Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

kızlarr, beklenen adet tarihi geçen birrr sürü kişi görüyorum listede, nasıl durumlar? bizi günceller misiniizzz?? belki güzel haberler alırız bugün.
herkesi tek tek etiketlesem liste baya uzun olcak okadar kişiden ses gelmemiş.
Canım ben daha adet olmadım kan testim negatif büyük ihtimalle yarın adet söktürücü Alacağım

benim 2 gün gecikti :( test yaptım negatif. flagyl ve monodoks antibiyotik kullanmıştım bi de gynomax fitil. bunlar geciktirmiş olabilir mi ya dün de yazdım ama cevap veren olmadı 😂
testi ne zaman yaptın peki?? valla ben bilmiyom kullanmsdığım için 🥲🥲

testi ne zaman yaptın peki?? valla ben bilmiyom kullanmsdığım için 🥲🥲
dün yaptım beklentim yoktu zaten ama en azından stresten gelmiyorsa rahatlayayım diye :( şimdi de çok açık sarı kahve arası akıntı gelmiş sökülmeye çalışıyo diye düşünüyorum artık :(

kızlarr, beklenen adet tarihi geçen birrr sürü kişi görüyorum listede, nasıl durumlar? bizi günceller misiniizzz?? belki güzel haberler alırız bugün.
Benim yumurtlama geç oldu sanırım o yüzden 16 Nisan'da Bat güncellemek isterseniz 🌸

@Vignette kuzumm naptin neler yaptin basladin mi tedaviye
eva0108 eva0108 canim sen naptin ?
Napayım cnm okul ders ev işi arası mekik dokuyorum😀 gün aşırı ilişki devam ediyoruz henüz yumurta catlamadı 13.gündeyim 2 güne olur diye düşünüyorum 2gün daha üst üste deneyip sonra yine gün aşırı devsm edecegim buayda böyle olsun bakalım ne olacak 😊 sen naptın kaç gün kaldı regl

Kızlar benımde adetime 13 gün var adet olcakmışım gibi sancı var kasıklarımda ve gobeğimin altında böyle bi gebelik belirtisi yaşayan varmj

Merhaba kızlar, bu topiği ve önceki ocak şubat mart topiğini sessiz takip edenlerdenim. İçinizde tecrübeli olanlar varsa eğer bir sorum olacak Bugün iğne olduğum gün sonrası 12. Gün. İğnenin etkisini anlayabilmek için 5. Ve 10. Günler gebelik testi yaptım. 5. Gün haliyle gayet net çift çizgiydi. 10. Günde yaptığımda çizgi çok silikti bugün tekrar yaptım çizgi 10. Günden daha koyu silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi geçmiş midir? Görsellerini bırakıyorum tek olan test bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_8240.webp
    IMG_8240.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_8250.webp
    IMG_8250.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
Tsh: 1.85
E2: 26
FSH: 9.8
Prolaktin: 29.4
Lh: 7
Değerlendirebilir misiniz lütfen kızlar hangisi daha yüksek olmalı hangisi daha düşmeli ne yapabilirim fikri olanlar söylerse çok sevinirim 🙏

Arkadasim bu saydigin seyler bende de var desem. Suyun tadi bile degisik geliyor. Göğüslerim dolgunlasti. Ama iste heves edemiyorum. Bundan yaklasik 9 10 ay kadar once yine yaşamıştım suyun tadi acıydı meyve suyu icerdim acı. Hersey tatsiz geliyordu. Ama pesine regl olmustum. Agzimda metaliksi bir tat var gibiydi. Ama simdi yine var metal tadi degilde tatsizlik acı mi desem degisik.

Bu awox un güvenilir oldugunu ortaya kim atti acaba 🙄 hangi baslikta görsem hep yalanci pozitif veriyor.. en belirgin pozitifte awoxta.. sasirtici. Gercekten bu testlerin tek tek fotosunu cekip sikayetvara yuklemek lazim. Insanlarin duygularıyla oynuyorlar resmen
Ayy aynı beni anlatıyorsun canım artık umutlanmak istemiyorum. Dün gecede sol kasigimda kramp oluştu ama artık kendimi dinlemek istemiyorum. Zaten çoğu belirti adetle aynı. Ne zaman umutlansam sonu hüsran. Arkadaşların dediğine göre çatlamadan 14 gün sonra adet olmam lazımmış öyle olunca Nisan 15 e Kadar adet beklemem gerekiyor. Ayın 15 inde de hacamat yaptırmayi düşünüyorum ama bakalım rabbimin vardır bir bildiği diyorum verirse de vermezse de elhamdülillah 💕

Demi ya merak ediyoruz bizde benimde yarın bekliyorum ya bakalım gecikirse yazarım

Canım inşallah ya ama var ya herkes böyle belirti var adet yok test negatif acaba mevsimsel mi bilmiyorum
Bilmiyorum ilk defa böyle oluyor. Adet olacak gibi sancı geliyor sonra gidiyor ama adet gelmiyor. Teste gece baktım hayalet bir çizgi belirmiş fotoda görünmüyor sanırım kuruma çizgisi. Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum

Back
X