Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım kuzum. Arife günü ilk kontrole gitmiştim orda foliküllerden biri 14 mm'ydi. 10 mm'nin üstündeyken tedaviye başlanmıyormuş. Estrofem verdi bir hafta kullan gel küçülsün dedi. Cumartesi gittim aksine benim yumurtam 26 mm olmuş. 20 mm'nin üstü çatlamadıysa kist oluyormuş. Onu aspire ettiler işte bayıltıp. Sonra o gün başladım iğnelere. Yarın sabahtan kontrolüm var büyüme durumuna bakacaklar. İğne psikolojisi çok zor biri zaten çok acıtıyor ama acısını geçtim onu yapmak tansiyonumu düşürüyor. Zaten ben yapamıyorum eşim yapıyorVignette kuzumm naptin neler yaptin basladin mi tedaviye
Aspire ettiler dedigin nasil bir islem oluyor. Yumurtayi aliyorlar mi. Yaa canim ama cok sevindim baslamana. Yani bu sürecin en önemli kismindasin su an.. yumurtalar büyüyecek ve bebis olusmasi icin lazim ilk temel lazim olan adım atilmis oluyor. Bende gonal f kullanmıştım bir kere. Genel olarak psikolojik olarak zor bir sey. Igne saati yaklasinca gelen o gerilim fln seni cok iyi anliyorum. Allahım kolayliklar versin insallah. Hepimize bunca istegimize emegimize insallah bebislerimize kavusmayi nasip etsinBaşladım kuzum. Arife günü ilk kontrole gitmiştim orda foliküllerden biri 14 mm'ydi. 10 mm'nin üstündeyken tedaviye başlanmıyormuş. Estrofem verdi bir hafta kullan gel küçülsün dedi. Cumartesi gittim aksine benim yumurtam 26 mm olmuş. 20 mm'nin üstü çatlamadıysa kist oluyormuş. Onu aspire ettiler işte bayıltıp. Sonra o gün başladım iğnelere. Yarın sabahtan kontrolüm var büyüme durumuna bakacaklar. İğne psikolojisi çok zor biri zaten çok acıtıyor ama acısını geçtim onu yapmak tansiyonumu düşürüyor. Zaten ben yapamıyorum eşim yapıyor![]()
Senin durumlar ne canim ? Var mi bir gelismekızlarr, beklenen adet tarihi geçen birrr sürü kişi görüyorum listede, nasıl durumlar? bizi günceller misiniizzz?? belki güzel haberler alırız bugün.
herkesi tek tek etiketlesem liste baya uzun olcak okadar kişiden ses gelmemiş.
Tamam kuzum yazarım. Gonal f aslında kötü değil pıt diye bitiyor hiçbir sıkıntı yok ama pergoveris diye başka bir iğne var onu kendin karışıtırıp vuruyorsun şırıngası falan daha kalın girerken ses çıkıyor resmenAspire ettiler dedigin nasil bir islem oluyor. Yumurtayi aliyorlar mi. Yaa canim ama cok sevindim baslamana. Yani bu sürecin en önemli kismindasin su an.. yumurtalar büyüyecek ve bebis olusmasi icin lazim ilk temel lazim olan adım atilmis oluyor. Bende gonal f kullanmıştım bir kere. Genel olarak psikolojik olarak zor bir sey. Igne saati yaklasinca gelen o gerilim fln seni cok iyi anliyorum. Allahım kolayliklar versin insallah. Hepimize bunca istegimize emegimize insallah bebislerimize kavusmayi nasip etsin
Yarin da haber ver. Bakalim kac yumurtan olustu.
benim 2 gün geciktikızlarr, beklenen adet tarihi geçen birrr sürü kişi görüyorum listede, nasıl durumlar? bizi günceller misiniizzz?? belki güzel haberler alırız bugün.
herkesi tek tek etiketlesem liste baya uzun olcak okadar kişiden ses gelmemiş.
Bende gonal f de bile igneyi cikarirken pıt sesi geliyordu ki su an o diger ilaci tahmin bile edemedim girerken ses cikiyor ne demekkTamam kuzum yazarım. Gonal f aslında kötü değil pıt diye bitiyor hiçbir sıkıntı yok ama pergoveris diye başka bir iğne var onu kendin karışıtırıp vuruyorsun şırıngası falan daha kalın girerken ses çıkıyor resmen![]()
benim reglim yeni bitti, bakalım artık bu ay 3 ay sonra ilk çalışmalar başladıSenin durumlar ne canim ? Var mi bir gelisme
Hadi bakalim güzel haberler alalim birbirimizden inşallah. Ovülasyon testi fln takibi yapacak misinbenim reglim yeni bitti, bakalım artık bu ay 3 ay sonra ilk çalışmalar başladı![]()
Aspire etmekte şeymiş bayıltıyorlar vajinal ultrasonla girip folikülün içini boşaltıyolar hortum gibi bişeyle kuzum. Evde ağrım yok ama işe dönmek zorundayım işte ne kadar dikkat etsem de pantolonlar illa sıkıyor. İğne yerlerimi acıtıyor. Kasıklarımda da dünden beri hafif kramplar var büyüyor demek ki. Doktor en son 4-5 folikül görmüştü keşke şöyle 10 tane falan olsa da aklım kalmasa ama maalesef amh düşük yokBende gonal f de bile igneyi cikarirken pıt sesi geliyordu ki su an o diger ilaci tahmin bile edemedim girerken ses cikiyor ne demekkgercekten igne ile haşır neşir olmak en zoru bu sürecin
agrin falan var mi kasıklarında
yok canım ya ben takip edemiyorum öyle şeyleri zaten kocama zor denk geliyorumHadi bakalim güzel haberler alalim birbirimizden inşallah. Ovülasyon testi fln takibi yapacak misin
Lastikli birseyler giyin igne yerlerinden asagiya kaydirirsin gün içinde.Aspire etmekte şeymiş bayıltıyorlar vajinal ultrasonla girip folikülün içini boşaltıyolar hortum gibi bişeyle kuzum. Evde ağrım yok ama işe dönmek zorundayım işte ne kadar dikkat etsem de pantolonlar illa sıkıyor. İğne yerlerimi acıtıyor. Kasıklarımda da dünden beri hafif kramplar var büyüyor demek ki. Doktor en son 4-5 folikül görmüştü keşke şöyle 10 tane falan olsa da aklım kalmasa ama maalesef amh düşük yok
Aslinda takip yapsan daha rahat oluyor süreç ama tabiki sartlara göre hareket etmek lazimyok canım ya ben takip edemiyorum öyle şeyleri zaten kocama zor denk geliyorum
sizde nasıl durumlar
Ay hiç sevmiyorum beslenme düzenimi değiştirmedim valla zaten psikolojim alt üst oldu. Sadece kahveyi azalttım 2 günde 1 fincan tüketiyorum bir de paketli gıdayı kestim kuzum. Bugün iş çıkışı markete uğrayıp biraz çiğ badem falan alıcamLastikli birseyler giyin igne yerlerinden asagiya kaydirirsin gün içinde.
Canim gonal f birden büyütüyor. Epey yumurta geliyor onu kullanirken. Dur bakalim daha yeni sayilir. Daha geriden gelen yumurtalarin olur. Birde amh düşük diye düşünme. Benim arkadasimin amh gayet normaldi t.bebek denediler, 7 tane folikul cikmisti. Bazi seyler olacagina variyor amh yuksek de olsa az yumurta çıkabiliyor yani..
Avokado ve yumurtayi ihmal etme.
Avokado yumurtalarin kaliteli olmasina fayda saglar kuzum. Normalde tuketmiyorsan bile t.bebek surecinde faydasini göreceğin bir besin. O nedenle yemeye calis. Emek veriyorsun o kadar onu da ye birsey olmaz. Paketli gidadan uzak kalabildiysen bu bile artı zatenAy hiç sevmiyorum beslenme düzenimi değiştirmedim valla zaten psikolojim alt üst oldu. Sadece kahveyi azalttım 2 günde 1 fincan tüketiyorum bir de paketli gıdayı kestim kuzum. Bugün iş çıkışı markete uğrayıp biraz çiğ badem falan alıcam
Avokadoyu nasıl tüketiyorsun kuzum ben sade yiyememiştimAvokado yumurtalarin kaliteli olmasina fayda saglar kuzum. Normalde tuketmiyorsan bile t.bebek surecinde faydasini göreceğin bir besin. O nedenle yemeye calis. Emek veriyorsun o kadar onu da ye birsey olmaz. Paketli gidadan uzak kalabildiysen bu bile artı zatenal ye canim insallah güzel güzel sonuclar alirsin
Demin bir baslikta okudum , 3 cocugu olan bir arkadas 4.ye denemeye basladigi ay hamile kalmis, Allahım bize de istedigimiz denedigimiz bu aylarda hamile kalmayi nasip etsin inşallah![]()
Canim, olgun olmasi zaten en temel kural malum. Ezip üzerine limon ve tuz ekleyip karistirip yiyordum ben. Genelde haslanmis yumurta ile sandvic yapip once avokadoyi alt taban olarak kullaniyordum.Avokadoyu nasıl tüketiyorsun kuzum ben sade yiyememiştim