun her ay aynı şeyleri yapıyorum maalesef kendime ne kadar kızsam da değişmiyor. En iyisi korunup şüpheyi ortadan kaldırmak. Demek ki hazır değilmişim daha onu anlıyorum.Yok cnm demekki ıslakken yeri göründü sadece benm en güvendiğim kaset testlerden biridir albi ama bekle bakalım erken daha 10 gün yerleşme aşaması varsa bile bile daha kana yeni geçer 2 gün sonrada idrara 12.gün tekrar yap bakalım