Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

canım kızlar listeyi güncelledim :KK200:

benim takvimime göre yumurtlamam dündü, ben pik vs takip etmiyorum. bakalım, valla yine heyecan başladı bana :D

Çok mantıklı 😂😂😂 öyle yapayım canım hayır pcos kist vs bişi demedi sadece yumurtlamanı desteklemek için yazdım dedi o kadar ama dediğin gibi takip etse iyi olurdu ben ilaç bitimine randevu alayım o zaman 🤭🤭
biraz da dolandırıcılık 😅😅 ne olmus canim oyle söyle git. Dr niye geldin demez heralde. Eger niye geldin derse de arkadaşıma bu ilaci kullandiktan sonra mutlaka kontrole cagirilmasi gerekiyor demis doktoru dersin. Bizde senin arkadasin sayiliriz 😍

Canim ne yazik ki laboquik bu konuda en başarırız test markasi. Ben zamaninda coklu paket alip 1 kere bile kopkoyu cizgi gorememis mağdurlardan biriyim. Asla tavsiye etmiyorum markanin ovülasyon testini. Bir gebenin günlüğü ve innovita disinda test almamak lazim. Baska marka varsa guvenilir bilmiyorum ama laboquick asla o testlerden biri degil 😐 pik görmemiş olman cok normal
Eczanede de test bulamadım farklı bir marka ile denemek için doktoru dinleyip günleri değerlendireceğim nasip

canım kızlar listeyi güncelledim :KK200:

benim takvimime göre yumurtlamam dündü, ben pik vs takip etmiyorum. bakalım, valla yine heyecan başladı bana :D
Ya benimde takvim yarın gösteriyor bugün 15.gündeyim Mart'ta 16.günde catladı ama bugün ateşim 36.0dan 36.4 e yükseldi gögüs agrım başladı kasıklarımda ara ara sancılanıyor ama uzayan yumurtlama akıntısı gelmedi henüz ateşim bogazım şişmiş ondanmı etkiledi acaba diyorum bugünü degerlendirsemmi yoksa yarınımı emin degilim catlamadan dün ve bir önceki gün oldu enson ilişki püfff ne yapsam bilemedim🥴

Ay insallah bebis habercisidir o zaman. Valla benim cok gogus ucu agrim olmazdi yada ben hic takip etmemisim bilmiyorum da. Ama sag göğsümde ekstra hassasiyet var bu ay. Hem agri hem hassasiyet. Senin akinti durumu ne oldu kesildi mi ? Benim hala var akıntım. Bende bir test yapayim diyorum bir yandan. Diger yandan da bilemedim bat beklesem mi diyorum.
Akıntım fazlasıyla var hatta ovulasyon dönemindekine benziyor. Sabredebilirsen bekle bence ben hiç dayanamıyorum ama

Kuruma gibi görünüyor cnm albi üstü yazılı oluyor genelde seninki degişik
Eczaneden aldım sahte olamaz. Belki üstü yazılı olanlar eski üretimdir bunun sktsi 2027 çünkü. Daha önce kullandım kuruma çizgisi çıkarmıyordu ama belli olmaz tabi

Eczaneden aldım sahte olamaz. Belki üstü yazılı olanlar eski üretimdir bunun sktsi 2027 çünkü. Daha önce kullandım kuruma çizgisi çıkarmıyordu ama belli olmaz tabi
Sahte demedim cnm belki iki farklı şekilde üretimi vardır benim aldıklarım da yeni tarihliydi benim kullandıgımdda hiç kuruma cıkmsdı ve beyazdı inşallah vardır testinlede oynadım atayım silik cizgi gibi degil çünkü cıkan 2 gün sonra tekrsr yap istersen

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-10-13-16-54-862_com.niksoftware.snapseed.webp
    Screenshot_2025-04-10-13-16-54-862_com.niksoftware.snapseed.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 17
Sahte demedim cnm belki iki farklı şekilde üretimi vardır benim aldıklarım da yeni tarihliydi benim kullandıgımdda hiç kuruma cıkmsdı ve beyazdı inşallah vardır testinlede oynadım atayım silik cizgi gibi degil çünkü cıkan 2 gün sonra tekrsr yap istersen
Onu bilmiyorum canım ben geçen ay da albi aldım yine böyleydi. Kuruma görmemiştim ama diyorum ya hiç belli olmaz.İnternetten bence sahte de satıyorlar ondan dedim. Yüzümüz gülmedi yine 🥲

10. Dk canım buna da bakar mısın
Yok cnm demekki ıslakken yeri göründü sadece benm en güvendiğim kaset testlerden biridir albi ama bekle bakalım erken daha 10 gün yerleşme aşaması varsa bile bile daha kana yeni geçer 2 gün sonrada idrara 12.gün tekrar yap bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-10-13-20-45-402_com.niksoftware.snapseed.webp
    Screenshot_2025-04-10-13-20-45-402_com.niksoftware.snapseed.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 16
Onu bilmiyorum canım ben geçen ay da albi aldım yine böyleydi. Kuruma görmemiştim ama diyorum ya hiç belli olmaz.İnternetten bence sahte de satıyorlar ondan dedim. Yüzümüz gülmedi yine 🥲
Öyle tabi oyüzden internetten hiç almadım almamda

Yok cnm demekki ıslakken yeri göründü sadece benm en güvendiğim kaset testlerden biridir albi ama bekle bakalım erken daha 10 gün yerleşme aşaması varsa bile bile daha kana yeni geçer 2 gün sonrada idrara 12.gün tekrar yap bakalım
Regl başlasın yasmine devam edeceğim galiba psikolojisini kaldıramadım bu durumun her ay aynı şeyleri yapıyorum maalesef kendime ne kadar kızsam da değişmiyor. En iyisi korunup şüpheyi ortadan kaldırmak. Demek ki hazır değilmişim daha onu anlıyorum.

Back
X